418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #260503 Pedig szeretem az 50B-met ,de a francia vartyogástól,kikészülök,meg ha belegondolok,hogy kik mondják akkor is ,rohadt beképzelt férgek IRL -
Okmyx #260502 Ez se rossz tipp mondjuk:
How to earn some litte credits? If you have one of the vehicles that get their engines changed (Tiger, Tiger II, Panther, Panther II, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, VK2801), sell immediately all the stock engines you might have in your depot. In the patch, the top engine gets demounted (and changed), and you will recieve an extra stock engine for free. -
Az biztos nekem volt olyan utolsó 10 sec es elkúrásom 1 hétig rágtam magam rajta:D Még most is élénken emlékszek rá:D -
stoppos #260500 Azt tudom, de nekem tetszik az ötlet. Csak azt nem tudom, hogy mikortól fogom megérteni is, amit mondanak. :)
Még az is lehet, hogy jobban is járok majd vele, ha nem értem. ha benyögi, hogy critical, mikor a 100 hp-s ellent akarom kinyírni, akkor fel szokott menni a pumpa. Meg amúgy minden criticalnál, ami nem jár azonnali ammo rackkel, vagy gyulladással. :) -
Okmyx #260499 http://ftr.wot-news.com/2013/09/10/8-8-on-russian-server/ -
Forrás? -
kHares #260497 Annyi hogy most megkapjuk a lokalizált hangpackot. Semmi melójuk nem volt ezzel, a ruszki kliens eddig is oroszult beszélt stb., na ezeket most minden kliens megkapta. Ezért sincs külön brit hang -
Okmyx #260496 Kikapcsolható a settings menüben. -
stoppos #260495 Amennyiben irónia: 
Amennyiben komolyan kérdezted:
Igen.
-
Fefe82 #260494 A mostani paccsal jön ,a nemzet hangok ? -
stoppos #260493 Pedig milyen jó lenne ilyeneket hallani:
Jolly good shooting, champ.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a kínainál hogyan fogom megkülönböztetni a dolgokat. Az orosznál még csakcsak, meg a németnél. De a kínainál a csengbeng lesz a lepattanó, vagy az a kritikus? :) -
400V #260492 Haláltáborban nincs ilyen kínzás mint ebbe a játékban!
-
Az angol tankokhoz nincs külön nyelvi csomag, azt kapták amit az amerikaiak...
A többi viszont jó, szerintem biztosan olyanokkal vették föl akiknek az az anyanyelve. -
besti #260490 Ez egyelőre olyan nagy probléma, hogy ugyanaz a hang lesz az angol és amerikai személyzetnek. Hiába, még csak egy dinamikusan fejlődő kis cég a WG, nem lehet mindent egyből tökéletesre megcsinálni. -
A brit és az usa angol nem fog különbözni. Ezt majd később csinálják meg. -
Adjunktus #260488 Gondolom eredeti anyanyelvű csapatokkal dolgoznak,mert ha ők mondják fel a szövegeket akkor érdekes lesz mondjuk az Angol meg a yenki angol közti különbség.Pláne úgy,hogy mér oroszul se tudnak rendesen!
-
Okmyx #260487 - as confirmed earlier by WG, a lot of mods stopped working in 8.8. There is a sort of “fix” however: earlier, some mods installed their elements into the \gui\flash folder. In 8.8, they use \gui\scaleform folder – some mods will start working if you copy the mod content from the flash to scaleform folder. Don’t ask me any details tho, I don’t use mods. Also, “Jove Pack” (whatever that is) along with some version of XVM do work in 8.8. -
Adjunktus #260486 Danke!
-
Adler #260485 igazad van, nekem is ez az utolsó nap, egy ideig szünet, max. század, mert ez nem szórakoztató számomra. -
besti #260484 Egyébként igen, kissé rövidebben, mint stoppos :
"- Added the voiceovers for each nation’s crews. A crew of a particular nation speaks in their own language. This can be switched on in the settings.
- Localised crew voiceover added – crew members of the relevant nation speak in their own languages. This option can be switched on in the Game settings."
forrás, Ctrl+F a crew szóra :) -
foxbat88fx #260483 3.nap wot nélkül... és ezeket a kommenteket olvasva nem is hiányzik -
Onnan vettem, hogy elcsesztem a bemásolást a wikiről :D -
Adjunktus #260481 ok.Akkor megvárok mindenkit,aki lenooboz és csak a végén nyomok egy általános hülyézést!
-
Adler #260480 3. nap a szopórolleren.... nem értem honnan került elő ez a sok nyomorék idióta, több ezer csatával a hátuk mögött teljesen hülyék ehhez a marha bonyolult játékhoz. -
stoppos #260479 Azt hiszem igen, de nem akarok hülyeséget mondani, szóval azt válaszolom, amit itt ilyenkor szoktak:
Olvasd el azon a helyen, ahol ez ki van írva és mindenki ismer és neked is ismerned kellene és oda kellett volna menni elolvasni, nem itt kérdezgetni a népet a hülyeségekről, aminek a helynek amúgy nem jut eszembe a neve, de mindenkinek ismernie kell. Noob.
-
Adjunktus #260478 Volt erre egy ezresem!
Hüjjeeeeee!!! -
foxbat88fx #260477 noob!
