418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #261181 Miután a modok mindenki számára könnyedén elérhetőek pont olyanok mint a goldammo. A játék része, használod vagy sem, rajtad múlik. Nekem kell az extra infó, szeretem tudni mennyit sebeztem pedig semmi értelme, azt is szeretem ki hol van a térképen és legutoljára ismert pozíció mert nagyon hasznos. Még hang modokat is fölrakok.
Ki ne találjuk már ez "csít" ez az warpack mod
-
Kancsalborz #261180 Hàt szerintem nem is a ràdiósnak kellene megjegyezni az utolsó spot helyzetét, hanem neked...:D
Bìrom ezt az örökös fejlesztők hibàja dumàt, tán' nem moddolható sz@rrà a
jàték teljesen, tán' nem mindenki sajàt tetszése szerint formàlhatja neki
kézreàllóra ?
Mit is hibàztak ebben a fejlesztők ?
A hasonlatod meg k#rvàra sàntìt. Ha te nem tudod miért, én el nem magyaràzom neked.:D -
Oddball29 #261179 "Ott van az hogy minimap kimutatja melyik tank hol van(nem az hogy heavy meg med meg TD)hanem név szerint és látod hú ezek tök erős tankok és pár lövéssel kicsontoznak akkor megyek más irányba ahol a gyöngék vannak."
Pedig pont, hogy a kategória bőven elég szokott lenni. Mert ugye az adott mappokon kategóriánként általában elég egzakt, hogy kinek ott mi a dolga, és már a legelejétől kezdve oda kell mozogni. És akkor a feladatot hajtom végre, nem pedig a nagyobb tankokat fogom kerülgetni.
Ezt a játékot szvsz területre, pozícióra játsszák. Nem sebezni megyek be, hanem csatát nyerni. Ismertem egy ilyen tagot, akiről klántársak mesélték, hogy gyártja a killeket, hogy nem bírják vele a lépést tartani.
Igen ám, de kiderült, úgy csinálja, hogy a mod segítségével kinézni, hol vannak a gyengébb tankok, és azokat levadássza, miközben kurvára nem az a dolga elsősorban, hanem az, hogy a vele egyszintű tankokat a kulcshelyeken lekösse/legyőzze. Az ilyennel egy percet nem szakaszoznék. -
Akkor csak még szűkebb rétegek számára lenne elérhető az összes mod. Immár hivatalosan is csítnek nevezve. De a töredéke lenne a használóinak a száma, de a csíterezés ugyanannyi lenne, mint most. -
400V #261177 Ezért mondtam az integrity checket. Ha más file vagy bele van nyúlva a kliensbe nem indulna el a játék. Egyenlő feltételekkel menne mindenki. -
Toweliee #261176 Óriási, köszönöm a segítséget!! -
Az tényleg probléma, hogy nem mindenki számára elérhető a minimap mod. De ez a fejlesztők hibája, nem a modkészítőké. Aki meg nem használja ki a számára is adott lehetőségeket, magára vessen... Az utcán lépkedve hirtelen ott van előtted a földön egy 10ezres, mert valakinek kiesett a zsebéből. Ki az, aki otthagyná?
Azért az alaphelyzetet elképzelni is nevetséges: a rádiósod hallja, hogy E1-ben van egy Maus, aztán 5mp-7mp múlva elfelejti, hogy utoljára hol látták... A minimap mod nemhogy a WoT arcade játékmenetébe, de még egy valamivel realisztikusabbba is simán belefér. -
csoszi87 #261174 Hála! -
Először én sem tudtam szerkeszteni. Mikor megnyomod az open gombot és kikeresed az xc fájlokat, jelöld ki mindet és úgy nyisd meg. Egyenként nem engedni megnyitni, csak egyszerre az összeset. -
Scorce #261172 Parancsolj! 10 lépcsős nagyon állat zoom. 128-szoros -
stoppos #261171 Nem abban van. A markers-ben keresgélj, vagy valami hasonló neve van. :) -
csoszi87 #261170 Tud valaki mondani működő zoom modot?
Nem távolítani szeretnék, közelíteni. -
400V #261169 Tök logikus hogy részben miért mondható csalásnak.
-Látod minimapon meddig mehetsz míg más nem látja hogy ha oda megy abba a kockába már spotolhatják.
