418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Leo1nél csak a Leo2 a szebb :3
5ös és 8as japán med.be látok valami potenciát így első ránézésre -
R3nton #262595 hát a 10es med botrányosan jól néz ki. Még a Leo1-nél is jobban ;) -
Okmyx #262594 "Még mindig nem értem ezek a japán tankok minek kellnek ide."
Rengeteg potenciális japán játékos él azon a kis szigeten, ők még nem fizettek (eleget), és SerB kifogy a kaviárból. Ja és nagy részük ott nem PCs, hanem konzolos. No, akkor adjuk el valakiknek a frissen fejlesztett WoT cuccosunkat... valami csali is kéne ám, mert a kínaiakat utálják, nem fognak venni az új kínai prmémből... -
Thoryne #262593 4. ponthoz kieg: ha sniper nézetben mozogsz, akármilyen hepehupán mész keresztül, célra tart - kivéve, ha a hepehupa jobban kitéríti a löveget mint annak a legnagyobb megengedett +/- lövegkitéríthetősége. Na olyankor nézed az eget és azt se tudod merre vagy. -
felülről lefelé:
1.spam tiltása
2.nem emlékszem:))
3.kilőtt tankod esetén külső nézetben "post-effekt" -> ez valmi homályosító graf effekt.
4.beremeg a kép belső nézetben ha lősz, valmint külső nézetben amolyan "fluid" kamera állás
5.elvileg azt a célzókört látod amit a szerver regisztrál.. mondjuk ez lassítja a gémet, ha gyengusz géped vagy net kapcsolatod van (én ezt tapasztaltam) -
szakasz #262591 cimzett mentése:ha chat-en irsz a csatában az ellenfélnek, és utána enter nyomsz, akkor emlékezni fog hogy kinek irtál utoljára (ellenfél), és oda fogja cimezni.
dinamikus kamera:lövésnél rázkódik a camera (a nézet) -
köszi;) -
Malarki #262589 Még mindig nem értem ezek a japán tankok minek kellnek ide. Ráadásul nem is bízató a kinézetük, se páncél, se mozgékonyság, se tűzerő.
Mondjuk ha mást nem is, a Ci-Ha-t biztos kihúzom, anno a Bf1942-ben jól lehetett vele csapatni meg írtani a Shermanokat
-
Tudnatok segiteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
szakasz #262587 LB1 esetén:7,69 - 8
amúgy jól teszed, a motor kell előbb, mert a mozgákonyság sokkal fontosabb egy mednél. -
:D -
FosTalicskaa #262585 Szerintem meg az összes tárazós cuccnak (minden nemzet minden szint), kb 10 km/h-val kellene mennie, persze azt is csak egy 600 méteres egyenes szakasz végén kellene hogy elérje a és legkisebb bukkanó, kanyar után is azonnal lassuljon vissza legalább 3 km/h-ra. Az ágyúik meg mindenek 6-os tár 30mm pen, gold-al 40mm. A sebzés meg 11 legyen maximum és ha valamelyik gold noob mégis sebez akkor le kell vonni tőle 50000 kreditet és egy az egyben átutalni a sértettnek kárpótlás gyanánt. Jah és dögöljön meg az összes artista! -
Bmsrt n2 #262584 Arty-ra tán még jön is a 300mm-es tarack a japánoknál. -
azt megtudná valki mondani ,hogy T-54 esetében a 2. torony mekkora ROF bónuszt ad a sima tornyhoz képest? Valamint a stock torony mennyire Bouncy a másodikhoz képest?
Csak azért kérdem ,mert én inkább a motort (vagyis mobilitást) fejleszteném, az LB-1el úgyis Gold-ot puffogtaták egy ideig....... -
VanDaal #262582 Már akinek rossz a Maus ;)
Egyébként tudom, hogy nagy méretűek lesznek, és a méretükhöz képest viszonylag gyengén páncélozottak, de épp ezért valami nagy előnyüknek is kell majd lennie. Mert valamivel csak ki kell majd balanszolni őket, és olyan még nem volt, hogy egy frissen bekerülő ág gyengébb lett volna a már régebben elérhetőeknél. -
400V #262581 Jöhetnek a 150,200,300 mm es tarackok heavyre meg TD re!
-
R3nton #262580 fú a heavyk azok botrányosan szarul néznek ki, rosszabbak, mint a Maus. -
VanDaal #262579 Egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy első körben ezek a tankok fognak bekerülni a játékba. Semmi technikai adat, konkrét jellemző... -
Bmsrt n2 #262578 Ha erre a trükkre gondolsz,szerintem kétlem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ehhez egy új rendszert kéne betenni,amivel a felfüggesztés mozogna...a WG meg a multi-turretet is mióta ígéri?
