418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    9 óta nem tudok szaros 15 wint csinálni...
  • voivod32
    Pffffúú! Ha én egyszer túl leszek ezen az átkozott M3-Lee-n, én esküszöm pezsgőt bontok! Még 4000 xp! Nem sok, de ezzel a szarral legalább 15 meccs. Free xp-t meg tartogatom a T1-Heavy cuccaira.
  • Sunsetjoy
    BIA: első mindenkinek.
    Parancsnok további: beszarásjelző, javítás, camo
    Mindenki más további: javítás, camo - esetleg elhelyezés vmelyik helyett.

3, 4 skillnél már bőven lehet garázdálkodni.
  • killbull
    + megelőző karbantartás. Többi teljesen tetszőleges amilyen a stílusod.
  • hNeo2
    Nah tényleg át kell gondolnom a skilleket.
    Az is7-emen van 4 skilles legénység.
    A t-62a-n 3 skilles.
    A t-54 (obj-140)-en 1 és 2 skilles.

Főleg medium tankkal CW-zek, át kell variálnom hogy mire mi megy...

Egy jó med tankra, minimum 3 skill kell: bia, camo és javítás.
    Amellett hogy beszarásjelző és lőszer elhelyező képesség is kéne.
  • killbull
    8 körből 1 győzelem és 2 ből még élve léptem ki mert ez megy kb minden csatába. Jó lenne ha tier 6 ig max 800 effi tier 6 tól 8 ig meg max 1000 effivel lehet menni mert már ezt sehol nem lehet játéknak nevezni.

• madmanic
    ez a sok nyüves balfasz miért nem érzi, hogy NEM MEGY NEKI A JÁTÉK??

El kell fogadni. Ennyi. Néni másikat.

CSak mások játékát basszák el...

• DarkHorSe
    arcod mikor a kv-13nak van a legnagyobb hull armoja az orosz mediumok kozt :D aztan csak tier 7es
  • R3nton
    Szerintem elég, ha simán haladsz a T-54 felé, elég jó legénység lesz akkor már abban, mire odaérsz. Vagy 2 skill tuti lesz rajta, de lehet 3 is.
  • DarkHorSe
    Nem, most van a t-28 abban van a medium legenyseg, t54et akarom majd megtartani mert teszt szerveren megtetszett. KV13at ki tudom fejleszteni, legenyseg huzasara keresek vmi orosz medium tankot, mert tier4ben ahol a t-28 van kevesebb xpt kapnak.
  • kisokka
    Működik faszán HRMOD sounds-al is, kösz!
  • Sunsetjoy
    Talán ide is sikerül beszúrni végre.

Gnomefathers soundmod fix
  • Sunsetjoy
    Na szóval a Gnomefathers facebook oldalán közzétették a kanyarágyú javítását. Nem tudtam tesztelni, de elviekben jó. Kisokkának elküldtem a linket, talán ki is tudja próbálni.
  • kisokka
    Küldd el privátban, aztán kiteszem ide.
  • kisokka
    Ha már a kanyarpuskát kitalálták, akkor ezt is illő volt már
  • haflac
    Wow!!!Ez nagyon király,kanyar ágyú vagy mi.Lehet ,hogy ez valami transformerses verzió.Előre mész oldalra lősz,brutál.:D
  • kisokka
    Nem tudja valaki, tervezik mostanság a hangmodos bugot javítani?
    Ugyanis az eredeti lövéshangok elég gyatrák, jóformán egyforma mind, viszont ez egy eléggé megviselő bug:
  • 400V
    Senki nem csinál velük semmit, eventet neik minden fostos tankra had menjen fel még nagyobb tierbe. Bemész csatába első 2 perc azzal telik hogy már kulcspozícióba vagy azt lehet gyönyörködni hogy a csapatod fele 2 kockányit nem ment ki a bázisról. Segítségre ne is számíts mert ha meglátják hogy már ott atz ellenség előtted akkor ők tuti biztos pozícióba, fedezék meg amit akarsz majd szépen egy helybe kivárják a csata végét.

Másik opció, ha nem mész előre más se fog mert mit kockáztasson.

Elvan ez baszva nagyon.

Komolyan mint ha counter strikeba lennék azt low botokkal szórakoznék.
  • haflac
    Nagyon sok van,nekem is fura,meg rengeteg az afk.
  • madmanic
    ennyi gyépés nyomorékot mint ma reggel basszus
  • madmanic
    kv1 ben és kv1s ben még 5 fő van, elég jól hoznak, feljebb már 4 fős tankok vannak azon a ágon.

Kv13 at nem ismerem
  • R3nton
    De ezt most nem igazán értem. Át akarod képezni a t-54 legénységét valami kisebb tierbe, hogy ott húzd? De akkor azt majd vissza kell képezni egyszer.

Csak prémium tankba lehet átképzés nélkül legénységet húzni. KV-13 szerintem szar. Akkor már vagy t-34, vagy t-34-85.
  • DarkHorSe
    Akkor melyikben erdemes a legenyseget huzni? Kv13-at megvehetnem, az hasznalhato?
  • madmanic
    kisebb tierben valamivel kevesebb az xp, lassabban fejlődnek a srácok..
  • DarkHorSe
    Na most akkor szamit vagy nem, t54be akarom a legenyseget huzni de orosz medium tankom csak a t-28 van, abba meg 6 ember van t54 meg eleg 4. Erdemes akkor huznom a legenyseget kicsibe, vagy valasszak olyat amiben megegyezik a legenyseg szam
  • PetiPetiHUN
    Ha már elit akkor igen.
  • Desmodromic
    Amikor kiállsz a három lila alá, szem nem marad szárazon! :)
  • Desmodromic
    Nem számít.
  • DarkHorSe
    A legenyseg kepzesenel szamit hogy hany ember van a tankban? Mondjuk ha 4en vannak benne, gyorsabban fejlodnek mintha 6an lennenek?
  • Eagle16
    Köszi! Jó nagy mázlim is volt, mondjuk úgy álltam neki hogy itt kb. ingyen xp vagyok mindenkinek :D

Aztán egészen jól összejött minden, valami csoda folytán még Tier 9-es tankok is pattogtak rólam. Nem tudom hogy, mert alap esetben egy Tiger II szanaszét szed 300m-ről.
  • Oddball29
    Tanmese, avagy küzdj, és ne az MM miatt zokogj.

replay
  • AlucardHuN
    Nem csókos, hülye... Rendre South coast-al keverem.:/ Viszont azon én se voltam, de tundrán igen.
  • Bangaro
    Nem is voltam azon a pályán mióta visszarakták. Csókos vagy....
  • GabeE3e

4,6k dmg

• AlucardHuN
    Nyugi Renton ,múltkor igazi noob foch 155 párost láttam serene coaston. Észak felől jöttek, és a kanyarnál találkoztunk. Amint ránkfordulltak láncolltunk és szétkaptuk őket francba :D
  • Count Adyn
    Nah a mai egyetlen jó csatám a szopóágon az Amx 13-75 Ace Tanker-es duplázom volt a dűnék közt:) Dance round round:)
    Replay
  • Bangaro
    Szép.
  • haflac
  • Eagle16
    AT-15 Ace Tanker kör, nem is akármilyen :) link
    Végre összejött ezzel is.
  • kHares
    Megkérdeztem mit kéne csinálnom ha ennyi esze van de válaszolni már nem mert.