418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Én a földi célokat a 2-es német Ao. 192-vel szoktam megcsinálni átlagosan 2 meccs alatt. (2*4 bomba + 2 low hp-t még leszedek géppuskával)
    A repülőket a német 1-es Ar 65-el szoktam. (brutál fegyvere van)
    A winek meg vagy jönnek vagy nem. Szerintem sokkal kevesebb ráhatásod van, mint a wotban.

Kiszámoltam, ha minden nap megszerezném a 240 tokent, akkor a végére 13495 jönne össze a meglévővel együtt, tehát 5 (azaz ÖT) hiányozna a féléves prémhez. Fail.. :D
  • hNeo2
    Kitartás papa. Használj Heavy tankokat, azokat majd Tier 5 től éred el többynire.
    Heavy tankkal te lehetsz sokszor a legnagyobb.

Médium tankok és könnyű tankok többnyire nagyobb ellenfeleket kapnak.
    Kerüld meg őket, és lődd seggbe.
  • Gyuszopapa
    Nagyon jó érzés azért egy D.W.2-est kilőnni LTP-vel.
  • Gyuszopapa
    Már unom hogy bármilyen tank-al vagyok szinte mindig nagyobb tier-be rak be.Az előbb is 3-as tier T-46-os és berak 4-5 tankok közé és csak én voltam 3-as.Ha 2-es tank-al vagyok akkor 3-4-esek az ellenfelek.Minden 10. csatám olyan hogy talán egyszintűek az velem lévők.
  • hNeo2
    Na én beleszerettem a Tier 10 japán médiumba!

Angol cikk - STB-1

Pattogós lesz kicsi, és t-62 szerű kialakítás.

És még jobb gun depression?

Azonnal akarok egy ilyet!!!
  • szakasz
    tsh1, nyomsz 10 ground target-et (gépfegyverrel), és meg is van 80 token,

aztán ugyanezzel 3 repcsi, és 3 win jön közben, így ez 140 token.tehát durván 20 nap alatt 1 hó prém, és még van kb 50 nap.
  • TiborTamas
    Hát én úgy látom, hogy nem csak megkérdezted, hanem meg is válaszoltad: "összes tankot kifejlesztetted ami abból a tankból kihúzható ? NEM"

Bocs, hogy feltételeztem a srácról, hogy tudja mikor lesz elit egy tank... De hagyjuk, nincs kedvem most betegen vitatkozni. PEACE.
  • Okmyx
    Remek, kösz a segítséget, egy pillanatra lefagytam, mert régen ez nem így működött, remélem javítják majd.
    Újraindítás megoldja (reconnect).
    T25 AT volt egyébként.
  • darkwraith
    Lehet én is kipróbálom, gyűjtögetek egy kicsit. Leírnátok még 1x, melyik feladathoz mit ajánlotok?

köszi

• Master91
    Aaa első pár másoperc: SSSIIEEEM SIIIIEMA SIEMA SIIIIEEEAM xD
  • darkwraith
    Valamelyik nap nekem is ez volt, mentem vele még egy csatát, és meg is jelent a kis kocka, szóval bug.
  • szakasz
    már megint belemagyarázól mást is, és még te jösz a kötözködős dumával, pont te csinalod, én megkérdeztem hogy megvan-e minden tank,

ja, tényleg, erről nem írt, szóval látom megint belekötsz mindenkibe a szokásos módon.
  • szakasz
    ki-belép, szervet vált oda vissza, ha mégsem jön meg, akkor support ticket a hibáról.

a 8.8-ban talán is3-al volt másnak is ilyen gond.
  • TiborTamas
    Kössél bele szokásosan mindenkibe, aki éppen erre jár, de ez egy, az új patch-el jött bugok közül. Ha minden tankot kifejlesztesz belőle, akkor is előjön...

Okmyx: Indítsd újra a játékot és ott lesz a négyzet.
  • Oddball29
  • Okmyx
    DE, mindet kifejlesztettem, az összes tankot és modult.
    Arra várok, hogy megjelenjen a kis kocka a bal felső sarokban ahol bepipálhatom a gyorsítást.
    Nem jelent meg, pedig a tábla bejött, hogy Prémium státuszba került.
  • szakasz
    mi köze van ahhoz hogy "kifullozott" -e vagy sem ??

a összes tankot kifejlesztetted ami abból a tankból kihúzható ? NEM, akkor meg mire vársz
  • TiborTamas
    Lol, tényleg. Átírták vagy wtf?! November 1st volt írva mikor néztem.

