418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Akkor ezek szerint nem én vagyok béna:) Lassan annyit szarakodtam már az xvm szerkesztővel, h az összes beállítást és makrót kívülről fogom ismerni:)
  • Thoryne
    Csak csata közben TAB-ot nyomva lehet perpill meglesni.
  • Thoryne
    Az a funkció sehogy se működik senkinek. Majd frissítenek rajta. Remélem.
  • Maala
    Előbbit nem, utóbbit igen.
  • popey8
    Valakinek sikerült már megoldani xvm-ben, h loading képernyőn kiírja a statokat és ne tükrözze az ikonokat? Kipróbáltam a Thoryne féle xvm.xc-t, de így sem volt jó.
  • Desmodromic
    Juhuhú, röppen is a garázsba az M3Lee! :D
  • madmanic
    Köszönöm!
  • Eagle16
    Tankonként, de Tier-en belül ha top 3-ban vagy, akkor prémium tankot is nyerhetsz.
  • popey8
    Akinek hiányzik a 2 soros garázs annak jó híreim vannak. Egyik játékostársunk kezébe vette a dolgot és úgy néz ki sikerülni fog megcsinálni pár napon belül.
  • madmanic
    félek megkérdezni, mert tudom h volt már, de lusta vagyok keresgélni..

Tierenként van, ugye?
  • Maala
    A siralmas ROFon kívül mi a baj azzal az ágyúval? E-100-on is tökéletesen megfelelt. (Ott ugye jobb rofja volt...)
  • Maala
    Tényleg logikátlan, de én örülök, hogy lusták a programozóik +10 percet tökölni azon, hogy csak a tényleg negatívba kerülő tankokat szereljék le.

Igazán jól jött az ingyen ferdiágyú a JT-mre, az ezért, meg a többi stock cuccért kapott zsíros summa is, kb 2 farmkört megspórolt.

A továbbiakra meg annyi, hogy ha modulcsere van egy patchben, oda kell figyelni, ha épp modulcserélt tankkal mész. Egy sima tanulási folyamat, minta elraktározva, és legközelebb már te is oda fogsz figyelni szerintem.

Ahogy a T69 goldammo cseréjére is sokan odafigyeltek azok közül, akiknek az előző patchben eladták az E-100-ából a gold lőszert. :)
  • lexlutor
    aki vicceset akar olvasni annak ajanlom:

http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-maus/

". It is also theoretically the best armoured vehicle, sporting a hull with an impressive 200 mm thick frontal plate, 185 mm thick sides, and a turret with 240 and 210 mm thick front and sides respectively. Even the vehicle’s rear can be difficult to damage as it is protected by 160 mm of steel on the hull and 210 mm on the turret. In addition" - muhhahhaa.. ezekutan kettovel lejjeb a helyes jatekhazsnalatnal, pediga sidesrapinget mutogatja maussal :DDD

a masik amin besirtam:DDD

. It has a relatively good rate of fire and decent penetration, damage and accuracy values, which allow you to aim for weak spots and make any enemy trying to get past your position to reconsider their tactical choices.

decent penetrartion :DDDD

a pancelzaton (?) es hp-n kivul az egyetlen dolog amit ossze tudtak kaparni mint elony egy top tier10 heavynel:

"Another great advantage of this German colossus is its superb view range of 400 m, which allows you to spot your enemies from afar."

400mes latotav!! wow!!

szanalom..
  • csoszi87
    Ám borzalmasan egyszerű kiszámolni is.
    Veszed az 50%os garázsakciók éves eloszlását a peccsekhez képest.
    Ehhez hozzá kell venni a Forint-euró árfolyamot, ami 5%ban súlyozza SerB orosz szerveren található accjának a winrátáját.
    Ha ezeket 1 táblázatba rakod, akkor 2%os szignifikancia szinten meg tudod becsülni a hétvégi akciók összetételét, valamint Budapest20 SG fórumos nickjét.
    .
    .
    .
    .
    .
    ÉÉÉÉÉÉÉÉS így vesztett az SG wot topic 1 új fórumozót.
  • TomDantes
    Nem felháborodok, csak szerintem ez elég logikátlan dolog.
  • yossarianHUN
    Words of truth.
  • Maala
    Mert modulsúlyváltozások voltak, és hogy tuti ne legyen negatív egyetlen tanknak sem a tömege. Kaptál ingyen stockmodulokat, meglévő tankoktól függően ingyen 1-500k kreditet, pár kattintásért cserébe.

