418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szakasz
    az 5.0-ás tesztet ha felrakod, és megcsinalod amit irtam, akkor megy, más nem kell tenni.
  • McLarenpowa
    köszi, elfelejtettem átírni ezt "Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true"
  • stoppos
    No akkor kérdés. Működik már teljes xvm.xc-vel, vagy mindenképpen szét kell legyen dobálva kis filékbe?
  • Gottfried
    nem tud valaki egy függőleges techtree modot a 8.8-hoz?
  • szakasz
    a teszt xvm főoldalán található dolgokat meg kell csinalni.

Rename res_mods/xvm/xvm.xc.sample to xvm.xc

Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true
  • stoppos
    És tényleg. Nem is figyeltem, de tegnap kaptam a tipivel egy stell wallt a vesztes oldalon és full xp-t kaptam. Víííííííí
  • pecaboy
    Az 1,2x crew xp szorzó egész pontosan október 1 reggel 7 óráig érvényes, mivel a szeptemberi missziók része. Az kapja meg, aki a legtöbb, a 2. legtöbb vagy a 3. legtöbb xp-t gyűjtötte a győztes és a vesztes csapatban is, külön-külön (tehát aki valamelyik oldalon az első háromban van, azaz meccsenként hat játékos).

http://worldoftanks.eu/en/news/44/september-missions/

A medálos dolog ellenben, ahogy írtam, végleges. Nem minden plecsni után jár, csak ezekért:
    - Battle Hero (pl. topgun, acélfal, mesterlövész, felderítő)
    - Epic (Bölter, Radley-Walter stb.)
    - Platoon (Brothers in Arms, Crucial contribution), bár ezek alapvetően amúgy is battle herósok
  • kisokka
    Azt még annyira nem is figyeltem, pedig jó ötletnek tartom ezt az opciót.
  • stoppos
    Lehetne olyantot, hogy kirakni a fejlécbe a mod gyűjtőoldal címét?

Hol vannak az orosz különleges alakulatok, amikor szükség lenne rájuk, hogy Sztálin rogyassza rájuk a gulágot.
  • Maala
    Pedig ott van a küldetésleírásban, azért mit kapsz... 1,2x crew xp.

Ha vesztesként valamilyen battle hero achievementet kapsz, akkor kapsz full xp-t a tankkal.
  • kisokka
    Na ez nem rossz. Már képben vagyok
  • pecaboy
    Nem.

Egy ideig (event) az első három helyezett 1,2x crew xp-t kap. (Ami nem egy nagy bónusz, valljuk be őszintén.)

VISZONT a 8.8 patch után végleg (vagy amíg a kövi patchben meg nem változtatják :)) érvényes az, hogy ha valaki kap egy medált, győztesnek járó xp és credit üti a markát. Értsd, szerzel egy acélfalat, felderítőt, mesterlövészt stb. stb., és onnantól mindegy, hogy a vesztes vagy a győztes oldalon állsz, teljes xp-t és creditet kapsz.

Ennek az lesz a hosszabb távú eredménye, hogy a játékosok több xp-t kapnak, ami a jó játékosoknál hatványozottan több lesz. Mindenkinek jobb lesz hirtelen a statja, a jó játékosoké (legalábbis akik rendszeresen randomoznak) meg sokkal jobb.
  • kisokka
    Nem az első háromnak ad most győztesnek járó xp-t? Nem vagyok képben
  • pecaboy
    Valaki tud jó crew voice-ot? Angol is jó. Orosz nem kell :)
  • Count Adyn
    Nem adott volna 1400 at vesztesre, elvileg a top gun miatt annyit ad mintha nyertem volna:)
  • Okmyx
    De, 1400 expre adta volna a tank ászt, de evvel a meccsel a régi rendszerben a tank ász közelébe se került volna (mivel a veszteként járó xp-t kapja meg, és nem a győztesekét - annak ellenére, hogy vereség volt).
  • atee73