Amúgy én is abbahagytam, mert már nekem sem lett volna meg még 1 hónap, de így újra elkezdtem. Én is azt tudom mondani, hogy a győzelmek tartanak a legtovább (utóbbi időkben már nem is foglalkoztam velük, csak a killekkel). Most például már megvan a 10 kill + a 10 ground target, de még nem nyertem egy meccset sem... Ilyet még nem láttam. Azt hiszem ma sem megyek el 10 win-ig, esetleg a 3-at még érdemes.
  • szakasz
    azta mindenit....

már most van 5000 tokenem :-)

7500 kényelmesen meglesz
  • Okmyx
    Az valami bug, hogy a "Legénységfejlődés felgyorsítása" opciót nem tudom bekapcsolni kifullozott tanknál, mert nem jelenik meg a kocka ahol be lehetne pipálni?

Lehet, hogy nem figyeltem, és lemaradtam amikor ezt jelezték, és azt, hogy mi rá a megoldás.
  • kHares
    Most költöttem el 2 hónapra ill. már pont nem csináltam mert 1 hétért nem kínlódok. Úgy 500 token hiányozna a féléveshez
  • kHares
    250 token 1 napi prém. Naponta 240-et tudsz gyűjteni. 10 kill 80 token, 10 földi célpont lerombolása 80 token és 10 győzelem 80 token. Nekem átlag csata 2 perc kb. vagy annyi se, legnehezebb a 10 győzelem szóval hamar megvan. Ha mindent megcsinálsz mondjuk 45 perc naponta
  • Zegi Norbi HUN
    Fél éveset nem tudsz kisajtolni belőle?:D
  • Zegi Norbi HUN
    Pár óra alatt megvan, aztán mehetsz vissza wotozni:)
  • kHares
    Mármint nov 13-ig. Na még 5 hónap prémium :)
  • Roger6
    Okés, értettem.
  • Attiska
    A playerspanel.xc-vel kapcolatban lenne kérdésem. Van benne ugye három panel (mediu, medium2, large). A medium az, amit alapban csata közben mutat, a large pedig a visszaszámláláskor látszik. A medium 2 viszont mikor látható?
  • 400V
    Mondtam nem kötekedés ha nem érteted akkor azt leírom máshogy. 5000 csatával én is terminátor voltam de most 10 000 felett már nem nem olyan nagy szám bemenni egy csatába meg ha el kezdek egy grindet tudom úgy is hogy meglesz. Nem bántás csak védtem VanDaalt.

"A csaták száma mióta befolyásolja, hogy élvezem-e a játékot, vagy nem? 6.000 csata? Tisztára szégyenlem magam, hogy nem vagyok kocka és nincs naponta 2-3 órám játszani. 1.750-es WN-em van az utolsó 1.000 csatára, ami főleg high tier-ből állt (8-10-es Tier) és köszönöm kérdésed, elégedett vagyok a befektetett idő / játéktudást illetően. De azt tudom, hogy én más idióta miatt nem fogok idegeskedni egy percet sem, viszont azt nagyon jól látom, hogy itt másoknak már régen nem a játékról szól ez a dolog, hanem véres szemmel csak a győzelmet látja maga előtt és mivel random csata, bizony lesznek gyökér emberek. És lesznek zakók, mint a szél."

Szerintem te is mint más is szeret győzni. :)

"Viszont azt tudom, hogy így is vannak 0-t sebző emberek, magas Tier-ben. Mert ott játszom főleg, nem húzok semmit kifejezetten, és nem égtem ki, pedig van vereség bőven így is. Vannak idióták akik lelöknek a hegyről, beállnak elém, blokkolnak, belém lőnek mert lement a koccanástól a festék a tankjáról stb, de már ne is haragudj, és soha nem ordibáltam a játék miatt itt a fórumon. Ha a HP-m másfélszeresét legalább le tudom lőni, elégedett vagyok. "

A sok csatások pont ezt unták meg. 5000 csatával én is megállíthatatlan terminátor voltam. :)

"Nos, a hozzászólásodból az jött le, hogy ha lesz 20 k csatám, és az álomtankjaimmal játszom, és lesz egy színvonalam (én elégedett vagyok most is a sajátommal),akkor már idegesíteni fog, ha idiótákkal találkozom? Hm... Nekem ez nem áll össze. Ugyanezt fogom tenni 20 k csatával is a hátam mögött, ugyanúgy IS-7 és Obj. 268 lesz a kedvenc, csak több tapasztalatom lesz, jobb legénységgel. Érted már, hogy ezért nem látok különbséget 6 k és 20 k csata között? :)"

Nem másítom meg amit gondolsz, nekem 2 top tier soviet medem van, ott az Object 268 is meg még IS7 is meg Object 261 is van. Rita szar winrattel van kb mindegyik és engem zavar hogy nem tudok alotni mert 2 perc után a fél csapat halott vagy pl egy T44 feltart egy fullos E75 öt és azért áll az egész front.

Mondtam egyszer alább hagy a lelkesedés ezért hívják kiégésnek.

Szerintem ne ragozzuk tovább csak írtam pár sort ezzel kapcsolatban. Érdekes gondolatok nem több, jó így is látni a dolgokat. :)

• polluxware
    mennyire macerás összehozni legalább 1 prém napot wothoz benne?
  • TiborTamas
    November 1-ig gyűjthetők a tokenek a Warplanes-ben!
  • Roger6
    Én sem kötekedni akarok.