Ezért igazán nem kell felháborodni.
  • TomDantes
    Istenem, ezek de egy idióta banda...röhej. Ennek most mi volt az értelme?
    A ban-prémium dolognak sincs értelme.
    De annak se, motor csere miatt, miért kell stock-ra állítani a garázsban? Mert? Logika?
  • Maala
    Oh, nem a kérdésed kavart nagy port, és először válaszoltak is rá normálisan, akármilyen volt. Aztán jöttél a bunkó reagálásoddal rá, és hát ha te megengedheted magadnak ezt a stílust, mások is.
  • Fanat1c
    Elnézést a retardált kérdésemért, nem hittem, hogy egy ennyire egyszerű kérdés, ekkora port kavar. 3 hete játszok, és tudom, hogy múlt hétvégén volt, és akartam is venni, csak az utalós, bankbamenős hülyeségem miatt lekéstem róla. még egyszer elnézést, hogy feltettem egy ilyen egyszerű kérdést. akik meg válaszoltak, azoknak meg köszönöm.
  • lexlutor
    az osszes nemet tanknal, amit erintetta motorcsere, elnullaztak stockra a patch soran. minden modul ott agaraszba, acsak ujra fel kell rakni.

amugy csodalom h nem tunt fel, mert loszernek sem kellett volna lenni benne.
  • Maala
    A túl szigorú banrendszer miatt bannoltakat kiengesztelésül 1 nap prémmel kárpótolták. Csak a szokásos WG EU kommunkáció fail megint.
  • csoszi87
    Ez nem tipp volt.
    Van 1 magyar ismerősöm a cégnél.
    Gyakorlatilag tudok mindent az elkövetkezendő akciókról.
    Csak nem verem nagy dobra, mert elég feltűnő, hogy a magyar közösség vág mindent.
    Ja meg mert én vagyok SerB magyarul tudó alteregója.
    De most komolyan: honnan vette, hogy valaki tudja rajtam kívül, hogy mikor lesz leárazás.
  • TomDantes
    Mi a pöcs? Tegnap kaptam egy nap ban-t. Vissza klépek, erre azt látom délelőtt óta ketyeg egy nap prémium. Mire kaptam egy nap prémiumot? Mindegy, pattanjunk be a JP-be. Kell az Xp. Mi a pöcs már megint? Miért pattanok mindenről? Mi a pöcs? A 75-ös ágyú van rajta? De hát mindent kifejlesztettem a JP-n. Mi van itt? Mi ez az egész?
  • Maala
    How terrible. :)
  • nemtudommivan
    Mozdulatlan ELC-met a mozgó jagdtiger előbb vette észre mint én őt. Ha ez nem bukóra ítélt csata akkor semmi....
  • JeffDunham
    Nem úgy volt hogy nerfelik a Jagdpanthert? Simán kiköpte magából az 5000+ sebzést...

• Maala
    Ectar már el is mondta, mikorra lesznek meg az eredmények. Rofl.
  • Artman
    Sziasztok. Tettem fel egy ikon pakkot, de az ellenfél oldalán az ikonok fonákok, vagyis az enyémnek a tükörképei :S Mit kell tenni? Tudom h van valami megoldás, de nem találok róla írást :S
  • Eagle16
    Most a közepes tankokkal lehet majd aranyat nyerni: link

Ehhez legalább van több tankom is.
  • Maala
    Lol. Pont, hogy az 5k-t fogja 5000-re kiegészíteni (vagyis inkább a pontos számra, tegyük azt 5123-re).

Ratingnál meg az 56%-ot 56,4%-ra.
  • toma77
    Hogy tudom beállítani a J1Mb0-nál, hogy ezt a verziót kapjam?

• AlucardHuN
    Winrate is just luck!

A 3000+ -os KT-s körnél természetesen úgy gondolltam hogy segítek a 2 mednek a zászlónál, a többi úgyis most alkotott 2. ukrán frontot a szikláknál. Míg mi ott basztuk a rezet ők meghalltak...
  • szakasz
    azt jelenti hogy 3 karakterre fogja kiegésziteni balról feltöltve.

tehát ha 5k csatája van, akkor " 5" lesz kiirva, ha 10k, akkor " 10", magyarul a számok jobb oldalon egyvonalban lesznek.
  • JeffDunham
    Egy évben kb 4-5ször van. Általában nagy akcióknál. Mivel most 3 hét különbséggel volt, így lehet hogy csak karácsonykor lesz újra. Ha mákod van akkor a MOST és KARÁCSONY között lesz még egy november legelején. Ez csak tipp, ami valószínű, de sosem lehet tudni mikor lesz pontosan. Mostanában nem.
  • Maala
    Nektek is eltűnt a modulok (főleg a gunok) statjára a "-tól -ig" jelzés? Most már csak az adott tankon írja ki, hogy milyen ROF van pl... És mivel a ki nem fejlesztett tankokon a stock tornyos értéket írja, nem tudni, mennyire éri meg előbb a toronyra menni...
  • yossarianHUN
    Nem értem, mit kell itt megbotránkozni. Előző hétvégén volt --> Egy ideig most nem lesz, mivel nem szokták hetente adni az ilyen akciókat. És Oddball sem az Isten, vagy a SerB, hogy tudja, pontosan mikor lesz legközelebb. Fél másodperc, és minimális logika szükségeltetik hozzá.
  • JeffDunham
    Csoszi ekkora egy kamut belökni! Most miért szívatod feleslegesen?
  • Maala
    A kérdésed retardált volt. Nyilvánvaló hogy lesz. Azt viszont senki sem tudja megmondani, hogy pontosan mikor, lehet, csak november végén lesz, csoszi is csak tippelt. Annyi a biztos, hogy most késteld le.
  • Fanat1c
    Köszönöm! lehet normálisan is VÁLASZOLNI egy kérdésre!