418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A med eventnek, ami ma reggel ért véget (september: 2nd mission), annak se számolta ez a bugos szar, h mennyi killnél vagy győzelemnél jársz. A havit (15 win stb.) számolja, de ezt nem.

Okmyx #261632: Nálad nem jött elő az a bug, h a T8-as artyikat mutataja T10-nek? A superheavy ikonokra gondolok.

#261635: basszák szájba az édesanyjukat. Nem lehet a játékban emiatt normálisan chatelni, mert minden szart kicsillagoz a nem "csúnya" szavakat is pl. használni. Ez szerintük így jó? Menjenek az anyjukba.
  • madmanic
    :)

Ha ez kész akkor nyílik meg a második?
  • Master91
    AKAROM!!!!

Olyan OP lennék hogy nem igaz :D
  • Zegi Norbi HUN
    Müködik:)
  • madmanic
    majd kiderül 20 nál h működik e...
  • Antimat
    Jacktor, még mindig keresel webtárhelyet?
  • bgabor
    Megtaláltam, megvan csak éppen nem számolja.
    Bugos.
  • madmanic
    nekem sem számolja a t34 et.

A feladat nyitott csak nincs számláló.

Amásik küldetéhez számolja a killeket, ide nem. Sztem bugos.
  • bgabor
    Se a megadott nevű missiont, se a missionök leírásában a Churchillt nem találtam.
  • Okmyx
    És tényleg:

"Apparently this is caused by Gnomefather’s Historical Gun Sounds mod."

Jó tudni, kösz.
  • Maala
    Áttekinthetetlen?! Ott van zöld számokkal, mennyit lőttél ki a 20-ból. Csak meg kell keresned, melyik küldetés a Churchillé...
  • AlucardHuN
    Okmyx-nek ment csak megint "működik" a válasz gomb.
  • Maala
    Gnomafather modja miatt van.
  • Okmyx
    Jó az vízsszintes ágyúkitéríthetőség, melyik moddal?

Amúgy ismert és látványos bug: 8.8 graphics glitch

Feldobja a hangulatot...
  • Sunsetjoy
    Általában saját csapattársat szoktak egyesek feljelenteni. Én nem szoktam emiatt, régebben a csapatsebzést vagy eltolást - néha.
  • AlucardHuN
    Amúgy az az érdekes hogy nekem az elejétől fogva "jó" wr-em van a type-al. Úgy kezdtem hogy a type t34 100-as és 58%-os skilles legénységét tettem bele. Mellesleg mivel tudtam hogy szar a pen ezért az elejétől flankeltem meg weakspotoztam. Mellesleg meglepett hogy mennyire agilis, szemből jó a torony, és gyors a löveg. Van valami varázsa, amiért jó tollni vele, meg persze szerencsém is van vele. Illetve lehet hogy fejlődtem is talán ( pl tegnap sidescraperrel szivattam meg 1 t43-at). Olyan szar hogy már jó:D Egyszer tiszteletből lehet a t34-85-öt is kihúzom. Bezzeg a Hellcatem olyan unlucky, pedig az egy predátor... Meg a tegnapi lose hullám odabaszott a KT-mnak is.

(ami még fun a t6-os kínai light:D najó túlzás de nem rossz, a wzket már várom)
  • bgabor
    A ma kezdődő háromnapos event állását ho llehet nyomon követni? Nem találom a kületések rész alatt. Az egyés új Küldetések szekciót nagyon áttekinthetetlennek találom. Csak annyi érdekelne, hogy a húsz kilövendő tankból hánynál járok a Churchillel.
  • Lucifer001
    ?????

• kisokka
    Csak hogy ne keseregj, WoTreplays-en elég sok a +1600-as kör, de legalább még van időd gyúrni rá
  • FosTalicskaa
    Ki az a rózsaszín lelkivilágú homár, aki sértés és provokálás miatt jelentget fel embereket?? Komolyan mondom, én arra a report gombra tettem volna egy 1 hetes auto-bant a feljelentő részére. Aki nem bírja a csúnya beszédet az kapcsolja be a cenzúrát és meg van oldva.

Engem például kifejezetten zavar az ha a kilőtt ellenfél néma csendben veszi tudomásul, hogy rommá lőttem 20 sec alatt. Sokkal jobb érzés, ha elkezd anyázni stb, elvégre ez egy ellenséges tankos szájából dícséretnek számít... ;)
  • Sunsetjoy
    Megtört a lose széria, egy egész jó körrel:

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2013.09.14. 12:07:19
    Jármű: AMX M4 mle. 45
    Szerzett tapasztalat: 2 582 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 34 414
    Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

3300 dmg, 2340 pattintva:)
  • TiborTamas
    Nagyon beteg ez a tank. Még 120k xp kell reggel 7-ig, de szerintem meglesz. :D (Egyébként bek*phatja a WG, mert a weboldalon 16.-a reggel 7-re van kiírva a T62-s event végére, a játékban meg azt írja a mission-öknél, hogy holnap reggel 7)

