418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Nekem konkrétan az a bajom, hogy ezekből a tankokból egy sem áll a garázsomban jelenleg, így hogy részt tudjak venni benne meg kéne vennem mindhármat +equipment +legénység. Így már nem 1 milla az 1 milla, sőt veszteséges (nincs prémiumom, és a 250K-t meg bármilyen más tankkal összehozom). A repülős játék meg nem köt le.
    Tehát nekem ez az akció konkrétan nem jó.
    Akinek ezekből legalább kettő megvan annak tiszta haszon, azt értem.
    Egyébként valóban nem nehéz, mindhárommal könnyű killeket szerezni, gyorsan meglehetne csinálni, de tényleg csak azoknak kedvez akik
    1. fizetős játékosok rengeteg garázshellyel és +credithozammal
    2. hardcore játékosok és egész hétvégén folyamatosan nyomják
    Kiszámoltam, még ha eladom a tankokat akkor is minuszban lennék utána.
    Casualoknak a tankok leárazása a leghasznosabb, illetve a x3-x5 napi winek.
  • Szpecnyaz
    Ingame már meg lehet nézni a hétvégi küldetéseket.
    Megint lesz fraglopás 1 hét prémért.
  • madmanic
    reggelt!

volt valami izgi az elmúlt 2 napbn?
  • Bangaro
    Őszintén szólva aki 7 lövésből 3 azaz 3 damage-t tud elérni IS-el, az egy fasz.
  • kHares
    Ez nem jó? Minden héten megcsinálod és teljesen ingyen játszol, heti prémium megvan. Értem hogy a WG köcsög de most már naponta összekaparhatsz prémiumot, hetente +1 hét, warplanesbe legalább 2 hónapra valót, mi kéne még?
  • Okmyx
    No igen, most is miközben viszem a csapatot a hátamon a BP-vel, hátulról lövöldöz egy saját stug, hogy gyorsabban haladjak, mert neki nem tetszik, hogy megálltam. Miközben velem szemben ott egy Tiger-Panther-T29 kombó...
    Na ezektől kapok hülyét, ráadásul a kérdésemre, hogy ezt miért jó csinálni, amikor nyerhettünk volna, ha nem lövöldözik rám, akkor még én vagyok a noob. Persze a statján látszik hogy egy nagyokos rettenet, akinél mindenki más csak bénább lehet (48% WR, narancssárga eff)

A team damage tényleg nem való ebbe a játékba.
  • Nesuten

Ma az első győzelmem :

• Count Adyn
    Nah ez kell:)
  • foxbat88fx
    más kategória a kettő :)
    WT inkább azoknak jön be aki szereti a repülőket is
    Én pl. imádok a BF-109-el repülni :) füles fel, hangerő max-ra és brutál szépen duruzsol a motor.... vagy szeretek vmi nagy kaliberű géppel "csattogni" :)
    WT még sosem baszott fel pedig fogtam ki ott is 7 szériás lose sorozatot... mégha béna is a csapat akkor is fejlődsz szépen, dől a kredit, fejlődik a géped, legénységed (ha nem vagy béna persze)
    WOT már csak felbaszta az agyam :) itt csak a csapatodon múlik a game
    talán ezért vannak jobban oda a WT-ért :)
  • Bmsrt n2
    A Type 74 erősen felejtős...
    Túlontúl modern.
  • Nesuten
    huu a középső nem jó !!!elnézést !
    na most

STB-1, Japán Tier 10 Közepes harckocsi :

• Nesuten
    Japán Tier 8 Type 61 :

STB-1, Japán Tier 10 Közepes harckocsi :

Type 74 Nana-yon , Japán Tier ?, ? harckocsi :

• Okmyx
    Hát a mostani hétvégi missiontól nem dobom el magam, ugyanaz a téma mint a múlt héten: 1M creditért semmisíts meg 3x20 tankot ezekkel a tankokkal:
    orosz T-34, T1 Heavy, AT 2

