418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• barkov6
    12 kill, 7 kitüntetés, csak láma vagyok a linkeléshez, az utolsó sor lett volna az... :)
  • Kronos79
    Ebből a legjobban a frissen vásárolt tankok kedvezményes MM-je tetszik a legjobban. Gondolom ez is random.
    A Churchill VII-esem az első két csatában volt top tank, majd jöttek a csaták T8-asok ellen. Az 5 egymást követő ilyen után kifulloztam freeből. Első csata T6 top tankként, azóta T7-T8. Fantasztikus a győzelmi mutatóm vele.
  • barkov6
    Megint meg kell állapítsam: a Pz S 35 a legnagyobb csíter tank a játékban!
    Mostanában halálra szivatja az MM (eddig 600 csatát mentem vele 80% wr-el, mostanra 800-at, és leesett 77%-ra... szinte kizárólag tier 5-be dobál be a 2-es ágyújával)

De ha NEM: :)

[url="http://www.noobmeter.com/replay/500413454.172133490214446471"]Victory!, PzKpfw S35 739 (f), Mines, 9/9/13 11:46 PM: 2,175 nXP, 1,225 dmg[/url]
  • Toweliee
    -SerB szerint nem mindenki fogja eladni a Superpershingjét a 0.8.8-as módosítások után.
    -SerB nem garantálja azt, hogy a Superpershing aranyban számított ára nem fog növekedni miután az már nem lesz aranyért eladható.
    -A +/-1 tierű MM-et nem fogják bevezetni.
    -A játékos neve mellett nem lesz kijelezve a hivatalos besorolása a csaták közben.
    -A pontos XP kiszámítási képletet nem hozzák nyilvánosságra.
    -Lehet lesz egy újabb szovjet páncélvadász ág a jövőben.
    -A T-44 122 egy jutalom tank lesz a szupertesztereknek.
    -Új magas tier-ű könnyűtankok fognak a közeli jövőben érkezni a játékba.
    -Jó ideig nem lehet még a pályákra elhelyezett roncsokat mozgatni, mint például a Malinovkán található Panther roncsát.
    -A hegesztett és a hengerelt homogén páncél között nincs különbség a játékban. (A zárt béta elején még volt.)
    -Az LB-1 HE lövedék sebzése nem fog növekedni a 0.8.9-es patchben.
    -A Waffenträger E-100 modellje végleges.
    -A skill alapú MM-et nem fogják bevezetni.
    -Az IS-4 páncélját javítani fogják, de Storm szerint kis apróságról van szó, nem sürgős. (A páncélzat dőlésszöge 58,5 fok, a valóságban meg 61 fok volt.)
    -A Mesterlövész kitüntetés bugja nem lesz 0.8.8-ban javítva. (Ha ütközöl valakivel nem kapod meg.)
    -Ha egy tankot felderítenek és kilövik az alatt a 3 másodperc alatt amíg a hatodik érzék lámpája megjelenne, akkor nem gyullad ki a lámpa.
    -Új városi térkép? Majd egyszer ha készen lesz.
    -Túl korai még egy új szovjet nehéztank ágról beszélni, lehet lesz egyszer de most még sok vele a baj.
    -A SU-122-44 nem kap kedvező MM-et.
    -Az autoloader a Waffenträger E-100-ban mennyi lőszert fog tartalmazni? Majd a 0.8.9-es patchben kiderül.
    -Nem lesz kompenzáció amiatt, hogy az E-75 új motorjának nagyobb az esélye rá, hogy kigyulladjon.
    -A frissen vásárolt tankoknak egy ideig kedvező MM-je van akkor is, ha szabad TP-ből ki lett elitelve.
    -A 0.8.9-es TD-k renderjeiben látható bugok ki lesznek javítva.
    -Az új besorolási rendszerről kész a cikk, hamarosan nyilvánosság elé fog kerülni.
    -Storm kijelentette, hogy a marketingnek semmi köze a tankok tulajdonságaihoz.
  • Okmyx
    Igen.
  • R3nton
    mit kapott volna, ha nekem írja be
  • Mydgard
    Csao, az uj patchre szerda reggel 6-kor frissit?
  • JeffDunham
    Olyan szép dolog történt pár perce. Utolsó csatám, Pearl River. Foch 155, egy full lila játékos leghátul camp-el. Egy M103 az első vonalban próbál vergődni. A Foch lőszer rekeszt lőtt a full hp-s M103-nak kb 250 méterről (mögüle). Majd a következő mondatot írja a közösbe: fel fogja jelenteni az M103-at mert a lövése vonalába állt meg. Mindenki fetrengett a röhögéstől.
  • csoszi87
    Én is néztem.
    Aztán rájöttem, hogy csak azért olyan jó a WR-ed, mert másokkal húzatod szakaszban/században.
    Ám grat nektek.
  • Kubukli
    A VK 30.01(H) kavaráshoz elegendő ha a garázsban áll, de nem kell fullosnak lennie igaz?
  • 505thZajcev[PT]
    meg
  • marchizor
    meglátszott h kb. egész nyáron nem nyúltam a játékhoz :D
  • Styx36
    3 perces késleltetés van kb. minden twitch adásnál.
  • Sunsetjoy
    Kiegyezek 20 percben... xD
  • Sunsetjoy
    Talán valami félórával, múltkorában volt róla szó.
  • popey8
    Ha jól emlékszem 10 perces késleltetéssel megy a műsor.
  • stork13
    Szerinted? :D
  • JeffDunham
    El van csúsztatva időben a Twitch? Mert ha élő simán lehetne jelenteni az ellenség helyzetét...
  • stork13
    Szép kis pisztolypárbaj volt a sztyeppéken...
  • Okmyx
    Marchizor most fog alázni az AMX 50 100-zal Ruinbergen.
  • foxbat88fx
    hát támadt egy kis hiányérzetem látva az IS-3asokat meg AMX 50 100asokat
  • Pares
    Gratulálok! Nagyon szép volt!
  • TiborTamas
    Ha valakinek maradt még esetleg a gamescom-os invite kódokból elfekvőben 1 vagy 2 darab, akkor privátban szívesen várom. Köszi! :)
  • foxbat88fx
    ha már nem wot-ozok akkor legalább nézem :)
    hajrá!
  • 505thZajcev[PT]
    20:45 - DeNova vs Team WD Wot Pro League meccs
  • Styx36
    Nem számítottam valami nagy meccsre, de úgy tűnik nem sikerült rosszul.
    A dombról lövöldöztem pár embert ki is szedtem aztán a végén 3v1be egy Su-100al szemben voltunk 2 csapattársnak nem volt valami sok esze meg is haltak. Én közben egyszer eltudtam találni levettem neki 300 életét csak eltűnt. Beálltam capelni aztán 97% jött velem szembe, mint egy free kill. :)

