418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #262959 Most már sajátot sem tudok eladni..Remek,kellett ez a .. megerősítés a számokkal -
Destydeme #262958 Nem állt szándékomban,de elég régóta irkálok ide,h ilyet kérdezz...
Amerikai T30at(mást is)kéne eladni,h legyen kredit tier 10re..
Limit eladás nem lehet gond,mert tier2es szintén amerikait elengedné adni.. -
R3nton #262957 Ja igen azt elfelejtettem mondani, akciósan megvettem a Dicker Maxot :D omg TD :D -
R3nton #262956 lol visszavettem at-2-t event miatt. Első kör vereség, de milyen :D
Vereség
Csata: Fjords 2013.09.21. 10:04:50
Jármű: AT 2
Szerzett tapasztalat: 2 577
Szerzett kredit: 45 778
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Bangaro #262955 Basszál le. Ezaz.... -
csoszi87 #262954 Nem lehet, hogy megvolt a limit eladásokban? -
Destydeme #262953 Hi.Neked nincsenek barátaid(Munkatárs?)?Miért ne léphetnék be?A kérdés az volt,h miért nem tudok tankot eladni..
Most mondjam,h pl FOXBAT-hoz is bármikor be tudok lépni???????????Már ha tudod kiről van szó. -
Malarki #262952 Ó bvakker, teganp előtt mentem vele egy 1289 Xp-s kört, arra csak Első osztályt adott. Jó tudni, hogy 30 XP-n múlt a Tankász 
-
Okmyx #262951 - Q: “I have too little FPS!” A: “Upgrade your abacus at least to calculator, clean it up inside, update drivers etc.” -
Bangaro #262950 Ha nem a te accountod akkor miért akarsz eladni bármit is?
-
R3nton #262949 Ha ezzel arra célzott, hogy még optimalizálatlanabb lesz a játék, akkor lesznek gondok nálam is xd Mondjuk az én VGA-m tud 5.0 shaders-t is :P -
Okmyx #262948 Ennél ez sokkal sokat sejtetőbb a jövőt illetően:
- regarding the increased WoT demands on computers with the upcoming implementation of 3.0 shaders: SerB will try to keep the possibility to play WoT on old computers, but he gives no guarantees (SS: this change is allegedly supposed to come in 9.0) -
Destydeme #262947 Hi.Még ezt találtam:https://na.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/208/19/why-cant-i-sell-anymore-tanks-or-planes
De mivel látszik a 2x szorzó(szerver reset),így sem igazán lehet.
Am nem az én accom,de tényleg érdekes,h nem tudok eladni.Szal ha van ötlet szívesen hallgatom.
Thx! -
Bangaro #262946 nem mindig érzékeli a beírást. próbálkozz -
Destydeme #262945 Hi.Mostanában nem voltam.Sry ha már kérdezték előttem..
Miért van az,h bizonyos tankokat el tudok adni,s van olyan tank ahol hiába írom be az összeget,az"Eladás"gomb nem"világít",rgo nem tudom eladni a tankot.
Köszönöm a választ!
-
Bangaro #262944 Én csak a plecsni miatt próbálkoztam. Nem a med hónap miatt. -
Okmyx #262943 Október 24-én megjelenik angolul és németül is az EUban, szerintem Budapesten a nagyobb társasjátékokra szakosodott boltokban majd lehet kapni karácsony előtt. -
Attiska #262942 A WoT kártyajátékot is kiadhatnák angolul, nemcsak orosz nyelven, lenne rá kereslet szerintem. -
kisokka #262941 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Attiska #262940 "SerB confirms that the graphics requirements of WoT will increase (“it won’t be possible to play on grandma’s calculator”), but he states they will try to save whatever old settings they can"
Olyanról még nem hallott ez a buzi, hogy többmagos támogatás? Basszus 2013-at írunk, és szégyen-gyalázat, hogy többek között ez a játék sem használ egynél több magot. -
Bangaro #262939 Kiléphettem volna, de nem tettem. Inkább megnyertem a csatát. Szerencsére rengeteg balfasz volt a meccsben.
Amx ac 48 win
-
Okmyx #262938 Nekem mindkettő megvan, természetesen az 57es ágyúkkal +vent, rammer és BiA a legényeken (géppuska). T5-ben a legjobb mediumok szerintem is, bár az M4 a 105-össel szintén kacagás tud lenni. Creditben meg a Pz III/IV a legjobb.
