418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #261504 Igen lesz,de csak október közepén-végén. -
Oddball29 #261503 Ez esetben az információtartalma annyi, hogy egyhamar nem... -
Egyikhez sem kell a :3 rész. -
Oh, bocsánat. Ez esetben, a kérdésedre válaszolva: Lesz még. -
lexlutor #261500 ehhe.. ilyen franko kioktato stilus utan, ugye te sem varod komolyan, h barki valaszolni fog? -
Ilyen kurva egy napot...
-
{{kb:3}} - number of kilo-battles aligned from left to 3 chars
{{rating:3}} - GWR aligned from left to 3 chars
Ez a 2 mit jelent? Vagyis részben értem (csataszám, WR), csak azt nem, h pontosan mire utal ez: "aligned from left to 3 chars" -
Ha valaki ezért letékáz akkor meg is érdemli. Nem vagyok komcsi, sem náci, az összes izmus hidegen hagy... sőt mehet mind a banamákra, megleszek nélkülük :) -
Nem rossz de ez még jobb 
kisokka: én 8.0 óta használom, minden peccsel működött, most is. -
Ez esetben miattad sokan mennek nyaralni a Banamakra...
Mondjuk en se vagom hogy xy cirill bizb@sz mit jelent meg nem is erdekel.
-
Fanat1c #261494 "Előző hétvégén volt". mint kérdésemben is láttad, mikor lesz még? nem azt kérdeztem, mikor volt, hanem, hogy lesz-e még? ha hallgattál volna...
-
davidbog #261493 Könyvekből. Vannak nagyon jók, amelyek részletesek. Csak nem egyszerű beszerezni őket. -
Eddig nem is figyeltem a szovjet feliratokat, de ha egyeseket ez ennyire zavar, akkor már csak azért is megveszem minden szovjet tankomra XD -
Szerintem nem kell látni a tankot, elég érezni. :) Amúgy sok játékosnál észrevettem már, hogy ha sniper nézetben vannak, akkor megáll náluk a tudomány max 2 iránynál, előre-hátra és ennyi. Ezért mászik ki a sok "pro" teljes tankkal a fedezék mögül stb... Én elég sűrűn váltok nézetet, lövés előtt szinte mindig sniper nézet, aztán vissza, hogy lássam a birkák mit szerencsétlenkednek körülöttem. Gyorsan újratöltő cuccoknál már más a helyzet és akkor is ha körözök valami heavy/td körül, vagy éppen heavy vs heavy összeakaszkodás van. Nem tudatosan, de mindig váltogatom azt a nézetet ami az adott pillanatban a leghasznosabb. -
A legjobb mod: link -
Thoryne #261489 Egy embert keresek kb fél percre egy training roomba, megnéznék egy grafikai modot egy adott pályán. Thoryne néven megleltek, köszönöm, ha jön valaki -
Oddball29 #261488 Előző hétvégén volt. -
Fanat1c #261487 150es garázshely lesz még valamikor? vagy vegyem 300 goldért? -
Amúgy nem bonyolult szerencsére az xvm config kódja, offline is érthető, ha van az embernek kis kódolási vagy honlap-tapasztalata. -
Thoryne #261485 Na ezt nem Eagle16-nak akartam. Neked azt szándékoztam, hogy keress rá a statisticForm részre (nálam a 99. sor) és ott a showCanches és a showChancesExp-et állítsd át true-ra. -
Van már valami hivatal/félhivatalos ábra az új német TD ágról? -
kisokka #261483 Viszont nem vagyok benne biztos, hogy köze lenne hozzá, olyan, mintha egy textúra lenne a képre húzva, rettenetül néz ki, de legalább zavarja a szemem is.
Amúgy tényleg bloom-nak hívják -
Thoryne #261482 Javítottam a tegnapi xvm konfigomon, igazgattam a számok helyét, stb.
