418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bangaro
    Hehe és már teszten sem ment rendesen.
    Elite tank bug
  • Bangaro
    Azért csak sikerült valami baromságot belecsempészni megint a pöcsbe. Nem dől össze a világ, de nem is értem ezt, hogy sikerült. Ha valamelyik tankkal kifejlesztesz mindent, ugye megkapja az "elite" besorolást, ezután lehetett bekapcsolni a gyorsított képzést. Namost kifejlesztesz mindent, behány elég egy faintos ablakot, mondván elite lett a tank, de nincs kis pipának hely gyorsított képzésre..... wtf...... menjél vele még egyet vagy indítsd újra a klienst.....
  • Szpecnyaz
    Átlag dmg téren hogy állnak? Szerintem lényegesebb mint a winrate.
    Besti: Ha jól forgatod a frontját akkor ilyen 240 penig elég jól pattog. 200 pen környékén meg rohadt nehéz lesz átlőni. Én iszonyat potenciális sebzéseket szoktam benyelni vele meccsenként, pedig ha lehet, akkor agresszívan játszok vele. Meg am akkor az igazi ha közel tudsz vele menni valamihez, mert a legtöbb tankot röhögve lefordulja. Ha simulósat játszol akkor meg alig tudják ráhúzni a löveget (főleg a német tankok). A facehug is sok tank ellen jó.
  • stoppos
    Hát az tény, hogy a pályának más részein kell bóklászni vele, mint egy amcsi meddel. Viszont jól rejtőzik, azt érdemes kihasználni és elég mozgékony is. Sok pályán van ráadásul olyan hely, ahol el tudod még ezzel a tankkal is rejetni a testét. A feje az meg ugye jó kemény.
  • Szpecnyaz
    Igazából csak 3 probléma van vele.
    -kevés a penje a D10 ágyúnak (viszont van bele faszányos gold)
    -nuku gun depression
    -nem lehet belőle kihúzni minden T10 tankot
  • besti
    Én sem érzem a T-54-et, T54E1-gyel sokkal jobb a statom, de még az E-50-ben is nagyobb biztonságban érzem magam. A páncélja biztos jó lehetett régebben, de tier 9-10-ben én csak sistergő lövedékeket hallok már manapság, így mindenki átlövi bárhol, bármikor. A gyk. nulla depression miatt viszont közel kell sokszor menni. Szerintem ez a gondunk is vele, nem vagyunk hozzászokva a negatív depression hiányához, ami az említett T9 tankokon van. Többen a sok type játék miatt viszont megtanulták hogyan kell ezekkel az orosz/kínai medekkel játszani - nekem ez kimaradt.
  • Pongyi
    Akkor én vmit nagyon másképp csinálok mint ti:) Lórival, T54E1-el 7/1-el 56-57% a winratem, T54-el meg 40akármennyi.....
  • JeffDunham
    Mert ez egy egyszerű TANK, semmit nem akar, néha ilyen is kell...

0:15 lett a vége... event-hez már csak 49.999 Tp kell...

• Szpecnyaz
    Pedig pont az általad felsorolt tankok azok amik szvsz messze állnak az OP kategóriától, ellentétben a T54el.
    Most húzom belőle mindkét T10 medet és azt kell mondjam hogy nagyon rég nem élveztem ennyire T9 grindet. Egyszerűen imádni való a T54.
  • stoppos
    Hát mit művelsz te azzal a tankkal, hogy neked az nem OP? :D
  • madmanic
    nekem előző peccs után csinálta, a worldoftanks.eu ról töltöttem le újra az egész klienst, ( a torrentes verziót ) aztán unoinstall, registry kipucol és újratelepít.
  • mittomén1
    ja értem kösz.és a másik problémával találkozott más is?mért nem jegyzi meg a kameranézet helyét?mért kell minden egyes csatában külön állítani arra ami 8.8 elött alap volt(és megjegyzem az egyetlen). most meg 6méter távolságból van az a vacak felülnézet.
  • mijki
    Azta picsa

