418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #262356 Üdv a World Of Mental Retardsban. Ez megy minden csatába. Nekem az uccsó köröm olyan volt hogy az új mapon amit most betettek 8.8 al úgy döntött 4 vagy 5 tank hogy befekszik a pálya sarkába és onnan nem mozdul. szanaszét spameltem a minimapot kb 3 percen át. Össz vissz 4 tank volt a hegyen amit elakartam foglalni hogy majd onnan spotolgatok meg szedem a campereket. Teszem hozzá a mi kis pálya sarkába campelőink között ott volt az összes top tank. Kör vége nézem egyiknek se volt 2000 csatája, mindezt már tier 8 ba. Kb állj be egy szikla mögé hogy kivárd az agyhalottakat míg megreggeliznek a nagy camping alatt és kimozdulnak hogy segítsenek vinni egy oldalt.
Sajna aki játszani akar randomba ezt vagy megszokja vagy letörli a játékot mert ez már rég nem az ami volt 1 éve. -
haflac #262355 Jaja ,ma reggel volt.Nyertünk és itt duplázódott le a tankom,az ezt megelőzőben 5000 dmg és buktunk ,itt csak 1600-1800. -
Gyuszopapa #262354 Sziasztok.Még a a játék béta időszakában játszottam vele.Most 2 hete hírtelen felindulásból újra elkezdtem játszani.Hát mit mondjak vannak érdekes dolgok:
-elég sűrűn van ilyen alvó player,volt hogy 3-4 is aki semmit nem csinált csak állt a helyén ahogy a játék berakta,persze buktuk a csatát rendesen,minek lép be valaki hogy ha nem is játszik.
-3-as tankomat 4-esekhez teszi,lövöm mint állat és csak pattog le róla minden,de én 1 lövésből gatya vagyok
-csapatmunka az nagyrészt egyenlő a nullával.
-200 csatával a hátam mögött olyanokkal találkozom az ellenség soraiban akki némelyike több 10000 csatával rendelkezik,ez még nem is lenne baj csak az én 70-80% legénységem semmit nem ér egy full 100-as legénységű tank ellen.Azért erre is figyelhetne a játék.
-minek ül valaki tűzérségi járműben ha nem tudja hogy mi a dolga,persze ha én csatázok nem az lő ki akivel közvetlen konfliktusba vagyok hanem a tűzérsége a pálya másik végéből,a mienk mia f.szt csinál mikor kivilágítjuk neki az egész pályát. -
Kicsit kezdek aggódni a 3k aranyam miatt, ha az orosz szerveren T71-el 2026 xp lett a Top 50 alja...link -
Ez tuti ma reggel volt? Nem emlékszem, hogy játszottam volna ezen a pályán ma. -
Lehet mar tudni, hogy hetvegen milyen akcio lesz? -
bigmano #262350 TD-vel csak elvétve találkozni manapság.
Lehetne ilyen event pl:NE td-vel játsz csak T X-ben! :-) -
haflac #262349 Jó kis random csata volt.Kár,hogy nem volt TD.3 killel fejeztem be.
-
400V #262348 Gyakorlóba jó vele szórakozni. Be van téve minden tank elejére a kamera aztán kör elején lehet állítgatni ahova akarod. Az a baj vele hogy legalább 1 perc AFK minden kör elején míg belövöd. Mikor vége a csatának következő körbe megint mert nem jegyzi meg, ill rossz helyre van téve.
-
400V #262347 Így van ahogy írod. Pont ezért nem teszik be mert egy MONSTER lenne. :DDDD Nagyobb a páncélja mint IS7 nek és még med is. -
bigmano #262346 Ez @rva jó és működik is rendesen?
Este kipróbálom én is!
Beültetem Ivánt az ágyú alá..... -
davidbog #262345 Jaja sokkal jobb lenne egy olyan Object 430U tier 10-es közepes harckocsi amin a D-25TA van. :D
Amúgy nyilván megkapná az M-62T2 löveget, de akkor meg majdnem olyan lenne mint a kínai 121. A 160 mm-es frontpáncélja mondjuk jóval erősebb lenne de legalább 3 tonnával nehezebb is.
Szerintem nem kell az. A valóságban is egy mutáns volt, ami semminek nem volt jó igazán... -
besti #262344 Ami még durva, hogy felfelé is erősen korlátozott, már sokszor lepett meg ezzel :D -
Adjunktus #262343 Na igen.A SU-85b fullosan barom tűzerő,azon a szinten.Csak a szar gun depression-t kell megszokni rajta.Én szerettem azt a verdát -
Thoryne #262342 13k Potential damage received... Ezért szeretem ezt az E5-öt. Ma este megérte játszani. Nem nagy szám, de jól esett végre egy kellemes csata.
Végeredmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerencsétlen tank meg így nézett ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Adjunktus #262341 Ez most valami event?
Ki talál debileb képet,a már alapból is kretén Serb-ről? -
besti #262340 Kipróbáltam én is az SU-85B-t Fekete és/vagy Fehér Kard screenshotjait nézve, és azt kell mondjam élvezetes kis tank. Szerintem brutális camo/pen/alfa/dpm azon a szinten (nekem pár napja volt 9 killes vereségem vele). Szerintem ez az utolsó élvezhető orosz TD az ISU-152-ig. Úgy tűnik megtartom az ISU-t, ahhoz képezem a legénységet az SU-85B-ben - bár lehet lassú lesz. Az ISU sztem a tier 8 Foch 155-e. Undorítóan OP, ha nem X-esek közé kerül. Most játszottam 4 meccset, hogy meglegyen a 10 win, ezeknek átlag effije: 3197, wn6-a: 3142 (pedig lose is volt). -
3 skilles TD sofőr SU-85B-ben. Te mazochista vagy. -
Nyeheheheeee

