418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    a 1390 simán veri a wz sorozatot :( Nívósabb századra nem is engedik hozni, csakis 1390....
  • darkwraith
    Megint lehet szavazni:
    Golden joystick

A wotot utálók és csak itt piknikezők beszólásait meg előre várom!
  • darkwraith
    nekem van 13-90 meg wz -131 is, a wz klasszisokkal jobb, használhatóbb. Már várom a 132-t, aztán megy a garázsból a 13-90.
  • R3nton
    hát mostanság nem a legjobbak. És akkor 13-90 még az egyik leghasználhatóbb!!!
  • Maala
    Egyrészt nem megy 5ből 3 a célkör közepére. 10-ből ~7 megy a kör ~2/3án belülre. Másrészt nem fél, hanem 2-3mp-vel gyorsabban be lehet zoom moddal weakspotot célozni, MIUTÁN az ember megtanulja használni. És az nem egy csata lesz. :)

Csak, ha már mindenképp nyavalyogni akartok még valamin.
  • nemtudommivan
    AMX 1390. 44 csatából 44 t10-ben. ok light tank , bár akkor sem értem miért kell két pofára szivatni.
    Menjünk felderíteni. Megyek lő az ellenség nem látom kilőnek. Következő pálya ugyanez, annyi különbséggel hogy ott még egy lövést sem bírtam ki. Jól van, próbáljunk meg lövöldözni. Betáraz gold, keresek az ellenfélnél valami puhább tankot , lövök alá felé mellé telibe (ahonnan lepattan) de ahova célzok ... aaa ki ne találd hogy eltalálja.
    Jó akkor várjuk ki a míg elfogy az ellenfél nagy része és menjünk rá a megmaradt magányos tankokra. Nem lehet mert bukó bukó bukó bukó bukó... ahhh nyerésre állunk végre!! Ott egy IS7 !! jupppiiiii gyerünk mellé... lepattan lepattan lepattan lepattan sebez!! lepattan. De van hogy csak lepattan lepattan lepattan és kilőnek.
    Light tankokkal menni borzalom.... és felesleges is.
  • yossarianHUN
    Hopp.
  • 400V
    Te érdekes érted. HA kilátszik akor mire jó a nagyobb zoom mod? Előnnyöd van hogy kilődd mert 5 lövésből 3 a célkör közepére megy mindegy milyen a löveg pontossága.
  • stoppos
    Egyébként már attól, hogy megjelenek a meccsben, elveszti az ellenfél minden előnyét. Amikor pedig felspottolnak, egyszerre rezzen össze a 15 ellenfél. Akik az én oldalamra jöttek, automatikusan kontrollálhatatlan vinnyogásban törnek ki és/vagy maguk alá vizelnek. Tudják, ha eltűnök, legközelebb a seggükben fogok megejelenni és nekik végük, miközben a fülemben dübörög a kevéssé ismert pszeudó punk banda, az anális penetrációtól a "megkukilom a popidat" című szám. Szigorúan szitáron játszva.
  • 400V
    Érveltem a messzibb zoomolásra. Te a pontosságon kattogsz. Rakd össze a kettőt. Nem fogod soha mert ismételgeted magad hogy pontosság pontosság pontosság. 5 lövésből 3 a célkör közepére megy. Kapisgálod? ELŐNY!
  • Ytar
    Én minden távolságon csak sniper móddban lövök és csakis zoom nélkül. 600 méteren már elég vicces 5-6 pixeleket ellőni, különösen ha mondjuk alig látszik ki belőle valami mert fedezékben áll. :D
  • FosTalicskaa
    Én minden távolságon csak sniper móddban lövök és csakis zoom nélkül. 600 méteren már elég vicces 5-6 pixeleket ellőni, különösen ha mondjuk alig látszik ki belőle valami mert fedezékben áll. :D
  • FosTalicskaa
  • yossarianHUN
    link
  • Maala
    Igen, van.
  • yossarianHUN
    A logikus érvelés szintjére? Bizony, nehéz is lehet...
  • stoppos
    Á, csak nem szeretek előnytelen lenni. :)
  • 400V
    Jól van én nem alacsonyodok le erre a szintre!

• genRob
    Sziasztok! A historical gun sounds mod-ból (HRMOD) van már 8.8-hoz, nem tudjátok véletlenül?
  • Maala
    Te nem azért használod, hogy mások ne jussanak előnyhöz hozzád képest?

Nooooob. :D
  • stoppos
    Egyébként rövidre lehet zárni a történetet.
    Segítenek ezek a modok?
    Igen.
    Előnyt adnak?
    Igen.
    Használom őket pontosan ezért?
    Igen.

Vége...
  • yossarianHUN
    És ezzel most mit bizonyítottál, vagy hogy jön egyáltalán ide? Tök összefüggéstelen dolgokat írsz.
  • FerroTwL
    Itt van egy modpack,tesztletem tökéletesen működik minden. Van benne: működő xvm, hitlog, zoom-mod. Simán csak bemásolod, és a rendes Wot.exe-vel kell índitani a játékot!