Special Mission : Wrecking Steel Sessions

In addition to the standard missions listed above, there will be one additional mission during this special. It will be much more challenging and will offer great rewards for its completion:
    Objective

Score a total of 60 frags (destroyed enemy vehicles) while driving the following tanks:

20 frags on Type T-34
    20 frags on Churchill I
    20 frags on Stug III
    Reward

7 days of Premium Account
    10x Automatic Fire Extinguisher
    10x Large Repair Kit
    10x Large Med Kit
    1,000,000 Credits
    Conditions

Random Battles only
    Once per account
  • Pongyi
    Csak azért kérdezem mert T54-et most huzom és vmi gyalázatosan szar a statom vele. Most vagy én nem tudok vele játszani, vagy nem éreztem rá, vagy már ennyire ennyire hozzászoktam az op tankokhoz (Lorainne, T54E1, 7/1) és gyengébb tankokhoz már béna vagyok, de T44-el 60%+-os lett a statom, míg T54-el egyszerűen nem megy. Pedig nagyon szerettem volna az Obj 140-et, de mostmár félek hogyha ilyen szar vagyok a T54-el akkor teljesen felesleges kihuznom az objot...
  • stoppos
    Hátramenetben a másik irányba fordul a tank. Ha ezt bepipálod, akkor ugyarra fog, mint előre menetben.
  • Eagle16
    Hétvégi akciók: link
  • mittomén1
    beállítások/irányításban mit jelent a hátramenet megfordítása vagy mi a szösz?
    és hogyan lehet állítani hogy megjegyezze az induláskor csatában a tankom helyzetét?most mindig egérgörgővel kell állítanom mert folyton vmi idegesítő felülnézet van,de érdekes hogy akár ágyú csőre is rálehet közeliteni. 30 csata után már nagyon zavaró. ez az 5 féle nézet a tankhoz 8.8ban jött az tuti mert eddig nem volt.aki modokat használ azt sem tudja miről beszélek:)
  • SolóGTV
    Sziasztok. Segítségre lenne szükségem.
    Megtörtént a 8.8-as frissítés, és a játék nem indult el, sem a stat.exe, sem a launcher-rel.A kliens fut. Uninstall, újra rak minden. Kliens elindul, letöltésnél hibaüzenet a következővel :KRITIKUS HIBA. NEM SIKERÜLT A TELEPÍTÉS. AZ ALKALMAZÁS NEM TUD TOVÁBB FUTNI. RÉSZLETEKÉRT NÉZZE MAG A NAPLÓFÁJLT.
    Mi lehet a baj?
  • pZoli81
    A játékon belül a "küldetések"-nél (bal felül). Amikor megnyitod, akkor megkapod a jelenlegi küldetéseket, de a van ott egy "következő" fül is. Ha arra ráklikkelsz, akkor ott kilistázza a hamarosan érkező eventeket.
  • madmanic
    belépsz a játékba, bal fent van egy új ikon. rányomsz és az összes aktuális eventet kiírja.
  • R3nton
    Én most húzom a 9-est. Nekem idáig meglepő módon az összes angol med bejött. Bár mind egy kicsit más stílusú. Bár a 9-es és a 8-as hasonló.

Hát ha már kihúztad a 9-esből, akkor azért csak ott álljon a 10-es a garázsba. Egyébként teszten én próbálgattam. Lassúnak lassú de legalább mozgékony és agilis. Jó az ágyú is. Viszont azt mondják, hogy neki már nincs magic lövegpajzsa, mint a 8-as és 9-esnek.

