418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
" Az Állami Számvevőszéknél meg lehet nézni, szerintem ma már interneten is, le lehet tölteni a tavalyi mérleget, mutasd már benne nekem a zsidóknak járó kárpótlást! "
Erről kérdezd a Németeket, akik költség vetés matt visszább vették a segélyt ezeknek a családoknak, és a szakszervezet (zsidóóó szakszervezet) aki szét osztja a VILÁGON a károsult családok közt (...) ezt a lóvét, perrel fenyegetőzött kapásból.
vallás, mi ? :D úgy érted hogy:
Peti: helló, keresztény vagyok!
Ráhel: helló, zsidó vagyok!
*Peti előránt 1 kardot és ketté csapja Ráhelt
hogy is volt a Talmudba az a rész, hogy ha ki kötöz a zsidó 1 keresztényt, és az éhen pusztul, akkor az nem számít gyilkosságnak, mert arról a zsidó nem tehet hogy éhen pusztult az idióta?
meg hogy 2 vagy 3 éven alatti gyermekek nemi erőszakja nem számít bűnnek, mert 2-3 év alatt nem emberek?
és még lehetne sorolni...
Nem hiába üldözték és irtották őket AZ EGÉSZ történelem alatt.
----
Mellesleg SzerB ugye volt Szu ban nevelkedett, szerintem valószínű hogy Orosz felfogása és élete van ( most nem tudok szebben fogalmazni ).
Oroszok meg ortodoxok, nem hajolnak meg zsidók előtt... -
Toweliee #261951 USA-beli zsidók perelték be a MÁV-ot.
Azt lehet, hogy meg tudod megnézni, hogy melyik zsidó szervezet mennyi pénzt kapott, de azt nem, hogy ezek a szervezetek hogyan adták tovább. Tudomásom szerint huszonpárezer ft kárpótlás jár havonta. Sajnos ahogy a háborúban sem a bűnösök bűnhődtek (olvasd el vagy hallgasd meg Benjamin Freedman 1961-es washingtoni kongresszuson elhangzott beszédjét), a kárpótlás során se az igazi szenvedők kapják a több pénzt.
Hidd el, a legtöbb embernek nem azzal van a baja, hogy a holokauszt szenvedőit kárpótolják. Azzal van a probléma, hogy ez a kárpótlás utódokra száll már. A mégnagyobb probléma pedig azzal van, hogy a másik oldal szenvedői nem, vagy csak igen csekély kárpótlást kapnak. És míg a nácizmus / fasizmus résztvevőit hetedíziglen üldözik, addig a másik oldal vígan él az átlag feletti nyugdíjukból.
Ez a hsz-ed rendkívüli tájékozatlanságról ad tanuságot. Vitaképesség 0, kérdéseket teszel fel amikre mástól várod a választ ahelyett, hogy te magad utánanéznél. -
Már tényleg nagyon eltértetek a fórum témájától. -
Nem azert jarnak ide az emberek hogy a fogyatekos vitaitokat olvassak -
Ez tényleg nagyon szép, csak egy kicsit sok benne a KIB@SZOTT SÁRGA CSILLAG!!!!!!!!!!!!!!!
Csak vicceltem...
-
TomDantes #261947 Átívelt, de van egy különbség. A 19 század előtt, az ellentét oka a vallás. A 19. századra a vallási ellentétből lett faji ellentét. Ez egy nagy különbség. -
Oddball29 #261946 Aham, nálunk is gyakorlatilag kiirtották 44-45-ben a vidéki zsidó agrárértelmiséget (igen, ilyen is volt). Minek az, mindent jobban tudunk magunktól is. -
TomDantes #261945 Erről beszéltem. A féligazságok. A MÁV per mi? Az nem baj, hogy maguk a zsidók mondták,hogy ez a per egy hülyeség? Maga a magyar zsidó főrabbi. Na, ilyenkor mi van mi? Ez kicsit borítja a dolgot nem? Akkor most mi van még se ŐK pereltek, csak néhány idióta szórakozik? Hogy van ez? Tájékozódni kéne mielőtt beböfögünk valamit?
