418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát, pedig én akkor szerettem meg, amikor Erlenberg védésnél nem tudtak kilőni a dombról egyszerűen. :) Nem hinném, hogy olyan rossz az a neg. kitéríthetőség. -
VanDaal #260582 Én megyegetek vele mostanában, és ki nem állhatom :)
Hátsó torony miatt csiki-csukizni nem lehet vele --> városi harcban máris hátránnyal indul.
Sidescrape működik (úgy-ahogy), de nem jobban, mint bármelyik másik t9 heavyvel. Hely sincs elég hozzá mindenhol, ahol meg van, ott sem mindenhol egyenletes a talaj. Ha meg egy minimális szint különbség is van, az ellenség aljára már nem látsz rá. Nem beszélve a csapattársakról, akik vagy hátra nem engednek, vagy utána vissza előre.
Az alját átlövik beforgatva is, de ha az egész testet elrejtem, akkor meg belövik a tornyát, és nem csak a kupolánál.
Ha messziről sznájpolnék, kiszúrnak a világ végéről is, mert a camoja is rossz :D
Előre "rohanni" ugye szintén nem lehet vele a lomhasága miatt, dombok között meg megint életképtelen a negatív kitéríthetőség hiánya miatt.
Szóval összességében egy nagyon elcseszett konstrukciónak tartom. Persze, ezzel is lehet jó köröket futni alkalmanként, de nagyon korlátozott a felhasználhatósága, és semmiben sem kiemelkedő.
És a noobmeter.com-os tank statok alapján is vastagon alulteljesít a többi 9-eshez képest. -
darkwraith #260581 az fasza, úgyis vissza akartam venni. Anno első ágam volt (mint oly sokunknak :d) és még a tank ász sincs meg vele. -
Az a baj, hogy az eleje nagyon gyenge, és ha belövik vagy ammorack / motor vagy ammorack+motor :D
Mondjuk egyszer valamit mókoltak vele, (8-10 hónapja kb) nem tudom az segített rajta vagy rontott.
És sidescraperhez meg gyenge az oldala, 212-es pen simán átviszi az oldalát, amikor még nem illene. -
Fingerblaster #260579 Reload time for gun 8,8 cm KwK 36 L/56 changed from 7,4 sec. to 6,3 sec.
Reload time for gun 7,5 cm KwK 42 L/70 changed from 4,6 sec. to 4 sec. -
Rosszul. Jelentősen nőni fog. -
darkwraith #260577 Jól láttam, hogy jelentősen csökken a tigris tűzgyorsasága? -
Hát, én már kipróbáltam más accján, és nekem nagyon bejött... Sokkal jobban, mint az E-75, vagy eddig bármelyik T9-es heavy. Csak hát ugye a prioritások mindig mások. <3 T95. -
Bee #260575 Képek, kommentár nélkül :(
Ez nem az én napom... -
Okmyx #260574 Na, kikerestem nagy nehezen(itt csak a mozgékonyság van tesztelve, az ágyúk nem):
http://www.youtube.com/watch?v=i_hR00AmWUg -
Az ellen miért nem tiltakozol, hogy a pershing medként van a játékban, mikor elvileg heavy volt? -
VanDaal #260572 Na igen: 10 méternyivel kevesebb lesz a látótávja, ez egy heavynél nem akkora érvágás.
De miért kell egyáltalán bármit is gyengíteni egy olyan tankon, ami már így is konkrétan a leggyengébb és a legnépszerűtlenebb volt a maga szintjén? És ezt nem csak a megérzésem mondja, hanem a statisztikák. Az más kérdés, hogy a személyes tapasztalataim is ezt támasztják alá. -
Darun #260571 Nekem a Wh 40k-nál ér véget, a Wh fantasy nekem nem jött be. Viszont magyar lévén a szerepjáték csak magyar fejlesztésű szerepjátéknál kezdődhet, és ez a M*
Nem tudom konkrétan mi lesz a "szívatás" a német heavy-vel, az feltűnt még anno hogy B1 nem sok mászkált a pályákon. Az okát persze sejtem. Azt viszont nem igazán értem, hogy ha SerB-ék folyton a történelmi hitelességgel jönnek (aminek nyilván alig van tényleges valóságalapja) akkor hogy lehet egy mozgékony közepes tankból egy lomha heavy-t csinálni. Még akkor is, ha esetleg az adott jármű csak papíron létezett. De ez csak ilyen hangos gondolkodás volt, ahogy észrevettem, a WG indokai hogy mi miért van illetve miért változik, szinte teljesen hasra ütés szerű és legtöbbször nélkülözi a logikát és a következetességet. -
Golddal a B1 is jó tank T5-ben is. T4-ben anélkül is. -
Okmyx #260569 Bizony, T4-en is lesz még egy heavy a francia B1 mellett: a Durchburchwagen. Az lesz aztán a szivatás. Viszont tierkorlátot kap: T6-ba nem kerül.
Kár, hogy ez nem segít rajta. -
Kettőt... T4-től fog indulni az ág, és most már végig fog menni T10-ig. -
Okmyx #260567 Sajnos a 30H heavyként nem lesz valami nagy frontharcos, olyasvalami lesz, mint a BDR G1B: support, jó ágyúval, kevés vizespapír páncéllal. A 88-as ágyút is leveszik róla (a 75-ös viszont a szintjén ütős). A 3601 meg egy lomha lajhár lesz, valaki már linkelte itt a youtubeos tesztjét, amin összemérik a régivel gyakorlatban is, nemcsak statisztikák alapján. -
Malarki #260566 Ja jó, a fantasy szerepjátékok nekem a Warhemmer-nél véget értek. 