-Ott van a te látótávod is rendes mint egy vadászgép aminek radarja van azt mutatja az észlelési távot meg a befogó távot míg más nem látja hogy meddig mennyen hogy lássa mert tudja azon a ponton pl szokott lenni csomó tank mert az az útvonal vezet kulcspozícióba.
-Ott van az hogy minimap kimutatja melyik tank hol van(nem az hogy heavy meg med meg TD)hanem név szerint és látod hú ezek tök erős tankok és pár lövéssel kicsontoznak akkor megyek más irányba ahol a gyöngék vannak.
Ez csak a minimap ami nem kicsit segít hogy könnyebben szerezz xp t. Míg ezeket nem látja az aki egy full alap mod nélküli kliensel játszik.
Vélemény és nem flamet akarok vele generálni. Véleményem szerint ezek igazak amit leírtam csak légyszíves ne vegyétek cheatnek. Illetve félig meddig beszélhetünk ilyenről mert köztudott hogy aki modokkal játszik annak pont ez a normális és aki nem használ annak meg nem.
Így gondoltam. -
Toweliee #261168 De nem engedi szerkeszteni az editor az xvm.xc file-t. -
Azt szépen megcsinálod kézzel. :) -
Teljesen normális. De csak akkor ha Tomahawk rakétákat is tudsz lőni vele.
-
Pares #261165 Egyetértek!
-
Figyeljetek már egy kérdésem lenne.
Ez normális?
Teljesen körbe tudom forgatni a csövet. -
Kancsalborz #261163 Az XVM témàhoz meg annyit: Értem én, hogy plusz infók, meg ùt a jobb játékossá váláshoz, meg ilyenek, de ha valaki XVM nélkül egy csatàban
5-6K. jàték utàn, a csapat mozgàsból, ill. egy-egy játèkos mozgásából,
nem látja hogy a csapat\jàtékos noob-e vagy sem, az XVM-mel is csak egy
"Average boy" marad ebben a jàtékban.... Szerintem.:) -
Pares #261162 Én is feltettem több packot is, játszottam több csatát is, de én egyáltalán nem éreztem, hogy jobban játszanék miattuk, sőt, inkább zavartak. Nem vagyok mod ellenes, mert rengeteg más játékot én is agyonmodolok, de itt egyszerűen nem. -
Pares #261161 Én speciel azt szeretem, ha lehető legletisztultabb az interface... És ezt eddig csak az alap játék tudta hozni, az összes mod szerintem túl csiricsáré, számomra rengeteg fölös információval, amikre úgy sincs időm figyelni, és ez engem borzasztóan zavar játék közben, amikor koncentrálni próbálok.
Persze mindenki azt használ amit akar, amíg a WG nem tesz valamit ellene (amire várhatunk), mert speciel szerintem jó pár mod kimeríti a cheat fogalmát.
Csak számomra az vicces, amikor egyesek lelkileg összetörnek, hogy nem látják másodpercben a töltés időt, és itt a világvége. -
Oddball29 #261160 Szépen felsoroltad, miért is bannolnám ki az összes ilyen modot a picsába. Semmi olyan nincsen benne, amit ne lehetne némi utánanézéssel vagy gondolkodással/tapasztalattal pótolni, de azért elvárod, hogy a rendszer gondolkodjon helyetted. -
Toweliee #261159 Azt melyik file-ban kell beállítani, hogy az effit ne csak az alt lenyomásakor lássam, hanem anélkül is kiírja a tank fölé? -
Na hogy szopja le őket egy vacogós fehér cápa
-
Maus! -
A pontosságot természetesen nem növeli. Az már tényleg csít lenne:) -
Nem. Csak jobban látod, mit célzol. -
suba53 #261154 Köszi, így tisztább a kép.
Én még nem használtam semmilyen MOD-ot, de egyre inkább úgy látom, hogy kényelmi szempontokból előnyös. -
suba53 #261153 A zoom-nál a célzókör ugyanakkora marad? Vagyis ha bezoomolsz a gyárinál nagyobb zoommal, akkor az a találati pontosságot jelentősen növeli? Mondjuk nagyobb valószínűséggel találod el egy brit TD púpját, mint egyébként? -
Kancsalborz #261152 Bombardier: A Super Pershing ugyanúgy müködik mint eddig...
