418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Count Adyn
    Mentem most egy Ace tankeres kört a su14-2 vel, nagyon kemény volt, 6k dam 5 kill, Jagtigert kikaptam full hp ról, végén 1v1 ellenfél artyjával:D

Replay
  • VanDaal
    Én a Dickermaxot. Bár elfogult vagyok, mert már régóta meg szeretném venni, és csak arra várok, legyen egyszer féláron :)
    Nekem is van T-25-öm, és szeretem is. Mellette nincs szükségem még egy legénységhúzó medre.
  • Master91
    Dicker max, hozzám jobban feküdne :D :D + legényeket én is húznék szívesen Jpz-be
  • 400V
    Bocs télleg nem kötekedni akarok!!! Nincs 6000 csatád se és majd ha te eljutsz ilyen 15 000 vagy 20 000 csatáig és kiszenvedsz jó pár álom tankot amit szeretnél aztán játszol egy szinten amit te képviselsz és mellette látod hogy a csaták teli vannak minimum három meg négy nullát sebző emberkékkel és sorolhatnék más egyéb semmittevéssel gátoló emberkéket randomban akkor te is ráunsz hogy nem tudsz fejlődni meg nem évezed a helyzetet akkor te is kiégsz :)

Nem bántó szándékkal írtam csak rávilágítottam erre is mert én tudom miről ír meg miért írja.

PEACE!
  • TomDantes
    Nem kell mindig panaszkodni. Épp most kaptam egy Top Gun-t Ferdindand-al, 4500 feletti sebzés, tier 9-esek között...van hogy az embernek szerencséje van.
  • VanDaal
    Ma platoonoztam, és így is kb 5 körből 4 vereség lett...
    Egyébként mostanában általában délelőttönként vagyok aktívabb a játékban, olyankor meg azért még nincsenek fenn olyan sokan a klánból.

Meg nincs is mindig kedvem szakaszozni, mert szólóban hatékonyabbnak érzem a játékomat. Ha szakaszozok, valahogy túl magabiztossá válok a győzelmet illetően, és hajlamosabb vagyok könnyelműsködésre. Pedig, tudom, hogy ettől még nem kéne változtatnom a játékstílusomon, de a tudatalattimat nehéz befolyásolni :)
  • JeffDunham
    Nagy gondolkodásban vagyok. Ha a Panther M10 és a Dicker Max féláron lesz most hétvégén, melyiket kellene megvennem a T-45 mellé.

Panther M10 mellett a 46 km/h és a 8-as tier limit szól, 2600 gold spórolás, ellene a 150-es pen, meg van a t-25 med legénységet húzni, az E-50M-et ritkán használom, nem nagyon kellene legénységet húzni.

A Dicker max mellett a 169-es pen, 300-as sebzés van, és az hogy a JpzE100 legénységét szívesen húznám. Ellene a tier 8, és a lassú mozgás...

Ki melyiket választaná?
  • Roger6
    Hát igen, az a BIA (elit alakulat) elég... nem jó így.
  • TiborTamas
    Elég értelmetlenül vannak leosztva a skillek, avagy hogyan használjunk egy 2 skilles legénységet 1 skillel. :) (na jó kivétel a commander)
  • madmanic
    ehh.. fiatalon.. országútszerűen vén vagyok...

Majd ha lesz nyugisabb pár órám kerítek valakit
  • Roger6
    Na, látod hogy nem látod a platoon-t? Na az a kisujj, tudod? Amúgy én 13-ból 9-et nyertem ma, pedig nem vagyok húde jó játékos. És még csak nem is platoon-ban vagyok. Szóval egyszer fent, egyszer lent. Ideje lenne hozzászoknod, mert neked is tönkremennek az idegeid ilyen fiatalon.
  • Szpecnyaz
    Platoonozni kell :D. Véletlenül nem egy olyan klánban vagy, ahol erre jó lehetőségek vannak? :D
  • madmanic
    örülök, hogy szereztem neked 2 nyugodt napot, sajnos a jó világodnak vége...