-
Darun #260565 Igen, közben összeraktam az információkat, köszönöm hogy egyértelművé is tetted. Mellesleg így logikus, hiszen ha a 36 marad a helyén, akkor kell egy kiinduló tank neki, ami egy tierrel alatta van és az is logikus hogy a 36H elődje a 30H lesz. Annak ellenére hogy már a Tigris P-nél tartok, örülök neki hogy végre a németek is kapnak egy közepes tierbe tartozó nehéz tankot. -
stoppos #260564 Fantasy. Elnézést, az én hibám.
-
Darun #260563 MAGUS szerepjáték. -
Okmyx #260562 Darun: mindkettő heavy lesz, de a 30H egy tierrel alacsonyabbra kerül, a helyére érkezik a 02M tier 6-ra. Azért írják, hogy vedd meg, mert ha van a garázsodban 30H akkor kapod ingyen a 02M-et.
A 3601 nem megy sehova, csak a státusza változik heavyre.
-
Malarki #260561 Most már azért elárulhatnátok hogy miről beszéltek. 
-
Fingerblaster #260560 ha hiányos az információ amit közölni akarsz inkább meg se szólalj. ' ne kavard meg az olvasókat.' -
Adjunktus #260559 Azok nem ehte birodalmi légiók voltak hanem valami peremvidéki csürhe!:)
De tényleg más topik.:) -
ericardo #260558 Jól mondta, az is heavy lesz. -
Darun #260557 Persze bele lehetne kötni, én is bele tudtam volna, de ez tényleg nem ebbe a topicba való.
Viszont ha a 36 lesz heavy, akkor miért úgy írják mindenhol (magyar wot fészbúkos oldal pl) hogy a 30H-t cserélik le, illetve azt vegyük meg? Tényleg meg leszek keveredve :D -
Okmyx #260556 - VK3001H moved to tier 5 and redesignated as a heavy
- VK3601 redesignated as a heavy
-
Okmyx #260555 - all the removed engines can be found in your depot
Tehát még egyszer akkor:
ha eladod az alábbi motorokat, és van hozzávaló tankod a garázsban akkor ingyen kapod az új stock motorokat (mert egy tank se marad motor nélkül):
Maybach HL 174, Maybach HL 210 P 30, Maybach HL 157 P -
szakasz #260554 a 3001H nem lesz heavy.a 3601H lesz a heavy, ne kavard meg az olvasókat. -
Darun #260553 Gondolom jó szögben találta el. Egyébként pont tegnap láttam egy olyat, hogy egy 9-esnél kisebb tank szemből átlőtte egy T30-as lövagpajzsát. Arra már nem emlékszem hogy mi volt.
És neked is köszönöm a VK-s választ, a barakkban talán nem rejthetem el őket, de elvileg azt is meg lehetne csinálni, hogy veszek egy másik medet és átképzem abba a H legénységét, de nyilván ez már csak elméleti jellegű eszmefuttatás. -
mittomén1 #260552 persze félreértés ne legyen: ha 1v1-ben rámész egy 8as heavyre közelharcolni úgy hoyg 400nál több hp-ja van akkor meghalsz az tuti. -
atee73 #260551 De igen
ibara sivatagaban vesztettek ...de ez mar egy masik topicba valo
-
Okmyx #260550 A 30H-ba nem kapsz új legénységet: a jelenlegi medium státusza változik heavyre, semmi több. Ha két adag legénységed volt akkor mindkettő heavy lesz. Az vadonatúj legénység (a medium 100%) a 3002M-be fog üldögélni. -
mittomén1 #260549 taktika kérdése az egész.speciális játékstílust kíván meg,átlag felhasználónak valóban nem lesz a kedvence. egyébként 13mp-re fel lehet tornászni a töltését és egyáltalán nem lassú.30 fokot forog másodpercenként 35el megy amit hamar elér,nem rossz 65 tonnához képest.sniper tank vagy városban üss és fusst lehet vele játszani.legtöbb sebzésem vele tier8as csatában 4300 volt. -
Darun #260548 Köszönöm szépen a választ. Egy kicsit még had értetlenkedjek azért. Ha volt képességük, az is klónozódik? Illetve az nincs leírva hogy a 30H-val mi történik, de gondolom annyi hogy átkerül heavyként alacsonyabb tierbe. Ez viszont jónak tűnik, hiszen (ha jól értem) akkor kapunk egy teljes garnitúra új legénységet, amik ráadásul elég képzettek is lehetnek. -
mittomén1 #260547 jó kis ágyú az.de ne hidd ám hogy vmi op tank lenne.viszont ha tudja használni az ember olyanokat lehet vele művelni hogy 8asok is csak néznek. egyébként 8.6 óta amióta nem szór akkorát az ágyú azóta nagyon pontos. -
Okmyx #260546 Nem kell ahhoz gyenge pont: a T7 IS-2 átvitte a T9 E-75 frontját.
-
Okmyx #260545 - regarding the VK3001H/VK3002M relationship:
1) VK3002M stats will start from zero
2) if VK3001H was unlocked – VK3002M will be unlocked
3) if you have VK3001H in the hangar, you will get a free VK3002 with a garage slot and 100 percent crew, but without ammo, equipment or consumables
4) if VK3001H had camo, this camo will be cloned to VK3002M (with same expiring time), this goes for decals/inscriptions too
5) any accumulated experience on VK3001H will be transferred to VK3002M
Vagyis az új tank (VK3002M) 100% medium legénységgel indul. Az a legénység ami eddig VK3001H volt az mostantól heavy lesz. Tökmindegy milyen tankba vagy a barrackba dugod el. -
Darun #260544 Erre meg csak annyit tudok mondani, egy szakasz társam M18-al is simán lövi a ter8-as tankokat. Egy pontos ágyúval meg némi szerencsével gold nélkül is ki lehet szedni gyenge pontokon nagyobb szintű ellenfelet.