418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Nekem kb. egy másfél hete elment a kedvem. Időszakosan szokott rámtörni, hetekig nyomom aztán minden ok nélkül annyi.
    Mostanában csak két tankot tolnék de hányingerrel clickelek a csatára is, nem csoda ha 25% a winrate néha.
    Egyik a wz-132. Amilyen jó kistestvére annyira gagyi ez. Ugye végig t10, két lövéstől behalsz, mozgékonyság közepes, a leginkább térképfüggő és nagyon kell neki a használható csapat. Mikor örülnék campinovkának akkor is spottolhatok ha az egész csapat a spawnponton marad.
    Másik a VK4502 B. Számomra az egész tank érthetetlen. Miért van ez a maus előtt ha kevésbé páncélozott mint az E-75 és minden paraméterben szarabb? Iszonyatos, nem tudom mit kéne vele csinálni
  • Szpecnyaz
    Én pont ezért nem vettem meg. Kipróbáltam az öcsém accountján és ott se voltam vele T6ban sose.
  • R3nton
    Ennek a dicker maxnak visszafogom kérni az árát. Kibaszott WG...10-ből 9x tier8asok közé rak, rohadjon már meg
  • Bangaro
    Én is vártam t29 és t32 után, de. Nem azt mondom, hogy szar, mert nem az. Csak picit furcsa, hogy azon az ágon amit "hull down"-ra találtak ki ezzel pont nem lehet. 10-esek úgy átlövik szemből a tornyot, mint a szart. Nálam St-1, E-75, de még az IS-8 után is hátrább áll, de az amx 50 120 "glasscannon"-nál azért jobb. Ez szigorúan magán vélemény.
  • kisokka
    A med-event nem úgy van, hogy a prém tankok nem játszanak?
    Az előbb egy T10-es tank behozott kát T-25-öst 10-es csatába...Sokan boldogok voltak emiatt.
    Apropó event, a light event-el mi van?
  • Maala
    A skynetet elindították!
  • mijki
    Már 3 napja nem tudok 50%-os WR fölé menni, még hogy nincs manipulálva a játék, na persze....
  • DrRadon
    Gyerekek, ezek szerveződnek!

Három bot egy klánban, 2-3k csata után is csak pár százas effivel meg 42%-os WR-tel, összevissza forgatott tornyokkal, sziklákon keresztül célra tartva, egymásba gabalyodva. De egyvalamiben profik voltak: menet közben is tudtak gépelni, és sablon üzeneteket gyártani :)
  • Eagle16
    Azt hiszem erre lehet azt mondani, hogy megnyertem a csapatnak...

• Eagle16
    Most meg egy 1600 alap xp-s kört mentem :D

De mi volt ez :DD link

Ennek a Churchill VII-nek mekkora troll páncélzata van.

• TomDantes
    Persze, elméletben. Mégis látom, hogy vannak akik nem bírnak vele, nem tudják hova kell célozni, ennyi idő után sem. Vagy...vagy nem tudom mit csinálak, csak látom időnként a szerencsétlenkedést.
  • Maala
    Én is 5600-at kaptam, nagyon jót tesz neki ez a Damage Dealer mission. :)

TomDantes: Az AT-15-öt 240+ mm pennel már ott lövik át az LFP-t kivéve, ahol nem szégyellik. Lásd T34, és még IS-3 is. Miért, a Ferdi nem lőtte át, esetleg buta módon az LFP-re célzott?
  • TomDantes
    Hát igen, ez sokat számít, de szerintem ha egy Ferdis nem teljesen hülye, szemtől szemben le kell hogy nyomja az angol riválist. De azt is észre vettem, hiába hogy elvileg közismert az angol TD-ket hol lehet átlőni, mégis sokan lövik ott, ahonnan lepattan...AT2-vel ezért lehet még mindig aratni. Nem is értem.
  • Eagle16
    Nem volt nagy mutatvány, eléggé rossz játékosok voltak az ellenségénél.