Ami meg a kisujjas dolgot illeti, következzen egy csodálatos példa:

A maradék kér tetves ökör végignézte ahogy elfoglalják a bázist.
  • R3nton
    1 nap szenvedés 7 nap királyságért. Én így látom :D Amúgy ezek az 5ös tankok elég jók szerintem.
  • Roger6
    Pedig két napig nem hallottalak rinyálni, olyan jó volt. Komolyan. Akárhányszor jövök ide, te mindig rinyálsz. Folyamatosan. Én mondtam már, hogy akkor keress magadnak itt két szakasztársat, azért ha 2 noob-al kevesebb van a csapatban, több esélye van az embernek. De nem, nem, csak azért sem, inkább rinyálok, mert az kurva jó. Nem csak te vagy így vele mondjuk, tudnék még önostorozó, de a győzelem érdekében abszolút kisujját sem mozdító embert mondani innen.
  • VanDaal
    Belőlem meg kezdenek kiveszni a hajdani HC-ság utolsó szikrái is...
    Régen 40-50 csatát is lenyomtam, ha volt időm, mostanában meg 10 csatánál többet alig bírok egy nap. Belefásultam, hogy az embernek vért kell izzadnia egy-egy győzelemért a sok "beleszarok" típusú agyhalott gyökér miatt.
  • madmanic
    két napig kihagyás után még mindig meglepődök mennyi életképtelen balfasz nyomorék képességeit haladja meg egy ilyen egyszerű játék....

• JeffDunham
    Köszönöm.

A T-34-et most adtam el (fasza)... AT-2 használható, T1 Heavy-t meg azért csíptem annak ellenére hogy nem a legjobb.

Simán hozhatóak, megint egy hét prém ingyen. Yesssss!
  • kHares
    Belerakhatod másik gépből is az embert átképzés nélkül. Akkor 75%-osnak számít a főskill és működik a másodlagos.
  • Okmyx
    Aha, igazad lehet, végül is ha megvan a 7 napos prémium, az ember igyekszik ösztönösen is maximálisan kihasználni, és a gép elé ülni.
    HC játékosok száma növexik.
    Erről SerB egyik régebbi mondása jut eszembe:
    - Q: Do you realize that you created a bunch of junkies, addicted to your game? Dont you feel ashamed? SerB says: *puts away his bread with caviar* I realize that. I feel ashamed. *sadface*
  • Gyuszopapa
    Elég béna.Van olyan tankom amivel a találati arányom 70% fölött van.De az átlagom 60% fölött van.Jó kevés csatám van de mi lesz ha majd tapasztaltabb leszek.
  • Master91
    At-2 a howitzerrel, és 5-10 csata alatt meg vagy....

engem a T-34, de lehet még inkább a T1Heavy izgat jobban :D
  • Eagle16
    Damage Dealer

3k sebzésre és 3 kill-re ad 1,5x-es kreditet.

Tier 9-10-ben:

Legtöbb xp elérése a csatában, de legalább 500: 1,3x-os xp

Ugyanez Tier 7-8-ban 460 xp minimummal, és Tier 4-6-ban 350 xp-vel, Tier 1-3-ban 170 xp-vel.

2x-es legénység xp minden tankra.

És ez az Earn your steel, mint múlt héten csak T-34-el, AT2-vel és T1 hvy-vel.
  • Okmyx
    Hát nem tudom, jó nem veszek equipmentet, a 3 tank ára 425e+435e+356,7e=1216,7e + 75%-ra a legénység képzése (pontosan nem tudom melyikben mennyi ember ül de kb. 300-350e lehet a 3 tankra), mert 50% crew nem élvezet az tuti. Az eladott tankok félárát levonva ez kb olyan 750e kiadás.
    Ehhez bejön 1M bevétel és a csatákban szerzett credit prémium nélkül.
    Mondjuk akkor kb fél milla haszon és annak aki hardcore a jövő héten a prémium bevétel.
    Valahogy nem győzött meg, főleg ha AT-2 vel kell kiszenvedni 20 killt amit idegesítően gyorsan fognak a csapattársak leszedni.
    Persze ha sürgősen kéne pénz lehet, hogy bevállalnám.
  • JeffDunham
    Melóban vagyok, nincs telepítve wot. Milyen eventet írnak a játékban? Valaki írta hogy már ott a hétvégi.