A csaták száma mióta befolyásolja, hogy élvezem-e a játékot, vagy nem? 6.000 csata? Tisztára szégyenlem magam, hogy nem vagyok kocka és nincs naponta 2-3 órám játszani. 1.750-es WN-em van az utolsó 1.000 csatára, ami főleg high tier-ből állt (8-10-es Tier) és köszönöm kérdésed, elégedett vagyok a befektetett idő / játéktudást illetően. De azt tudom, hogy én más idióta miatt nem fogok idegeskedni egy percet sem, viszont azt nagyon jól látom, hogy itt másoknak már régen nem a játékról szól ez a dolog, hanem véres szemmel csak a győzelmet látja maga előtt és mivel random csata, bizony lesznek gyökér emberek. És lesznek zakók, mint a szél.

ILyenkor egy platoon sokat segíthet. Viszont az, hogy fikázzuk az embereket a fórumon, az nem segít senkin, vagyis de, a stressz még nagyobb lesz körülötte, pedig a játék pont a szórakozásról szól. Talán ha nem mindig a győzelem lenne a cél, nem idegeskedne ennyit, ha nincs idegeskedés, akkor megfontoltabban játszol, jobb leszel, bla-bla-bla, érted te miről beszélek.

Viszont azt tudom, hogy így is vannak 0-t sebző emberek, magas Tier-ben. Mert ott játszom főleg, nem húzok semmit kifejezetten, és nem égtem ki, pedig van vereség bőven így is. Vannak idióták akik lelöknek a hegyről, beállnak elém, blokkolnak, belém lőnek mert lement a koccanástól a festék a tankjáról stb, de már ne is haragudj, és soha nem ordibáltam a játék miatt itt a fórumon. Ha a HP-m másfélszeresét legalább le tudom lőni, elégedett vagyok.

Object-el 42% a WR-em. XDD Soha semmivel nem volt ilyen, de nagyon jól tudom, hogy nem az én hibámból, ez fejlődni fog. És nem idegeskedek. Egy játék miatt tönkrevágja magát az ember idegileg, nem vicces? :)

Nos, a hozzászólásodból az jött le, hogy ha lesz 20 k csatám, és az álomtankjaimmal játszom, és lesz egy színvonalam (én elégedett vagyok most is a sajátommal),akkor már idegesíteni fog, ha idiótákkal találkozom? Hm... Nekem ez nem áll össze. Ugyanezt fogom tenni 20 k csatával is a hátam mögött, ugyanúgy IS-7 és Obj. 268 lesz a kedvenc, csak több tapasztalatom lesz, jobb legénységgel. Érted már, hogy ezért nem látok különbséget 6 k és 20 k csata között? :)
  • Oddball29
    Olyan 25-30k nettó átlagra készüljél standard acco-n.
  • madmanic
    kliensen belül a küldetéseknél a holnapi fülön
  • Toweliee
    Nekem van mindkettő, a Dicker Max-ot ajánlom. Móka és kacagás az a tank, tierjében azthiszem a legnagyobb látótávja van, 400m alapból. Háló, töltésgy, célzásgy trióval használom.
  • JeffDunham
    Kicsit sokallom ezt a pénz ezzel a tankkal, de elég meggyőző voltál. Én is biztos hogy maximálisan ki tudnám használni a tulajdonságait.

Na ezért vagyok nehéz helyzetben.
  • mijki
    Valahol megtalálható már a hétvégi event?
  • Maala
    Kivéve, hogy nem biztos, hogy megint +50% kredit lesz T5 tankokra, mint múlt héten. Mindegy, úgysem játszik ez az event most nálam egyéb elfoglaltságok miatt.
  • darkwraith
    Mióta megvettem, folyamatosan van prémem, így 60-70 ezret hoz körönként a panther átlagban.
  • darkwraith
    Ha a legénység húzás a lényeg, akkor neked a dickermax kell. Azt mondják, élvezetes is. Nekem az nincs, viszont Panther V/M10-em, van.

Kimondottan élvezetes, nagyon fun tank. Sokat van saját tierjében, ott mindent tud lőni. 4 sec a töltése, pontos ágyúja van, és még mozgékony is. A 150 pen ne tévesszen meg, simán visz T7-ben mindent. A gold sem drága bele, 1-2 T8 csatában néhányat kiszórsz, visszahozza. Ahhoz képest, hogy T7, még jól is keres. Szerintem nagyon fun, én is fél áron vettem nemrég, de az SP -vel ellentétben ezt nagyon nem bántam meg. Még jó, hogy az eladható most goldért. :d
  • JeffDunham
    Én is ezt szeretném, de azért a Panther is megérné fél áron. Lehet többet nem lesz (Type 59 para)

Kíváncsi lennék mennyire hozzák a pénzt.