• foxbat88fx
    haha :) igaz
  • Adjunktus
    Igazából,külsőre semmi extra nincs a csávón.Ilyen arcokkal vannak tele a környékbeli kocsmák.:)
  • csoszi87
    Terrible E100 Driver a kedvencem.
    Sírva röhögtem anno a fórumon a képeken.
    Örök kedvenc a: Siema
  • stoppos
    Ez volt mindig is a kedvencem:

• csoszi87
    Hasonlót már találtam.
    pólók
  • Toweliee
    A játék (anyagi) sikeressége bizonyítja azt, hogy a játékosokkal lehet így beszélni, sőt, kell is.
  • stoppos
    Most biztos utálni fognak sokan, de marha jól szórakozok a csávón. Plusz az esetek nagy részében a teljesen idióta kérdésekre adott troll választ. Miért nem nerfeli, ezt, buffolják azt, blablabla.

A népek nem igazán veszik ezt a fajta humort, ha jól láttam. Pedig szerintem vicces. :)
  • csoszi87
    Azóta keresem e-bayen, meg mindenütt hogy nem lehet-e kapni valami hasonló relikviát.
    Bárki bármit mond, lehet szeretni/utálni, viszont hatalmas forma.
    És hiába jön itt mindenki azzal, hogy vásárlókkal nem lehetne így beszélni, stb stb. Mégis Ő a wot "arca".
  • liberty2
    Hogyan rammoljunk le egy Chaffee-val egy BatChat-et. :)

• stoppos
    Simán csináltam volna vele egy fényképet. :)
  • csoszi87
    Kell 1 ilyen a szobámba!!!444!négy!!
  • VanDaal
    Ez egy papír Serb figura?
  • popey8
    Azért hátha:)

Most éppen tesztezek és vmin nagyon meglepődtem. Nem úgy volt, h alapból benne van a játékban, h mutatja hány mp alatt rakják fel a láncot vagy javítják meg a sérült modult? Mert nálam nem mutatja. Az normál kliensben meg igen, igaz ott fel van rakva a dmg panel mod.
  • csoszi87
    Bocs, semmi, VAKLÁRMA!
    Nagyon be lehettem állva, mert a Leo-s akciót néztem E50M akciónak.