418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    *kulcsszó
  • yossarianHUN
    Az én személyes perverzióm, hogy bejön az AMX M4? Vagy lehet csak azért, mert eleve nem vártam tőle sokat. Nekem úgy tűnik, ennél a tanknál a kulcss a távolságtartás, még ha az ember top tank is, véletlenül sem szabad heavyként használni, mert a masszívabb brawlerek (IS, IS-2, T29) pillanatok alatt hazáig rugdosnak, magasabb szintűekről nem is beszélve. Szigorúan a háttérből csipegetni, valamivel a TD-k előtt, de bőven a heavyk mögött. Csatákat eldönteni nem fogsz vele, de hozzájárulni a győzelemhez bőven jó.
    Csak az indulatkezelési problémás vérpistik nyaggatásához kell hozzászokni, minden második meccsen megkapom valamelyiktől, hogy "noob camper amx, fuck you idiot", meg a többi szokásos jókívánságkosár. Fene a pofámat, hogy nem megyek igazi férfi módjára másfél perc után lemészároltatni magam az első vonalba
  • JeffDunham
    Mert mindenki engem bánt brühühühü

Csodáltam hogy eddig bírtuk. Über fail meccs volt.

Gratula a Headshot-ért amit kaptam.
  • Pongyi
    Csak azt lövik, és bizony van pofájuk a szemeteknek betölteni az aranylőszart h sebezzenek is....
  • Bee
    Mi mindent megtettünk, de ez csapatjáték :)
    Te is kaptál azért tőlem egy 791-es tockost, ami vitte a gunnert, a második lövésemet a kerítésoszlop fogta fel. De így is-úgy is bukó lett volna.
  • besti
    Voltak azért elsődleges célpontok, de egy sajnos megúszta

• yossarianHUN
    Valami szakértő nem tudja, kb mikor jön a már rég beígért 2. francia heavy ág?
  • Sunsetjoy
    #261552-ben a válasz a kérdésedre.
  • mittomén1
    mért nincs semmi a barakkomban? üres! csak egy felirat van:places count label. egy darab legénységi tag nincs meg a barakk fülre kattintva.
  • AlucardHuN
    Kössz, jó tudni. Majdnem nyerő lett de tiger p-n első topgun+ace combo jól esett:)
  • szakasz
    akkor tényleg nemtudod, 8.8-ban ha medált kapsz, akkor annyi xp-t kapsz mintha nyertél volna.
  • AlucardHuN
    Mert bot módjára osztottam a sebzést?
  • mittomén1
    kívülröl én is a tank segge mögötti nézetet használom.de mindig kivétel nélkül.ha mást használok nem érzem a tankot,nem tudok úgymond eggyéválni vele és nem tudom irányítani normálisan. 8.8 elött nem is volt más nézet alapból. megnézem ezt a kamera pozicíó megjegyzése dolgot,nem rémlik hogy láttam volna ilyet a beállításokban,biztosan átsiklottam felette.köszi
  • kisokka
    Mármint szoktam találkozni vele, csak hulldownban elég szopó.
  • kisokka
    Akinek van ST-1-ese, mondja már meg nekem, hogy át szokták lőni a kupoláját? Nem sokszor találkozok vele, de 250 átlagpennel kb. háromszor(de kétszer biztos onnan) és egyszer a 275-el is pattantam.
    Vagy ez a kép egy szemenszedett hazugság:

Érdemes azt a szart lőni, vagy hagyni kell a fenébe?
  • Koridor
    Nekem ment, csak a win esélyt nem mutatta.
  • szakasz
    de úgye tudod miért kaptad a sok xp-t ?
  • Karelgott
    Mi a nagy ló f-ért nem megy a xvm? Akkor megy, csak ha kedve tartja?
  • AlucardHuN
    A mai vereség sorozat koronája még délutánról:

• Styx36
    Két lehetetlen pozíció! :)

• papa74
    Nekem a kettesen van.
    Az előbb a Hellcatem öngyilkos lett, le ugrott articon a hegyről :-(
  • yossarianHUN
    Nem, nálam is vacak volt egész délután. Az előbb akkorát taknyolt a játék, hogy mire a 15 másodperces lagspike végére értem, az ellenséges csapat közepén találtam magam. Nem tudom melyikőnk volt jobban meglepve. Bár ezt már lehet, hogy a melegedős memóriák számlájára írhatom.
  • McLarenpowa
    másnál is laggol az EU1? T-online...
  • csoszi87
  • yossarianHUN
    Megnézném hogy bírná SerB idegrendszere, ha napi rendszerességgel a kocsija hátsó ülésére szarnék reggeli üdvözlés gyanánt.
  • Okmyx
    - SerB on banning trollplatoons: “What about them? Do you have such a weak nervous system that you can’t eat until you kill a trollplatoon? It wont help – there will always be something making you angry. Work on yourself.”

• Maala
    No para, sokan beszívták, sztem pl TomDantes sem jött még rá, hogy van ez a baki. :)
  • Sunsetjoy
    Sőt még ott az órakijelzés is bugos...
  • Styx36
    Uhh. Ez elég égő volt. :) De köszönöm a segítséget! :)
  • Maala
    Ez csak test1...
  • Sunsetjoy
    A töltőképernyőn - ahol az esélyszámolás sem megy. Ott szép kis bugos működés lehet ebben a tesztverzióban. Szóval szerintem csak várjunk.
  • FosTalicskaa
    Micsoda? R3nton hableány visszatért??? :D
  • Maala
    Úgy, hogy megadsz a bal oldalon középen, alul látható típusoknak is egy változót (belekattintasz 1-1 szmötyibe)
  • popey8
    Kattints bal oldalon a kis körökbe.
  • popey8
    False-on van. Bent a csatában jó, nem tükrözi. Csak a töltő képernyőn.
  • Styx36
    Ezt a problémát, hogy tudnám orvosolni?

• Sunsetjoy
    popey: az ikontükrözést úgy kell megoldani, hogy megkeresed ezt a sort az xvm.xc fájlban:

"mirroredVehicleIcons": false,

és a true-ról átírod false értékre. Itt már azért false, mert már átírtam

Akkor ezek szerint a betöltési chanceszámláló nem csak nálam szar.
  • popey8
  • yossarianHUN
    R3nton, te vagy az?:D
  • Pongyi
    Hogy a f@szom verjem már bele ezekbe a felspottolhatatlan fosg.ci td-kbe. Hát egyszerűen undorító h neki kell mennem ahoz h egyáltalán felspottoljam!