Meg igen tudom, kárpótlás jár nekik. Kiknek? Minden zsidónak? Ki számít annak? Ha holnaptól annak vallom magam, én is kapok? Áruld már el. Tessék, ha te tudod az igazságot, akkor na magyarázd el.
Tudod, a költségvetés nyilvános. Az Állami Számvevőszéknél meg lehet nézni, szerintem ma már interneten is, le lehet tölteni a tavalyi mérleget, mutasd már benne nekem a zsidóknak járó kárpótlást!
Ha úgy van ahogy mondod, ott lesz feketén -fehéren, mennyi pénzről van szó. Lehet hogy úgy van, de mutasd meg. Kézzel fogható bizonyíték, nem levegőbe beszélés!
Meg a törvényt, hogy kinek mennyi jár. Tessék, ez is nyilvános.
Mutass fel valamit, vagy a levegőbe dumálsz, féligazságok alapján? Kicsit támaszd is már alá amiket összehordasz. Minden utánanézhető, tessék. Várom a konkrétumokat. -
Gyönyörködjetek a galaxisban inkább :)
-
Adjunktus #261943 " Magasról teszek a zsidókra is, érthető? A zsidózást utálom. "
Pedig igazán hozzászokhattál volna!A világ minden országában megjelent előbb-utóbb a "zsidózás",ahol a közösségeik feltűntek.És az egész történelmen átívelt.Hogy évszázadokon keresztül,miért mindenki,egymástól függetlenül is őket bántotta,azt nem az én feladatom megválaszolni.
De ha 100-an nem szeretnek 1-et,akkor nem biztos,hogy a százzal van a hiba. -
És ezzel a hol a gond Mr. Erkölcs ??????? -
Nyugodj már le, majd szpecnyaz, aztán takarít. Addig meg vár az 50k XP. -
takarodjatok mar innen -
Ne add a számba a szavakat. Ha kérdezel, válaszolok.
Ők = azok, akik fennhangon követelnek többet, és többet. Akik elmennek ügyvédhez, hogy egy állami céget bepereljenek, mert az szállította el őket oda, ahová.
Sarkítva: Érdekes, Hiroshima és Nagaszaki áldozatai miért nem perlik be azt az üzemanyaggyártó céget, ami anno a repülőbe adta az anyagot? -
Oddball29 #261938 Nem a faszt nem arról szólt, második hozzászólásából egyértelműen kiderült. Én is csak akkor mondtam, hogy állj. -
Nincs kedvetek ezt a szart befejezni? -
Én is ezt kérdezem TomDantes kollégától. Leírtam, nekem mi jutott eszembe a vitaindító hozzászólásból.
Attól, hogy ti antiszemita-fóbok vagytok, és mindenben ezt látjátok, még nem kell mindenbe belelátni a zsidózást.
Az, hogy belemagyaráztátok UTÓLAG, hogy erre gondolt, miután a szájába adtátok a szavakat (ő pedig ostoba módon ráharapott), még nem jelenti azt, hogy a legelső hozzászólás erről szólt. Csak hát beindult a radar, és szépen el lett az egész terelve ebbe az irányba. -
Kussoljatok mar, privatban beszeljetek meg. Senki nem kivancsi a szarakodasotokra -
TomDantes #261934 Ők mi? Mind együtt...ők...látod, a tudatlanság. Igen,m képzeld az iskolának többek között, az (lenne) az értelme, hogy ne legyél tudatlan. De nem, féligazságok alapján ők ezt teszik meg azt teszik. Véletlenül se legyél ám tájékozott, hogy is van ez valójában. Ők oszt kész, egyszerűen. Nem variálunk. Nem gondolkodunk. ŐK. -
TomDantes #261933 Na ne szórakozzunk
Mégegyszer. Ne szórakozzunk egymással. -
A legelső hozzászólásban kurvára nem volt zsidózás. Aztán persze kiderült, hogy mik az érzelmei a srácnak, de ez már nagyon nem köthető ahhoz az első hozzászóláshoz.
