418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Mines 2013. szeptember 8. 17:17:27
    Jármű: T18
    Szerzett tapasztalat: 3 026 (x2)
    Szerzett kredit: 17 956
    Csatában elért Achievement: Kolobanov medál, Top Gun, Megszálló, Védő, Spártai , 13 KILL - egyik legdurvább csata
    wotreplays.com/site/333024?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907
    csata 1/3-ától kezdtem játszani:P
  • csoszi87
    Kövezz meg, de én anno belinkeltem 1 WG hírt, miszerint az E50M lesz akciós.
    Pont a T62A eventje előtt 1 nappal.
    Ott röhögtem, hogy átvágtak a palánkon mindenkit, és mégsem a T62 lesz akcióban, hanem az E50. Mire észrevettem, hogy az szept második fele lesz majd.
  • 400V
  • madmanic
    nyomorék debilek ellepték a szervereket....
  • stoppos
    Nekem ez jut eszembe róla:

• popey8
    Szept. második felében is Top of the tree event azaz med ág lesz akciós, nem heavy. Ha tippelnem kéne, akkor vagy a kínai vagy az usa lesz akciós, bár én személy szerint jobban örülnék a másik német med ágnak. E-50M csak megvételre vár:)
  • JeffDunham
    Aaaaaaaaaaaaz igen! Arannyal sem sebzel semmit. Ez mekkora szop@tás.
  • wildstorm
    Alakra is sokkal inkább TD
  • darkwraith
    Nem írtam én rá semmit, csak kérdeztem. Engem nem érdekel a statja (nem mintha látnám, (mivel a felhasználónevét nem tudom) de nincs is sok közöm hozzá. CSak a hozzáállást nem értem. Ráunt? Törölje és kész, de minek ez a fajta megjegyzés? Azt nem értem én. Nagyfiú ő biztos, csak megvéd magát ha kell.
  • Bmsrt n2
    Hogy van édesanyád kedves MM?

Még csak egy nyomorult T8 heavy-re se tellett tőle hát...
  • 400V
    Meg is van!

СУ-100М (1951)
  • 400V
    Amúgy tudtátok hogy az object 416 az nem közepes tank akart lenni hanem TD? Láttam egy kubinkai képen ahol SU100M ként van feltüntetve.
  • 400V
    A bráner a lényeg. :DDD
  • JeffDunham
    Ezeken mi a szép? Mint egy lapostetű ordenáré nagy bránerrel.
  • kisokka
    Az ellennél kettő is volt, de legalább a mi oldalunkra jöttek, ahol az IS szakasszal voltam. Ott volt az egyik M103 is, de később, amikor visszaindultunk a zászlónkhoz az ST-1-be és a másik M103-ba is belefutottunk. Azokat kilőni már nem volt idő, mert a középen vonuló hadjárat az E-75-el az élén elfoglalta a bázist Biztos sokat pattantak róla, vagy nem tudom mi lehetett az ömlengés oka.
  • JeffDunham
    Norbit meg kell védenem mert egyáltalán nem igaz rá amit írtál.

ellenőrízd csak le

Többször dobott vele össze a játék, és igenis jó játékos kamuk nélkül. Ráunt. Van ilyen. Nem kevésszer fordult velem is elő.

Norbi ha meguntad, elfogadom az accod és a statod... csak jól járnék vele.
  • kisokka
    Elég papír, de nagyon mozgékony, ficeregve elég pattogós, legalábbis sokszor pattannak róla. Szerintem piszok jó masina és még csak stock az egész. Kivéve a talpat és a tornyot. Nagy csúzlival biztos jobban üt.
  • 400V
    Lehetne már szerda, olyan szépek!

• darkwraith
    Ennek a megjegyzésnek nem sok értelme van. Akkor minek jársz ide? Miért ne írhatnák ide ki, elvégre ezért van ez a fórum. Vagy te is csak egy nagy a szám nem játszom ezzel a szarral de van három titkos meg egy publikus accom típus vagy? És fikázok mindent mert én sokkal jobb vagyok jobb programot is tudnék írni ha akarnék de nem akarok?