Replay
  • madmanic
    ?
  • Dezinter
    hát igen T5-ben de a Vk36h-ra az volt a legjobb én azt néztem :) Mondjuk nem értem minek kellet akkor neki odaadni ha ott van a stug3 top gunja ami csak egy picivel rosszabb.(Már ha patch előtt volt neki akkor mondjuk mind1 is). Viszont a Tigris ezzel a kb.6 sec-es lövéssel már tényleg durva feltéve ha nem téged szemelnek ki először. :)
  • Okmyx
    Nerfelték damage ügyben: 165-ről 135-re.
    Azért még mindig jó kis ágyú az. Pld. VK3001H heavyn az a legjobb ágyú, jobb a penje, az accja és a RoFja, mint a hosszabb 75-ösnek.
    Valószínűleg azért is kellett módosítani, hogy tier 5-ön ne legyen túl erős.
  • Okmyx
    Szerintem azt, hogy csata után nem tudsz sértegetés/bunkó viselkedés miatt reportolni szintén direkt hagyták ki. Bár valószínűleg ez szintén csak bug...
  • Dezinter
    Most tényleg nerfelték a konisch ágyút? Lol mintha olyan op lett volna azzal a sebzéssel.
  • Sunsetjoy
    Mióta bugos a cenzúra, azóta a csatavégi jelentésen mintha nem lehetne sértés és provokálás miatt reportolni (csak játék közben). Vagy véletlen?

A fórumbug nálam tegnap akkor jött elő, amikor válaszolni akartam valakinek, és a hozzászólásban volt makró (konkrétan spoiler makró). Úgy dobálta az üres hsz-eket, hogy csak na.

• Okmyx
    Egyébként nincs minden veszve: olvastam én is azt a bejegyzést miszerint a tier 5 brit artyval (Bishop) SerB elégedetlen. Hozzá kell tenni azonban, hogy a Birch Gunt egyszerűen freeből átlépte, a Bishoppal meg ment 15 kört aztán feladta a vonalat (20% WR után).
    Majd még reszelget rajta...

• madmanic
    reggelt!

a kínai t34 es küldetésben csak nekem nem számolja az elpusztított genyákat?

• Pongyi
    Nem dobott rá semmit, de ezekszerint hiába küzködtem..
  • Master91
    Kapják be!
  • Okmyx
    Állítólag ezek lesznek valamilyen módon buffolva:
    Sturmpanzer II, Grille, M37, M41, M44, AMX 105 AM Mle. 50, AMX 13 F3 AM, SU-122-A, SU-14-1.
    Az amerikai vonal annyira szarul teljesített (főleg az M37), hogy creditszorzót kellett emelni, nehogy tier 3-4 táján mínuszt termeljenek.
    Ellenben a brit vonallal és az S-51 tüzérrel elégedettek.
    SerB korábban kifejtette, hogy a Bisont kifejezetten utálja, na az biztos nem kap buffot (bár az csak tier 3).
  • Okmyx
    Látszólag igen Egyik kis kedvence az M3 Light LL újabb buffot kapott 8.8-ban: a credit szorzója 100%-kal emelkedett, és még gondolom egyéb rejtett buffot is kapott. Természetesen ez nem lesz benne a patch notesban.
  • Okmyx
    Ez egy elismert bug (a profanity filter), és nyilatkozták is , hogy nem tervezik javítani. Statisztikailag alátámasztva, hogy amióta "bugos" azóta kevesebb reportot kell kezelniük a szervereknek, csökkent a terhelés, és ez jó.
    Úgyhogy marad a csillagozás. A végső cél gondolom, hogy egyetlen reportot se kapjanak, az lenne az ideális nekik (lásd még teamdmg érzékenyre állítása, majd visszaállítás 8.7-es állapotra, szerencsétlenek kárpótlása prémiumnappal).
    Ja, hogy az opció benmaradt a menüben? Erre majd SerB válaszol valami értelmeset (kb. ez így helyes, aki rákérdez az hülye).
  • Master91
    Nem hiszem....de ki tudja? :D
  • AlucardHuN
    SerB az úgy dolgozik hogy amivel játszik és szarabbul megy azt buffolja, ami meg idegesíti azt nerfeli?! :DDD
  • Okmyx
    Amit yossarianHUN ajánlott, a Locastans HD Minimap igen jó, én is azt használom, minden egyszerűen állítgatható benne a config file-jában, nagyon egyszerű felépítésű, és mindent tud. Ha a gyári minimapok jobban tetszenek mint a modé, akkor még azt is beállíthatod + kicsi és nagyított térképen mindenféle opciókat, kiírásokat.

A Type 58 miatt meg ne aggódj: az elején én is vért pisáltam vele, lett is 46% WR. Azóta feltornáztam 50%-re, és tervezek vele még 100 kört, hogy fölé menjek. Ha a legénységednek megvan a 90% onnan majd érezhetően egyre jobb lesz.
    8.8-ban kapott kicsi gun pen és damage buffot, illetve egy nagyobb buffot camo terén: most hálóval, festéssel és crew camoval jókat lehet vele alakítani, alig látszik.
    A kategóriájában a T-34-85 és a Jumbo persze egyértelműen jobb, ill. úgy tűnik, hogy az új német 3002M is igen jól sikerült.
  • Master91
    ÉS!

Lesz majd kis arty buff, némelyik tier4-7 közt valami buffot kapnak.

Múltkor azt olvastam, hogy SerB a tierV brit artinál van, és nem tetszik neki stock állapotba :D

Imádkozzatok hogy ne kapjon valami buffot a kis 6osom :D mondjuk 180-200 átlag damage??

• yossarianHUN
    Hát dögöljön meg az ilyen:D