418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mikor ilyen nagyot csapok, az esetek 90%-ban valahol a tank tetejébe csapódik bele, és az is a segg részibe. Ugye ott kicsi az armor a tanknak.
Franciádnak amúgy se páncélos a teste, lehet mind a 2x tetőn koppintott. -
Féreg artyk. -
Bemákolt nagy sebzést, beszoktam néha én is.
Viszont patch óta lassabban repül a lövedék.... -
AlucardHuN #261626 Én tegnap egy bishop miatt vesztettem, miközben a maradék 2 tankkal foglalkoztam (tigris, párduc). A párducot kilőttem de addig 670-ről 220-ra bontotta a hp-mat... lestem is mi a franc lő ilyen gyorsan meg pontosan... Az Fv amit meg mondasz láttam aki TD-nek használlta (olyan elc-s stílusba).... -
yossarianHUN #261625 És 100-140 átlagsebzéssel hogy a vérbe csap ki két lövéssel hetes heavyből? Még csak ammo rack se volt. -
yossarianHUN #261624 Most nézem az ágyúja karakterisztikáit, hát kutya legyek ha értem. Elméletileg 12 másodpercet tölt, ehhez képest én még magamhoz sem tértem a kilövetésem felett érzett megrökönyödésből, mikor ő már oneshotolta a tőlem 10 méterre kolbászoló csapattársat. Más arty meg nem volt az ellennél. -
Hogy mi? Legjobb arty! :D
Töltés gyorsítóval elit alakulat nélkül ~10.4 alatt töltök asszem.
~100-140 közt van az átlag sebzés, van amikor 4-500 at csap. Tegnap haverommal ketten lőttünk egy ChIII-mast, én csaptam bele ~500at, 1 másodpercen belül jött haverom lövése, ~450....szerintem a csávó eldobta a bill.-t
Csak közel kell mennem, és ha balfasz a csapat akkor futkározok mint Benny Hill
-
yossarianHUN #261622 Ez az FV304 arty mi a szentséges atyaúristen? Ellenfélnél volt egy, kb. 6 másodpercenként lőtt, engem két lövéssel kiszedett fullos AMX M4-ből (másodiknál már fedezékben álltam). Másfél perccel a csata kezdete után már 3 killje volt, 15 másodperc alatt két tankot egylövésezett, aztán jöttem én, aki 2 voltam neki. -
Bangaro #261621 Sajna nem. De nem is kell nevezni, ők nézik adatbázisban. -
kisokka #261620 Még a light event van, ha minden igaz...Egyébként az alap xp-d elvileg 1422 lenne, de a helyedben megnézném mennyi xp-t dobott rá valamilyen verseny. Nem biztos, hogy annyi az alap. -
AlucardHuN #261619 Látom a fórum motor majdnem győzött, de köszönöm!!! :) -
TottiHUN #261618 kösz :D -
Pongyi #261617 Vagyis egy nappal korábbi eredménnnyel nem is nevezhetek?? -
csoszi87 #261616 Nem neked ment, neki Angelus1991ster -
csoszi87 #261615 Hallod ember!
4x olvastam végi, mire megértettem mi a bajod. -
yossarianHUN #261613 A fene essen bele, negyedszer próbálom leírni a Locastans minimap modot, vajon most beletörődik? -
Malarki #261612 Látom másnak is remekül működik a fórum
-
Bangaro #261611 figyelünk.... -
TottiHUN #261607 valaki esetleg megtudná mondani annak a minimap modnak a nevét ami az utolsó spotolt helyzeteket mutatja?
köszi előre is. -
Bangaro #261606 Hát nem.....
This time, we are focusing on Medium Tanks. Between 15th September and 15th October -
Angelus1991ster #261605 SU-122-54-re jó lenne egy kis buff, vagy valami bónusz. Mert lehetetlen kilőni. Legritkább TD. Egy új Tier X-es TD-kapcsolhatnának rá. Ahogy ezek az új orosz közepes tankok: A-44, Object 416 és egy-két brit arty. Tudom várni kell még , hogy a nép kifejlessze. -
Pongyi #261604 Remélem ez elég lesz top 50-be. [IMG] [/IMG]
-
AlucardHuN #261603 Félreértés elkerülése végett az előző Nesunak ment.
Viszont: Mi az a mod amikor a minimapon látom hogy merre mutat a löveg? (tehét egy hosszú vonal jelöli) Kicsit idegelő hogy látom az ellen ikonját de a tankot nem... -
haflac #261602 Győzelem!