• Zegi Norbi HUN
    Elképesztő ajánlat:P Adhatnak 1 hónap prémet is 10 győzelemért, akkor sem tudnának már odacsalogatni a WoT elé:D ennyi év után elég volt :D
    Jön a WT, AC4, GTAV stb., nem fog hiányozni:P Bár sokszor megpróbálom magam meggyőzni, hogy "ugyan már, lépjél be, tök jó lesz", de 1 csatánál többet már nincs gyomrom lejátszani:(
  • nemtudommivan
    Mind a ket oldalon volt egy is8 es mindketto nullat sebzett.
  • Tessellia
    Holnaptól kezdődő küldik.
  • Malarki
    Azt lehet tudni, hogy a pathc után milyen modokat lehat majd használni?
    Azért remélem a többséget megcsinálják használhatóra.
  • pecaboy
    "Tiger" Gyógyszertár :))
    Van kurázsi az öregben :)
  • suba53
    Az élő legenda:
    http://www.tiger-apotheke.de/personal/otto-carius/
  • toocha
    Nyehehe!Raktam új embereket a 3001H-ba, kaptam egy Knispelt meg egy Cariust. tuti nyerő csapat.
  • R3nton
    mi a véleményed a WZ-ről? Eleje mennyit fog meg?
  • killbull
    Radley-Walters medál!!!!!!

Mert megtehetem!

• toocha
    Köszi.
  • Okmyx
    Akkor kedd este tedd át őket másik tankba/barracksba, mert a VK3001H legénysége átváltozik heavy legénységgé. Az új 100% csapat a VK3002M-hez lesz (azok mediumosak).
  • toocha
    Helló! A Vk3001H-ban lévő aktuális legénységet képezik át, vagy kapunk egy teljesen új 100%-os csapatot? Jelenleg abban tanyáznak a grille emberei(barrack spórolás).
  • madmanic
    Faszkivan egy órája NULLA win..

És mindig én maradok utolsónak...
  • madmanic
    Hazaértek a birkák...

• fitymagorcs
    Ennyit tudok róla, ha minden igaz, akkor a nagyobb a jobb:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Personal Rating is a measure of a player’s mastery, on the basis of:

• Battles
    • Victories
    • Battles Survived
    • Hits
    • Average Damage per Battle
    • Average Experience per Battle"
  • kisokka
    Előző meccsem WZ-vel: csata közben dicsérik az E-75-öt, hogy mekkora répája van, mennyi idő, amíg újra harcra kész, de még az ellen is írja, hogy micsoda jófajta az E-75, mert marhajól harcol...stb. Hát gondoltam, ez tutira lőtt vagy 10ezer dmg-t, mert én még a térképen sem láttam, úgyhogy biztos valahol a másik oldalt aprított, így kíváncsi voltam a csatajelentésre:

Itt ért némi meglepetés, mert nem arról van szó, hogy én többet lőttem nála, de még a T7-es IS is, aki ott görcsölt mellettem
    Komolyan, egyesek meglátnak egy nagy német tankot lőni és orgazmuszivatarban törnek ki
  • pointer4
    Ez a Personal ranking a 8.8-as statistics panelban, arről tudni valamit, hogy mi fán terem ?

Egyáltalán mi a jó benne, a nagyobb vagy kisebb ? :)
  • stoppos
    Igen, de közben csökkentették a talajnyomását. Nem voltam teszten, csak egy videót néztem meg, de nem tűnt lustábbnak.
  • Axon
    Köszi a választ!

Melóhelyen szoktam leszedni a patch-et a nagy méret miatt. Otthon bár gyors, de letöltési korlátos a netem, ezért nem szeretek letöltögetni.
  • Sunsetjoy
    Hm. Na majd lesz valahogy:)
  • Okmyx
    Igen. Ám Panther II-nél:
    Removed all old engines (610,650,750,870hp), added two new (650,700), top engine is HL230TRMP30