418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #260543 Hát ezt én nem igazán hiszem el. Hiába a nagy sebzés, lassú, lassan tölt, teljesen papír. Ne viccelődjünk már. -
Adjunktus #260542 ok ok közben én is rájöttem.
Kráni légió nem lehet mert azok még nem vesztettek csatát.:) -
lexlutor #260541 100ast:
1) VK3002M stats will start from zero
2) if VK3001H was unlocked – VK3002M will be unlocked
3) if you have VK3001H in the hangar, you will get a free VK3002 with a garage slot and 100 percent crew, but without ammo, equipment or consumables
4) if VK3001H had camo, this camo will be cloned to VK3002M (with same expiring time), this goes for decals/inscriptions too
5) any accumulated experience on VK3001H will be transferred to VK3002M
- new VK3601H heavy tank MM weight and profitability “will be the same as on other tanks of its tier and class” -
atee73 #260540 majdnem ,de azok Kyr legiok voltak
-
stoppos #260539 Már kezdtem izgulni, hogy senki nem olvas ilyeneket. :) -
Darun #260538 Az a kyr pusztítók jelmondata volt. Csak a pontosság kedvéért.
Nekem is lenne egy kérdésem. A VK 30 H alacsonyabb tierű heavy tank lesz és helyette kapunk egy másik medet. Ez eddig rendben is van. Viszont ha jól sejtem, a legénység megy majd a tankkal, vagyis a 30H közepes legénységből 30H heavy legénység lesz. Az új med tank milyen legénységet fog kapni? 50-est? Ez csak azért érdekes számomra, mert anno 2 német med legénységem volt, amit a VK P-ről át kellett képeznem a Tiger P-re, így lett egy med és egy heavy legénységem. Most viszont elvileg be fogom szopni, mert a WG a második med legénységemből is heavy legénységet fog csinálni. Jól értettem? Ha igen, ez kiküszöbölhető úgy hogy kiveszem a 30H legénységét és beteszek alap legénységet? Mert abszolút semmi szükségem nincs 2 heavy legénységre. -
lexlutor #260537 nah ehhez kene gratulalni a wg-nek h egy t6al eszed a nyolcasokat... amugy azt elmelhetned h avvala troll agyuval h lottel ilyen kis weakspotokat! :) -
lexlutor #260536 szerintem csak a ktnel elsz ez. meg talana tiger1, de az nem biztos. amugy reszletesen:
http://ftr.wot-news.com/2013/08/29/8-8-tiger-ii-armor-changes/
messzirol szerintem igy sem nagyon talalhattad el ezeket a pontokat meg a pontossagnovelessel sem. az lfp meg mindig konyebb celpont volt ezeknel.
mondjuk akkor mit szoltal volna amikor meg az mm +/-3 tierrel mukodott :))) kar dramazni ezen szerintem, mert annyira nem fog sokat dobni a dolgokon. -
mittomén1 #260535 igen. egyetlen 6os tankom van a su100y ami megeszik reggelire egy 8as heavyt. az egyetlen tank amivel eddig úgy mentem 2vel nagyobbak közé csatázni hogy nem zavart. -
Adjunktus #260534 lol mint a Kráni légiók!:) -
Malarki #260533 Most neked az a bajod, hogy T6-tal nem tudsz legyalázni egy T8 heavyt? Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? -
mittomén1 #260532 de akkor most 8.8ban már minden tankon ez lesz? vagy még csak a KT-n?
engem nagyon zavar mert nem veszek arany lőszert. a 2szinttel nagyobb tankokra mostantól majd lőhetek lfp-re ami az esetek nagyrészében a földbe fog csapódni.a kt-nak meg semmi más gyenge pontja nem marad.tier 6ossal messziről nem lehet eltalálni,tisztelet a kivételnek, közelről meg szétszed...köszönöm wg! csak így tovább...-.- -
lexlutor #260531 Persze hogy nem. de Atlag Pisitke, szerintem idaig sem celozgatott ilyen gyanus bizbaszokra, hanem atvaltott goldra vagy he-re :)
mondjuk annak szarabb, aki idaig week spotra celzott. -
Gold ammóval sem lőhető be minden, sőőt.
Hogy mi az értelme, azt félek sose tudjuk meg. -
lexlutor #260529 elvileg valami oylamist gagyarasztak a q&a-ban, hogy ezt folytatni fogjak, mert rajottek 3 ev utan, h a geppuskfeszek pancelzata a testtel volt egyenerteku. a toronykibuvo pancelzatat noveltek meg jelentosen, bar az enkem nem derult ki miert. de emellett az also lemezet ugye 120rol elvittek 100mm-re. a kemlelonyilas modositasarol en nem hallottam meg.
mondjuk nekem az sem vilagos, h ennek az egesznek mennyi ertelme is van, miutan kreditert lehet gold ammot venni.. -
lexlutor #260528 tudom h bullshit az egesz q&a a wg reszerol, de meg mindig agylopott tudok kapni az ilyenektol:
"- VK4502P viewrange nerfs were done for “balance reasons"" .. pontosan milyen teren kellett evvel balanszolni a kilencest?? mert egy kalap csoda igy is.. -
madmanic #260527 mégsem csak szakadozik a kapcsolat.. -
madmanic #260526 megkotlott a wot.. -
mittomén1 #260525 a királytigrisnek nem lesz többé gyenge pontja a géppuskanyílás.kérdésem az volna hogy a többi tankon is ez lesz a helyzet? mi van a kémlelőnyílásokkal és a kupolával? olvastam hogy eltűnnek ezek a gyenge pontok.ez igaz? -
stoppos #260524 Szerintem a legtöbben harcolunk a keserű végig. 