Csata: Sacred Valley 2013.09.14. 8:52:41
Jármű: SU-101
Szerzett tapasztalat: 3 458 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 98 307
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "1. osztály"
4700 dmg-re csak 1. oszály?Mennyit kell sebezzek,hogy ászt kapjak? -
AlucardHuN #261601 Ennek sok értelme volt... :/:D -
Én is nagyon szeretem az M4-et, csak nem szeretem hangoztatni :)
Hatalmas győzelmeim vannak vele és én már nagyon sokszor döntöttem el vele csatákat is.
Természetesen más játék stílust követel mint egy über hevy, mivel a páncélzata tényleg csak jelképes. -
akkor használd egészséggel !!!
-
Valaki delelott platoon?:D -
Van. -
Van valakinek működő hatodik érzéke ???? -
Bangaro #261595 Amikor még réges régen megvettem a T34-et még nem is tudtam, hogy van gyorsított képzés, nekem speciel 93.000 XP van rajta, de nem zavar.
-
Kronos79 #261594 Keress rá a wot tweaker nevű progira. Azzal tudod csak kikapcsolni. -
Rathrol #261593 Másokat nem zavar olyan hogy a "Tapasztalat átváltása" belül maradnak pontok amiket nem tudsz eltüntetni gold-dal sem?
Hogy érthetőbb legyek nekem volt LTP orosz prem tankom aminek 2 pontja van a listán, már eladtam, de engem valamiért zavar hogy megmaradt ott a neve!:D -
Reiki #261592 Sziasztok!
a tank kilovese utani fustot, hogyan tudom letiltani, nem talalom a grafikus beallitasoknal sehol ?
koszonettel: Reiki -
A cenzúra másnál is olyan. -
Szerintem elfelejtettem játszani...
3 nappal ezelőtt: 74% WR, 23 csata, 1600+ WN6
2 nappal ezelőtt: 33% WR, 24 csata, 1000WN6
Tegnap: 40% WR, 42 csata, 1200WN6 (ebbe századozás is van)
Summa summárom: Nem tudom mi a a f*sz van a játékosállománnyal, de 2 napja, akármit(és tényleg akármit) csinálok, folyton vesztek és vesztek és vesztek...Egyszerűen már lassan az eszem megáll...és amiatt, hogy pillanatok alatt elhal a csapat, egyszerűen én sem tudom hozni a formámat, nincs időm hogy kellő mennyiségű sebzést vigyek be, mert szinte minden csatában 2-3 tank ront rám egyszerre. -
mittomén1 #261589 vki segítsen megállítani a beállításaim ámokfutását.semmi sem úgy van ahogy lennie kéne.csak egy példa: cenzúra kivan kapcsolva.de mégis mindent cenzúráz.direkt teszteltem is.és ez több másik dologgal is így van. egyedi probléma vagy wg megint nagyot alkotott? -
Na most lett elegem tényleg az encounter módból. Ma 19 csatából 6x rakott Mountain Pass-ra a fent említett módba. Persze a nagyokosok a WG-nél megint jól kifundálták hova kell letenni a bázist és még szép nagy sziklákat is raktak oda. Nem túl sok taktikai lehetőség van, ellenben nagyon Red Shire feeling (túl hamar be lehet foglalni). Unom már ezt a mapot a játék módjával együtt és az a vicces, h a pecs óta 1x voltam csak az új Serena Coaston, viszont Swampen, Komarinon és az új pályán a Tundrán még egyszer se. Minek raknak be új pályákat, ha az embert nem kerül oda? Szokásos WG baromság. Ez a map rotáció is. Azt mondják random, én azt, h aligha. Tegnap szinte csak sivatagos pályát láttam. Ma egyet se. Egyik nap a mapok egyik felére dob csak be, köv. napon a másik felére. -
AlucardHuN #261587 Nálam az a type 58 volt... mondtam te szent szar, papír is, fostos az átütés is, mi lesz itt. De mivel szigorúan próbálok medesen harcollni, arra pont jó. Flankelni, zargatni, esetenként weakspotra lőni. Az amx-nek meg elég jó az átütése (212 vagy ilyesmi). Tulajdonképp egy tescos tigris jobb átütéssel. -
mittomén1 #261586 kamera pozició megjegyzése bepipálva.mégsem jegyzi meg. még teszten volt az hogy csata ütközetet kikapcsoltam de még is bedobott oda.wtf?
vki tud ellenszert az új tank szindróma ellen? mért kell minden egyes új tankomat szivatni? 10% win rate az első 30-50 csatán garantálva.gyökér csapatok, +2 tier szintúgy(még t10el is-.-) de úgy hogy én vagyok a tieremen az egyetlen.ellenfélnél +1től indul.azért kéne utálnom szegény su85b-t mert nem bír el 3 kv1s-el egyedül?:S
ugyanez volt a jgpze100al is.régen utáltam most hogy kinőtte az új tank szindrómát képes csatát nyerni egész jó.