418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Én is megtaláltam. Ki is próbáltam, de ez egyelőre sajnos kb. használhatatlan. Reméljük lesz jobb is.
  • hawken
  • hawken

most akkor milyen járművekből kell kilőni huszat a stuggal?
  • zsan666
    Ha még nem lett volna és valakit érdekel...
    elkészült az első működő verzió a 2 soros tanklistázóból (2 rowed carusel). Már nem locastan csinálja és van még rajta finomítani való, de elsőre jó...
    Link
  • AlucardHuN
    De amúgy madmaniacnak lényegében igaza van, a 2 szinte ugyanaz.
  • voivod32
    Ez van , amikor HÁROM! top tankunk afk...
  • voivod32
    Nem sok, de a Type T-34 valahogy mégis jobb. Én fun tankként tartom, és volt már vele többször is 9 killem.
  • AlucardHuN
    Hmm, színük, lövegkitéríthetőség talán gyengébb a kínainak, és stocként kicsivel jobban kezd. Plusz nem tudom rátennni a hosszú 76 mm-est, max az 57-est de az jobb fegyver is szerintem. (bár kinek mi)
  • madmanic
    az egyik orosz a másik kínai
  • Gerdzso
    Type T-34 és a sima T-34 között mi a különbség? :)
  • madmanic
    nna az esti hodor rohamot ünnepélyesen megnyitom
  • toocha
    Kíváncsi vagyok mikor jelent föl valaki azért, mert a stug csöve körbefordítható.
  • madmanic
    nm
  • voivod32
    Köszönom!
  • madmanic
    https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list
  • voivod32
    Srácok, adna valaki egy linket egy működő xvm-hez?
  • voivod32
    Ezt a mocskos fos El-Hallufot, miért nem tudják már kivenni a játékból...
  • 505thZajcev[PT]
    Eddig is ment, csak a stat progihoz kellett tarsitani.
  • JeffDunham
    Megint behaltak a képhostok?!

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_14_ji0za5gupz.jpg

• JeffDunham
    De jó érzés...

• besti
    GG! Mondhatjuk, hogy hagytak érvényesülni
    Nem tetszett szegény E75-nek, hogy viszsi a frontját a T-54. Nem nagyon zavarta ezt a gunt, hogy megsérült, elég jó pontos maradt. Én mopndjuk torony forgatásra nem használom el a javítót, csak ha élet-halál kérdése.
    Mines-on meddel/lighttal jókat lehet menni. Érdekes, mióta az XVM-hez nem kell a stat exe, replaykor is kiírja a statokat.
  • TomDantes
    Hogy milyen mázlijuk vannak egyesenknek. T34-es, 1 %-on áll, oldalba lövöm, jó mellé megy. Oldalba lövöm, lepattan. Oldalba lövöm..critical. Mindezt Ferdinand-al. A mázlista...
  • mittomén1
    értem,köszi a választ. de a cenzúra még csak egy dolog.bár néha magyar szavakat is kicsillagoz aminek káromkodáshoz köze sincs de ez még a kisebb baj. kamera pozíciómat se jegyzi meg.sőt a csata típusokkal is gondban van. ezt sem javítják? akkor tehet nekem a wg egy szívességet... jelenleg akármit állítok a beállításokban ez a vacak önkényesen figyelmen kívül hagyja.teljesen mind1 mit pipálok be vagy ki a játék azt csinál amit akar. még a grafikai beállításaimba is önkényesen belenyúl.ha belépek a beállításokba már rá tudok kattintani az elfogadra pedig normál esetben nem lehet ha nem állítottál át semmit.de mind1 is hogy mire kattintok mert úgysem változtatja meg. nem értem hogy engedheti meg magának ezt egyetlen játék is...
  • bud0
    El is adtam mindet. Felesleges, van nekem.
  • Maala
    És a 2 miért különbözne egymástól? 50 100.
  • Malarki
    Szerintem IS3 vagy KT. Ez a kettő legjobb, aztán T-32 és AMX, utánnuk meg a többi.
  • madmanic
    is3
  • DarkHorSe
    csak heavy tankra gondoltam egyertelmuen
  • Okmyx
    Ezzel egyetértek, csalás.
    Sokáig nem használtam semmilyen modot (első 5-6 ezer csata). Először utánanéztem, hogy hogy lehet az, hogy kilövöldöznek ilyen esetkeben szemből, a másik csapatból. Aztán döntöttem: ha mindenki használja ezeket a szarokat velem szemben, akkor önvédelemből én is telepítem.

Ugyanilyen kategória a kilőtt tankok fehérítése, a modulos skinek (nem használom, de így egy hülye is kitud gyújtani/ammorackelni), a magasra húzható zoomot (amivel meg tudod nézni, hogy az ellenséges tank csöve épp merre áll pár száz méterrel odébb), és még sorolhatnám.

Amíg nem tiltják addig szabad. Én is betenném az integrity checket. Pont tegnap v tegnapelőtt volt vita itt erről.
  • DarkHorSe
    szerintetek melyik a legjobb tier 8as tank? Nem 1v1, meg eslre gondolok hanem normalis jatekra.
  • szakasz
    a megoldás, kattint be meg vissza. nekem a vertical invert-el szokott így lenni
  • FosTalicskaa
    Nagyméretű szerszám!??!!!? Jáájj ez a mágyárítás. Nem mondták neked, hogy ne a szex shopból szereld fel a tankodat? XDDDDDD
  • Master91
    XVM-be hogy tudom ki lőni a configjába hogy ne mutasson semmi effyit, semmi számot, semmi win%-ot ?? :D
  • Lucifer001
    Okmyx , Maala , Master91 köszi a választ . Mikor oldalra néztem dobtam is egy hátast , hogy ez mi Mondom de fasza leszek , de hát ez nem jött be .
  • Oddball29
    Na ez viszont nettó csalás.
  • Okmyx
    Nem figyeltem, eddig nem vettem észre, de majd résen leszek, hátha jelentkezik.
    De kétfajta beállítás van az ikonmegjelenítésre is: az egyikkel a hagyományos, gyári wargaminges jelöléseket tudod használni, a másikban a magasabb tiereseket már rank szerint jelzi: pld. T7 TD ikonon már egy áthúzás, T10 heavyket meg egy nagy X szerű jelzéssel jelöli stb.

Sokáig nem használtam map modokat, de a lézerre rászoktam, pld. El Hallufon ha nem is látom a másik oldalon kempelőket, csak a térképen, akkor lézerirányzék oda és jó eséllyel megvan a találat.
  • GabeE3e
    gratula,nekem is nemsokára meglesz:)
  • bud0
    Nem számolja a 20 kill-t, de a 20-at elérve kiírja, hogy kész, illetve ha kipipálod, hogy a teljesített küldetéseket rejtse el, akkor elrejti.
    Én végig vittem mindhárommal, a végén kell még pluszba egy normál csatát menni, akkor adja meg:
  • Maala
    Pedig ott van benne, hogy "asz" :P Aszhole
  • Zegi Norbi HUN
    Ha megvan a tankod hozzá a garázsban, akkor csinálhatod:)