418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DarkHorSe
    Mit jelent ez az M betu a tankoknal??
  • JeffDunham
    KATT. IDE
  • mijki
    Akkor most elronthatom a kedved?(tegnapi kör)
  • SovereignXY
    Tud vki adni egy linket működő XVM-hez?
  • McLarenpowa
    van már arra az XVM bugra megoldás hogy ha eltalálok egy kínai tankot ne ugorjon fel egy baszott nagy fehér szám a képernyőn egészen addig amíg el nem találok valami mást?
  • VanDaal
    Tank Ászt érő Caernarvon kör:

Egy kis képgaléria kedvcsinálónak :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A bíztató kezdetek:

És a végeredmény:

Replay
  • Master91
  • paci600
    Értem, ugyan a modulok nem voltak a depóban, de szerencséjükre a kiegészítők igen. Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Esetleg még ha valaki meg tudná mondani miért cenzúrázza az üzenetek annak ellenére, h nincs kipipálva ez a funkció, azért még nagyon hálás lennék, mert kicsit zavaró.
  • JeffDunham
    Még valami. Ha nem találsz egy csövet akkor azért nem mert változtattak rajta, eladták (kaptál érte kreditet), és ha akarod újra megveheted.
  • JeffDunham
    Patch váltásnál amelyik tankon volt változtatás ott az alap állapotot tették vissza. Vagyis full stockként. Levették a modulkat és a kiegészítőket, és beteték a depoba. Jagdtiger, tiger 2, stb stb mind így járt. A tigrisednek nőtt a ROF-ja (tűzgyorsaság) ezért stock most. Annyi a teendőd hogy visszarakosgatod a tankra. HA nem találod a kiegészítőket akkor feltetted egy másik tankra a patch óta, mert alapból a depoba kellene lennie.
  • paci600
    Igen, én is ezzel a módszerrel csináltam, de sárga pipa helyett csak az árlista fogadott.
  • voivod32
    Én úgy találtam meg őket, hogy a garázsban lent rámentem a lövegre, mutatta, hogy a legalsó (leggyengébb) löveg ki van pipálva zölddel, tehát az van fenn, a többi meg sárgával,tehát a depóban van. Rákattintottam a legerősebbre, és tadaaaaam!, már fenn is volt. A depó fülön viszont hiába keresgéltem, mert üresnek mutatta, mint ahogy a barakkot is, de mégis be bírod hívni a legénységet, ha közvetlen a tank mellett rámész a helyükre.
  • stoppos
    Akkor a support a barátod.
  • paci600
    Jó a tigrist még betudnám a patch-nek, de az az ágyú már bőven a patch után lett meg.
  • paci600
    Mindent meg kellett vennem újra, sajna nem voltak bent a depóban
  • voivod32
    Nem adja el, ott vannak a depóban , vissza tudod tenni őket! Nekem is ez volt a KT vel.
  • madmanic
    nyugi. amit kivettek a játékból kaptál helyette kreditet, a többi a raktárban van.
  • stoppos
    Bevezették a kommunizmust. Elvették tőled és odaadták egy olyannak, akinek nincs tigrise.
  • McLarenpowa
    talán olvasgatni kellene a patch notes-okat...
  • paci600
    Ez a bzi játék eladogatja a moduljaimat. Ma egy ágyút adott el, tegnap meg a rég nem használt Tigrisemet találtam meg teljesen stock állapotban. Ez most mi?
  • berobi
    sziasztok, lassan eljutok oda, hogy kifejlesszem a lórit. azzal is lehet olyan élvezetes játszani, mint a 13 90-el? ezt a tankot szeretem, csak sűrűn tesz be tizesek közé, akiket meg előröl ugye esélytelen sebezni, hátukba, meg nem mindig sikerül kerülni. csak ahogy látom a lóri nagyobb és lassabb is a kistestvérénél. teszt szerveren próbáltam, de az nem ad valós képet, ott tetszett is meg nem is. valakinek tapasztalat? érdemes váltanom? a végcél a batchat lenne, de az elég távoli még, pláne azért mert elég keveset játszom. köszi
  • Kancsalborz
    Màr hogy ezt Viper07-nek akartam ìrni, hogy az SP gyorsabb...XD....
  • Kancsalborz
    Igen gyorsabb... Nem is kicsit :D.
  • viper07
    Hali !

