418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Arty nerf óta nálam észrevehetően megnőtt a döntetlen csaták száma. Á semmi baj nincs a TD-kel.
  • Okmyx
    - apparently, Foch and T57 Heavy will not be nerfed in 8.9
  • Zegi Norbi HUN
    Engem nem zavar speciel, felőlem nyugodtan, csak artyk ne legyenek:) + több sebzési lehetőség is:)
  • rudii
    T10 Random csata, de gondolom ez mar senkinek se uj. Csak unom, hogy camp meg dontetlen rengetegszer.
  • Attiska
    Az xvm-ben az egyéni statisztikák nem működnek? Pl. az adott járművekhez tartozó eff, átlagsebzés, ilesmi. Legalábbis nálam nem ír ki semmit.
  • voivod32
    Még , ha szórakozna! De NEM CSINÁL SEMMIT! Csak fogja a létszámot olyan elől, aki játszana is!
  • Okmyx
    Na ezért lenne jó a tierkorlátozás. Nem a skill alapú MM, mert akkor várhatnál darabig mire összeszedne hasonló WR-ű és avg exp-es játékosokat, az idő azzal menne el, hogy a szerverre várakoznál mire összeszedne egy csapatot. A megoldás az, hogy nem engedjük a hülyéket magasabb tierre ugyebár. Nincs KV-1S 170 csata után kinyitva, hacsak minden szinten előtte meg nem szerez a játékos pld. valami tank ace besorolást vagy ilyesmit. A sok majom meg maradna tier 3 és az alatt. Aki meg komolyan gondolja a játékot az meg feljebb jut.
    Persze akkor üzletileg nem érné meg, hová lenne a sok fizetős játékos...
    (Lásd SerB kaviáros hozzászólása)

Én szar citromsárga játékos vagyok, de a tököm tele van azzal, hogy a csaták felénél legalább ketten a bázison állnak mint afk (így gyűjtve a 15 wint), és legalább még ketten meg lövik egymást, mint jó csapattársak, majd utána kezdődik a flamelés, hogy lehetőleg a chatet se lehesen normálisan használni. Minimap? Minek? Csak kitakarja a képet, zavaró... Megdöbbentő, hogy soxor van már olyan, hogy az enyém a legjobb stat a csapatból, sőt egyik oldalon sincs olyan játékos akinek a WR-je 50% vagy annál több (jellemzően 44-49%). Csak paradicsommadarak és agyhalált lábon kihordók.
    Persze joguk van nekik is szórakozni, tudom.
  • voivod32
    Az ilyen rohadt buzeránsok miatt van darabokban az asztalom és a billentyűzetem!
    Végig ott baszta a rezet mögöttem akadályozott, és a végén, amikor volt még vagy 20 HP-m , de még kettőt belesebeztem egy KV1s-be, és még utána egy KV-2-be, miközben már nem volt hová visszavonulnom, ez a rohadt görény csak hátrált be egy szikla mögé, tőlem 20 méterre, pedig simán ki tudta volna lőni mind a kettőt, mert full HP-n volt, úgyhogy egy találatot simán bevállalhatott volna. Ehelyett inkább megdöglött egyedül, sebzés nélkül. Csak tudnám, hogy mi a fasznak jön be egy ilyen barom a játékba?!
    [IMG][/IMG]
  • Schwarczer
    at 15 használható, vedd meg nyugodtan :)
  • Anonymuser
    Stock brit TD alapból szívás T5 felett. Épp az előbb adtam el AT7-et, de At15-ettel még várok egy darabig.
  • Okmyx
    Spórolhattál volna időt vele, és pld az AT 2 eleve nagyobb fun a TD vonalon.

A Churchill GC egy zsákutca gyakorlatilag, megszállottaknak, abból grindelni AT 7-et hülyeség, ráadásul az idegekre is káros.
    Ha itt megkérdezel valakit már mondták is volna, hogy neki se láss, a TD vonalon hamarabb megvagy, több jó TD is van ott, és a cuccok egy részét is kinyitod menetközben (pld. a jobb motor és a 17 fontos ágyú is megvan már addigra AT 7-re, míg a Churchill GC vonalról csak a közepes rádió van meg).

