418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #263199 Ha nem működik akkor írj egy privátot, nekem is van másfajta. -
xodd #263198 nagyon szépen köszönöm :) -
Styx36 #263197 CK39UD-5EU4ZR
Van még 2 ha esetleg kell valakinek :) -
xodd #263196 hoppá bocsi
szóval
helló most kezdeném el a játékot és úgy hallottam invite code-al lehet bónuszt kapni a kezdéshez. esetleg valaki tudna nekem adni ilyen kódot? -
xodd #263195 -
Styx36 #263194 Köszi! Akkor félre néztem. :/ -
Hetvegere az oroszok biztos elkerik az MM-t, azert kap ki mindenki
Azert delelott osszejott 1 fadin, epic volt :D
-
Okmyx #263192 Az másik medál, az Őrjárat amire te gondolsz, nem a Felderítő.
Az Őrjáratnál valóban 6 kell amit spottolsz + a csapattársak sebezzék az általad felderített tankokat.
(Patrol Duty - Awarded to the player who helps the team damage at least six enemy vehicles by highlighting them. The tanks must be highlighted only by you when they take damage.) -
Styx36 #263191 Nekem hatot írt a medálnál ezért csodálkoztam el, mert 7et spotoltam... -
A HEAVY tank. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Na 15 csata 7 win és itt hagyom abba...ezalatt a feledhetetlen 15 kör alatt 9 kill született és 1176 átl. dmg-et osztottam ki T9-T7-es tankokkal. Köszönöm szépen lukas2001_CZ-nek, Alexander2005-nek és a többi kreténnek akik ezt a pár kört is képesek voltak, hihetetlenül kicsi intelligenciájuknak köszönhetően elrontani. -
R3nton #263188 Kellett nekik vagy 2 év...Viszont a komarin és a swamp szerintem jó mapok lettek. -
Fefe82 #263187 Mondjuk botrány,vagy csak simán nem értem az XP osztás!Mentem egyet M103-al ,löttem asszem köbö 4800 dmg-t,javarészt a hull-nak köszönhetően,tehát nem igen spotoltam ami ugye elvileg szorzó!Kaptam rá vagy 2300 alap XP-t,E-50 löttem 5600-t,meg összekapartam 2800 spotot,és kegyeskedett 1900 XP-t adni érte,namármost,ha erre sem képes 2k felettit adni akkor mi a segget kell csinálni?!Nem azt mondom ,hogy ez kiemelkedő,löttem már többet,csak ennek az XP-t néztem is,csakhát ahhoz kurva jó mezőnynek kell lennie,hogy összekaparJAK (én) ennél többet! -
Az a pálya egész jó lett így, hogy nem csak az egyik oldalról lehet a szigetre menni. Viszont a Tundrán még egyszer sem voltam...
-
Infidel #263185 Az Aslains xvm használoktol kérdezném,hogy a minimap néha kuszaságot ir ki.azt lehet orvosolni valahogy?
-
AlucardHuN #263184 Am voltam tegnap voltam Serene-n először, csak szerintem lett nyíltabb a terep? -
Sajnos csak azokból lehet következtetni. Viszont nem rakja fel mindenki még a legjobb köreit sem. Úgyhogy tényleg csak találgatni lehet. Tegnap csak a 60 killt csináltam meg, és egy-két kört mentem más tankokkal, de ezalatt is 23-szor voltam a top 3-ban. Ami mondjuk ilyen mezőnyben nem nehéz. A minap T-54-el 84 sebzéssel kerültem a top3-ba :D mondjuk 4500-at spottoltam. -
Fefe82 #263182 Ahammm,azért is írtam ,hogy semmi köze sincs hozzá,de így végképp!de a lényeg tehát van vmi alap XP,amihez lehetne viszonyulni?nem tudtok ilyet?Gondolom csak replay-t lehet böngészni :( -
AlucardHuN #263181 Ugye hogy a legfostosabb, mocskosabb, undorítóbb map? És akkor képzeld el ezt oldalanként 3-4 artyval:DDD -
Okmyx #263180 Nem tudom, az eredeti szöveget próbáltam röviden, érthetően leírni:
Scout - Detect most enemy tanks and self-propelled guns than anyone else on your team (at least nine). The achievement is granted to the winning team only.
If two or more players have detected equal number of enemy vehicles, the achievement is granted to the player who has earned more XP, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted. -
Azt írta ki, hogy abban a csatában benne voltál az első 3-ban. -
Okmyx #263178 SerB:
-Swamp and Komarin maps are bad? “Your opinion is, as always… (SS: very important to us)” -
Ha 9-et felderít akkor a csapatából hogyan deríthet fel más is 9-et? :) -
Fefe82 #263176 Köszi,tehát az fut,és ezeket vhonnan meg lehetne tudakolni ,hogy milyen eredmények vannak eddig?Mert tegnap mentem egy 1-2 kört E-50.és azt írta ki a küldetéses csomagba,hogy bene vagyok az első 3 legjobb körébe,jó tudom ,hogy ennek az eventhez semmi köze,csak kiváncsi vagyok mennyit kellene menni,legalább az 50-be kerüléshez! -
Okmyx #263175 Röviden: 9 felderítésre jár, akkor ha a győztes oldalon vagy, ha más is 9-et derített fel a csapatodból akkor annak aki több expet hozott össze. -
TomDantes #263174 Ez a Komrain még fosabb mint volt. De szar pálya, minek rakták vissza? Nem igaz, három marha nagy nehéz tank jön, és pár méterre előttem hopp...eltűnik. Miaszar? Nem látni semmit, nem látni senkit, néha valaki egy másodpercre feltűnik, akkor tizen lőnek rá...nagyon pálya. -
Okmyx #263173 http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-manoeuvres-medium-tanks-month/ -
Okmyx #263172 Kiegészítették a tegnapit:
- T57 Heavy and Foch155 will NOT be nerfed in the next patch (0.8.9) but they will be nerfed in patch 0.9.0. -
Okmyx #263171 -Veider dislikes Redshire in its current form. He wants it completely remade.
Végre. -
12 csatából 4 győzelem...
Egyszerűen nem lehet planktonokkal játszani eszem fa**om megáll...
Ráadásul 6 killt csináltam ez alatt, mivel egyszerűen nincs időm sebzést és kill-t csinálni. A csapat pillanatok alatt elhullik és a nyakamba esik 2-3 tank egyszerre.
Nincs manipulálva az egész MM ááááááááááááááááááááááááááááááá dehogy... -
Styx36 #263169 Elmagyarázná nekem valaki a Felderítő jelvényt , hogy mikor kapom meg? -
Jók ezek az xp növelő akciók:) Arcticon a kanyon megvédtem egyedül amig a lemmingek elmentek körbe:D szerencsére csak 6 an jöttek erre:)
-
Fefe82 #263167 Most ebben a hónapban,ugyan olyan verseny van mint az augusztusiba,csak most Med-verseny? -
hNeo2 #263166 1-es szerver elég jó, menjetek át.
amúgy azt ugye tudtátok hogy az 1-es szerver 2-szer közelebb van hozzánk, mint a 2-es????
hm??? -
R3nton #263165 2-esen volt nekem is, átmentem 1-esre, itt most tűrhető -
Me Ga #263164 A hiba nem itt van... Nekem is alacsony pinget jelez, de érzésre mintha 400-500 lenne... -
hNeo2 #263163 nagyon nagy lag van
50-60 pinget jelez, de 200-400 nak érződik. -
madmanic #263162 modem restart -
Me Ga #263161 *laggol -
Me Ga #263160 Nektek is laggon a játék? Nekem folyamatosan, régen nem volt ilyen...