Mondjuk amikor az IS kapásból átlőtt az elején, akkor nem fűztem nagy reményeket ahhoz a csatához, aztán végül is szépen lesebeztem őket, a nagy ROF miatt egy helyben lehet vele tartani a legtöbb tankot, úgyhogy általában mindig az elülső vagy a hátulsó görgőre lövök.
  • kisokka
    Amikor egy játék folytatása magasabb üzleti érdekek miatt egy sapka fos lesz, akkor nálam is tud nyílni a bicska és felidegel, ha meglátom valahol
    Itt viszont szó nincs ilyesmiről, úgyhogy reagálni sem nagyon érdemes rá.
  • TomDantes
    Azért az nem semmi AT15-el kiszedni egy Ferdi-t is. Bár ma engem is majdnem megtréfált egy AT15. Nem is értem, elvileg lassú, erre olyan hirtelen mozdult el oldalra, hogy többször mellé lőttem neki. A piszok fráter.
  • Bmsrt n2
    A WT topikba is járnak ilyen hittérítők,akik WOT-ra térítik a népet,vagy ez csak a WT-sek sajátossága???
    (Most néztem WT online 39700akarhány,WoT 95000/195000akarhány...ja fenyeget a kihalás)
  • TomDantes
    De mindennap dühöngsz emiatt tíz percet? Bemész a zöldségeshez és és elmondod, hogy utálod az áruját, és dögöljön meg? Az a baj, sokan ezt csinálják. Tudod, ha egy játék nem szórakoztat: nem játszok vele. Ha egy étel nem ízlik: nem eszek olyat. De nem dühöngök minden nap miatta, nem mondom el minden nap, hogy ezt mennyire utálom. Ez ami miatt ez már nem normális, nem épp elméjű viselkedés.
  • AlucardHuN
  • Maala
    És ha én a tökféléket utálom, az beteges? Mármint az is élettelen, miután leszedik, és elkészítik kajának. :)
  • Eagle16
    Korrekt kis AT15 csata. link
  • NoparaWot
    ne reagáljunk már egy hozzászólására sem please :D kiváncsi vagyok mi lesz, tuti tökön szúrja magát XD
  • darkwraith
    Kipróbáltam a wowp, eddig egész kellemes (milyen lehet akkor a WT). A földi célpontok hamar meglettek, de a killekkel kínlódom. Az még nagyon nem ok. Még meg kell találnom a nekem fekvő vadászt. De másnem csak a földi célpontokkal is meglesz nov 26-ig 2 havi prém kb.
  • Master91
    Uninstall az gondolom megy, nem?

miért kéne bannoltatni magad ahhoz hogy itt hagyd a wotot? :D
  • AlucardHuN
    "?" helyett : !!!
  • AlucardHuN
    Mi van itt? Még nincs Péntek?
  • TomDantes
    Két eset lehetséges. Barátunk 10 éves, és csak trollkodik. Van ilyen, haladjunk tovább, nincs itt semmi látnivaló, megszokott jelenség.

A második eset: tényleg beteg. Mert aki egy játékot ennyire utál, az beteg. Nem ő az egyetlen, és komolyan nem tudom felfogni, hogy emberből zsigeri gyűlöletet vállt ki egy játék. Mitől lettek ennyire frusztráltak, hogy az életük egy célja, az, hogy egy játékot, tehát egy lélektelen dolgot utáljanak? Viccen kívül, ez beteges. Az ilyen embereknek komolyan valami segítség kéne. Most nem erről a kis hülyéről van szó, sokan vannak ilyenek. Nem tudom, lehet valami nagyon nincs rendben az életükben, és egy játéknál csapódik le minden, de ez akkor se normális, hogy ilyen szintű utálat legyen emberekben. Ha, pszichológia szakra járnék, komolyan írnék egy tanulmányt arról, hogy az MMO-k, hogyan tudnak embereket megőrjíteni, dühöngő állátá változtatni, hogy egy játék legyen a legnagyobb ellenségük.

Szerintem ez érdekes probléma.
  • csoszi87
    komolyan mondom.
    Nem lennék fáradt és nem fájna a fejem, úgy elbeszélgetnék veled.
    Szeretek hülyékkel beszélgetni.
    De mára ennyi.
  • Szpecnyaz
    Azt nem, de a hozzászólásaid törölhetem öcskös :D.
  • Maala
    A patchek előtti tesztszeró itt is tele szokott lenni. 2-30k emberes, 2 van belőle.
  • NoparaWot
    Bár lehet hogy anyuci ágyba küldött már, és most a paplan alatt telefonról idegesíted itt a népet
  • Master91
    Igen, havi 5k aranyat kapok, továbbá +2 gold jár hozzászólásonként ha bemegyek WT topokikokba fikázni a MEG SE JELENT JÁTÉKÁT!
  • NoparaWot
    De ha ennyire kurva jó a WT, akkor mi a francért vered itt a nyálad, és fikázod a játékot ? Mennyéééé vissza játszani
  • TomDantes
    Na ezt vártom...WT..már vártam. Remélem, a WoT ellenes liga elnöke, is betéved majd, aki keresztes hadjáratot vezet ráérő idejénben a WoT ellen, szóval az a debil is betéved, és elmondja, hogy ennek már leáldozott, ennek már vége.. bezzeg a WT...Na ameddig leáldozik a WoT-nak, addig kihúzom a Jagdtigert.
  • Master91
    XDD

Mehetsz a cimbiddel játszani a 45k-s sereghez, legyen ott is sok vörös majom :D
  • NoparaWot
    szerintem az ember nem azért játszik, mert másnak tetszik a játék, hanem azért mert élvezi, és Neki tetszik
  • Szpecnyaz
  • TomDantes
    Hát ha a többi társad is olyan mint te, nem csoda hogy nem játszanak.
  • Szpecnyaz
    Ahhoz képest hogy alig játszanak vele, nem is rossz :D.
  • NoparaWot
    karakter alatt te accountra gondolsz ?? ez WoT fórum nem WoW, figyelj oda