Ilyen alap pld. hogy a kínai vonalon előbb nyitjuk IS-2-t, mint a T-34-1-et, mert annak a stock ágyúját alapból ingyen megkapod, és így a T-34-1 top ágyúját nem kell kigrindelned, stb. stb. egy csomó ilyen levágás/egyszerűsítés van a játékban.

Nem tudom a stock AT 7 milyen lehet, lefogadom hogy elég szívás, ráadásul most azzal is grindelhetsz mire kinyitogatod a cuccosokat rá.
  • Master91
    hopppáá

- SerB states that E-100 shells can ricochet from Batchat, despite the fact the 3-caliber (SS: caliber of gun 3 times bigger than the nominal armor means no ricochets) rule is still valid
    - SerB states that because the STB1 has some sort of loading assistant, it’s completely possible its 105mm rate of fire will actually be better than the ROF of other tier 10 meds
  • ratgab
    Úgy látszik ezt az ágat előlről kell kezdeni, hogy érjen is valamit.
  • ratgab
    Cumi. Csak az alap gun-t tudom használni az meg egy rakás fos... Tierjében semmit se üt át. Na akkor most kivágtam 700 000 creditet az ablakon.
  • voivod32
    Hát ez nagyon fun volt!
    Karélián ketten foglaltuk egy LTP -vel az ellenséges bázist. 2 másodperc múlva ők is is ketten . A mi csapatunkból ugyan összesen négyen voltunk, de abból kettő a jobb szélen középen,esélyük sem lett volna visszaérni. Erre elkezdtem a bázisunk felé vaktában lövöldözni, mire a többiek is. Még volt kb 10 mp amikor visszaesett40%-ra az ő foglalásuk, de nem semmisült meg, egyikük sem, csak egy másik LTP-nk, -aki kint volt ezer millió méterre, véletlenül eltalálta. Pedig nem voltak spotolva... A meccs végén kiírta neki a Védőt...
  • ratgab
    NA megvettem az AT7-et.... Bye bye Churchill GC.... Lássuk érdemes volt-e eddig foglalkozni a GC-vel és megéri-e az AT7-es.
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor lehet én is benevezek rá:D Köszi:)
  • Okmyx
    Tiltólistámon van, szerintem értelmi fogyatékos a gyerek, de hát joga van játszani neki is.
  • voivod32
    Ismerős...
  • Thoryne
    Ha így lett volna, nem írnék, mert akkor én vagyok a türelmetlen, nemtörődöm noob, így az én hibám. De jelen esetben kb 5 méterre a tankom előtt volt a drága. Már ment lefelé az egérgombon az ujjam amikor becuppant a képbe egy zöld (friendly) Tiger P kupola, majd egy tized másodpercre rá repült a zöld 800+ dmg szám.
  • R3nton
    Hát ha ő elől volt te pedig jóval hátrébb, akkor tied inkább a felelősség. Bár én erre a fajta csapatsebzésre mindig azt szoktam mondani versenybaleset. Előfordul nem szándékos.
  • Malarki
    Azt hiszem sikerült új favoritot találni a hülyeségi versenyben: KÉP

Bemnet a városba, lőtt 6-ot, szigorúan HE-vel, abból 1 talált, fantasztikus 65 dmg-t produkálva.