Te kötöttél bele úgy, hogy egyáltalán nem zsidózás volt a dolog. -
Oddball29 #261931 És annak, hogy te kit vagy mit utálsz, annak mi köze egy csoport egymás kereső játékosnak az EU-szerveren, akikről Master91 kartácsnak egyből a fuck meg a shit szavak jutnak az eszébe. -
-
Mindez onnan jön, hogy "kötözködés". A háború alatt tényleg kötözködtek velük, azóta viszont ők kötözködnek, húzzák a határokat másokkal, főleg olyanokkal, akik akkor még nem is éltek. -
TomDantes #261928 Nem érdekel, hogy kinek mi jár. Teszek az egészre. Magasról teszek a zsidókra is, érthető? A zsidózást utálom. Meg minden egyéb ehhez hasonló dolgot. Ezt olyan nehéz megérteni? -
Elmondanám, hogy a háborúnak lassan 70 éve vége. Semmi közöm nincs ezekhez az emberekhez, sem a ma élő, és aktívan dolgozó embereknek, akiknek a munkájából ezt járulékot finanszírozzák olyanoknak, akik ott sem voltak a táborokban.
Ez a kollektív büntetés szánalmas példája. Undorító. -
AlucardHuN #261926 Igaz, politikai ellenfelek, buzik, cigányok, nyomorékok stb is bekerülltek a körbe, de valamiért a mézes bödönnél mégse ők a leghangosabbak. -
be lehet fejezni ezt a fos temat, ez meg mindig wot topik -
atee73 #261924 Elmondanam hogy nem csak a zsidoknak jar ,hanem mindenkinek akiknek rokonai haltak meg a taborokban , csak a sok idiota ha meghalja azonnal zsidozni kezd , ha egy kicsit utana jarsz kiderul hany olyan ember halt meg a taborokban akit nem etnikai alapon kuldtek oda. -
AlucardHuN #261923 Mert mi pokolra való gonosz démonok vagyunk, a ma élő kb 10-12 milló magyar mellesleg mind Szálasi leszármazottja, akit nem is mi ültettünk hatalomra anno. A Máv is azért fizet mert a pokolból való és a mai napig SS tisztek a vezetői. -
A zsidó nő vajúdik. Fél órányi nyögés és kínlódás után végre azt mondja szülésznő:
- Na, a nehezén már túl van. Kint van az orra... -
A háború 7 évig tartott, és már rég véget ér, akkor a kárpótlás miért jár még az unokáiknak is? -
" ha valami hobbynáci zsidózik"
-
Olyan unalmas mar ezzel a sok agyhalott nyomorek emberrel egyutt jatszani, okadek ez a jatek hosszu tavon -
TomDantes #261918 Nem, én nem gondoltam semmire. Master91 kolléga gondolt valamire, arra reagáltam, ha vissza olvasol, épp azt írtam, nekem aztán édes mindegy.
És tudod igen, bassza meg,de nem fogom lenyelni ha valami hobbynáci zsidózik. Ez kötözködés? Tudod, a háború alatt a zsidókkal is kötözködtek egy kicsit... -
SerB-ezni szabad?
Akinek a spottolásnál ez a smiley jelenik meg...
... az kicserélheti a SerB-esre. Javítottam, már nincs az a fehérség a fej körül. (itt úgy látszik a képen, de nincs)
http://kepkezelo.com/images/ux1kd08zom2jgsuqaih4.png
játék/res_mods/xwm/res/SixthSense-t kell felülírni
Nekem feldobja a játékomat
-
Ahogy látom te példásra vizsgáztál volna !
-
Mondjuk azért jellemző, hogy TomDantes, aki ugye történész/történelem szakon van, egyből a zsidózásra gondolt. Amikor először belinkelték a cikket, én arra gondoltam, de jó is lenne egy ilyen magyarból.
De hát, ízlések és pofonok, kit mire tanítottak egyetemen. Van, akit kötekedni... -
Én utólag sajnáltam, hogy a T-44re nem a nagy motort fejlesztettem ki először. :) De ha a su-101en ki tudod, akkor tedd is meg, és rámehetsz a 100asra. -
AlucardHuN #261913 xDDD Hiába a szokások :D