Megvettem. Megláttam a stock ágyúját, és visítottam a röhögéstől.
EZ MI?!?!? Ez volt egyébként a szakrajz tanárom kérdése is mikor leadtam a rajzaim.

-
robogo81 #262337 De legalább megkaptad utána a nyertes xp-t is nem?Meg a piizt? -
FEKETEKARD #262336 Ez az a helyzet mikor rájössz hogy mindegy mit csinálsz mert ez nem a te napod:
-
Végre meg lett az első 10.000 sebzés feletti csatám. Replayt nem érdemes tenni mivel full camp az egész. Az a baj hogy 3 lepattant. Az plusz 2500 lett volna még. 
Jól kell helyezkedni Campinovkán.
-
FEKETEKARD #262334 Szia!
nekem tudnál dobni 2-öt PM-ben?
köszi -
R3nton #262333 Q: “SerB, do you answer questions while suffering from hangovers?” A: “No, since I don’t suffer from hangovers. But the topic is, as I understand, close to you? :)”

-
Bangaro #262332 Az új vxm-ben már megy a legénység pakolása egy mozdulattal, ha valaki lemaradt volna róla.
-
Okmyx #262331 Tessék R3nton, csak neked.
-
Okmyx #262330 - ZIS-4 gun on T-34 had its ROF nerfed? “Don’t play T-34 with ZIS-4″
Nem is tudtam, hogy nerfelték, csak a credithozamról tudtam, hogy felezték, de hogy az ágyút is... -
R3nton #262329 lol ez a fazon, meglátom és röhögök, pedig én csóró vagyok ő meg milliárdos :D -
virkir #262328 Nem azt kellett volna csinálni mint az előzőekkel. -
Ismerős... Vagy városba Su 152 vel, vagy bármilyen merev TD-vel... -
nemtudommivan #262326 Ensken lehet jokat td-zni ha van kiseret. -
Mi a franc az idegesítő, ha nem ez?!
[IMG][/IMG]
-
Hali
Az xvm modnal a tankok feletti kiírás 35% loadingot ír ki.
Az xvm konzol nem kapcsolódik a szerverhez...mi lehet a hiba?
Egyszerüen azokat csinaltam eddig mint az előző xvm modokkal...
Ötlet? -
Okmyx #262323 Tüzérrel Himmelsdorf és Ensk? -
nemtudommivan #262322 Te mazlista.... Engem felderitovel rak zsinorban alkalmatlan palyakra. Van olyan nap hogy nem is latom malinovkat -
AlucardHuN #262321 Szergej Béla! -
Madi92 #262320 Hülye kérdés következik!:D
A SerB az kiejtésileg szerb akar lenni, vagy SzerBí?:D (Ami talán B uraság lenne vagy ilyesmi) -
dolorex #262319 Sziasztok!
Leírná valaki ,hogy 8.8ban mit változtattak a SuperPershingen?
Köszi -
szakasz #262318 ez mindig is így volt. csak lehet nem vetted észre. -
SerB elmehet a tudjuk hova...