Quicky mod pack
  • Maala
    Az a vicces, hogy ahogy nézem, az ő modjában még a régi formájában (xvm.xvmconfig) van benn a configfile. :D
  • 400V
    Arról nem is beszélve hogy IS6 0,46 os pontosságával csomószor van hogy inkább sniperkedek mert úgy is papír a tank. Áldozok mondjuk 3 perc snipeolást a körből ennek is van haszna, majd indulok a frontra darálni. Ezt ha komolyan nem tudod elfogadni hogy így van akkor semmi értelme a vitának.
  • yossarianHUN
    Arcpálma. Most épp azt mondtad, hogy nem leszel tőle pontosabb, azért lősz vele többet, mert magabiztosabban lősz rá messzi ellenfélre, mint nélküle. Azaz elismerted, hogy placebo.
  • yossarianHUN
    Arcpálma. Most épp azt mondtad, hogy nem leszel tőle pontosabb, azért lősz vele többet, mert magabiztosabban lősz rá messzi ellenfélre, mint nélküle. Azaz elismerted, hogy placebo.
  • kHares
    Látótávolságon kívül vannak máris nem látod csak azt hogy 2 heavy meg 3 med. Pálya másik felét szintén nem látod csak azt tudod hogy 4 heavy van ott tőletek stb. rengeteg ilyen helyzet van. Azt sem fogod fejben tartani a sok enemy merre megy/mit csinál mert szintén csak a típusát látod a térképen vagy ha láttad is emlékszel 2-3-ra jobb esetben.
    Persze, az agyadat kell használni, az enemy mozog de legalább van egy kiindulási pontod, a mod csak infót ad neked kell értelmezni.
    Nyugodtan győzködhetsz de kb. két évig nyomtam a progit mielőtt ez megjelent és nem szívesen mennék vissza. Egyszerűen jobb
  • Pares
    "És szerinted ez a fél másodperc jelenti a különbséget győzelem és vereség közt?"

Ezt most komolyan kérded? Egy olyan játékban, ami időre megy? Rengetegszer döntött már a csata sorsáról pár tizedmásodperc is... Mellesleg én sem rettegek, hogy ilyen modot használókkal találkozok, csak tisztázásképpen írtam, hogy ez a mod kimeríti a csít fogalmát, mivel az alapjáték azon limitációit törli el, amik balansz célból vannak ott.
  • 400V
    Nem fogod érteni ne haragudj. Nem a pontosságról beszélek hanem arról hogy biztosabban lősz messzi célpontokat amit más mondjuk megkockáztat mert jó ha esetleg a jimbos pötty célkereszt ici pici kis mérete elfoglalja az egész célpontot.
  • Ytar
  • yossarianHUN
    De ember, gondolkodj már. Az ágyúd nem lesz pontosabb, hiába tölti ki neked a fél monitort a tank, attól még úgy mellészáll a skuló, mint a szél.

Pares: És szerinted ez a fél másodperc jelenti a különbséget győzelem és vereség közt? Én mindenesetre tudok aludni éjszaka, attól függetlenül, hogy esetleg zoom-modot használó emberkék jöhetnek velem szembe a játékban.

Egyáltalán honnan fogod te valaha is megtudni, hogy az ellenfeled használja ezt a modot? Észreveszed a teljesítménye alapján? Erősen kétlem. Ha meg nem tudod, akkor meg nem mindegy? Amiről nem tudsz, amiatt ne is fájjon a fejed.
  • 400V
    Mondjuk képzeld el ezt egy HEAT lőszeres sniperkedéssel 330 - 340 mm es pennel. Mondjuk a legvastagabb helyen a tornyon koppan, ó hát a távolság se befolyásolja van ez így csak egy kényelmi funkció. Szegény azt se tudja hova bújjon hogy ne lőjje ki valaki aki 2. vonalba gubbaszt egy bokorba spotolatlanul.

Az a baj ezt így fórumon leírva nem lesz belőle semmi és vita tárgyaként elszáll az éterbe.
  • Pares
    A minimap mod semmivel nem segít jobb teljesítményre. Ha fel van spotolva a tank, ígyis látom, hogy ki fia ki borja. Ha meg nincs felspotolva, akkor hiába marad ott az utolsó pozíció, még megtévesztő is lehet, mert onnan számítok a felbukkanására, amikor valójában már rég nincs ott...
  • 400V
    Te nem érted hogy 400 - 450 m ről lősz ki úgy tankokat hogy ő esetleg egy ici pici kis pöttynek lát téged, te meg kb az egész képernyőt beterítő célpontnak látod és fixen lövöd mintha 10 m re előtted lenne.
  • Pares
    "Egyszerűen kényelmi funkció, hogy fél másodperccel kevesebbet pepecselsz azzal, hogy kikeresd a weak spotot a tankon."

Ezzel ellent mondtál önmagadnak.
  • bigmano
    Én is használok modokat de én pl azon a videón háborodtam fel amikor a minimapon bevillant hellcatet úgy lőtte ki a user hogy azt a vonalat ami az ágyúja lövésirányát mutatja rávitte arra a pontra ahol az felvillant és ki is szedte pedig látótávon kívül volt kb kétszeresen.
  • kHares
    Ez lenne konkrétan a historical battle. Majd pár év múlva
  • kHares
    Ez csak abban az esetben lehetséges ha az engine bugos, hiszen a mod maga nem nyúl bele a server oldali számításba. Majd egyszer lehet kipróbálom de ami videót láttam róla az kényelmetlenül közel hozott mindent
  • Bangaro
    Meguntam nyolcas, kilences, tizes szopást, gondoltam megcsinálom a 15 win-t. Egy elég szép körrel sikerült.

[url=http://wotreplays.com/site/337450#widepark-bangaro-hetzer]troll hetzer 10 kills [/url]