418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Serbet kerdezgettek regebben hogy nem akarnak e valtoztatni az fcm-n. Pl. SP- nel is volt szo valtoztatasrol.
  • csoszi87
    Ok.
    Elismerem, ez jó volt.
    De a naivságod, amely a kérdésedből leszűrődik még most is megmosolyogtat.
    Mint üzemi menzán: mikor kapunk már végre ebédre kaviárt?
  • Szpecnyaz
    Van egy pár klántársam aki megvette, ők szeretik. Van nekik vele 2000+ átlag dmg. Szóval annyira nem lehet rossz ha tud valaki játszani vele.
  • csoszi87
    Egy mozgékony Amx50100.
    Nem spotter tank.
    Másodvonal. Flank. Lesebzett ellenfelek szívatása.
    Én anno jobban kedveltem mint a 9es szintű Batchatet, de jelenleg a legrosszabb winrátás 9es med.
  • nemtudommivan
    Akkor keljen fel a kanaperol es csoszogjon ki.
  • berobi
    senki nem játszik a lórival?
  • voivod32
    Mi ez?! A klónok támadása?!
    [IMG][/IMG]
  • csoszi87
    nemtudommivan velem.

Uraim: ki emlékszik olyan esetre, hogy 1 prém járművet buffoltak, mert túl gyengének tartották?
  • nemtudommivan
    Az fcm peldaul nem mas mint ajandek sebzes az ellenfelnek. Az a sebzes t8- ban rohej. Rejtozes 0 pancel nulla. Amugy minden ok
  • csoszi87
    Nem vetted észre, hogy a prém tankokat minden peccsben buffolják?
    Peccsek után 2-3 napig mindenki azon ájuldozik, hogy sokkal jobb lett a prém tankja, és mennyivel többet keres vele mint előtte.
  • nemtudommivan
    Mi a problemad ? Fekudj le a kanapera es beszeld ki magadbol.
  • R3nton

Ezzel lehet keresni valamit a medes eventen, vagy kevés az XP?
  • DarkHorSe
    Dehat a premium tankok nem jobbak mint a sima ugye? nekik mar nem kell buff :D
  • csoszi87
    Bizonyára kapnak következő peccsben +20%rofot.
    Minimum +100mm páncélt.
    Valamint csökkentik a talajellenállást és növelik a végsebességet 10 illetve 30km/h-val.
    Csak azért, hogy mindenki szeresse őket.
  • Malarki
    10x zoom

8.8-ban nem próbáltam, 8.7-ben jól működött.
  • nemtudommivan
    Fcm 50 t illetve T34 premium tankoknal nem lesz valami buff esetleg ?
  • demoneye
    szevasztok!
    tud vki linkelni nekem egy 8.8-as 4 vagy 10szeres zoomot?
    megköszönném!:)
  • Kronos79
    WG-ék pont odapakolták a miissionöket. Szerintem nem tudják átszerkeszteni.
  • voivod32
    Hát , ez az AMX50 100 egyelőre nem késztet ájuldozásra... 212-es pennel 6-ból 3 lepattan, egy kritikus, egy mellé, egy sebez. Minden kör deficites...
    Érdekes, hogy a T32 198-as pennel sem igen pattog sehonnan...
  • kisokka
    Akkor mégse lomhább, nem tudom hol olvasok ilyen baromságokat
  • Okmyx
    - SerB confirms that the graphics requirements of WoT will increase (“it won’t be possible to play on grandma’s calculator”), but he states they will try to save whatever old settings they can
  • TomDantes
    Meg van egy ideje a Ferdinand, hát ez nagyon fasza TD ám. Nagyon ütős. A JP-vel közel sem tudtam ilyen köröket futni. Akkor gáz csak ha tier X-es csatába kerülök, amúgy elboldogul. Persze lassű, észre veszik minden honnan, meg hát ügye TD, egy gyors tank szét kapja gyorsan ha a közelébe tud érni, de amúgy nagyon jó. Élvezet vele játszani.

Ezek után kiváncsi vagyok a normál Jagdtigere, az milyen. A Prém Jagdtiger is überfasza vadállat TD, az is élvezetes, de a rendes Jagdtiger, meg az a TOP ágyúja, ez érdekes lesz.
  • Malarki
    Lb. ugyan az mint a T-34-1, csak egy szinttel fentebb és kicsit felturbózva. Kicsit mozgékoynabb, kicsit gyorsabban lő, kicsit job a páncélja. Én szeretem, fasza kis med, ha valakire rámászol vele akkor halott, mert csak a kupoládat tudja lőni.
    És nem mellesleg rohadt menőn néz ki.
  • kisokka
    A T-34-2 mennyire bulitank? Az elődjével nem volt gondom, de valahonnan az rémlik, hogy ez lomhább valamelyest.
  • kisokka
    Az modok nélkül is olyan volt, néha kiírja, néha nem.
  • popey8
    Erre vki?

