418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #260822 CSak óvatosan, én még mindig klubtag vagyok... -
madmanic #260821 ezt próbálta valaki? Működik?
Most telepítem a saját gépemre. -
Van olyan is aki szerint a kreditért vett prémlőszer többször pattan mint a goldért vásárolt :) -
madmanic #260819 én igen. -
Kinek mi jön be :)
Én csak azokat nem értem, akik itt nyavalyognak hogy ganaj csapatot kapnak meg tele van a játék noobokkal, de mégsem szeretnének a saját súlycsoportjukban játszani. -
Szpecnyaz #260817 Shit happens.
Ettől függetlenül igen, hülyeséget írsz. Mert érdekes módon a jó játékosoknak 50%+ a winrate. -
stoppos #260817 Volt itt régebben egy klubb, akik ilyesmikben hittek. meg olyanokban is, hogy ha nem veszel prémet, akkor szivat. Persze volt olyan is, aki abban hitt, hogy akkor szivat, ha veszel prémet. Ő egy egész skizoid magyarázatcunamit is felépített hozzá, de nem mertem megjegyezni, mert féltem, hogy elolvad az agyam. -
Mester61 #260816 Tudod jó amikor az ellennél csak nobok vannak, de érdekes módon 75% győzelmi lehetőséggel is szedtek már szét bennünket 15:2-re akkor ,hogy is van ez?
-
FosTalicskaa #260815 Hát nem tudom, a legélvezetesebb csatáim mindig azok voltak amikor 29 retardált volt körülöttem, jók között is van, de ott sokkal ritkább. Míg, ha mind2 oldal pro volt, akkor meg nem győztem rohanni előre, hogy egyáltalán tudjak lőni az ellenfélre, vagy épp ellenkezőleg, szétszedtek fél pillanat alatt. Ilyenkor sosincs meg az az érzés, hogy "hú basszus ezt most miattam nyertük meg", hanem csak ilyen gépies monotonitássá silányul az egész, hogy ez is csak arra volt jó hogy +1-el növekedjen a csataszám. -
Mester61 #260814 Magán véleményt írok és ne kövezzetek meg érte. Szerintem az MM most is figyeli a statokat és sokszor van úgy ,hogy direkt szopat, hogy az 50% körüli win-ed ne nagyon változzon, de ez lehet csak az én érzésem és hülyéket gondolok.
-
Mester61 #260813 Sziasztok!
Költői kérdés.Most töltöm a 8,8-at és érdekelne, ha veszítek de a TOP 3-ban vagyok több creditet kapok e a vesztes csapatban?
-
Szpecnyaz #260812 Nekem nem kell skill alapú MM. Én speciel élvezem azt amikor noobokat ölhetek. -
Mas jatekokban mar reges reg megcsinaltak a jatekos kepessegein alapulo jatekszervezest, lasd starcraft, wow, lol stb. Itt is siman be lehetne vezetni, aki ezt keptelen belatni az fogyatekos korubelul. -
Szpecnyaz #260810 Köszi! Így valóban működik. -
AlucardHuN #260809 És ezek a történelmi csaták hogy fognak menni? Gondolom hogy valós helyszínen és akkori tankokkal, de akkor konfigurációjuk is olyan lesz nem? Pl: Tigris nem rohangáll l/71-el, panther nem hord szívószálat, t34 nem 57 mm-essel tolja (volt olyan is de kevesebb és páncélvadászként használlták) illetve kv 2-őn nem 107-es van stb... -
rudii #260808 Beirtam a szamokat... De jah akkor varok ha buknek most rajta az igaz. :D -
Karelgott #260807 de megy, csak a sima iconnal indítsd. ne az xvm-es sel -
szakasz #260806 te azt hiszed ha nagy a hangod akkor mindenki elhiszi, tudod mekkora hülyeséget írsz ?
ha skill based lenne, azért nem lenne egyforma az WN6, gondolkozz már kicsit továbba az orrodnál.
pl:wn6:600, egyforma emberekhez kerülne, tehát elvileg tudna sebezni többett, fentebb megy a wn6-ja 700-ra, és akkor ott tudna többet sebezni ?
Csak akkor ha ügyes, és itt van a kutya elásva, ugyanis nem menne a WN6-ja az égig, ugyanis ha eljut egy szinre, mondjuk 800-900, ott már nem tudna érvényesülni, tehát vagy stagnálna, vagy csökkenne a wn6-ja.
nem igaz hogy ezt nem bírod megérteni.
csak megjegyzem hogy a ladder/skill based dolog nem hülye gyerekek találmánya, sok nagy MMO-ben így lehet előrehaladni, ezzel akadályozzák meg az új játékosok frusztrációját, ill. azt hogy a pro játékosok stat paddingot játszanak. -
Szpecnyaz #260805 A probléma az, hogy a tankok HP/típus kijelzése egyáltalán nem jó, a hitlog szintén nem megy. -
A stat modult sehogy, egyelőre. A másikat úgy, ahogy eddig is. -
stoppos #260803 Az egész onnan indult, hogy írta WG, hogy a historical csatákban NEM lesz skill based MM. Na ezt sikerült valamelyik magyar oldalnak lefordítani úgy, hogy lesz skill based MM.
