418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Pontosabban az elmúlt 7 napot veszi figyelembe. Nem hétfőtől hétfőig.
    Csak nehogy félreértse valaki aki eddig nem tudta :)
  • kisokka
    Mint legutóbb megtudtam, ráadásul hetente.
    De xp-t tekintve is többet kapok a top csúzlival, legalábbis erősen úgy tűnik.
  • AlucardHuN
    Köszönet
  • Toweliee
    -Storm megerősítette, hogy a KwK a tankok lövegének a besorolását, míg a PaK a tankelhárító lövegek besorolását jelenti.

-Nagy valószínűséggel a rangsorolási rendszert átdolgozzák a visszajelzések alapján.

-A T-34-3 játékbeli teljesítményét pár hét alatt meg lehet határozni majd.

-A személyes besorolás jelenleg csak a csatánkénti átlagos sebzést veszi figyelembe tier-től függetlenül.

-Amikor a besorolási rendszert készítették a fejlesztők nem másoltak le már kész rendszereket, mert azok rosszak bizonyos játékosok számára.

-A könnyűtankok élettartamát nem fogják figyelembe venni a rangsorolásban.

-Storm azt nyilatkozta, hogy a páncélzat pontos módosításait nem hozzák nyilvánosságra.

-Az újradolgozott pályák 0.8.8-ban nagyon jók lettek. Lehetséges, hogy ebben a szellemben a többi pályát is átdolgozzák a fejlesztők? Igen, lehetséges.

-Storm szerint a nyerési arány és az átlag XP reprezentálja leginkább egy játékos tudását.

-Mi lenne, ha az XP szorzó végleg megmaradna minden csapat 3 legjobb játékosának? Van egy külön topic a javaslatoknak, menj oda nyavajogni.

-Lehet van egy bug a chattel, a szöveg eltűnik, vagy rosszul formázódik, ennek Storm utánanéz.

-Az E-50M lövegének a névleges -8 fokos depressziószöge csak a tank oldalánál vonatkozik rá, előrefele fordítva nem.

-Storm szerint jó a MM.

-Még gondolkoznak azon, hogy lesz-e magas tier-ű összeköttetés a két német TD ág között.

-Nem lesz speciális eljárás az artykkal kapcsolatosan a rangsorolási rendszerben.

-Storm megerősítette, hogy a jövőben csak kredittel kompenzálják az eladott prémium lőszereket, aranyat nem kapsz érte akkor sem, ha azzal vetted őket.
  • Toweliee
    Az mindig változik, hogy mennyi xp-re kapod meg a tank ász medált.
  • lexlutor
    e75 top agyuja a 10es. annak patch elott is 3,82es rof-ja volt??
  • Okmyx
    Kösz, ez számomra hasznos info volt.
  • kisokka
    Ez azért kellett már:

Viszont érdekes, hogy volt már 5K feletti sebzésem, de arra csak a 2. osztályt adta meg, persze sokkal kevesebb xp-ért. A top csúzlit érdemes volt kigrindelni, nagyon hálás érte a tank.
  • silverchain
    8.7 -es sound mod-dal el sem indul.
  • Scorce
    Ugyanez a problémám nekem is.
  • kisokka
    Semmi nincs még, XVM-el én is bajban vagyok, nem akarja az igazat sehogy, úgyhogy hanyagolom egy kicsit.
  • Desmodromic
    Ha a csatabetöltő képernyőn látom az XVM 5.0 test blabla... feliratot, akkor minden oké csak most éppen nem megy a szerverük, vagy valami nem smakkol?
  • lexlutor
    nalam detto.. valami mod?
  • kisokka
    Másnál is így néz ki Mines? Olyan, mintha ráhúztak volna valami blur filtert.

Más mapeken nem ilyen.
  • kisTekila
    elméletileg ugyan azt kell csinálni vele, mint a 7esnél
  • kisokka
    Nálam mindegyik pukkantónak ugyanolyan hangja van, nem tudom ez normális -e...
  • silverchain
    Van már működő gun sound mod? Bántja a fülem az alap wot ágyúhang.
  • toocha
    Na sikerült kiírtanom az anyalkás idiótaságot.
  • FosTalicskaa
    Ha itthon is feltelepül akkor lecsekkolom...
  • Gottfried
    Apucim 1986-ban meghalt.Akkor voltam 18 éves........ erről ennyit.

