418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    De jót röhögnék ha pont ezeket buffolnák abban a több mint 20 tank buffban amit beigártek 8.9 ben.
  • madmanic
    elmúlt 3 óra gyépések hazaértek.. mit vártál?
  • Szpecnyaz
    Ezt pont jó lesz idézni amikor sírnak a túltáp szovjet tankok miatt :D.
  • 400V
    Ja meg valós életben a HE lőszere kb 160 as pennel rendelkezik 500 m en, amivel szanaszét lehetne bombázni a tankokat.
  • mijki
    Én szívesen platoon-ozok veled ha szeretnél.
    mijki néven megtalálsz.
  • davidbog
    A 100 mm D-54-nek annyinak is kéne lennie, az egyik legalulértékeltebb magas szintű löveg a WoT-ban (a 105 mm T140 és 130 mm S-70 mellett). Kb 240 mm-es átütésűnek kéne lennie AP lőszerrel és olyan 320 mm-nek APDS-el.
    És ebből lövetkezik, hogy a 100 mm U-8TS is iszonyat gyenge a 264 mm-es átütésével a valós 320 mm-eshez képest. Mert a D-54 és a U-8TS ballisztikaliag ugyanaz, a závárzatban különböznek, meg talán a recoil systemben meg a stabilizátorban.
  • Oddball29
    Tegnap végeztem az Object 140 grinddel. A T-54 az pont olyan tank, ami nagyon nincs másokra szorulva, és egyedül is nyugodtan lehet vele csapatni, mert tudja a hátán cipelni a meccset. Én agresszív felderítőt játszok vele leginkább ( (ami nem ugyanaz, mint a rohangálós scout), folyamatosan keresem a lyukakat a védelemben, és sima 60-as szóló winrate. Ennél jobb eddig csak a Conqueror és az Object 704 lett.

Addig nyomulok közel az ellenfélhez, ameddig csak a terep engedi, és figyelek arra, hogy lehetőleg csak a kupakomat lássák. 100-as kamo az alap, viszont háló nem kell, annyit úgyse állsz.
  • Szpecnyaz
    De ettől függetlenül, ha most kerülne be a játékba, akkor tuti hogy 240+pen lenne neki is.
    Am végül is nem probléma az alacsony pen, mivel dedikált brawler med.
  • stoppos
    Najó, de a leopopóval nem lehet nagyon keménykedni. Ha meglátnak mehetek vissza a balettbe ugrálni. Ha azzal elöl vagyok, csak akkor tudok előmászni, ha tuti senki nem rám figyel. A T-54-nél meg elég ha a legkeményebbek elfordulnak az irányomból, már lehet is előjönni csapkodni.
  • Szpecnyaz
    Addig ok, de nagyobbat is sebez meg pontosabb.
  • Maala
    Annak a mednek azért 10,12 a betöltése, nem 6,78...
  • Szpecnyaz
    Na igen, lópikula az a 200 pen. Főleg hogy van olyan med ami 260 felettivel rohangál már T9ben is.
  • stoppos
    Az összes pályán rohanni szoktam a spot helyre, kivévve persze, ha az ellenél túltengenek a gyors tankok. Egyszerűen a T-54-gyel nem lehet hátul maradni, ahhoz nincs penje. Legalábbis én akkor csak szoptam vele.
  • McLarenpowa
    Bassza meg az egész bagázs!!! Nem hiszem el hogy nem tudom leduplázni a tankjaimat a sok hülye idióta csapattárs miatt... Kilövök 5 tankot és defeat...Sorozatban vagy a 10ik defeat...

Keresek klánt, hátha platoonban jobban megy!
    McLarenpower néven játszok, WN7 1645
  • davidbog
    Az a motor életerejét növeli meg, nehezebben sérül. Ez a Cyclone Filtert egy consumables-el kell kombinálni mégpedig a Removed Speed Governorral. Ez 10%-al megnöveli a motor teljesítményét de egy idő után tönkre teszi a motort, ehhez kell a Cyclone Filter, hogy tovább bírja a motor.
    Ez a kettő így működik, legalábbis elvileg, mert a béta idelyén használtam kb 10 csata erejéig. Majd lehet kipróbálom az Object 263-ason, arra amúgy sincs ventillátor meg stabilizátor se, lesz hely ennek a Cyclone Filternek.
  • besti
    Ha a tápláléklánc alján vagyok és nincs alkalmasabb light/med akkor szoktam (van velel őrjárat plecsni:). Malinovkán pl. stressz nélkül be lehet pattanni a H2-es középső bokorba és a kempelőket villantani.
  • besti
    Akkor a szokásos tier pont*2. T54E1-gyel meg is van az 1850, de T54-gyel csak 1450 - na mindegy . Egyébként megnéztem az utolsó kb. 100 csata átlagát, itt már megvan az 55% WR (forever alone) és az 1800 dmg - akkor jó lesz ez így, csak az első 150 csata nem kellett volna :/
    Mondjuk T54E1-nek 2000+ az utolsó csaták átlag damage-e, tehát az azért jól érzem, hogy jobban megy.

