418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Miért nem mondtad neki, hogy azzal a tankkal inkább fogja már be a pici száját! LowTD én üzenem neki ;)
  • kHares
    Hahaha, leugatott egy foch 155 csapattárs mekkora ****** (képzeljünk bele valami szépet) vagyok mert a frissen gyártott VK 45.02 (P) Ausf. B-vel nem a 128 mm-es ágyút használom. Mondom neki elfogyott a free xp, akkor mit kéne csinálni? Hát én egy ******** vagyok. Oké
  • Kronos79
    Na akkor innen le tudsz szedni két soros garázs módot, de túl kicsik az ikonok. Az emberke még kalapálja.

Függőleges cuccot innen. Erről lövésem sincs. Próbáld ki!

Az xvm-et pedig leszeded, bemásolod a cuccot, ahogy ésszerű. Aztán a zsidózás előtt leírtam, hogy a webes editorba megnyitod a wot mod mappáján belül lévő config mappa default mappájában lévő összes fájlt egyszerre. Ezután a loading és tab menük alsó részén a két hosszú sorban meg kell keresni azokat a részeket, ahol xwn van. Az összes helyről kitörlöd az x-et és végül mentesz. A keletkezett xvm.xc fájlt az xvm mappába berakod és ennyi.

A töltő képen nem működik a dolog, de csatában igen.

Végül én is kérdeznék. Aki WoT Tweakert használ, működik nálatok? Nekem semmi pénzért nem tünteti el a füstöt lövésnél.
  • Okmyx
    For-The-Records, többször is volt már téma, beütöd a keresőbe.
    Idézek egy kedvencet:
    - Q: “Will Hetzer lose its 105mm?” A: “How terrible…”
    Akár erre is rákereshetsz, így egyben.
  • Kronos79
    Most még jöhetne a hülye kérdés, hogy miért kaptam 1027288 pénzt? :D

Választhattak volna kellemesebb tankokat is. 49 csata kellett hozzá. Viszont ma legalább nem volt bukta nap(36/52).
  • darkwraith
    sajna nem
  • Sunsetjoy
    Ő a Hetzert kérdezte, hogy hol olvastad:D
  • kHares
    Na, 24 csata kellett de megvan a 60 kill, várom a következő nagyobb mission-t.
    Azért lehet köpködni sokmindenért a WG-re de mostanában teljesen ingyen is játszhat aki ráér, minden nap extra prémiumot dobálnak, legutóbb goldot is, egyre durvább akciók, még az is elképzelhető a játékon csiszolnak majd valamit ha ez így halad
  • Styx36
    Esetleg kaptál már valakitől választ a kérdésedre? :)
    Mert engem is érdekelne :)
  • Kronos79
    Nem tudom hol vagyon leírva, de így van. Mentem egyet a KV-val és megadta. 60 még nem.
  • kHares
    Ne már, a hetzer nagy móka a derp-el
  • lexlutor
    ezt te hol olvastad?
  • madmanic
    free xp powa..
  • Okmyx
    Igen, +1 csata.

A Hetzert meg már nem sokáig kell tűrni: leveszik a 105-öst róla a köv peccsben (kb 1 hónap). De ez csak rebalance lesz, nem nerf.
  • Kronos79
    Ha a Hetzer csinálja az sem jobb. :) Közben egy erős killsteales csatával meg lett 21. csatára a 20 a Type-pal is. Jól rémlik, hogy ezután kell menni még egy csatát akármivel?
  • kisokka
    Az előbb sikerült belevernem egy 600-ast egy IS-8-ba, ami csakis úgy sikerülhetett, hogy elém tolakodott egy biztos IS-3 kill megszerzése reményében, én meg véletlen belelőttem.
    Mivel a csapattársam volt, ezért kaptam a szerencsétlenje miatt egy 27ezres büntetést, ami csak azért furcsa, mert prém nélkül 18ezer lett volna. Ez eddig is így volt, vagy valami újítás?
  • kHares
    Imádom amikor a stugból oneshotol egy t82
  • Kronos79
    A Churchillen 15 csata alatt meg volt a 20. A Type-pal viszont szenvedek. Nem nyomtam a kínai ágat, így ez full stock volt. 19 csata alatt 16 frag.
  • Sunsetjoy
    Ma reggel megvettem mindhárom tankot a killezéshez. Már csak 9 kill kell a chuchill-el az össz. 60-ból, de érzem, hogy szívatni fog :D
  • kHares
    20 kill churchill-el az őrület határára visz. Ott áll valami az oldalát mutatva? Átlövöd 3x, majd amikor 100 hp-n van lepattansz 2x majd valaki kivégzi. Minden csatában megfigyeltem, hihetetlen. M3 lee-ről 2x pattant, egyéb t4 t5 járművekről rendszeresen. Automatikusan goldra váltok végső lövésekhez de ez is csak az esetek felében működik, érthetetlen.
  • voivod32
    Rájöttem, hogy fogolk túljutni az M3 Lee-n! A meccs legelején beállok egy bokorba, aztán kimegyek, elszívok egy cigit. Ha van egy kis szerencsém, addig felspotolok néhány ellenfelet. Még így is 3x annyi hasznot fog hajtani, minha "játszanék " vele!
  • kisokka
    Ez a Mountain Pass csata ütközet nem is lenne rossz. Ha nem lenne az egész híd alatti rész egy Bermuda-háromszög...Elég érdekesen tűnnek el/bukkannak elő az ottani tankok, 40-50 méteren belül is. Valamelyik nap egy M103 lőtt onnan büntetlenül és nem értettem hogy nem látom. Aztán felbukkant végül, de amikor indult vissza a szikla mögé, persze bokor még hírmondóban sincs a környéken. Nemrég pedig egy E50 lőtt meg vagy kétszer a körből, pedig látóhatáron belül volt.
  • voivod32
    Sajna, nem értem, mire gondolsz!
  • atee73
    ugyanannyi
  • AlucardHuN

