418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem meg ez vele ma az első csatám... Szerintetek nyerünk? Még zajlik!
[IMG][/IMG]
-
R3nton #262555
hehe kilőttem ezzel a kis szarral a foch155-t. Ez a pillanat megfizethetetlen volt
-
Annak semmi értelme :D
Csak gondoltam ha valaki így olvassa,elgondolkodik rajt hogy mi értelme és esetleg a kritikusra asszociál belőle. -
Na jó, de ezzel könnyű! Ez tank! -
A mai legelső csatám
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
joe38 #262551 Őszintén szólva nekem nincs kedvem százezreket rákölteni a tankra csak azért hogy az egész meccset bokorban ülve nézzem végig.Majd csak kiszenvedem a szükséges xp-t a következő tankhoz.. -
fitymagorcs #262550 Mellesleg annak mi értelme, hogy 5 különböző találat? Van 5 egyforma is? -
fitymagorcs #262549 Nem veled van bajom, ne haragudj. Csak az utóbbi hetekben k*rva sok ilyen félrefordítás derült ki. Én meg csak pislogok, hogy miért... Közben kiderült, hogy WG-nél fű alatt átírják a dolgokat, csak basznak szólni. -
A Mai duplázós köröm AMX50 100-al...
[IMG][/IMG]
És, mondjuk Type T-34-el(!) Csak, hogy tudom-e, hová kell lőni.
[IMG][/IMG]
-
Ytar #262547 a hiba benned van. nem egy maus, amivel minden hülye tud játszani. ha neked nem megy vele, ne erőltesd .. -
Eladjuk-e...? Nincs nekem arra kreditem, hogy álljon használatlan cuccokban a pénz. Még sima modulfejlesztésnél is rögtön megyek, adom el a lecserélt felszerelést. -
Schwarczer #262545 én végig a 90-esel használtam, simán jó, csak meg kell tervezni hova futsz miután kitáraztál. :) na meg nem kell kiállni vele a keresztüzbe jobb megvárni míg elkezdenek lőni a többiekre. -
Ahhoz képest, hogy milyen kurva jó, nem túl sok szaladgál belőle...
Egyébként még a 90-es van rajta, de rengetegszer pattan, pedig 212 pen. És mielőtt még szóba kerülne, tudom, hova kell lőni... -
Ytar #262543 lol .. 6*300-ast baszik bele bármibe ami szembe jön .. egy tárral gyakorlatilag bármit kicsinál, gold ammo nélkül is. mekkora szar.
-
Ennek az AMX50 100-nak egy jó tulajdonsága van: Kurva jól néz ki. A többi: klozet. Egy Pz 3 is kilövi frontból... -
suba53 #262541 Ti el szoktátok adogatni a garázsban felhalmozódott motorokat, futóműveket, ágyúkat, stb?
Amik ott dekkolnak annak ellenére, hogy a tankokat már rég eladtam, és nem is tervezem visszavenni.
Saccra milliós nagyságrendű kredit áll bennük kihasználatlanul. :-) -
suba53 #262540 Szia!
Tier4-ben jó med a T80, és a brit Covenanter is.
Tier4-ben a T28 elég jó, ha heavy ágon akarsz tovább menni.
Tier5-ben a legjobb med szerintem a T34, de hasonlóan jó a kínai Type T34 is.
Tier5-ös heavy ben jó a német VK3001H, és a szovjet KV-1 is.
Legalábbis ezek nekem voltak, illetve a T34-et meg is tartottam annyira tetszett. -
R3nton #262539 igen csak utána még lőj ki vele 5 ellenfelet. Nekem múltkor meg lehetett volna, csak szarul döntöttem rossz irányba mentem és csak 1 tankot tudtam kilőni és biloette lett. Ha a másik irányba megyek lett volna esélyem. Artytól bekaptam egy találatot és az összes jobboldali modul megsérült, azok meg úgyse kellenek a harchoz. -
Ugyan mondd már meg, hogy ezzel a lomha fostömeggel, mégis hogy kkerüljek az ellenség hátába? Egy TD leflankel! -
Ezer bocs' fitymagörcs! Nem olvastam az eredetit csak itt írták hogy kritikus sérülés kell és ez a magyarban nincs benne.Nem vagyok túl jó angolból de a "different" valahogy kimaradt a fordításból.Igaz hogy az angolban sincs benne a kritikus de ha "öt különböző találat" lenne a fordításban az "öt találat" helyett,ahogy az angolban van,talán elgondolkodna az ember hogy ez a "különböző" talán a kritikusra utal.
-
kisokka #262536 Egész fasza kis tank, jól mozog. Még csak a 85-ös van rajta, szóval szemből nem nagyon kell puffogtatni(néha oldalról se), de flankelni brutál. Sokkal jobban mozog, mint ahogy számítottam rá. Igaz, hogy ebből a pár csatából javarészt bukó lett, amit mentem vele, de az nem a tanknak a hibája
Szvsz nem is az enyém, de most ezt dobta a gép.