Vkinek előjött már a következő probléma? A battle results képernyő 2. ablakában, ha ráviszem a kurzort a kitüntetés jelre, nem ír ki semmit, tehát azt, h az illető milyen medált kapott. Vmelyik mod lehet a hibás? Talán xvm?
  • popey8
    Ne várj arra logikus magyarázatot, h egyes misszióknál miért írja ki, a többinél meg nem, hogyan állsz. A 2 héttel ezelőtti med eventnél sem írta ki. Miért jó az, h egyiknél követi a másiknál nem? Ez az 20 milkás kérdés. Pedig pont ez lenne a lényege, h pl. ne kelljen számolni a killeket. Bugos ruszki szar.
  • kisokka
    Gyanítom, hogy a lengyel polgárok meg lettek halálosan fenyegetve, ugyanis ma legalább 5x láttam HAMI toborzást randomban, nem HAMI-soktól. Ezek terveznek valamit...
  • mittomén1
    ezzel gondolom véletlenszerűségre célzol.csak ezek azért elég fura "véletlenek". kb olyasmi mintha 10 évig akkora balszerencse ér hogy a híd alatt lakom utána meg zsinórban 6szor telitalálatom lesz a lottón. nem életszerű és nem is hiszek benne. kb 20-20 sebző lövést figyeltem meg csata jelentésekben visszamenőleg mert egy idő után feltűnt.érdekes hogy az egyik nap 488 volt a legkisebb másnap azaz ma 408 a legnagyobb.és 20ból 7szer 386 lett. áh mind1 soha nem fogjuk megtudni a játék mi alapján számolja.gondolom olyan mint a google: néha bekapcsolják a ma jó napom van generátort és akkor mennek az 500+-ok másnap meg böjt az elöző napi sikerekért.
  • bujcsik555
    Arra van valami észszerű magyarázat, hogy a missions fülön miért csak a felét trackeli hogy áll? TD eventes 60 killt jó lenne látni hogy állok, mert kezdem nagyon megunni.
  • DarkHorSe
  • voivod32
    mittomén!
  • mittomén1
    mi az isten alapján számolják a sebzést amit egy tank okoz? 440es átlag sebzésű ágyuval egyik nap 500 felett lövök mindenbe másnap meg 380nál véletlen sem megy feljebb.
  • Count Adyn
    Jah csak az a kurva taxióra úgy pattog mint a kurvaisten:D Gyengepont ja:D Kb ien vagy - vagy :D 50% +-25% wg módra:D
  • Trentaro
    Egy próbát megér, hogy kipucolod a videókártyád hűtőbordáit, az elégtelen hűtés simán okozhat ilyen hibát.
  • FosTalicskaa
    Jajj, a low tier az egy teljesen másik világ... tier6-tól kezdődnek a bonyodalmak, persze csak akkor ha nem egy op ágra mentél rá, mert akkor mindegy (pl: orosz)
  • FosTalicskaa
    Erre csak azt tudom mondani, hogy egy jó medes nem hal meg az első 3 percben. ;)
  • R3nton
    Egyébként meg medes is tud játszani TD-vel. Tessék T-40el majdnem 3x annyi tankot lőttem ki, mint amennyi csatám van vele. Megvettem a pak-ot is, azzal meg 88%-os winratem van lol és 2x annyit lőttem ki, mint ahány csatám van :D Igaz ezzel még kevés csatám van.
  • R3nton
    Na kezdjél el medezni ennyi ha olyan könnyű :D Jó játékos meddel jól tud játsazni, hülye viszont kurvára nem. Viszont hülye játékos könnyebben oszt ki TD-vel több sebzést.

Egyébként meglátod, mikor az obj140-el 260-t sebzel valakibe. Igen persze a végjáték felé a medek egyre erősebbek lesznek, minél kevesebb tank van már életben.

Amikor rá tudok menni egy heavyre vagy tdre szét spamelem. De sok csatában nagy szopás van az elején, van hogy 5-6 percet kell várni míg le tudom osztani az első 300-as sebzésemet, odáig csak spotolás van és reménykedés, hogy a csapatom van olyan fasza, hogy tudja is lőni a spotoltakat.
  • Eagle16
    Ház ez attól függ mivel mész ellene...

Én egyiket sem szeretem látni magam előtt ellenfélként, de én max. Tier 9-esekkel szoktam menni általában.

Foch 155-öst sokkal hamarabb lehet bevinni egy szar szituációba, E3-mal ez a veszély nem fenyeget :D