World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy az tényleg bosszantó, hogy jó körök után is mínuszos az ember, ha kapott 2-3 találatot. Én a T10-es tankommal azért nem játszok, mert bekerülök egy idióta csapatba, aztán onnantól kezdve csak a pénzt viszi.
3760 damage, és egy hajszálon múlott, hogy nem lett mínuszos a kör. Ennyit arról, hogy T8-at még fent lehet tartani prém nélkül. Nem szoktam fikázni a WG-t, de emiatt azért eléggé haragszom rájuk, fõleg hogy alacsonyabb szinten is gyakorlatilag lehetetlen normálisan farmolni prém számla hiányában. Tudom lehet rá mondani, hogy "nincs semmi, amit ne érhetnél el a játékban fizetés nélkül", meg hasonlók, de ettõl még pofátlanság.
http://drongo-lab.ru/izmenennaya-minikarta-minimap-sonar/
http://drongo-lab.ru/mini-karta/

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Guglizgattam de nem nagyon dobott használható találatot, kaphatnék linket? :)
Szerintem a cset neki már sciptelve lehet mert agya nincs, hogy kifejtse mi a gondja csak ontja magából a hüjjeségeit.
Utána visszanéztem mi lehetett a baj, hát véletlenül beadta a T-32-nek a max sebzést és akkor én már csíter is vagyok.
Csak azt bánom, hogy elrontottam az utolsó lövést és a T-44 lõtte ki.
Na akkor mit kaptam volna. :D
Aki kíváncsi itt meg is nézheti
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
wot név: _bitang
T44-el azért lehet már normálisan medezni?
Gyõzelem!
Map: Murovanka
Date: 2013. április 20. 22:03:36
Jármû VK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat 6 237 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit: 74 656
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
kv13-al amúgy mi a probléma, jobb páncél és jobb fordulás mint a t43-nak
Ebben a táblázatban lehet látni a lövés utáni álcázási százalékot. A kérdéses VK-é 2,99. Én most nagyon sokat játszom Obj. 704-el, aminek ennél magasabb ez az értéke és ugyanilyen szituációban biztos megjelennék. Abszolút nem bosszant egy ilyen dolog, csak érdekességképpen hoztam fel.
a kv-13-at ha megvenném az egybõl fullos lenne, megvan hozzá minden, t34-85 höz is, kivétel a 2 nagyobb motor ami ugye kell az utánalévõkbe is kérdés, hogy melyikkel szenvedjek a motor miatt.
Jelenleg jobb statot hozott az AT-8-as mint a Hellcat (eredeti, nerf elõtti), ami elég nagy szó azért, fõleg hogy ez 20-al megy és nincs tornya. 5-bõl 1-szer rak Tier 8-ba csak, Tier 6-7-ben meg lehet vele darálni mert nincsenek nagy SPG-k sem, az ágyúja is nagyon jó, gyorsan céloz és pontos. Idegesítõ tulajdonsága hogy az ágyú alig mozog le és fel, de megszokható egy idõ után.
85%-os legénységgel még nem kedveltem ennyire, de most marha jó, igazi faltörõ kos, nem az a hátul kempelõs fajta.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
vagyis nem veszti el a bonuszt, hanem lecsökken az eredeti érték 30% -ra, ha 15 méteren belüli a bokor, a távolabbi bokrok esetén marad az álca
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
nem sok jót hallottam egyikrõl tankról se, azért kérdezem, hogy melyik a kevésbé szopó.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Visibility_Checkpoints
a lényeg ,a két tank 6-6 pontja közt egyenest húznak, ha egymást elérik, akkor látható a tank. nagyon fontos tudni hogy a "visibility check", tehát a láthatósági ellenõrzés a távolságtól függ, így simán megtörténhet hogy távol (280m,2 sec) a bokorban áll valaki (ház mögött), CHECK, kilép, lõ egyet, majd visszalép, CHECK, és nem látható !!!!
és ez így nem varázslat hanem a rendszer tervezett mûködése. (ezt nem én találtam ki, hanem le van írva).
a bokor mögötti tüzelése pedig nem a láthatóságot kapcsolja be, hanem megemeli a tank láthatósági értékét (lásd camo values), de ha ez az érték nem lépi még így sem túl a határértéket, akkor a tank láthatatlan marad, FIGYELEM, ezt fõként az orosz TD-vel lehet megcsinálni, aminek alapvetõen jó a rejtõzködési értéke (camo value), tehát ha az megemelkedik, még akkor sem lesz a tank látható, szemben a német TD-vel, ami világít mint egy karácsonyfa
a tankok xcirka 6 pontjat figyel a rendszer: torony cso, stb. minap valaki be is rakta a kepet rola
Mi az ismerõsökkel viszonylag sokat tesztelgettük a spotting system mûködését, ezért úgy gondolom kellõ rálátásom van a témára. Prohorovkán az ominózus bokrok nagyon jól elrejtik a tankokat. A kijelölt helyen álló tankot se szembõl, se oldalról nem lehet felderíteni. Ami szóba jöhet, az csak az a terület, ahol az ellenséges Type 34 áll. A tesztelt tankok 100% camouflage skill-lel (!) voltak felszerelve, ezért lövés után sem tudtuk õket felderíteni 40-50 méter felett, ha szembõl vagy oldalról támadtunk.
Felmerülhet ezen kívül a kérdés, hogy téged/benneteket ki látott? Ha jól megnézem a képet, akkor azt látom, hogy míg az ellenséges VK bokor mögött volt, addig a Pz III/IV tulajdonképpen a semmi közepén állt, tehát nem kapta meg azt a bónuszt álcázásra, mint a szemben lévõ VK. Mellesleg az is lehet, hogy csak vakon lövöldözgetett és mázlija volt.
Sok olyan szituáció van a játékban, ami elsõre nem teljesen érthetõ, kicsit különös, de mindig érdemes elgondolkozni a miérteken. A hozzászólásod alapján értelmes embernek tûnsz, szóval hamar ráérzel erre.
Stream minden hétfõn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Jó, van egy rakat növénytársulás elõtte, nade akkor is!
Videó
Aki lusta lenne videózni

4 kill mellé ez is esett :D
Victory!
Murovanka 2013. április 20. 19:17:45
IS-3
: 3 609 ( fine for causing damage to allies: 156; x3for the first victory each day) 23 881 ( fine for causing damage to allies: 13 140)
Battle Achievements Patrol Duty
na ezt csináljátok utánnam <#hehe>#hehe>