-
nemtudommivan #262577 En nem ertem a francia ag logikajat. A nyolcas heavy tudtommal 6x 300-at tud sebezni egy tarral. Tehat sajat szintjen ahol 1500 hp-s tankok maszkalnak meg tudja magat vedenii egy full hp-s ellen is. Amx50b ellenben csak 4x400-at sebez olyan szinten ahol a 2000 hp mar alap eletero. Ok hogy gyorsabban tolt de akkor is.... A batmobil meg 5x 390-et pedig az egy med. Raadasul az 50b-nek a celzasideje sem jobb. Szerintem pont forditva kellene. 50b 5x 400 kicsit hosszabb toltesidovel a bat pedig 4 x 390-el gyorsabb toltessel. -
Az STB-1-nek a játékban is olyan gun depression-je lesz mint a valóságban?
-
VanDaal #262575 FTR blogra kikerült a hivatalos japó tech tree.
Kár, hogy először csak a medeket kapjuk meg, a heavyk jobban érdekeltek volna :)
-
McLarenpowa #262574 RU és US szervereken már kint van a Light Tank contest nyertes listája... gondolom az EU megint ül rajta vagy 3-4 hetet... -
Persze hogy voltak. De nem volt szokásom arra fogni hogy szar tank.
Vannak esetek mikor a játék szopat ( isu-val zsinórba mindent csatába csak track lövés 0 dmgel, szemből-felülről-akárhonnan)
De tier8-ba 44%os találati arány nem hiszem hogy a játékra fogható. Tanult a körből (remélem), legközelebb jobban oda figyel.
Ja és ha nem vagyok lila akkor bele se szóljak?
Sok td-vel lila vagyok, akkor mi van? -
R3nton #262572 Az, hogy nem szeretem, mikor beszólnak valakinek, hogy bénázik. Lilától nagyképűség, tőled meg érthetetlen, biztos neked is voltak már szar köreid. -
Igen én, mi a gondod ? -
R3nton #262570 de bazd pont te mondod...hát te nem vagy semmi -
Azzal a tankkal biztosan máshogy kellene játszanod, ha nagyon nem találsz el vele semmit, akkor menj közelebb :) -
Itt meg sz.r voltál, mit kell ezen pörögni ennyit?
8ason azé illik legalább eltalálni a célt, ennyi. Új tank, persze hogy fura, következő csatába remélhetőleg jobban figyelsz a pontosságra, kész. -
Nálam ma az volt, hogy a végjátékban a "zöld playerek" szerencsétlenkedtek, meg nooboskodtak, a "sárgák" pedig úgy használták a tankjaikat ahogy az meg van írva.. Teljesen fordítva volt minden mint lenni szokott, ha gyengébbek voltak top tankok akkor nyertünk, full zöld csapattal pedig kikaptunk. -
Mielőtt leoltasz, azért nézd meg ezt is! Biztos , hohy én vagyok a balfasz?
[IMG][/IMG]
-
Okmyx #262565 Nem tudom mi van ma, kb 33% a WR, de ha adja a nyertes csatát az meg OP, mintha mágnes húzná be a lövedékeimet, T25 AT-val kilőttem egymás után egy Obj 704-et és egy Focht, úgy hogy 16 hp-m maradt. Aztán 4-5 körig megint vörösmocsár, majd megint OP olyan tankokkal mint M3 meg T1E6, 10 killel. -
* 9 lövésből 4 (!) találat, és abból 2 átütés
44%-os találati arányból 22%dmg-elt....
Tier8-en ilyet ne csináljunk... -
R3nton #262563 50-100 még nem rossz én 50-120-t eladtam úgy hogy volt már rajta vagy 40k és freeből húztam rá a gunt.
Egyszerűen nem hozta azt amit én elvártam tőle. A amcsi autoloaderes ághoz képest egy hulladék a francia heavy vonal. A tornyot minden belövi és kurva nagyok a tankok. 50B-nek ugyanez a gyengéje, úgyhogy inkább nem szenvedtem vele.
Belekezdtem inkább az angol medekbe, nem bántam meg, mert mind2 centurion baromi jó. -
Ne keseredj el, add el és ne szenvedj vele ha nem megy:) Pár napig most nálam is nagyon gyengén ment olyan tankokkal is amikkel azért többnyire jó köröket futok. Biztos elfelejtettem játszani. -
Köszönöm! Te legalább érted, miről van szó. Biztos nem rossz az AMX50 100, csak egyszerűen nem érzek rá, és csalódott vagyok miatta. -
Hát nem...
[IMG][/IMG]
-
R3nton #262559 *kell -
R3nton #262558 mondjuk az oskint azért már nem kel megmagyarázni, 50-100al gyenge kört ment ennyi. -
Azért a két tiert még mindig nem lehet összehasonlítani. Attól hogy valaki tier5-ben egy OP tankal fut egy jó kanyart még nem azt jelenti, hogy magasabb tierekben is tudja mit hol kell lőni... 9 lövésből 2 átütés az harmatgyenge teljesítmény.