418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Igen.
  • Adjunktus
    Az updates mappát lehet törölni frissítés után,hogy több helyem legyen,ugye?
  • Count Adyn
    amugy nehéz lenne alapból betenni a célkereszt mellé egy reload time ot visszapörgető órát, meghaladja az orosz programozók képességét:D
  • Adjunktus
    Hehe néha bemegyek a fiaim accjával kicsit besegíteni. 7 meg 5 évesek.még van mit tanulniuk.de tier 3-tól fölfelé nem engedem őket,amég nem lesznek jobbak.
    Viszont pár nagyarcú xvm huszárt,akik azon a szinten trollkodnak,(és annyira azért nem jók mint hiszik)már megleptem!
  • ropi88
    Figyelem!
    Hozzáadott járművek: VK 30.02 (M)
    Kapott kredit: 123 000
    Kapott szabad XP: 25 000
  • szakasz
    nekem ilyet ír:

Attention!
    Vehicles added: VK 30.02 (M)
    Credits received: 691 800
    Free Experience received: 25 000
  • 400V
    IGEN!!!!

Kifejlesztve:
    Object 140 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 196677. Elköltött szabad tapasztalat: 9323.

• Gottfried
    Én ugyanígy használom.Az esélyeket nem mutatja de tényleg nagyon hasznos hogyha látom hogy a csapatból kire számíthatok.Tudom hogyha full vörösek mennek egy oldalra,az az oldal elveszett. :D Ha zöldek,akkor egy jó rush lesz.
    Fontos az is hogy lássam hogy az ellen jó játékosai merre vannak.Szóval nagy taktikai segítség az XWM,annakj ellenére is hogy néha megtréfálja az embert és egy sokkal szarabb csapat is nyer időnként.De az esetek 90%-ában hasznos.
  • ToCsEk
    ó de porfára este bazeg, majd milyen jó olcsó lesz a t-34-3 aha 40euro
  • Yoyo
    Köszi, addig kibírjuk modok nélkül, bár a jimbo nagyon kellene:)
  • jericho12
    Ha nem látom a statot,de az eredményjelzőn igen a 10-2 állást,ugyan ott vagyok :)

Viszont egy az egy ellen nem rossz ha tudom hogy kivel állok szemben,na meg a társak miatt is fontos hogy tudjam adott helyzetben kire számíthatok,én preferálom az xvm-et,de nem értem miért nem humánusabb a játék,és az esélyek sokszor mért ennyire szélsőségesek....
  • Maala
    http://mirtankov.net/

Elindítasz egyet, meg egyet goggle fordítóval. :D
  • madmanic
    nekem estére jön le a peccs...

Kőkorszaki 1,7 mbites net van itt és hála a cidesz telekom adójának leállították az optikai net telepítését 2 utcányira...

Nesztek szabadságharc...
  • Okmyx
    A Gui/Flash könyvtár megszűnik, amit alátelepülne az nem fog működni.
    A modok programozóitól függ, hogy az új mod változatok hogyan és mikor fognak működni az új könyvtárszerkezettel.
    Nem kevés munka.
    Nyilván ami nem érinti a flash könyvtárat az ugyanúgy működni fog továbbra is.
    Az XVM a régi config fájljával nem működik, csak az új szétdarabolt megoldással - legalábbis a tegnap az oroszoknál már működő 8.8 patch utáni állapotok szerint. Valószínűleg erre is lesz megoldás.
    Türelem, minden menni fog úgy mint régen, csak nem ma délután, lehet egy hét is mire minden olyan lesz mint azelőtt.
  • madmanic
    xvm et innen

majd ha felkerül a friss természetesen
  • Maala
    Azért kibírhatnátok mondjuk estig modok nélkül. :)
  • JeffDunham
    Most hogy Jactor oldala (wotinfo.hu) szerver költözés miatt nem megy, honnan szeditek le a cuccokat? Mennyi/mik jók a 8.7-ből? Nem kellene itt összegyűjteni?
  • Artman
    8.8-as 10X-es zoom mod-ot tudtok valahol? :)
  • Yoyo
    Módokról tudni valamit? Fognak működni? Mert mintha arról lett volna szó, hogy nem fognak.
  • Maala
    Que? Mindig is fel lehetett rakni egy updatelt verziót, akár napokkal is az update előtt. :D

De most! Most leszedi a 8.7-es updatet, aztán a 8.7-ről 8.8-ra updatelés 917,84 MB-jét is. :D Rofl.
  • tepi1
    Lehet frissíteni, jön a pöcs!!
  • zsan666
    Update: The maintenance works got a bit prolonged, the servers will go live at 12:00 CEST (10:00 UTC). Sorry for the inconvenience!