+ kiírja a win chance-ot (néha... ha úgy támad kedve)
Itten kő letölteni.
res_mods/xvm/xvm.xc fájlt felülírva lehet működésre bírni. -
kisokka #261481 Passz, olyan sűrűn nem dobál be oda, de majd kipróbálom. -
kisokka #261480 Lenne, csak működik ez rendesen? 8.0-ás és ami engem zavar, azt most hozták be Mines-ra és Himmelsre. -
Eagle, valamiért a felette lévő battleloading résznél (nem amit küldtem) nekem hiába true mindkettő, a battle loadingnál nem mutatja:D Csak ha beléptem és ott nézem meg :) -
stoppos #261478 Ha az anti aliast leveszed, akkor nem szűnik meg a blur? -
kisokka #261477 Zsihhííírr
-
Na most akkor bluf effekt van vagy bloom? -
Köszi, egy helyen false volt, azt átírtam, remélem most már jó lesz.
Amúgy blur effekt-et valószínűleg azért nem láttam, mert nincs minden maxon a beállításokban. -
3 a magyar igazság:D -
Bugos szar fórum... -
Csak mert ma jó kedvem van:) Használd ezt. -
davidbog #261469 Milyen 160 mm-es átütés HE lőszernek? Még a 16"-es csatahajóknak se volt ekkora átütésük HE-vel nemhogy egy szar 100 mm-esnek. -
Ha vkit nagyon érdekel a történelem, illetve a haditechnika, az utána néz sok mindennek, több forrásból is és meg is jegyzi az új ismereteket. Nem beszélve azokról, akik még ebben a "légkörben" is dolgoznak. Én is összecsipegettem jó pár dolgot az évek folyamán, de azért közel sem vagyok annyira szakértő a témában, mint david. Pl. egy cipész honnan tudja kapásból, h kell megjavítani egy cipőt vagy a pék ha álmából felkeltik is tudja, h kell megcsinálni egy kenyeret. Érted:) Mondjuk nem éppen a legjobb hasonlat, mert lehet, h a péknek már a hócipője is tele van a melóval és a sok kenyérrel:D -
Nálam nincs semmilyen bluf effekt.
Most a legnagyobb gondom az, hogy a nyerési esélyt hogy írassam ki az xvm-el :D -
kisokka #261465 Remélem ezeket a blur effekteket nem gondolják komolyan...Kifolyik a szemem tőle és ahogy észrevettem, nem csak Mines-on van, hanem Himmelsdorfon is, csak ott nem annyira feltűnő a házak miatt. Hogy lehet az, hogy ez nem zavart senkit, amikor tesztelték? Iszonyú irritáló, vagy csak engem zavar... -
stoppos #261464 Hát még az hiányozna abban a tankban, hogy távolról is kemény legyen. Ki sem szállnék belőle. :) -
besti #261463 OFF. Honnan lehet tudni ennyi mindent 50-60 évvel ezelőtti lövegekről, sokszor csak prototípusig jutó tankokról? És ráadásul így kapásból bármiről, mint te vagy Oddball, meg még 1-2 ember. -
Nekem a nagypapa féle zoom mod felrakása után csinálta ezt. Azt hiszem a zoomx fájlban van egy olyan sor, ami ezt szabályozza. Nekem se felelt meg, szal raktam fel egy másikat. Játékon belül a beállításoknál be van pipálva a kam. poz. megjegyzése?
OT3P #261423: érdekes, amit mondasz. Nálam kb az ellenkezője igaz. Én kívülről (tehát nem sniper nézetben) állandóan 1 kamera pozícióból játszok (tank segge mögött közvetlenül). Jó néha én is kizoomolok, h lássam az épület mögötti ellent, de ilyenkor, ha nem viszem azonnal vissza kb nem tudok játszani. Mintha elfelejtettem volna hogy kell irányítani a tankot:) Ugyanez ha pl beközelítek addig, h a tank csövének a végét lehessen látni. Ilyenkor végképp nem tudom irányítani a tankot normálisan:D