Hogy a wot miatt nem veszek minden évben új monitort,az meg azt hiszem nem olyan nagy probléma.Egy 19-os lcd-m van,igaz nem 16:9-es.ha esetleg neked vagy apucidnak sok a felesleges lóvéja,priviben megadom a címem és szívesen elfogadok tőled egy fullos monitort.ha megkeptam,ígérem nem fogok itt többet nyafogni a modok miatt. :)
  • Maala
    3. Cenzúra benyom, leokéz, kinyom, leokéz.
  • FosTalicskaa
    Első tapasztalatok:
    1. Mi a nyüves rákfenéért kerül van növekvő sorrendbe rakva sebzés szerint a csata végi lista? Mi a fenéért kell ennyire kihangsúlyozni, hogy PL_Terminator[Retard] 0 dmg-et csinált az egész szakaszával együtt?
    2. Ha meg szeretném fordítani a sorrendet, akkor kiderül, hogy nem lehet, mert nem kattintható, inkább át kell kattintani egy másik oszlopra és úgy vissza...
    3. A cenzúra nálam ki van kapcsolva a settingsben, mégis csillagok vannak a mondatokban.
    4. a missionok állapotai meg azzal a fekete háttéren sötétszürke 3px-es betűkkel qrva szép és olvasható ám.

Ez is csak egy szokásos újabb wg peccs, tele olyan hibával amit kb 2 perc alatt észre lehet volna venni, csak éppen basztak rákattintani, meg odanézni, kb annyira hogy: "~Hé te Jurij, figyelj már he, szerinted jó lesz így a mission lista felület?". "~Hát Szása, szerintem így kicsit nehezen olvasható." "~Ah, ok akkor kicsit pofozok még rajta..."
  • stoppos
    Buddha?
  • popey8
    Aki nem akar intró videót: simán csak ki kell törölni a World_of_Tanks\res\packages\gui.pkg\gui\flash\video könyvtárból a Logo_All.usm fájlt.
  • toocha
    Innen szedtem le magyar nyelvű csata utáni info modot, de sajna nem színes
  • patchaou
    Türelem.
  • Count Adyn
    J1mB0s Crosshair Mod v1.32 ilyet kell szedni és faszán lehet állitgatni is mindent ingame:)
  • Bee
    Ezt raktam fel én is, de néha működik az XVM stat része, néha nem. Mi lehet a megoldás?
  • toocha
    *5.0-ás
  • toocha
    Leszedtem egy modpakkot van benne sok okos dolog, de sajnos benne van az az idióta halott tank angyalkás marhaság. Azt, hogy lehetne kiszedni belőle?Ez volt az a pakk, van benne működő 5.1-ás xvm.
  • Toweliee
    Nem. Kipróbáltam, hogy csak az xvm-et rakom fel, most jelzi az értékeket, de nem tölti be a csatát. Mindegy, mára elég volt. Köszi a segítséget.
  • Sunsetjoy
    Működik, nem fagy ki ez a jimbo.
  • Ytar
    hadd szóljon, kellenek a mínuszok.

amúgy meg .. egye fene, helyesbítek:
    szólj apuckinak, hogy vegyen neked egy rendes monitort.

2013mat írunk könyörgöm. lépünk már túl az 1024x768on ..
  • Malarki
    Én ezt raktam fel, nekem megy. Még a sniper nézetből kellene kiszedni a feketeséget. Aztán már csak az XVM meg a hangmódok kellenek.

Hogy a játékról is szóljak: a nemzeti hangok nagyon jók lettek.
    A tankok közül a Panther 2-t próbáltam, szerintnem jobb lett, gyorsabban lő és mozgékonyabb is.
  • Sunsetjoy
    Akkor valamelyik mod xar.

1 órája aktív lett a legújabb jimbo. Mindjárt megnézem, megy-e.

http://worldoftanks.curseforge.com/wot-mods/j1mb0s-reticles/files/26-j1m-b0s-crosshair-mod-v1-32/
  • GabeE3e
    most pár nagyon kellemetlen üzenetet fogsz kapni, ha jól érzem
  • Toweliee
    Oké, most működik. Viszont, továbbra sem tölti be a térképet, a csík végigfut és úgy marad.
  • Ytar
    vegyél egy rendes monitort .. hidd el, látni egyben az egészet ..
  • Sunsetjoy
    Egy sima jegyzettömbbel szerkeszthető a rating.xc fájl, ott van benne a keresett sor.
  • Toweliee
    Ezt szedtem le, nekem működik: J1mB0_s_Crosshair_Mod_v129_eng.zip Azt nem tudom, hogy honnan, de így simán megtalálod.