A WG soha nem mondta, hogy lesz ilyen. -
Oddball29 #260802 Igazából már az elég lenne, ha azonos mennyiségben dobálna hasonló szintű játékosokat a roster. -
Én nagyon élvezném, nagyritkán vannak olyan csaták amikben csak elvétve van egy-két sárga/piros játékos. Lehet hogy egy ilyenben nem csinálok pool medált, de jó látni hogy nem arra használja a csapat a minimapot, hogy el ne tévedjen. Az lenne a jó, ha ki lehetne dobálni a lowokat a szerverről és szerencsétlenkednének egymással... -
FosTalicskaa #260800 A skill based mm az pár kiábrándult user átgondolatlan fantáziálása. Néha megértem a wg-t is, hogy miért is tojnak nagyívben a játékosok fejére, amikor legtöbbször csak efféle baromságokat tudnak nekik írni...
Az biztos, hogy itt a fórumon akik a leginkább sírnak érte (többnyire a wn-jük 1400 körül mozog) és mintegy varázsütésre megkaphatnák, nagyon nem élveznék, ha az összes játékos körülöttük 1500-1800-as lenne. Egyrészt nem tudnának kiosztani annyi dmg-t, másrészt meg jelentősen megszaporodna az olyan köreik száma amiben első hullák és 0 dmg-el hullanának el. -
Veqtor #260799 Hát még milyen jó lenne, ha látható számlálókat tettek volna bele ,bár lehet csak nálam van ezzel gond, öregszem vagy valami, de a fekete háttéren szürkés/halványfehér számok kicsit zavaróak... :D -
A 105mm-esbe mindig is APCR /HESH / HE volt.
A 200-as átütésű HESH azért nem olyan rossz, de jól meg kell gondolni, hogy hova lő vele az ember. -
Külön szerver kellene az ilyeneknek és kész, csak az meg ugye azoknak nem tetszik soha akik azt élvezik hogy noobokat alázhatnak. -
szakasz #260796 inkább azt mondanám hogy jó ötlet, csak hibásan müködik -
Szpecnyaz #260795 Valaki tudja hogyan lehetne beüzemelni az xvm-et? -
Akinek 600 az akkor sem lőné a másikat, hamarabb lenne egy halom draw mert lejár az idő vagy az döntené el a csatákat, hogy melyik csapat foglal be hamarabb.
-
Az xvm működik ? -
darkwraith #260792 A centurion Mk7/1 gold ammoja eddig is HE volt. Mitha eddig AP lett volna. Betöltöttem, lövök, erre sebez 80-at, mondom wtf. Köetkező lövés, sebez 67-et. Pislogtam ám nagyokat, aztán nézem, He lőszer a gold, na fasza. 147-et sebeztem, ami 8600 keridembe került. :d -
Onnan, hogy a 600 wn6-os is 600 wn6-ossal fog küzdeni, nem 1600-assal. És nyilván nem lesz mindegyik csata 0 dmg draw, tehát valakinek muszáj lesz dmg-et csinálnia.
Innen már elkaptad a fonalat, ugye? -
Azt áruld el akkor, hogy egy 600 wn6-osnak mitől fog feljebb menni a wn6-ja, ha ugyanúgy 400-as átlagsebzése marad 8-as 10-es tankokkal. -
hNeo2 #260789 De miért lesz Skill based MM?
Miért nem érti meg mindenki, hogy ha pl. winrate MM lesz akkor mindenkinek be fog állni a winrate-ja 50% -ra (vagy 49% a döntetlenek miatt)
Ha meg WN6, EFF based MM lesz akkor meg mindenkinek be fog állni egy fix középértékre az WN6-ja EFF-je!!!!!!!
basszus!!!!
még a 700 effes noobnak is felmegy az effe.
és végül újra teljesen random csaták lesznek, mert mindenki egyenlő statisztikájú lesz!
nem igaz hogy ezt nem értik meg :( -
Ez a küldetés "visszajelző" nagyon jó lett.
-
foxbat88fx #260787 még mindig :)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=260591
1800 WN7 -
Tigrisem vadállat lett. 5.53-alatt tölt be és ha van ideje, akkor igazán gyorsan is gurul. Én szaladtam vissza vele a zászlót éppen foglalókhoz 82%-nál érkeztem meg.
-
Bee #260785 Oké, akkor lemegyek a te szintedre: ez a WoT topic, ha másokat akarsz alázni, a gumiszoba a neked megfelelő hely. Ahogy elnézem, az életben is az lenne. Most boldog vagy?
@Szpecnyaz: kérlek töröld a személyeskedő hozzászólásokat, az enyémet is beleértve. :) -
Ez még jónak tűnik.