418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Styx36
    Az igaz, hogy hátránya a cső döntése, de idővel biztos meglehet szokni. Igaz én nem is nagyon vettem észre az eddigi 2 csatámban vele.
  • Solten
    Pedozva gyors, de szeretnek a tobbi tankkal is jatszani, leduplazi/triplazni/stb. oket... Meg az is frenetikus hogy 4-5 map forog 3 ora jatekido alatt. Az atdolgozott Komarin (szarabb mint anno), Tundra (vegre egy jo palya), ruszki teles fosch - valami ruszki hulye neve van Belogoroszk vagy ilyesmi, Himmelsdorf, Mannerheim line vagy mi a turo.

#262273: en mentem vele parat tesztszeron szerintem egy rakas tragya. De ez maganvelemeny, nem szeretem az olyan tankokat amiknek 1 fokot lehet donteni a csovet a fold fele.
  • Styx36
    Sorry VIII-as
  • Styx36
    Ma megvettem a T-43-3 VII Premium Medium Tankot! Nagyon király kis tank! :)

Első meccsem vele!

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2013.09.17. 15:08:26
    Jármű: T-34-3
    Szerzett tapasztalat: 2 876 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 76 867
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "2. osztály"
  • Fingerblaster
    nem érdekelnek a td-k, én is td player vagyok, itt azon akadtam ki hogy hogyan pakol be minket úgy, hogy
    1. Mi vagyunk az egyetlen szakasz
    2. Mi vagyunk ketten csak T5ök. még ha spotter lenne valaki a szakaszban oké, de így? élvezhetetlen
  • bigmano
    *wint
  • bigmano
    A 3x20-ra már nem tudnak rávenni még 1milkáért sem ahoz túl sz@r.
    A 15 killt meg lezavarom t18-al pedozva és kész,max 20 körből megvan.
  • Solten
    Mi popey8-al a 15 wint celoztuk meg, ez kb 3 ora jatek utan sem jott ossze (T8-T10), a WG idetlen evente miatt rengeteg retard TD-zik, csak agyhalottakat pakolt mellenk a gyoker MM. 600WN bot IS-8 afk majd az utolso percekben elindult az ellen fele megdogleni nulla sebzessel. Remek hogy a popofej keszitok meg mindig sz@rnak a botokra is. Ha netalan 60-70% esellyel indultunk frankon cumiztunk 15-4-re az "unikumok" elpusztultak furcsamod az elso percekben (??)
    A maradek 6 wint osszeszedtem 1 ora alatt fokagyilkolaszassal (B2, PAk36, T40 - bar utobbival T6-okat kellett levadaszni mert alulra rakott termeszetesen). T5 amugy meg nagyobb szenvedes, szinte az osszes idiota fragokra vadaszik (no offense), lokdos, kilokdos a fedezekbol.

Na gyontam, jol esett :)
  • 400V
    Serb beadhatná a derekát arra a az object 430U ra igazán. Lenne valami előrelépés nem csak jönne még egy 3. tier 10 es med amin U8TS van.
  • stoppos
    100-as legénységet tettem bele, aztán usgyi. Mondjuk nem CW-zek, csak randomban bóklászok. Szóval nekem nem volt nagy probléma, hogy nem a tizesben ül Iván a faszacsávó, aki 5 másodperc alatt cserél láncot és képes gémeskútnak álcázni a tankot a pusztában.
  • 400V
    Ezért nemtom. T54 elindul himmelsdorfon hegyre elsőnek ér fel :) Meg sztem ezek a tier 10 es medek max tűzerőbe előrelépés másba nem. tier 10 be skilletlen legénységgel az embertelen.

Nincs mese nulláról kell indulni....
  • stoppos
    Én a T-62-nél anno azt csináltam, hogy abba raktam az új legénységet és mentem vele addig, amíg meg nem lett az első képességük. A T-54-ben pedig maradt az eredeti banda. Jó döntés volt, a T-54 sokkal élvezetesebb tank a t-62-nél nekem.
  • 400V
    Tud valaki tanácsot adni abban mit lépjek? Érdekelne más véleménye is. Van T54 em, kigrindeltem object 140 et, és most hogy megvan inkább object 140 et tartanám el és megy is bele a T54 es legénysége. Kedvem semmi új legénységet húzni bele. Eladni meg fáj a szívem mer ez a játék leg medesebb mede. Dísznek meg minek tartani? Lehet a 3. orosz medium ág is T54 ből lesz véve akkor is gáz eladni. Nem tudom mi legyen, segítsetek.
  • Szpecnyaz
    Az igazából nem izgatott hogy milyen a team, mert nem érdekelt hogy nyerünk e, mennyi dmg jön össze stb. Csak a fragekre mentem.
  • Zegi Norbi HUN
    Ennyi segg hülyével nehéz is a csapatodban:/
  • Szpecnyaz
    Nem tudom ki hogy van vele, de amíg ezt a 3x 20 fraget összelőttem tegnap a T5 tankokkal, azt hittem hogy lepetézek.
    Meglepő módon a csörcsillel villám gyorsan meglett. Még a Type T34 is tűrhető volt, de amit a stuggal össze kínlódtam, azt nem kívánom senkinek :D.
    Ilyen kis low alfás szarokkal egyszerűen nem lehet fraget lopni. Legközelebb remélem hogy T10 TD-k vagy táras tankok fognak kelleni ehhez :D.
  • Yoyo
    Működő szerver oldali célkeresztet tud valaki?
  • stoppos
    Pedig, amióta láncolásra is ad support xp-t, azóta az ilyen gyorstüzelőkkel lehet jól hozni xp-t. Csak ott kell tartani, amíg lenyomják a többiek.
  • Bangaro
    A panther2 majd jobb lesz.