Csak bizonyos feltételekkel éri meg nekikezdeni.
    Remélem azért lesz valami leárazás is, azzal mostanában nem villognak.
  • Bmsrt n2
    Na a wörtándör...
    Wörtándörel olyan 3 hete kezdtem el játszani,adtam neki még egy esélyt,egyszer már nem jött be,de össze akartam hasonlítani a Wg vackával...de kb ue mint a mi wördoftenksz-ünk csak ha a noob csapattársak lerammolnak véged,a noob ellenfelek lerammolnak,dettó,1 vs mindenki,mert basznak hasznosak lenni,meg itt is lemmngelnek 1000-el...ugyan olyan random szarság,mit ad be a lövés,csak még a fejlesztések sem motiválják az embert,mivel "láthatatlanok",balance meg...ruszki lolrepcsi már rakétákkal szaladgál,hogy 1 lövéssel lelőhesse a bombázókat....a brit kétmotoros vadászbombázó izét meg ne is említsem.
    A grafika jobb,van 3 játékmód...ami nekem 1(ne várják el tőlem hogy hisztórikusba fél nap repkedjek a célig,az NEM érdekel),azt a buzi reptércappelős szart meg legszívesebben kikapcsolnám a faszba,a játékosok 75%-a nem érti...
    Tehát engem nem sikerült meggyőzniük,nem rossz,néha játszok vele de semmi kiemelkedő,tehát nem értem miért vannak annyira hanyatt esve tőle
  • foxbat88fx
    fél éve* :D
  • foxbat88fx
    hát ja.... eléggé megfigyelhető az összefüggés :)
    pl. fél éva vagy 1 éve alig voltak normális specialok itt... igaz akkor még a WT sem indult be annyira
    most már nagyon pörög a WT, ott is van napközben 40-50k stabil létszám
    azóta WOT-ban megjöttek a missziók, jobb specialok, összevont acc wowp-vel, ingyen arany wowp-ben .... stb :)
  • Nesuten
    Dai Gensui - 大元帥
  • darkwraith
    Én örülök a WT-nek, mióta egyre felkapottabb, azóta a wotban sokkal több és jobb akciók vannak. Mi wotosok csak nyerünk vele.
  • Chaffee
    Trolololo
  • Nesuten
    Banzai !!!
  • DarkHorSe
    a word of tankz a legjobb jatek a vilagon!
  • Okmyx
    Kár, hogy ez nem így működik.
    Ahogyan a WoW-nak is van még mindig közel 5 millió havi előfizetője 8 év után, valahogy ott se dőlt meg a rendszer, pedig időközben legalább kéttucat "jobb" MMORPG jelent meg, köztük olyanok is, amire a szakújságírók is azt írták, hogy "na ez már kiüti/lemossa a pályáról/stb." a WoWot. Grafikailag és mindenben jobbak. Láss csodát még mindig megy és köszöni jól van, pedig a versenytársakat még ki is lehetett próbálni, némelyiket ingyenesen is, mert F2P modellben jelent meg.
    A War Thunder ellentétben csak olyasmi mint az egyes "vallások" által minden évben várt világvége jelenség: majd eljön és akkor na ugye majd meglátjátok.
    El kell, hogy keserítselek: a WoT nem fog megszűnni egyhamar. Még akkor sem ha a játékosbázis a felére csökken.
    Ahogyan a World of Warplanes sem hozta meg az átütő sikert házon belül.
    Lehet persze egy újabb "a legjobb a Call of Battlefield" trollkodást generálni az ilyen témákkal.
  • Chaffee
    Ne terelj tudom hogy beszoptad már könnyezett a szemed hogy lealázza a te kis Wörd of TAnkszodat
  • szakasz
    mit higyjek el rajta, ha tudom hogy hamis ????