-
Ezt a képletet és a számokat te honnan szedted?
Na de meg van a megoldás. Ugye nyomi WG vmelyik pecsben machinált az adatok kiírásával. Amit nekem a játékban kiír az nem a helyes érték (9,52). Am zsupetinél volt a megoldás kulcsa, mert a wiki oldalon, mikor rávittem a rofra az egeret, akk a 100% crewnál 9,93-at írt ki. 60\9,93=6,04 --> ez a jó megoldás, ennyi a játéban a töltésidőm. Már csak azt nem értem, h a 9,52-ből hogy lett 9,93. A legényeim 100%-osak, 1. skill álca+6th sense, se felszerelés, se pótellátmány nincs rajta. A töltő 110%-on van a commander bónusza miatt. Ennyi. Vmi ötlet? Abból a +10%-ból nekem sehogy se jön ki a 9,52-ből a 9,93.
-
Adjunktus #260475 Ebben a patch-ben lesznek a nemzetiség szerinti crew hangok?
Aki lenooboz az hüjjeee! -
Ha 1x-2x ilyen helyzetbe kerülsz, és elrontod, majd utána átgondolod, következő alkalommal menni fog már. Ezért kell néha átgondolni, mit is csináltál most. -
madmanic #260473 ha jól értem Tiger2 nél a motort most ne fejlesszem mert úgyis csere lesz?
A közepes már megvan, azt cserélni fogja, vagy újra ki kell fejleszteni? ( valami kompenzációval )
A sebesség növelés viszont nagyon kell.. -
Amugy jha faszán végig gondolja az ember mit kéne csinálni, csak 200 as pulzussal a végjátékban miközben pörög le az idő és remeg a kéz rohadtul nem megy ám ez:D -
Rathrol #260471 Valaki észrevette már hogy a német tankok nehezebben gyulladnak ki mostanában? Vagy csak nekem tűnt fel, mert eddig tiger,löwe,jagtiger amik eléggé gyúlékonyak az alsó lemeznél 1-2 lövés után felgyulladtak, mostanában 3-4 lövés alsó lemezre de nem kapna lángra... -
kisokka #260470 Azt tegyük hozzá, hogy a 350-et még akkor lőttem bele, amikor az IS-6-ot várta a domb tetejéről, mivel oldalt fordult nekem a tornyával, gondoltam ezt most megszívja. Hát nem, mert maradt 35 hp-ja. Is-6 beletolt egyet HE-vel, lett neki 28, felém fordult, lőtt egyet, és őszintén szólva mocskosul nem azon töprengtem, hogy vajon a lánc mennyit resetel, mivel mind a négyen bent voltak a körben. Biztos resetelt volna valamennyit, de így utólag már könnyebb okosnak lenni. Nem beszélve arról, hogy ez nálam nem a max zoom, ezt a visszajátszásnál zoomoltam ki jobban. A testét még csak nem is nagyon sejtettem, hogy egyáltalán látszik. Persze következtetni lehet a fűszálak mögül, de inkább a biztosra mentem volna, mivel a kupola jobban szem előtt volt, aztán mégsem lett biztos.
De lényegtelen, randomisten megmentette a meccsüket és kész. Nem azon lenne a hangsúly, hogy mit basztam el, hanem azon, hogy ennyin múlik a random. Amikor a legjobban kellene, akkor tuti nem talál be.
Ó persze így már könnyű belemagyarázni a dolgokat egy állóképről, de amikor ott voltam, kb 10 mp-ig tartott az egész. Legnagyobb weakspot céloz, lő, nem talál. És ennyi.
Természetesen tanultam a dologból, a random téma viszont eddig sem volt ismeretlen. -
Nem időben nagy különbség. Ha tracket lő, 100%, hogy visszalövi capet. Arról nincs bounce, vagy mellélövés. Nyílván nem lesz dmg, de kit érdekel, legalább lehet újra próbálkozni.
Tiger2 meg kitolja az elejét 30-45°-ban, és pattan róla bármi, és újra lehet lőni, csak már nem fenyeget a cap veszélye. -
Fefe82 #260468 Értem és igazad is van,de nem hiszem ,hogy a kupolát vagy a lövegpajzs,ill láncot becélozni időben nagy különbség,köbö mind egyforma,amilyen lomha nem rázza a fejét,meg a testet sem ,hogy ne lőhette volna a legtutibb weak-ot!Mert a lövegpajzs alatt viszont simán benyelheti,a láncoról nem is beszélve!de teljesen mindegy ez az Ő gondja volt! -
Nah összejött az ISU val a MAstery medál végre, eléggé megdolgoztattak érte, also dat winrate, mai küldi kész!:D Itt a Replay.
-
Talán azért, mert 98%-nál járt a capelés... Ha elvéti, veszít. Ha decapel, akkor még nyerhet. -
Fefe82 #260465 Miért célozgatna bárhova is!A KV4 tetején van egy baszott nagy weak,főled KT-val illett volna ekkora távból belőni! -
Nem azért a 2 forintért, de ad1) A lánctalpát lőve reseteled a capelést, 100% eséllyel. ad2) Ha már lövöd, akkor a lövegpajzs alá is célozgattál volna...
HE a KV-4 ellen nem sokat ért volna.