Próbáld ki az orosz heavy ágat, mindegy melyiket. Azzal majd lesz élmény, annyira op szar mind.
  • suba53
    Igazából azon húztam fel magam, hogy nagy várakozásokkal néztem a Panther pályafutásom elé.
    Kifejlesztettem fullosra, a top ágyúja elég jónak tűnik a saját tierjében.
    De amint betesz Tier9-es tankok közé, akkor kb az az érzésem, mintha airsofttal lőnék golyóálló mellényes ellenfelekre.

Azt a két-három Tier7-es tankot, akik elvileg az én ellenfeleim lehetnének meg vagy kilövik, vagy mire megtalálnám őket engem lőnek ki.

Marad az airsoftozás, ami maximum bosszantja a "nagyokat" de kárt nem igen tesz bennük. :-)
  • stoppos
    Hát meg ne kódorogjon ott 10 giga használhatatlan update lehetőleg. :)
  • zsupeti
    Ugyan ezt tettem én is,és működik.Nem foglalkoznék vele,de elég karcsú a tárhelyem és minden gigára szükség van. :)
  • stork13
    Én töröltem mindent belőle és megy. :D
  • Bangaro
    Vannak olyan prémium tankok amiket csak max 1 tierrel magasabb tankok közé tesz, feltéve ha nem vagy szakaszban olyan játékossal aki nem tierlimites tankkal játszik. Prémium tanktól ne várj csodát. Nem elpusztíthatatlanok azok sem. Én személy szerint azt javasolnám inkább prémium accountra fizess be ha már a fizetés mellett döntöttél. Prémium tankkal ugyanúgy meg kell tanulni játszani, mint a többivel. Azt pedig, hogy melyiket éri meg megvenni azt igazából neked kell eldönteni. Mindegyikkel máshogy kell játszani. Nézz ki ami tetszik és kérd ki a véleményt itt a fórumon. Biztos írnak majd pro és kontrát.
  • stoppos
    Vannak tier limites tankok prémben is és nem prémben is. Attól függ, hogyan teljesítenek, nem a prémségüktől. :)
  • Adler
    olyat kell venni, ami tier limites.
  • suba53
    Mik a prémium tankos tapasztalataitok?

Mondjuk egy Tier5-ös Prémium tankot is betesz Tier7-esek közé, vagy maximum 6-os ellenfelekkel találkozik?
    Meggyőzően több a kredit hozama?

Bosszant, hogy a csatáim kb felében két osztállyal magasabb tankok közé tesz, és ott maximum gyönyörködhetek a tájban, mert sebezni őket nem nagyon tudom, de azok meg egy lövéssel kinyírnak.

Ilyen gonoszságokkal akarnak mindenkit a fizetős kategóriába terelgetni? :-)
  • Adjunktus
    Mindhez jár.
  • suba53
    Sziasztok!

Ha valaki vesz prémium tankot akkor mindegyikhez jár plusz garázshely?
    Vagy csak a Gift Shop akciós tankjaihoz?
  • Bangaro
    OP shit

Marder II replay
  • Bangaro
    A legutolsó patch-en kivül én ki szoktam törölni mindent.
  • zsupeti
    10,8 giga
    töröljem ki?
  • zsupeti
    Kösz

akkor nem tudom,h mi a rákért ekkora nálam
    lehet,h van benne egy 9gigás retard mágnes? :)
  • stork13
    Nézd meg mekkora az Updates mappád.
  • Bangaro
    Nálam 15, pedig van benne még szemét bőven.
  • stork13
    11,5 GB.
  • zsupeti
    Megnéznétek,hogy nálatok hány giga a játék?
    Töröltem a játékot,majd újratelepítés után nálam 21giga lett a mérete.
    Lehetséges?
  • 400V
    Azt gondolom nem kell ecsetelni hogy nem a játékosoknak kell hibáz javítani.
  • Okmyx
    A cenzúra bug viszonylag egyszerűen házilag javítható, hivatalos hotfixet nem terveznek hozzá.

Itt megnézheted hogyan:
    Cenzúra bug fix
  • Adler
    szar az egész, de gondolom nem érdekli őket
    Karelia támadás 6-8 tier
    a támadó csapatban van 12 td, Ferdi, Jgpanther2, t28 és ilyenek, med vagy light tank nincs, már az induláskor vereség.
    Inkább várnék 20-30 mp vel többet, de akkor rakja ésszerűen a tankokat.