Maala: nem az unikum szintre gondoltam :)
  • stoppos
    Sniperkedés helyett spottolás is lehet az elején. Valamiért azt nem szeretik csinálni az emberek, a T-54 meg kifejezetten alkalmas rá, mert hibatűrő. :)
  • Maala
    2k felett bőven, olyan ROFfal.
  • Szpecnyaz
    Szerintem T9 medekkel 1800+
  • besti
    Mennyit átlagsebzést illene T-54-gyel csinálni?
  • besti
    Köszi szépen! Hasonlóra jutottam én is. Az első jónéhány csatában rusholtam vele, gondolván az OP páncél megvéd, hát nem. Azóta lecseréltem a képességeket álcára, az ágyút meg a pontosabbra - így valamivel jobb lett és nő a sebzés is (a WR az nem). Jó lenne, ha nem HEAT lenne a prémammó, mert azt a lánc elég szépen benyeli.
    Akkor csata elején sniperkedés, a vége felé a legyengültek kinyírása közelröl (facehug, körözés/hátbakerülés)?
  • Szpecnyaz
    Várni kell vele egy kicsit csata elején, amíg az ellen vonala szétzilálódik, aztán menni kell flankolni, meg levadászni a magányos tankokat.
  • AlucardHuN
    Jajj de utálltam azt a map-ot. Főleg a régi spot rendszerrel. Ment a camp, mivel ha kijöttél meg is haltál, ha meg fedezékben spottoltak az arty kúrt meg. A középső szigetre csak ritkán mentem mert ott csak erősebbek voltak, és lőttek minden felől...
  • patchaou
    Semmiképpen sem szabad az első percben kihasználni a sebességét :D legfeljebb olyan mapokon mint mondjuk mines, de ha azt látod hogy az enemy tele van medekkel, nálatok meg alig, akkor el kell felejteni azokat a helyeket, ahova gyorsan oda tudsz érni. Kb ennyi, nem szabad vele terminátorkodni, mert nem az. Amúgy meg csak azt amit a többi tankkal is. Azokat a helyeket kell megkeresni, ahonnan oldalba tudod lőni az ellent amíg azok nem veled foglalkoznak. De biztos lesz itt okosabb tipp is :)
  • Pongyi
    Na asszem a T54 replayek nézése lesz nálam is a megoldás, hiába a jó pap holtig tanul.
  • Szpecnyaz
    Én megint kivenném :D.
  • besti
    És tudnál esetleg írni egy néhány mondatos esszenciát, hogy mit kell másként csinálni vele/min változtattál?
  • patchaou
    Semmitől, mert kemper pálya nincs, csak kemper játékosok.
  • kisokka
    @patchaou: És most mitől lesz másként?
  • kisokka
    Azt láttam este, de reggel még jó volt. Aztán most eléggé szét van csúszva.
  • patchaou
    Túl sokat kempingeztek. Most meg senki nem megy a saját csapatomból középre...
  • Szpecnyaz
    Dettó.
    Tegnap "karbantartották"
  • kisokka
    Komarinnal mi volt a gond, hogy anno kivették?

Egyébként másnál sem jeleníti meg a fórum, hogy ki kinek válaszol?
  • patchaou
    Off: csak nálam kergült meg az SG? Az egész el van csúszva és nem látom a hsz-ek előzmény gombjait sem..
  • polluxware
    M46 Patton-al voltam így:))) egy nap alatt dühből sikerült 57%-ról lemenni 55%-ra.... egymás után csak vesztes csaták...

az a tank igenis buffot igényel, mert így önmagában annyira alatta van a T-54nek

vagy pontosság, vagy egy pici mobilitás buff után már partiban lenne

sztem
  • Szpecnyaz
    Na igen, a T54 sokkal aktívabb részvételt igényel, mivel pocsék a pontossága, nem lehet vele úgy hátulról lőni mint egy Centurionnal.
    A T54 egy vérbeli brawler med.
  • patchaou
    T-54-el Én is csak szoptam miután visszavettem (csak azért adtam el mert felhúzott...) aztán rájöttem, hogy biztos Én csinálok valamit rosszul. Kb két délutánon keresztül csak videókat meg replayeket néztem és máris elkezdtek jönni 4-5k dmg-s körök.
  • patchaou
    Szerintem nem vagyok vele egyedül, de nem értem a problémád. A nézetet szinte folyamatosan változtatni kell ha normálisan akarsz játszani, egérgörgővel ez pedig nem nagy mutatvány ha megvan minden ujjad.
  • Pongyi
    Az igaz h a sebzés sokat megmutat, de a jó winrate azért sokat mondó nálam pl 7/1-el, mert azzal még ha nem is olyan sok a sebzésem, ugy tudok vele beleszólni a csatába h végül a mi oldalunkra billenjen a mérleg nyelve. Például egy szikla mögül lövök 4-5- 400-asat az előrenyomuló 9-10-esekre és máris megakad a támadás, és nem rusolnak le. Ekkor már otthagyhatom az ott dekkoló nehezeinket és átmegyek máshova ahol ugy látom h segítség kell. Ezt a támogatói szerepet eltudtam játszani Lórival, T54E1-el 7/1-el , de egyszerűen T54-el csak szopok.