Az ilyen hogy a picsbe tollja?
  • patchaou
    Az attól függ mennyi a szorzója a nyertes körnek... :)
  • magyi76
    koszonom a valaszt, CWre nem jarok mert az Amerikai szerveren vagyok es az angolt nem nyomom olyan szinten hogy mikrofonba ertsek mindent.
    Iletve az amerikaiak hulye egoistak es folyamatosan hullanak szet a klanok es alakulnak ujj klanok, nem tudok ilyen emberekel egyutt jatszani.
    De legfeljebb megtartom a T62ot, garazs helyem van boven de nem hiszem hogy jatszom vele hisz a szemelyzetet kivanom atrakni az Obj140es re.
  • darkwraith
    sziasztok

tudom, sokszor volt már, de nem találom.

szükségem lenne xvm-re, 4 számjegyű érték kijelzéses, ha lehet, meg függőleges tech tree-re.
    meg 2 soros garázs módra.

hallottam, hogy az xvm-et másképp kell telepíteni, leírná valaki hülyegyerek stílusban?

:d

köszi
  • haflac
    Az 1. köröm az egérkével.Semmilyen felsz. nincs még rajta.
    Vereség
    Csata: Malinovka 2013.09.15. 18:13:10
    Jármű: Maus
    Szerzett tapasztalat: 703
    Szerzett kredit: 103 291
    Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló Lövész, Hidegfejű

Mi van ha nyerünk?Akkor mennyi kredit?
  • lexlutor
    a statisztika reszere gondolok.
  • lexlutor
    elvileg az uj xvm van fent nalam. hol megy , hol nem. ha ujra belepek a jatekba par korig megy, aztan megint nem. ez amsnal is igy megy?
  • Szpecnyaz
    Érdemes mindkét medet beszerezni, mert CWre a T62 az egyik fő med. Szóval az obj 140 beszerzésével olyan mintha 2db T62 lenne a garázsban.
  • patchaou
    Szóval a saját replayeket már baszhatom..
  • magyi76
    so akkor azt mondod ogy erdemes megtartani a T62-ot az Obj140 mellet
  • Pales27
    Én féláron aranyért reseteltem az IS-7 4 skilles legénységét, ami majd megy az obj 140be. IS7be meg elég az átképzett, anno S51es legénységem ami 2 skilles. Így lesz 2 medem.
  • Okmyx
    Erre volt kitalálva az RCPack converter, ami minden replayt átkonvertált a megfelelő verzióra, amiben lejátszani akartad. 8.3-tól működött egész a 8.7-es patchig (sőt bizonyos korlátozásokkal a 8.0-ás replayeket is convertálta 8.7-re). Sajnos 8.8 után "discontinued" lett.

Itt még megtalálható a régi link:
    RCPack converter

Sajnos mostanra csak a youtube maradt.
  • Pales27
    Azt nem tudom ki tette fel, mert mások is feltöltötték, rajtam kívül.
    Én annál az eredeti fraps anayagot töltöttem fel, közvetlenül konvertálás nélkül. 315 MB-os változatom soha nem volt belőle.
  • magyi76
    Pales27 hogy a forum temanal maradjunk, megtartod a T62-ot es megszerzed az Obj140-est vagy nem tartasz fenn 2 tier10-es orosz medet?
    Mert en filozok rajta hogy erdemes-e 2 tier 10-es orosz med,amik rendkivul hasonloak.
  • magyi76
    igen ok atkonvertaljak, na veluk is beszelnem kell....
  • Maala
    A youtube.