418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #262076 9 óta nem tudok szaros 15 wint csinálni... -
Pffffúú! Ha én egyszer túl leszek ezen az átkozott M3-Lee-n, én esküszöm pezsgőt bontok! Még 4000 xp! Nem sok, de ezzel a szarral legalább 15 meccs. Free xp-t meg tartogatom a T1-Heavy cuccaira. -
BIA: első mindenkinek.
Parancsnok további: beszarásjelző, javítás, camo
Mindenki más további: javítás, camo - esetleg elhelyezés vmelyik helyett.
3, 4 skillnél már bőven lehet garázdálkodni. -
killbull #262073 + megelőző karbantartás. Többi teljesen tetszőleges amilyen a stílusod. -
hNeo2 #262072 Nah tényleg át kell gondolnom a skilleket.
Az is7-emen van 4 skilles legénység.
A t-62a-n 3 skilles.
A t-54 (obj-140)-en 1 és 2 skilles.
Főleg medium tankkal CW-zek, át kell variálnom hogy mire mi megy...
Egy jó med tankra, minimum 3 skill kell: bia, camo és javítás.
Amellett hogy beszarásjelző és lőszer elhelyező képesség is kéne. -
killbull #262071 8 körből 1 győzelem és 2 ből még élve léptem ki mert ez megy kb minden csatába. Jó lenne ha tier 6 ig max 800 effi tier 6 tól 8 ig meg max 1000 effivel lehet menni mert már ezt sehol nem lehet játéknak nevezni.
-
madmanic #262070 ez a sok nyüves balfasz miért nem érzi, hogy NEM MEGY NEKI A JÁTÉK??
El kell fogadni. Ennyi. Néni másikat.
CSak mások játékát basszák el...
-
arcod mikor a kv-13nak van a legnagyobb hull armoja az orosz mediumok kozt :D aztan csak tier 7es -
R3nton #262068 Szerintem elég, ha simán haladsz a T-54 felé, elég jó legénység lesz akkor már abban, mire odaérsz. Vagy 2 skill tuti lesz rajta, de lehet 3 is. -
Nem, most van a t-28 abban van a medium legenyseg, t54et akarom majd megtartani mert teszt szerveren megtetszett. KV13at ki tudom fejleszteni, legenyseg huzasara keresek vmi orosz medium tankot, mert tier4ben ahol a t-28 van kevesebb xpt kapnak. -
kisokka #262066 Működik faszán HRMOD sounds-al is, kösz!
-
Talán ide is sikerül beszúrni végre.
Gnomefathers soundmod fix -
Na szóval a Gnomefathers facebook oldalán közzétették a kanyarágyú javítását. Nem tudtam tesztelni, de elviekben jó. Kisokkának elküldtem a linket, talán ki is tudja próbálni. -
kisokka #262063 Küldd el privátban, aztán kiteszem ide. -
kisokka #262059 Ha már a kanyarpuskát kitalálták, akkor ezt is illő volt már
-
haflac #262058 Wow!!!Ez nagyon király,kanyar ágyú vagy mi.Lehet ,hogy ez valami transformerses verzió.Előre mész oldalra lősz,brutál.:D -
kisokka #262057 Nem tudja valaki, tervezik mostanság a hangmodos bugot javítani?
Ugyanis az eredeti lövéshangok elég gyatrák, jóformán egyforma mind, viszont ez egy eléggé megviselő bug:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
400V #262056 Senki nem csinál velük semmit, eventet neik minden fostos tankra had menjen fel még nagyobb tierbe. Bemész csatába első 2 perc azzal telik hogy már kulcspozícióba vagy azt lehet gyönyörködni hogy a csapatod fele 2 kockányit nem ment ki a bázisról. Segítségre ne is számíts mert ha meglátják hogy már ott atz ellenség előtted akkor ők tuti biztos pozícióba, fedezék meg amit akarsz majd szépen egy helybe kivárják a csata végét.
Másik opció, ha nem mész előre más se fog mert mit kockáztasson.
Elvan ez baszva nagyon.
Komolyan mint ha counter strikeba lennék azt low botokkal szórakoznék. -
haflac #262055 Nagyon sok van,nekem is fura,meg rengeteg az afk. -
madmanic #262054 ennyi gyépés nyomorékot mint ma reggel basszus
-
madmanic #262053 kv1 ben és kv1s ben még 5 fő van, elég jól hoznak, feljebb már 4 fős tankok vannak azon a ágon.
Kv13 at nem ismerem -
R3nton #262052 De ezt most nem igazán értem. Át akarod képezni a t-54 legénységét valami kisebb tierbe, hogy ott húzd? De akkor azt majd vissza kell képezni egyszer.
Csak prémium tankba lehet átképzés nélkül legénységet húzni. KV-13 szerintem szar. Akkor már vagy t-34, vagy t-34-85. -
Akkor melyikben erdemes a legenyseget huzni? Kv13-at megvehetnem, az hasznalhato? -
madmanic #262050 kisebb tierben valamivel kevesebb az xp, lassabban fejlődnek a srácok.. -
Na most akkor szamit vagy nem, t54be akarom a legenyseget huzni de orosz medium tankom csak a t-28 van, abba meg 6 ember van t54 meg eleg 4. Erdemes akkor huznom a legenyseget kicsibe, vagy valasszak olyat amiben megegyezik a legenyseg szam -
PetiPetiHUN #262048 Ha már elit akkor igen. -
Desmodromic #262047 Amikor kiállsz a három lila alá, szem nem marad szárazon! :) -
Desmodromic #262046 Nem számít. -
A legenyseg kepzesenel szamit hogy hany ember van a tankban? Mondjuk ha 4en vannak benne, gyorsabban fejlodnek mintha 6an lennenek? -
Köszi! Jó nagy mázlim is volt, mondjuk úgy álltam neki hogy itt kb. ingyen xp vagyok mindenkinek :D
Aztán egészen jól összejött minden, valami csoda folytán még Tier 9-es tankok is pattogtak rólam. Nem tudom hogy, mert alap esetben egy Tiger II szanaszét szed 300m-ről. -
Oddball29 #262043 Tanmese, avagy küzdj, és ne az MM miatt zokogj.
replay -
AlucardHuN #262042 Nem csókos, hülye... Rendre South coast-al keverem.:/ Viszont azon én se voltam, de tundrán igen. -
Bangaro #262041 Nem is voltam azon a pályán mióta visszarakták. Csókos vagy.... -
4,6k dmg
-
AlucardHuN #262039 Nyugi Renton ,múltkor igazi noob foch 155 párost láttam serene coaston. Észak felől jöttek, és a kanyarnál találkoztunk. Amint ránkfordulltak láncolltunk és szétkaptuk őket francba :D -
Nah a mai egyetlen jó csatám a szopóágon az Amx 13-75 Ace Tanker-es duplázom volt a dűnék közt:) Dance round round:)
Replay -
Bangaro #262037 Szép.
-
haflac #262036 -
AT-15 Ace Tanker kör, nem is akármilyen :) link
Végre összejött ezzel is. -
kHares #262034 Megkérdeztem mit kéne csinálnom ha ennyi esze van de válaszolni már nem mert.