-
VanDaal #262535 Ez az AMX AC 48 nálam lassan kiérdemli a leggyengébb t8 tank címét... Nem csak TD-k közül, de úgy összességében is. -
Az már nem!Később mea culpáztam érte,amikor fullos lett és onnantól, szinte mindig topnak rak be, de ha nem, akár 8-asok ellen is használható. -
fitymagorcs #262533 Mondd csak ezt mégis TE hogyan fordítottad volna?
"Destroy 5 enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving five different hits and losing 80% of hit points.
• Survive and win the battle.
• Destroyed enemy vehicles count after all damage is received.
• Unavailable in Clan Wars.
Ervin Tarczay was a Hungarian tank ace. He fought with the Hungarian 2nd Armored Division and destroyed at least ten enemy vehicles."
Mivel ez volt az eredeti angol szöveg, én fordítottam.
Eddig 3 ember végezte a magyar fordításokat, de most egyik tagunktól megváltunk a fordításai "színvonala" miatt. Sok jogos kritika érte a magyar fordítást, de az utóbbi időben a WG szopat minket rendesen.
A küldetések nagy részét is ők baszták el, mivel utólag megváltoztatták a leírásokat. Pl. a legutóbbi T5 mission is ilyen volt. Az eredeti angol szövegben még azt írták, hogy ezeket a tankokat kell kilőni (Stug,Type,Churchill). Utána átírták arra, hogy ezekkel a tankokkal kell menni. Szerinted mit tudunk csinálni ilyenkor?
Rengeteg hibajavítást küldünk nekik, de a legtöbbet basszák berakni.
Ezért van az, hogy egy adott fordítási hiba hónapokon keresztül bent marad a játékban.
-
haflac #262532 A T34 az 1. maximum a 2. percben belehalt a boldogságába,és akkor volt egy kis kötelező noobozás.A többit látjátok.
-
Szerinted a KV-1S is az. :D
-
háló,periszkóp,távcső,aztán epic spot dgm 
-
joe38 #262529 Sejtettem,hogy így van,csak azt nem tudom,hogy melyik barom találta ki,hogy egy T4-es tank mehessen T8 ellen is,el bírnék beszélgetni vele egy a jó édes anyukája általam javasolt foglalkozásáról....
Meg a fő gond az,hogy én így hogy fejlődjek ha a szar MM esélyt se ad rá.... -
Scout besorolású tank. Nézd meg az mm táblát itt feljebb. T4-es lightok mehetnek T8 ellen is. -
joe38 #262527 Skacok,mi a jó bánatos faszért van az,hogy a tier Iv-es Pz38-al minden csatában a a lista alján vagyok tierVII-es és tierVIII-ok közt csak és kizárőlag?????
Mert ez egy picit messze van a +-2 tiertől. -
kisokka #262526 Nem úgy értettem, hanem a different szó kimaradt az olvasásból...
Viszont nekem az jött le, hogy a sérülések után kell kilőni 5 tankot. Ha mégse így van, akkor mégse lehet olyan nehéz, vagy de. -
Persze hogy a lánc is ér. "5 különböző modul" <==== ez a lényeg -
kisokka #262524 Igen, a different szó kimaradt.
Hát ez elég kutya így
-
kisokka #262523 Merthogy? Critical hit-et ír, nem damage-t. Szerintem benne van a lánc is így. -
Ácsi ácsi! Az öt kritikus nem úgy van hogy 5 láncolás. 5 különböző modulnak kell sérülnie a játék végére. Ha javítod akkor az nem számít bele. -
"Ez az AMX50 100 egy nagy rakás szar..."
... mondja a dilettáns...
A legjobb tier 8-as heavy.
Menj falkában, kerülj az ellenség mögé, tárazz ki és tűnj el. Sniperezni nem jó... harcolni kell vele mint egy med-el.
-
kisokka #262520 Azért az 5 kritikus még nem olyan vészes, mert láncolásokkal lazán összejöhet. Aztán már csak egy arty splash kell, hogy tuti legyen(-80% hp is) és mehetsz berserker módban a top gunra
-
Egy jó tanács: (klántársamnak így lett meg)
Szakaszban mentek, picivel több hp-ja maradt és hiányzott 2 modul sérülés. Megkérte a klántársat hogy csinálja meg. HE betölt, a kellő hp lelőve, cső, lánc vagy parancsnoki kémlelő kilőve és tadaaaaaaaaam. Szakasztárs sérüléséért nem fizetsz, és meg van a Tarczay. Nincs a szabályban hogy csak ellenfél okozhatja a sérüléseket. -
Ez az AMX50 100 egy nagy rakás szar... -
Hát a kritikus része a kritikus pontja ennek a plecsninek.Csak a szerencsén múlik hogy mit lőnek szét rajtunk.Ezt tudással nem igazán lehet befolyásolni. :(

:D