Létezik hogy az SP jobban megy mint eddig? Határozottan az a véleményem, hogy "fürgébb", simán megyek vele 30-at :), eddig ez nem igen sikerült.
    Volt szó ugye motor Buff-ról, de ez úgy tudom hivatalosan elmaradt, a páncélon meg nem veszek észre változást, minden esetre mintha jobban menne most vele, így az eladáson még gondolkozom.
    Tapasztalat ?
  • Samsung1994
    Lenne egy kérdésem
    Most az új XVM az 5.0.0-ás az effi-t muatatja nem a wn6 értéket ami fontosabb és az lenne igazából a kérdés hogy hol lehet ezt átállítani
  • Okmyx
    Azt még nem próbáltam, bár kböző guideok és vélemények alapján a VK3001D alacsonyabb, előrébb van az ágyúja és nem kell annyira kitolni a fedezékből + a tornyán sokkal döntöttebb szögű a páncélzat (állítólag pattintani tudja a KV-1S 122-es ágyúját is).
    Tervezem a közeljövőben megvenni azt is.
  • Reaper
    A VK30.01H is egy vadállat Tier5-ben. Folyamatosan premium ammozik a sok kis agysebész, holott alapból 157-es penem van. Kíváncsi is leszek, hogy mikor veszik el A Könisch-t..:P
  • Eagle16
    Úgy tudom hogy a következő patchig, ami még kb. 1 hónap.
  • Reaper
    Kedvencem a 0k 42 43% és Löwe-vel van bazmeg!:) Természetesen mindig a mi csapatunkat "erősítik" az ilyen gyomnövények...
  • darkwraith
    Sziasztok

Tudja valaki, hogy a superpershinget meddig lehet golddért eladni? Addig megtartanám.

köszi
  • madmanic
    1500-1800 xp s csatákat megyek vele.. fasza kis tank.
  • Oddball29
    A 3001D-nek még annyi sincs.
  • Okmyx
    A 3002M tényleg olyan mint egy kicsi Panther, bár még nem mentem vele elég csatát, de úgy néz ki felzárkózik a legjobb T6 mediumok közé.
    Az egyetlen kritika a kevés HP-t érte, de SerB éppen tegnap válaszolt erre is.
    (- Q: VK3002M having too few hitpoints? A: “How terrible…”)
  • Oddball29
    Hát ilyen gyorsan nem láttam még 3 unikumot kipukkanni.
  • Mydgard
    Csa!

Na kiralysag, mert a VK 30.01 H bar atkerult T5 heavybe, de a helyere kerulo VK 30.02 M-et meg automatikusan ideadtak full felfejlesztve (+megmaradt az eredeti is), a VK 30.01 H XP-jevel meg 100%-os legenyseggel, skillvalasztassal. Ez a tank olyan, mint egy mini Panther, sebessege, agyuja teljesen jo.

Erdekes modon az E-75 toppos cuccai es a kiegeszitok (nem kell arany a leszerelesukhoz :D ), bekerultek a depoba, ugy hogy az alap cuccok kerultek fel. Igy azokat eladva egy kis extra penzmaghoz jutottam. :-) Gondolom valamit megvaltoztattak a tankon. (?)

Egy baratommal keresunk T10-es tankokkal - IS-7, E-100 - aktivan clanwarozo magyar klant. Ha valaki szamol velunk, ram elhet dobni egy pm-et.
  • Roger6
    Az embereknek néha szokásuk 15 meccsből napi WR-t levonni. Jó hogy nem fél órákra osztják fel.
  • Count Adyn
    Durva ahogy nézem a statomat, mult hét:
    szerda: 57% WR
    csütörtök: 54
    péntek 55
    szombat 41
    vasárnap 37

uhh:D
  • Solten
    chat cenzura fix

Ha mar a gyoker programozoik keptelenek javitani, szerencsere akad egy-ket tehetseges modder.
  • madmanic
    most szórtam egy 5k+ damages kört Tiger2 vel.. Kicsit jobb..
  • voivod32
    Nem vagy egyedül.De kimondtad a kulcsszót:"nem tudok" !
    Hát egyedül , nem is lehet. Márpedig többnyire úgy kellene, mert a többiek vagy megdöglenek 2 perc alatt, vagy végigkempelik a meccset...