Egyébként is érdekes, 42% wr, 160 átlagsebzés, 28%-os találtai arány. Unicum!
  • Thoryne
    Mai nap tanulsága: SU-152 a nagy löveggel, gold ammoval, friendly palyerbe a maxot sebzi.
    Csücsülök a bokorban már fél órája, villan az enemy, célzok, lőnék... erre pont beugrik a képbe a tag (teljesen rá voltam zoomolva) és még neki állt feljebb... -.-
  • Attiska
    Nézegetem ezt az új statisztikát. Ide az xvm nem írja be pl. a WN6-ot, meg az eff-et, mint régen?
  • Attiska
    A Nomax féle hangár katonazenéket sikerült valakinek összehozni a 8.8-al? Nekem nem sikerült. Vagy van 8.8-as változat belőle esetleg?
  • Oddball29
    Vagy T95E6.
  • R3nton
    Ja bocs azt hittem arra gondolsz, amit CW-n lehetett nyerni, az is M60.
  • R3nton
    Jó de a brit használhatatlan CW-n mert nagyon lassú. Leo1-el meg mikor megyek CW-re szinte mindig elsőként végzek a táblázaton ;) De egyébként hasonlóan jó a Leo1-nek, mint a brittnek.
  • R3nton
    Igen az tényleg jöhetne már, bár engem a japán is érdekel, de az európai nyilván engem is jobban érdekelne.
  • Oddball29
    A1 az nincs még a játékban.
  • Eagle16
    A játékban a Dicker Max-nak a legnagyobb a negatív ágyúkitérítése, a Tier 10-es közepesek közül meg a brit FV4202-nek :)
  • voivod32
    Nemhogy az EU ágat csinálnák végre! Abban is sok nép érdekelt! Egy Zrínyi II-t szívesen látnék a garázsomban. Vagy egy Toldit!
  • Master91
    még csak a PTA-n vagyok, éppen meg lett rá a jobbik ágyú, így már okésabb a tank. de még igazán véleményt nem akarok rá mondani míg nincs motor/lánctalp/torony.

teszten nagyon tetszett a 10-es leo viszont!
  • R3nton
    Hát ha neked van, akkor jó neked :P Szépnek szépek az amerikaiak, de nekem túl nagyok. Az orosz jobban tetszik. De Leo-t is szeretem pedig az nagy. De annak a legjobb a depressionje a játékban és még baromi gyors is.
  • Zegi Norbi HUN
    A Leo-1 tényleg annyi szar tank? Érdekelne más véleménye:)
  • Bmsrt n2
    Kapunk néhány modell képet is a japókról:
    http://ftr.wot-news.com/2013/09/19/japanese-screenies/
    Az az NC-27...mintha láttuk volna már "valahol"?
    Lassan bejöhetne,hogy az FT-17-minden ág T1-tankja...
  • Oddball29
    Akkor már inkább egy M60A1.
  • R3nton
    Ez nem igaz, mert például a tortoise-nak és a obj268nak és az obj263nak is nagyobb a DPM-je, mint a T-62/OBJ-140-nek (ennek a 2nek a legnagyobb a dpmje medek közül). Ja és gold ammoval a britt TD-nek is nagyobb a DPM-je.

Full papír lesz, kicsi, jó mozgékonysággal, de nem lesz olyan gyors, mint a Leo1. 55 kmph lesz sztem a vége kb. Mint egy T-54 csak papír és nagy DPM-vel. Negatív kitéríthetőség sztem átlagos lesz. DPM meg sztem 3300 körül 400-t sebző ágyúval.
  • FosTalicskaa
    Azt tippelik a valaki által belinkelt oldalon, hogy minden más mednél nagyobb lesz a dps-e ami már csak azért is vicces, mert így is minden 10-es mednek nagyobb a tűzereje mint a bármi másnak a szintjükön. Ha tényleg olyan jók lesznek, mint ahogy a tűzhöz közel ülők gondolják, mondjuk miért ne lenne, hiszen a wg a japán piacra akar betörni, akkor arra a tech tree-re már megéri rászánni az időt...
  • R3nton
    Ez a játék nem 1vs1re van kitalálva. Támogató tankok. Mivel csak 4 van a tárban sokkal gyorsabban ki lehet üríteni a tárat. 50-100al vagy 15 secig vagy még tovább fedezék nélkül lenni, hogy ki tudd üríteni a tárat.

Ezért is tartom én jobb tanknak a T69-t az 50-100-nál. Gyorsabb újra töltés, gyorsabb töltés a lövések között, gyorsabb tárürítés. Ez hatalmas taktikai fölény. Persze az 1vs1 az más tészta.