szerintem wot-al jatszott

• Karelgott
    De megy.
  • McLarenpowa
    Sikerült feltenni az 5.0.0-ás xvm-et és be is töltődik, de nem mutatja a statokat? Nem menne most a szerver?
  • kisokka
    Miért, a régiben nem adta volna vesztes 1400 xp-re a Mastert?
  • Count Adyn
    Mondjuk ez igy viccesen néz ki, új rendszer powa:D
  • Toweliee
    Ha kell átküldöm azt a file-t amit csináltam.
  • voivod32
    Akármit csinálok, nekem ezt adja be..
    http://lp.ilivid.com/?lpid=1142&sysid=406&appid=400&subid=1593369505.171466.583a5a42c6.2803
  • voivod32
    Akármit csinálok, nekem ezt adja be...
  • kisokka
    Más is tapasztalja a lokalizáltban, hogy a kilőtt tankoknak a csata utáni jelentésben nem jeleníti meg mennyit sebzett felderítésből? Illetve megjeleníti, csak rossz sorban a "Megsemmisített ellenség"-nél. Eleve, az mi a retket akar jelenteni?
  • virkir
    Semmit nem csesztek el.
    Amit a 0.8.8 könyvtárba kell azt berakod oda, ami az xvm-be azt meg oda.
    Fogod a megszokott konfig fájlod és atfuttatod az editoron és elmented full konfigként amivel lecseréled a @xvm.xc-t.
    Így mennie kell mindennek.
    Azok akik megint vinnyognak a mod miatt még gondolkozzatok már el azon, hogy volt három hét tesztszerver.
    Mondjuk ettől függetlenül bekaphattya a wg az állandó varialással.
  • popey8
    Megpróbáltam azt, h az xvm.xvmconf nevű fájlt átneveztem, illetve a szerkesztőben megnyitottam és @xvm.xc néven mentettem el. Így raktam be a megfelelő helyre, de a statokat csak nem akarja kiírni. De jó, h ezt az xvm stat.exe-t is elcseszték.
  • popey8
    Vki tud esetleg vmi megoldást arra, h a régi xvm-es config fájllal (xvm.xvmconf) miként lehetne működésre bírni a mod stat részét? Az új fájlrendszert kellene használnom, gondolom akkor jó lenne, csak nem akarom elveszíteni a beállításaimat. Ezeket vhogy esetleg át lehet menteni az új fájlrendszerbe? Azért kellene ilyen fajta megoldás, mert az rohadt sok időbe telne, h "manuálisan" újra beállítsak egyesével mindent úgy ahogy volt.
  • Bangaro
    Mi a tököm történt a játékban? Lövök négyet és meghalt az egész csapat, zsinórban egész este

Arról nem is beszélve, hogy nem sikerült a "matchmaking" fix...
  • Gottfried
    Ez tényleg jó és működik rendesen. :) Köszi !!!
  • popey8
    Ezzel mit kell csinálni, h a stat része is működjön?
  • Count Adyn
    Tőlük ez is csoda:D
  • Okmyx
    XVM hiányához:
    Mondjuk nem mindegy, hogy pld. support tankkal kit támogat az ember.
    Érdemes-e XY-al összeállni és együtt menni, vagy gyökér az illető és elvesztegetem az időt vele, ráadásul el is veszítjük a meccset emiatt.
    Pld. Amx 12t-vel/T25-2-vel/egyéb flankerrel segíteni egy heavyt. De ha nem látom hogy 400 eff 42%wr akkor elkezdem kísérni a pld. a Löwéjét, és az első kanyarban kihal, majd a rá következő pár másodpercben én is, értelemszerűen. Mehettem volna inkább egy másik, akár medium játékossal is ugye, vagy totál más irányba.
    Jó látni a statokat, hogy ki mit tud. Persze néha becsapós (lásd: fiam/húgom accja, múlt héten vett acc hogy beléphessek a HUNSba stb.), de nem ez a jellemző.
  • Maala
    Szerintem elég trehány munka, még egy szaros sorba rendezés memória sincs benne, hogy az előzőleg megadott szempontok alapján csinálja a következőt...

Szánalom.
  • Bangaro
    Van mellékelt XVM editor is, de figyelem minden .xc fájlt meg kell vele nyitni egyszerre, ahogy fel is hívja rá a figyelmet.
  • Count Adyn
    Nah végeztem a t-54 el, kerek 600 csata lett elite státuszig:) Jó ez lista mik vannak a garázsban:)
  • Bangaro
    Ha valaki nem akar pöcsölni modokkal, vagy csak nem akar keresgélni, esetleg nem tud, akkor kipróbáltam egy "packot" amiben a népszerű modok fennt vannak. Rendben működik minden vele. Átmenetileg használható úgyis finomodik majd. Ez még angol nyelvű info-t ad, de gondolom napokon belül lesz magyar változat is.
    chr1schi´s modpackage releaseday version (multilingual)
  • Toweliee
    Ezt ajánlották, nekem bevált, kicsit buheráltam rajta de működik, nem akad, nem laggol.
  • foxbat88fx
    nekem ne mond :D 20k csatám van/volt...
    abból 19k XVM nélkül :P
  • Maala
    Jól. Kecsegek.