Olyankor nem győzni megyünk, hanem pusztítani. -
AlucardHuN #260523 Akkor csak én volnék olyan büdös skót hogy ilyen miatt nem lettem suicide? Még jó hogy ninncs xvm-em hogy már az elején lássam kivel van dolgom :D -
stoppos #260522 Pedig ha nem a vízbe rohansz, kb 30 mp-vel élsz tovább. Plusz lehet, hogy megfordítod a meccset, mert felspottolsz egy halom tankot. -
Okmyx #260521 Ebben igazad van, de az időm akkor is drága, minthogy rohangáljak egy pályán és keressem az ellenséget. Inkább lelépek.
Szerintem pont ez a legtisztább megoldás. Nem veszít rajta senki, az agyhalottak meg amúgy is jól szórakoznak miközben aprítják őket, észre sem veszik, hogy hiányzom. Ha a bázison hagynám a gépet menne a sok reportolás.
Az megint más téma aki a végjátékban fordul a vízbe, azt nem értem én sem. -
madmanic #260520 hetente egyszer van ilyen :)
de a többi....
-
stoppos #260519 Hát hány éves vagy te, hogy még érdekel, hogy random ismeretlenek mit gondolnak?
-
Okmyx #260518 Csináltam azt is, de leszoktam róla, mert jött a noobozás, pont az ellenkező oldalról (miután kilőttek), meg a flame, hogy milyen béna, ennyi csata után se tudja leszedni ezt-azt stb.
A vízzel rövidre zárom a helyzetet. Nem vesztegetem az időmet, irány másik tank és egy jobb csata. Sajnos kilépés gomb nincs. Az expet meg megkapja az, aki lövi a roncsot a vízben (mert az nem veszik el). -
stoppos #260517 Legalább annyit csinálnátok ilyenkor, hamár semmiképp nem akartok részt venni a meccsben, hogy az ellenfélbe hajtotok, nem a vízbe. -
Okmyx #260516 Ma már volt egy jó meneted Malinovkán IS-3-mal top tankként, amikor a nyugati oldalról indultál, majd a hegyen keresztül megkerülted a sok agyhalott idióta campert. Nem, nem voltam ott, a csata első percében vízbe hajtottam, mert láttam mit csinálnak. Álltak mint az a lakodalomban, siemkáztak és ment a sucham klanu. -
bekescsaba #260515 Sőt, bármilyen hihetetlen, de a Wolverine is simán állja toronnyal a lövéseket tier 5-ben, a Kv 1-est is leveszi néha néha fejjel.
Lehet vele tornyozni rendesen.
Nem azt mondom, hogy egy t32, de a lövések 30-40 %-át képes megfogni, és az ilyen tűzgyorsaságú ágyú mellett bőven elég ahhoz, hogy kicsontozz bármit..
SZERETEM. -
Okmyx #260514 Na ez a meglepi
köszi
-
madmanic #260513 ááá azt már nem várom meg
-
AlucardHuN #260512 Én még nem értem haza, majd utánna "sírj" :DxD -
madmanic #260511 nna a sok büdös agyhalott paraszt hazaért... Vereség vereség vereség
Game Over... -
Noobvagy #260510 hali -
A lövegpajzsa 75mm, viszont ívelt, úgyhogy ha nem az ágyú vonalában lövöd meg, hanem alul vagy felül akkor akár 160-175-ös átütéstől is védhet.
Mögötte a torony valóban 76mm, és alig van átfedésben a pajzzsal.
A T25/2-nek is ilyen tornya van, nyeli a lövedékeket mint a SuperPershing fénykorában. -
Okmyx #260508 Meglepi? BDR G1B-ben ülök, az ágyúm penje 135. Hellcat rammol, szemtől szembe nekem rohan, majd facehuggol. 3x pattantam a tornyáról ami 76mm. Persze simán kilőtt, mivel magasabb a RoFja, és addigra lelövöldözte a HPmat. -
Okmyx #260507 Van Bud Spencer + Terence Hilles hangcsomag is. -
Én pont azért használom nagyon régóta a duke nukem hang modot. Mondjuk most pont nem az van, valami csajok káromkodnak angolul :) Még mielőtt bárki kérdezné, gőzöm sincs mi a neve. -
stoppos #260505 Az akkor lenne csak vicces, ha angolul nyomnák, francia akcentussal.
Sút zi vájt fleg monámí.... -
Malarki #260504 Ez a játék napról napra meg tud lepni valamivel. IS-3-mal megyek, szembe jön egy másik, stock gunnal. Valami vöröske volt, rámentem, mondván, úgyse tud átlőni azzal a szarral. Nem a francot. Szemből úgy átkente a frontom háromszor is, hogy öröm volt nézni. Full szemben áltam vele. De nem ez a legjobbb. Én a megagigaszuperüberfasza Bl-9 ágyúval úgy pattantam le háromszor is a 20 miliméter vastag tetőpáncéljáról hogy olyan a mesében sincs. Azt hittem lefordulok a székről.