gondolom te bevetted, postoltad, és most próbálod beállítani mint aki csak egy poént rakott fel.
  • Droughert
    Ez egy ezer éves házibarkács techtree, sokszor ki lett már tágyalva, itt is meg, a topicjában is, de ebből én még nem tudom megálapítani, hogy mitől jobb a WOT-nál. Majd videok/open beta után oksoabbak leszünk, de erre a nem hivatalos képre alapozni nem bölcs dolog.
  • Chaffee
    De azért majdnem elhittétek
  • szakasz
    ez csak egy photoshoppolt kép, száz éves kb, már az internet 99%-a tudja hogy hamis.
  • Chaffee
    Majd meglátod kölyök...
  • DarkHorSe
    Szoval akkor meg nem jelent meg, csak kepek vannak rola es 0 normalis gameplay video? Openbeta sehol? Ertem, akkor biztosan oda vissza fogja verni.
  • Okmyx
    Gondolom a KT-re kérdezel, nekem nincs KT-m, úgyhogy csak kikerestem a hivatalos patchnoteból az idevonatkozó részleteket:

For turret Tiger II PzKpfw-VIB-Henschel-Turm:
    ...
    Depression angle for gun 8,8 cm KwK 43 L/71 changed from 7 to 8 deg
    ...

For turret Tiger II PzKpfw-VIB-Porsche-Turm:
    ...
    Depression angle for gun 8,8 cm KwK 43 L/71 changed from 7 to 8 deg
    ...

Viszont ha a wiki.worldoftankst nézed ott lassabban frissülnek az adatok, nem minden naprakész, főleg a leírásoknál és a modulok adatainál lassúak a frissítések.
  • Chaffee
    War Thunder
    Ez oda vissza fogja verni a Wörd Of Tankszot
  • DarkHorSe
    De azok szarok, a td kuldetesnel nemis mutatja hanyat oltem meg
  • Bangaro
    Az akciót még talán nem, de a küldik már benne vannak a játékban.
  • Faboo
    Őszintén szólva ez nem feltétlen a játékos érdeme, leo protoval volt nemrég egy köröm,ahol 12-ből 8 találatom volt, ebből 3 átütés és egy sebzés. A 12-ből kb 8-at egy IS-re lőttem kb 80 méterről és 3x elment mellette, 3xlepattant, 2x0dmg. Ezt a 260-valamennyi átütésű ágyúval. Az utolsó lövésem sebzett kb 400m-ről egy super pershinget szemből a legvastagabb részén átütve. 2 tanulság: 1. A random időnként megszívat. 2. A ruszki vackok OP-ok. :)
  • DarkHorSe
    Lehet mar tudni mi lesz a hetvegi akcio?
  • AlucardHuN
    Nah megint rákérdezek mert érdekel a téma és nem.kaptam választ.:D

Ugye 8.8-ban "buffolták" a németeket, tehát az l/71 jobb lett (jobb rof és aim time), de elvettek pár top motort amit talajnyomás csökkentéssel "balance"-oltak. Illetve eltűnt pár weakspot is, kupola illetve géppuska bölcső (lásd vk 3601, KT) de a kt hasa gyengüllt 20 mm-el. Nos ezért cserébe röppent fel az pluszba hogy a -7 gun depression helyett -8 lesz neki ami enyhe hulldown képességet ad. Nade: az adatok közt még mindig -7 van. Most kaptunk ilyet, vagy sem?
  • popey8
    Az egy dolog, h a T10 Fos (is) kurvára OP, de a kilencest se mondanám épp harmat gyengének. Kész szerencse, h bevezették ezt a medálért győztes xp és kredit témát. Másként most megint én szívtam volna a tehetetlen, agyhalott és még a szóból sem értő team miatt.

• Bangaro
    Aki még a nulla sebzéses barmoknál is rosszabb...

Fogtam a fejemet, hogy ezt így most hogyan, mivel,
  • SASA86
    A leopard proto-t lehet használni vmire? 40 kört mentem vele de ekkor szar hulladékot még nem láttam a játékban pedig van sok, de ez tultesz mindenen...
  • R3nton
    egyébként viccen kívül, batchat artyval hihetetlen élvezetes köröket lehet menni :D