Múltkor még a foch155 lövését is megfogta a 9-es Cent lövegpajzsa. Ezért szeretem én nagyon ezt a tankot. Tiszta T32 feeling :D
  • Szpecnyaz
    Ugyan az a style mint az amcsi T10 medek. Annyi hogy némileg lassabb, viszont jobb az armorja, a lövege meg klasszisokkal jobb. Nekem speciel nagyon tetszik.
  • Pongyi
    Sziasztok, mi a véleményetek a 10-es ánglis medről? Centurion eléggé bejön, akkor érdemes ezt is megvennem? Am tudja vki hogyan lehet az xvm-et 2-ről a régi négyszámjegyűre állítani? Van erre vmi beállítás vagy ilyesmi?
  • R3nton
    Hol lehet erről az eventről olvasni?
  • nemtudommivan
    Ez a fiokom tegnap 3 órától zárolva lett ma 3 óráig. Viszont beengedett és van prémiumom.
  • pZoli81
    nem kaptam premiumot. Lehet, hogy összeszedtél 50.000 Tp-t reggel 7 óta?
  • madmanic
    de teljesen mindegy, mert elkezded lőni a t34 eket és ha nem számolja a feladat akkor veszel egyet és azzal lövöd a többit..

Valamelyik jó lesz...
  • madmanic
    én az angolnak hiszek...
  • nemtudommivan
    Más is kapott 24 óra prémium fiokot ingyen ?
  • pZoli81
    Persze nyilván a fordítás rossz, de ez már nagyon gáz. Nagyon nem mindegy, hogy melyik is a feladat :D
  • balfi7
    hol tudom a következőket beállítani:
    - szeretném ha szakasz összeállításakor látnám, hogy a társak által betett tankok milyen szintűek, a tenk neve mögé lenne írva
    - meccs közben az ellenség még fel nem spotolt tankjai előtt a jobb fenti listán lenne valami jel
  • pZoli81
  • foxbat88fx
    Ha látjátok az accomat rohangálni ingame, akkor az nem én vagyok!
  • kHares
    Ja a napi duplázó meg lesz duplázva, tehát egymás után két nyertes csatára fog vonatkozni.
    T9-T10 tripla crew xp, T7-T8 dupla crew xp.
    Confederate, brothers in arms és patrol duty medál tripla crew xp-t ad.
    Ha a legnagyobb sebzést okozod a csatában 1,5x szorzó credithez.
  • kHares
    Le a kalappal akik magyar klienssel nyomják, láttam képet róla és nem értem hogy bírjátok, olyan magyartalan kifejezések és félrefordítások vannak, wow.

Ideje visszavennem a churchill-t és type t-34-et. Meg is van... 1 milla kreditből :)

Amúgy miért szarakszik már megint a fórum fél napja?
  • madmanic
    Magyartalanul: Normál csatában semmisíts meg 20 járművet, miközben a lenti listán szereplő tankot vezeted...

Magyarul: T34 egy ölj 20 tetszőleges tankot. Majd Stuggal aztán churchillel.
  • lexlutor
    pedig, az..

• pZoli81
    "Normál csatában semmisíts meg a listán szereplő járművek mindegyikéből 20-at."

Ez írja most magyarul a Wot-on belül. Remélem, hogy ez csak valami félrefordítás megint, mert a jelenlegi "szerezz 50 kill-t medium tankban ülve" akciót is az elején rosszul fordították ("semmisíts meg a listán szereplő járművekből 50-et")és csak később javították.

Az akció szept 14-17-ig tart.
  • pZoli81
    "Normál csatában semmisíts meg a listán szereplő járművek mindegyikéből 20-at."

Ez írja most magyarul a Wot-on belül. Remélem, hogy ez csak valami félrefordítás megint, mert a jelenlegi "szerezz 50 kill-t medium tankban ülve" akciót is az elején rosszul fordították ("semmisíts meg a listán szereplő járművekből 50-et")és csak később javították.
  • lexlutor
    te mit olvasol?? ezekkel a tankokkal kell 20-20-20at olni.

az erdekes inkabb az lenne, h meddig tart az akcio.