Amúgy nem értem, amíg 8.7-en áll a szerver, miért csodálkoztok, ha arra frissíti vissza a klienst?
  • 400V
    Le is írtad az XVM értelmét. Agyérgörcs vagy szórakozás.
  • JeffDunham
    Végül is... leégeti a peronoszpórát ha elsütöd a szőlő mellett...

Tiszta S-51... felépítmény, ágyú, oszt' jól van. Minek bonyolítani.
  • JeffDunham
    A legnagyobb szop@tás az mikor egy PRO játékos valami noname full kretén gyerek acc-jával van fent. Párszor belefutottam már ilyenbe. 400 effys gyerek úgy lenyomott hogy csak néztem, pedig nem most kezdtem én sem. Tudta hogy kell rejteni a tankot, szögben beállni hogy pattanjon, ismerte a weekspotokat... néha megviccel az XWM.

Jó hogyha gyenge accot veszel, sok embert tudsz beszívatni.
  • 400V
    LOL mint egy permetezőgép! :DDDD

WT E100

• Maala
    Obj 140.

Sehogy. Egyelőre.
  • jericho12
    Nem tartom korrektnek hogy a már meglévő kifejlesztett tankokhoz hozzá nyúlnak,főleg hogy ilyen mértékben.Az ember nem azért szenved annyit míg eljut a céltankig hogy aztán egy két pach múlva elkqrják...

Tiszta röhely,csak úgy mint a match maiking,van hogy két szinttel magasabb tankok közé dob be,és az ellenfél játékosai ligákkal jobbak mint a társak,tehát ilyenkor eleve esélytelenül kezdődik a játék,milyen jogon dönti el a játék hogy én most ki fogok kapni???

Ezt azért hoztam fel mert tegnap folyamatosan ez ment amíg ki nem léptem a játékból.Volt hogy IS8-al sebeztem 4800-at 4 kill mellett és 15-6-ra kikaptunk...

• Pongyi
    Sziasztok. Melyik lesz a jobb sztetek a T62A vagy az Obj140? Lesz lényegi különbség egyáltalán? Azt meg tudja vki mondani h hogyan nerfelik a T57 nehezet?
  • patchaou
    És ez ennyire fontos? Örülj neki hogy szar a stat, legalább nem elsődleges célpont minden csatában. Nekem sincs valami fényes statom, de ha négy lőhető tank van mellettem, akkor is mindig engem szednek...
  • szakasz
    "..minek kell hozzányulni meglévő tankokhoz..."

öregem, te a WOT-al játszol ? ha igen, nem vetted észre, hogy mindig meglévő tankokhoz nyúlnak ?

MÁS:a kv1s-t nem 8.8-ban szedik szét.
  • Trucker39
    Közben ez is meglett. Azt gondoltam, több munka lesz összeszedni.

• joceruza
    Miért nem akar frissíteni a launcher?
  • Maala
    Még OP. Amíg az marad, miért adnád el? Ne legyél hamari, hobbit uram!

Összegezve, nem éri meg az utolsó patch update file-jait letörölni sztem.
  • Maala
    Az alsó 4-et az FTR-ről linkelt cuccossal szereztem, letöltöttem, kicsomagoltam, elindítottam (Bal oldalt wotinstall mappa)

A maradék 2-t most elindítva a wotlaunchert szedte le.

• jericho12
    Az f@sza,akkor adom is el a g@cibe a kv1-s-t,nem értem minek kel hozzányúlni a már meglévő tankokhoz,tiszta szégyen....pff
  • 400V
    Csak kíváncsi vagyok. Írnál egy árat légyszi!
  • Sunsetjoy
    Mennyi maga a patch, amit leszed? Mert szedem én ezt az 5.6gb-ot, de ha ugyanoda jutunk... :D
  • bigmano
    Eladó "cw" acc Batmobil/T57 / T62a / Is4/Is7 garázsban.
    121-hez még 20kxp kell T28/Isu/122-54/T54/Wz-120 garázsban.
    Prém még több mint 20 nap+ JT8.8 és Type59 a garázsban.
  • Maala
    Az a vicces, hogy még ha leszedted a full installt is, akkor is letölti neked a 8.7-es!!! cliens patch file-ját. Na ez az az 5,6 GB, mert a 8.8-as az 6.0 GB. :D