418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ilyet is ritkán él meg az ember randomban!
Volt egy ember, akivel együtt lehetett működni és így legyőztünk-tőrbe csaltunk, egy nálunk sokkal jobb játékost!
Csapatjáték randomban! -
Okmyx #262315 -
Je, a végén mehetek az UNICA-ba! 

-
De tele van a tököm, hogy mindig három pályán zajlik a játék!
Sigfried Line, El-Halluf, Malinovka...
El -Hallufon lehetőleg a létező leglassúbb tankokkal, hogy a kempelésen kívül másra esélyed se legyen. Rohadt köcsögök... -
Ytar #262312 15 győzelem / nap, mi? ..
Győzelmek / Csaták: 23.53% (4 / 17)
Ennek örömére csináltam néhány accountot, amikkel megyek TK-zni a fasszopókat. -
kisokka #262311 Viszont prémfiókkal +50% a bünti. Ezt kérdeztem én is valamelyik nap, de nem tudta senki. Gondolom ez egy új szopattyú lehet, mert nem rémlik ilyesmi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megjegyezném, hogy nem szándékos sebzés volt, de az IS-8 úgy gondolta, hogy beront közém és a seggét felém tartó ellen IS-3 közé... -
Régen úgy volt, hogy amit fizettél, az az okozott sebzés javításához szükséges kredit négyszerese.
Amit az elszenvedő kapott, az meg a javítás költségének a fele. Tehát úgy volt megcsinálva, hogy igen rosszul járjon az, aki okozza, de ne gazdagodjon meg az se, akit eltaláltak... -
Greenscape #262309 OuentinT megelozott.
Az Improved Session Statistics-et toltsd le. -
Styx36 #262308 Köszönöm Szépen! :) -
De lehet :) -
Styx36 #262306 Nem lehet már valahonnan letölteni ilyen csata összesítőt ami kiírja az eddig lejátszott/megnyert csatákat,mennyi xp meg kreditet gyűjtöttünk eddig? -
Majd egyszer. Amikor elkezdtem játszani nekem az volt rejtély, hogy szovjet és német tankban miért angolul beszélnek :) -
400V #262304 Mondjuk azt nem tudom egy tankos játékban miért nem lehet kinézni egy periszkópon vagy kupolán az rejtély marad. -
De nem zoomolás közben csinálja... mindegy egy próbát megér. -
400V #262302 Object 268 al így egy kicsit realisztikusabb lőni. :)
-
Valami ilyesmit már leszedtem, de nem csinált semmit :)
-
400V #262300 Van olyan mod csak az vele a gáz hogy tankonként kell belőni minden kör elején a kamera helyét. Akár a tank alá is berakhatod a kamerát.
Itt a linkje! Én próbáltam de feladtam mert zavaró ezzel bíbelődni minden kör előtt.
http://drongo-lab.ru/0-8-6-wot-fps-vid-ot-pervogo-lica-otklyuchenie-stabilizacii-multizum-beta/
-
stoppos #262299 Meg persze az is lehet, hogy bug. Elég sok apró idegesítő bug jött ezzel a verzióval. Az egér visszaállt normál nézetesbe, ha visszajátszást nézek, akkor mindig visszaáll. Meg volt még egy pár, amit észrevettem, de most nem jutnak eszembe. Majd ha játszom.... :) -
Szerintem hangulatosabb :) -
Kronos79 #262297 A prémium fiók ha jól rémlik plusz zsetont is ad. A bünti amit fizetsz, gondolom egy százalékos összeg és nem a sebzés mértékéért számolt fix. -
stoppos #262296 Ez miért jó? :) -
Itt egy kép is:
-
Újra nekiálltam keresgélni de még mindig nem találtam, viszont bízom benne hogy valaki már rábukkant, úgyhogy ismét megkérdem. Találkozott már valaki olyan mod-al, amiben olyan zoom van mint a zikszboksz 360-ban? Arra gondolok amikor sniper nézetnél látszik az ágyú is.
Köszi előre is! -
Nem szokásom nagyon csapattársat sebezni, illetve prémem sem gyakran van, de mindig úgy volt, hogy prém esetén többet kell kompenzációra fizetni?