Az egy nagyon jò kis prémtank.:)
A pàncélzat "vàltoztatàs"-ról annyit: Tegnap is 5 acèlfalat szedtem össze vele...
Ne egy csatàból itèlj, hasznàld csak bàtran...:)
Ui: Bàr èn remèlem sok hülye eladja most, és szar 34/3-ra cseréli...:D
Meg is èrdemlik... -
Én is ilyen szépeket akartam leírni Paresnek, csak lusta voltam:) -
A zoomot mondanám csak csít kategóriának... -
Pares #261149 Megtehetnék, úgy ahogy sok más dolgot is megtehetnének, de ahogy az már számtalanszor kiderült, a WG SZARIK RÁ. Ahogy pl.: a több account használására trollkodás céljából, meg ilyenekre... -
Miről beszélsz beszélsz, anno cod2-ben is volt ilyen, eredeti szervereken. Mégsem tartotta senki sem csítnek.
Azóta nem multizom fps-el, nem tudom, van-e a mostaniakban ilyen feature.
A 4x-10x zoom mod már tényleg érdekesebb. -
Igen mint írtam ezt csináltam, de így se működik. A teszt xvm oldalán leírtakat is megcsináltam, így sem jó. Majd most kipróbálom az xvm oldalon lévőt pakkal, hátha azzal menni fog.
Pares: ami neked fölös infó, az másnak a jobb játékossá válását jelentheti:) Arról senki nem tehet, h te nem tudod szelektálni, értelmezni az információkat, illetve helyes következtetéseket levonni belőlük. -
Modokat azért használok mert sokkal hatékonyabb tudok lenni.
Pl:
-jobb célkereszt ( esküszöm idegesít az alap szar --> nem tudom már úgy használni a célzásrt, mert egy okádék felületen kell céloznom )
ami ugye adja kapásból a töltés időt ( fontos tudni a tankod pontos töltési idejét, hiszen ha sarok csatázol 1 másik tankkal, és annak is tudod a töltés idejét ,előnybe vagy )
-damage panel: bekaptam ~150-es sebzést vaktából.(pontosan tudom hogy annyi volt,hisz damage panel mutatja) Ki volt az? 1 lövés jött, úgyhogy nem mindenki tud vélhetőleg az ellenfélnél rám lőni csak 1 tank. gyorsan át pillatok az ellenfél tankjaira, és már kapásból csak 2-3 tankot látok ami ~150-et tud sebezni, tehát már előre számíthatok hogy az a tank ott volt ahonnan jött a lövés.
Már csak 14 tankot kell kitalálni hogy hol áll, mert az az 1 ezzel elárulta magát anélkül hogy spottoltuk volna.
Meg ugye jobb a láthatósága a sérült moduloknak mint az alap ( engem sokszor zavart hogy a tüzet nem igazán jelezte az alap )
-xvm: térképen hatalmas előny hogy tudom MELYIK ellenfél tank HOL ÁLLT legutóbbi spottnál!
+ *al jelöli a még nem spottolt tankokat --> előny
+ saját/ellenfél tankok ikonjaihoz a térképen oda írja melyik is az a tank --> előny
Van 1 haverom, tizen X csatája van, és minden full gyári (!!!) egy fika modot nem használ, és nem is akar. a térképes izére próbálom rá beszélni, de egyszerűen nem enged.
Pedig mióta modozok én is, merem állítani 3x jobban játszok mint anno, több információt tudok ki hámozni, és jobban is tudok alkalmazkodni a csatára.
Nem is játszanék vele ha beszüntetnék a modokat. -
Scorce #261145 Köszönöm Bangaro! Te vagy a személyes megváltóm! :) -
stoppos #261144 Hát a hol is volt utoljára a tank egy kissé már cheat kategória, de amúgy igen. :) -
lexlutor #261143 azert az xvm sonar mondja elegge hataresett.. vagy bar nem xvm, a 10xes zoom mod is erdekes.. -
Nem bántásból, de ez egy szar hasonlat. Nem tudsz átlőni a sziklákon ezektől a modoktól, egyiktől sem.
Az xvm olyan, mintha CS-ben látnád egy pubra fellépve, hogy kinek mennyi meccse van összesen, hány fraget szerez meccsenként, ilyenek.