A wot.com -on az van megint ami múlt hétvégén volt nálunk. Megint az lesz vagy ŐK most kapják meg a mienket? (bebacna ha megint ez lenne mert eladtam a verdákat)

A "das wunder" (németül: a csoda), igazából német hétvégének mondható ilyen névvel.

Valakinek valami infó?
  • Szpecnyaz
    Gondolom pont az lenne a cél, hogy növeljék a HC játékosok számát. Am meg nem tudom hogy miért lenne veszteséges a dolog, mert amit megveszel azt el is tudod adni utána +az áruk is visszajön az 1 milla kredittel. Arról nem is beszélve hogy amíg játszol velük, az is hoz pénzt.
  • FosTalicskaa
    32k csata után ez már az élvezet kategória... Bár én már nem lepődök meg ilyeneken, elég szép számmal vannak olyan emberek akik azt élvezik hogy répát dugnak a seggükbe és felakasztják magukat egy kötéllel és lógnak a plafonon, majd ha már nagyon nem kapnak levegőt akkor lejönnek onnan (bár ez az állatfaj többnyire a wg székházában fordul elő nagyobb számban). Kinek mi jön be... valakinek a 0 dmg + füstölgő roncshalmaz látványa + deafeat is élmény lehet.
  • R3nton
    Simán +ba jön ki az egész, mivel még bónuszt is ad a tankokra. Eladod miután meg van a 20 kill és csókolom. Eqiupment meg nem kell rá, max ami leszedhető, periszkóp, álcaháló, szerszámos láda. Bele a 75%-os legénység annyi.
  • JeffDunham
    Azbeszt megb.szta! Nyeheheheeee
  • Okmyx
    7/141 Tank ász, erről beszéltem nemrég... Nem lenne keresnivalója magasabb tierekben.
    Ráadásul mintha prémium tankban ülne.
    Nem baj, apa megvette.
    Előbb utóbb elkezdi szidni majd a tankot, majd a játékot, hogy minden szar.
    Vagy nem, és élvezi, ez a rosszabbik eset.
  • Master91
  • Okmyx
    Ez igaz, az elején nagyon eltökéltek voltak, hogy T7 felett soha nem lesz akció, de egy idő után (nyáron talán?) változtattak ezen.
  • Roger6
  • Roger6
    Húbazmeg.... Jézus anyám... a szemem!!! A SZEMEEEEEM!!!
  • Master91
    7nap prémet tudtam ki facsarni a wowp-ből, tegnap mentem 4kört (amiből 1 9es volt), és +110k volt a számlámon oO
  • kHares
    Az igazi érték nem a milla hanem az 1 hét prém amivel rengeteg pénzt+xp-t tudsz összehozni. Megveszem mindhármat, legénység átkerül más tankokból mert bőven elég 75% skill, equipmentet nem rakok föl mert t5-re minek pár csatára aztán amint megvan a 60 kill és eladom őket simán +ban jövök ki. Pláne ha megint t5-re lesz extra kredit vagy top3 sebzőre.
    A leárazott gépek régi játékosnak már nem annyira jó hiszen megvan minden ami kell. Egyébként hetente t7-ig van leárazott ág, 2 hetente t10-ig ez sokkal jobb mint pl. 1 éve
  • Okmyx
    Nem, hasonló lesz, de nem pontosan ez.
    A mini mission is más, ha megnézed, ez a Churchill-Stug-kínai T34 a múlt héten volt nálunk.
    Itt Made in Germany hétvége lesz, pár órán belül majd kiderül mit is takar ez pontosan.
    (Esetleg a T4-5-6 akciós tankok egyezhetnek, mert gyanúsan mind német).
    A gold ammo akciónak amúgy mindig örülnek a népek...

Erről majd csoszi87 nyilatkozik, neki vannak magyar kapcsolatai a wargamingnél
  • Rathrol
    Hétvégén nálunk is ez lesz? http://worldoftanks.com/en/news/22/das-wunder-weekend/
  • AlucardHuN
    Köszi az infót, akkor végülis nem happolták el.
  • Bmsrt n2
    Csak a japánokat mutatták be.
    (full med ág+lightok T5-ig)
    Más semmi.