418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #261585 *kulcsszó -
yossarianHUN #261584 Az én személyes perverzióm, hogy bejön az AMX M4? Vagy lehet csak azért, mert eleve nem vártam tőle sokat. Nekem úgy tűnik, ennél a tanknál a kulcss a távolságtartás, még ha az ember top tank is, véletlenül sem szabad heavyként használni, mert a masszívabb brawlerek (IS, IS-2, T29) pillanatok alatt hazáig rugdosnak, magasabb szintűekről nem is beszélve. Szigorúan a háttérből csipegetni, valamivel a TD-k előtt, de bőven a heavyk mögött. Csatákat eldönteni nem fogsz vele, de hozzájárulni a győzelemhez bőven jó.
Csak az indulatkezelési problémás vérpistik nyaggatásához kell hozzászokni, minden második meccsen megkapom valamelyiktől, hogy "noob camper amx, fuck you idiot", meg a többi szokásos jókívánságkosár. Fene a pofámat, hogy nem megyek igazi férfi módjára másfél perc után lemészároltatni magam az első vonalba
-
Mert mindenki engem bánt brühühühü 
Csodáltam hogy eddig bírtuk. Über fail meccs volt.
Gratula a Headshot-ért amit kaptam.
-
Pongyi #261582 Csak azt lövik, és bizony van pofájuk a szemeteknek betölteni az aranylőszart h sebezzenek is.... -
Bee #261581 Mi mindent megtettünk, de ez csapatjáték :)
Te is kaptál azért tőlem egy 791-es tockost, ami vitte a gunnert, a második lövésemet a kerítésoszlop fogta fel. De így is-úgy is bukó lett volna.
-
besti #261580 Voltak azért elsődleges célpontok, de egy sajnos megúszta 
-
yossarianHUN #261579 Valami szakértő nem tudja, kb mikor jön a már rég beígért 2. francia heavy ág? -
#261552-ben a válasz a kérdésedre. -
mittomén1 #261577 mért nincs semmi a barakkomban? üres! csak egy felirat van:places count label. egy darab legénységi tag nincs meg a barakk fülre kattintva. -
AlucardHuN #261576 Kössz, jó tudni. Majdnem nyerő lett de tiger p-n első topgun+ace combo jól esett:) -
szakasz #261575 akkor tényleg nemtudod, 8.8-ban ha medált kapsz, akkor annyi xp-t kapsz mintha nyertél volna. -
AlucardHuN #261574 Mert bot módjára osztottam a sebzést? 
-
mittomén1 #261573 kívülröl én is a tank segge mögötti nézetet használom.de mindig kivétel nélkül.ha mást használok nem érzem a tankot,nem tudok úgymond eggyéválni vele és nem tudom irányítani normálisan. 8.8 elött nem is volt más nézet alapból. megnézem ezt a kamera pozicíó megjegyzése dolgot,nem rémlik hogy láttam volna ilyet a beállításokban,biztosan átsiklottam felette.köszi -
kisokka #261572 Mármint szoktam találkozni vele, csak hulldownban elég szopó. -
kisokka #261571 Akinek van ST-1-ese, mondja már meg nekem, hogy át szokták lőni a kupoláját? Nem sokszor találkozok vele, de 250 átlagpennel kb. háromszor(de kétszer biztos onnan) és egyszer a 275-el is pattantam.
Vagy ez a kép egy szemenszedett hazugság:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érdemes azt a szart lőni, vagy hagyni kell a fenébe? -
Nekem ment, csak a win esélyt nem mutatta. -
szakasz #261569 de úgye tudod miért kaptad a sok xp-t ? -
Karelgott #261568 Mi a nagy ló f-ért nem megy a xvm? Akkor megy, csak ha kedve tartja? -
AlucardHuN #261567 A mai vereség sorozat koronája még délutánról:
-
Styx36 #261566 Két lehetetlen pozíció! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
papa74 #261565 Nekem a kettesen van.
Az előbb a Hellcatem öngyilkos lett, le ugrott articon a hegyről :-( -
yossarianHUN #261564 Nem, nálam is vacak volt egész délután. Az előbb akkorát taknyolt a játék, hogy mire a 15 másodperces lagspike végére értem, az ellenséges csapat közepén találtam magam. Nem tudom melyikőnk volt jobban meglepve. Bár ezt már lehet, hogy a melegedős memóriák számlájára írhatom. -
McLarenpowa #261563 másnál is laggol az EU1? T-online... -
csoszi87 #261562
-
yossarianHUN #261561 Megnézném hogy bírná SerB idegrendszere, ha napi rendszerességgel a kocsija hátsó ülésére szarnék reggeli üdvözlés gyanánt. -
Okmyx #261560 - SerB on banning trollplatoons: “What about them? Do you have such a weak nervous system that you can’t eat until you kill a trollplatoon? It wont help – there will always be something making you angry. Work on yourself.”
-
No para, sokan beszívták, sztem pl TomDantes sem jött még rá, hogy van ez a baki. :) -
Sőt még ott az órakijelzés is bugos... -
Styx36 #261557 Uhh. Ez elég égő volt. :) De köszönöm a segítséget! :) -
Ez csak test1... -
A töltőképernyőn - ahol az esélyszámolás sem megy. Ott szép kis bugos működés lehet ebben a tesztverzióban. Szóval szerintem csak várjunk. -
FosTalicskaa #261554 Micsoda? R3nton hableány visszatért??? :D -
Úgy, hogy megadsz a bal oldalon középen, alul látható típusoknak is egy változót (belekattintasz 1-1 szmötyibe) -
Kattints bal oldalon a kis körökbe. -
False-on van. Bent a csatában jó, nem tükrözi. Csak a töltő képernyőn. -
Styx36 #261550 Ezt a problémát, hogy tudnám orvosolni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
popey: az ikontükrözést úgy kell megoldani, hogy megkeresed ezt a sort az xvm.xc fájlban:
"mirroredVehicleIcons": false,
és a true-ról átírod false értékre. Itt már azért false, mert már átírtam
Akkor ezek szerint a betöltési chanceszámláló nem csak nálam szar. -
-
yossarianHUN #261547 R3nton, te vagy az?:D -
Pongyi #261546 Hogy a f@szom verjem már bele ezekbe a felspottolhatatlan fosg.ci td-kbe. Hát egyszerűen undorító h neki kell mennem ahoz h egyáltalán felspottoljam!