A két T-34 majdnem ugyanaz, RoF, páncélzat, view range tök ugyanaz, mégis az orosz változat a király, több okból: csövet lejjebb engedi (nem sokkal, de mégis), kisebb súly ugyanazzal a motorral, lényegesen nagyobb creditszorzó. Viszont a camoja meg a kínainak jobb. -
kisokka #262937 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Okmyx #262936 Hivatalos álláspont szerint:
- Q: “Why is the capture much faster on new Encounter maps?” A: “How terrible…” -
Okmyx #262935 Ehehe, én citromsárga vagyok, de még az is előfordul, hogy egyedül vagyok vele, mindkét csapatban csak vörös meg narancs van... -
Okmyx #262934 Nocsak, te is a T-34-2-vel próbálkozol?
Kíváncsi leszek 1 hét alatt mennyivel nőtt a vele lejátszott meccsek száma.
Már az Easy 8 is megugrott, de pld. a D2-vel 20000-ről egyetlen hét alatt 25000 körülire nőtt. A pró játékosok rákaptak a ritka tanokra (miután az orosz medium vonalon a top 50-be kerülés esélye kb a lottó ötösével egyenlő). -
Bangaro #262933 Hm, a mai nap eddig jó. 
amx 13 90 replay
-
AlucardHuN #262932 Nah ennek a játéknak a fejlesztőihez képest a wg egy angyal xD Néztem régen én is hogy mi ez, de már ilyen kezdetleges állapotban pénzt kérnek érte... -
AlucardHuN #262931 Nah ennek a játéknak a fejlesztőihez képest a wg egy angyal xD Néztem régen én is hogy mi ez, de már ilyen kezdetleges állapotban pénzt kérnek érte... -
Bangaro #262930 Laza 184 csatába került, hogy összejöjjön..... Már kezdtem unni
T-34-2 ász replay
-
Ez jó, tetszik
-
Néhány szösszenet:
Amikor egy Maus a világ ellen:
Amikor szégyenlem,hogy "zöld" vagyok:
Amikor már kezdem elfelejteni,hogy miért szokták szidni a Lengyeleket:
Amikor a Team még halál után is csak hátráltat:
Amikor valaki T8-ig még csak a HE-lövedéket fedezte fel:
Amikor ,hülye vagyok és azt gondolom,hogy értelmesen van megtervezve a pálya:
World of Tanks én így szeretlek

(Remélélem nem HaraguSZtok, a sok képért.)
-
Arannyal sem fogsz többet nyerni, nyugi. -
Gyuszopapa #262924 Komolyan mondom ez a játék arra hajtja a játékost hogy vegyen aranyat.
Direkt mentem most 10 csatát.A jármű egy LTP 3-as tier,8 csatában többnyire 4-es tankok:Matilda,D.W.2,Hetzer,Covenanter,Alecto,T-28,A-20,Valentin voltak az ellenfeleim.Hát mit ne mondjak esélytelen pedig ezzel a tankal 73.93% a találati arányom,volt olyan amelyikbe 5 belelőttem és mind sebezte tehát nem lövök mellé.Én max. 2-3 lövés vagyok nekik.A maradék 2 csatában azonos szintű tankok voltak de olyan agyhalott volt a társaság hogy az eszméletlen.Tehát 10-ből 0 győzelem.Gratulálok így hogy nyerjek meg 15 csatát 24 óra alatt. -
SzocsA #262923 én meg amint megláttam, hogy 14 vagyok a táblázaton, kimentem cigizni, lehet, hogy rossz döntés volt, mert lehozhattam volna a kört.
mikor visszajöttem 3.5 perc múlva 4 en éltünk, 5 perces volt a csata.
ennyit csináltam 1.5 perc alatt.
-
silverchain #262922 ISU-152, meg T95 -ig kivan húzva, csak gondoltam megpróbálok arty-zni, de akkor mégse
-
Én ha lenne erőm 0 ról kihuzni egy arty ágat akkor az amcsit választanám:) De nincs:D -
kisokka #262920 Péntek este van, tegnap már kipiáltam magam, így játszok egy kicsit.
A kezdőkörtől jobbra találom magam Ruinbergen, gondoltam hát elindulok felfelé a térkép széléhez. Alig telt el egy perc, mire ez fogadott:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az oké, hogy néha van egy szuicid felderítő, de hogy egyből öt is legyen, na az már odabasz. Ebből ráadásul kettő top tier. De persze itt nem ért véget a sor, csak ez a kép olyan szép.
Természetesen a felső útra sosem jutottam el
-
Én eddig szerettem ezt a módot, de már én is kikapcsoltam. Mountain Passal telt be a pohár. -
kHares #262918 Igazad lesz, redshire encounter 3 perc körül behúztuk. T9-ben. Komolytalan az egész