Vagy ez a része is bugos?
Prém nélkül fizettem volna 392 véletlen dmg-ért 11760-at, prémmel meg 17640-et ír.
-
maross #262292 Még mindig van 1500 aranyas invite kodom folosbe. CSAK VADONATUJ REGISZTRACIONAL hasznalhato, ugy kerjetek. -
EmR3 #262291 Ja, szerintem sem. 
-
Okmyx #262290 -
400V #262289 -
Styx36 #262288 Hát nem tudom szerintem nem olyan rossz ez a Prémium tank.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kronos79 #262287 300-400 között csapsz T7-8-ba szemből. Seggre 600 környéke is lehet. JP oldalról egy lövés kis mákkal. De akár egy ezrest is beleverhetsz az ellenbe oldalról, vagy hátulról. -
berobi #262286 bocs, hogy beszúrom még egyszer a kérdésem, de hátha van valakinek ez irányú tapasztalata. nos,
sziasztok, lassan eljutok oda, hogy kifejlesszem a lórit. azzal is lehet olyan élvezetes játszani, mint a 13 90-el? ezt a tankot szeretem, csak sűrűn tesz be tizesek közé, akiket meg előröl ugye esélytelen sebezni, hátukba, meg nem mindig sikerül kerülni. csak ahogy látom a lóri nagyobb és lassabb is a kistestvérénél. teszt szerveren próbáltam, de az nem ad valós képet, ott tetszett is meg nem is. valakinek tapasztalat? érdemes váltanom? a végcél a batchat lenne, de az elég távoli még, pláne azért mert elég keveset játszom. köszi -
mittomén1 #262285 su-152 152mm-es ágyuja repesz romboló lőszerrel mennyire hatékony? értelemszerűen 0,5ös pontosságal (pontatlansággal) nem lehet 500 méterre goldot lőni. még csak su100 fele járok de szeretném tudni mire számítsak -
Styx36 #262284 Hát akkor egy egyéniség vagyok, mert sokszor azok a tankok jönnek be amiket mások utálnak. Pl. T-34-3 De tegnap is szó volt a 60a-s kill küldetésről. Sokan írtál, hogy a Churchill szar és a Type T-34 sokkal jobb meg minden.
Chirchillel 10-15 csata alatt meg volt a 20 Type-al meg 30-40 alatt NEM lett meg. Vagy bennem van a hiba vagy nem tudom mi volt. -
SolóGTV #262283 Hát én keresem, de sajna nem tudom mit. :( Esemény naplók megvan, de azon belül van egy csomó minden.Átnéztem mindet de az adott időpontra nem találtam bejegyzést.Sajnos nem vagyok egy pc guru. -
stoppos #262282 Pedig az igazat mondta. Tavaly volt egy csomó belengetett ajándék, ha nyernek. Most nincs ilyen. Vagyis nem érdekli őket az egész golden joystick. -
Attiska #262281 Na, ez a tipikus SerB féle féreg hozzáállás.
Q: “SerB, last year (the idea of winning Golden Joystick) caused enthusiasm amongst players (unlike this year), what do you think about such a fundamental change in player attitude?” A: “I don’t care” (later he says that people are “celebrating” WoT GJ loss too early and they need to chill out and he closes with “Whine, whine never changes”) -
Pongyi #262280 Sziasztok. Abban van logika h ha T44-el jól ment, (60+%) T54-el qrva szarul, (48%) akkor Obj 140-el megint fasza gyerek leszek? -
http://www.speedyshare.com/kUMP3/20130917-1550-france-AMX-AC-Mle1948-18-cliff.wotreplay
majdnem elfelejtettem. bocs a dupla postért. -
Nem vagyok jó játékos. Igazából én rossz játékosnak vallom magam. Nincs türelmem a TD-khez de ez a meccs amit most játszottam büszke vagyok.
Ha van egy kis időtök akkor légyszíves vessetek rá egy pillantást.
Építő jellegű kritikák bátran jöhetnek. Van hova fejlődnöm :S -
bigmano #262277 Igen egy trágya az a tank de mind1.
Nekem is kellene duplázni de most per pill kiégtem annyira hogy rá se birok nézni.