418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Reaper
    Jah értem, tehát várjam meg, amíg egy 1 bites életforma kilő, hisz fő az ő szórakozása...
  • Toweliee
    Sajnos ez ilyen.
  • patchaou
    Kapcsold be a replayt. Ne lőj ki senkit a csapatodból, főleg nem a bázison.
  • Malarki
    Cleverland nem hagyta abba, tegnap is rakott fel egy videót.

Egyébként én Ph3lan videóit is ajánlom, nem ő játszik, hanem a beküldött videókat kommentálja.
  • Reaper
    Remek és aki full hp-ról lelő 1-re az elvan továbbra is, mint a befőtt. Baszd meg WG!
  • Toweliee
    Nincs.
  • Reaper
    Beszarok ezen a játékon! Állok be a foglalóba, erre a saját csapattársam folyamatosan lő, amíg végül marad 1 hp-m. Mondom anyád és kilövöm a 'csába erre engem bannol a szerver 1 napra teamkill-ért. Normális? Replay természetesen ilyenkor nincs. Van vmi módja ilyenkor, hogy a supporton keresztül csináljak vmit?
  • Pares
    Nekem már az alap xvm mod is zavaró volt.
  • haflac
    Meg kell kérni a nagy Mátyást,hogy nyomassa twitch-en mikor az e-100-assal beindul. :)
  • besti
    Nincsenek, és sajnos a Huns Underdogs videók is abbamaradtak. Macerás lehet ezeket a videókat elkészíteni, kommentárt alátenni, de ha videók nem is, jó lenne, ha valaki jó magyar játékos mondjuk twitch-en játszana néha (már Cleverland is abbahgyta).
  • Maala
    Ilyen ez, a celebek kiöregednek... Foxy is itthagyott. :(
  • DarkHorSe
    azt hittem a videok meg megvannak :(
  • besti
    Egykoron diegho-nak hívták, de ő egy elég hisztis "wotceleb", és egyszer csak abbahagyta a videók gyártását (volt kb. 5) és mindet azonnal le is törölte. Azóta már más a neve és fórumokon sem aktív, így tőle valszeg nem lesz több videó (egyébként sajnos, hogy így alakult).
  • DarkHorSe
    Valaki csinalt az is-3hoz valamilyen bemutatot, aztan be is fejezte ezeket. Ki volt az? Youtuben lattam, de mar nem talalom a videot. Innen a forumrol volt valaki:D
  • besti
    Egy ritka plecsnikombináció, de lehetséges, ha nem önzőek a többiek :)
  • Bmsrt n2
    FCM-TD Stronk Sckautt:D
  • Maala
    Most jól értem, hogy a Su-54et akartad kifejleszteni free-ből, és nem a top löveget rá? :D Csak, mert a 2. hsz-edből ez jött le.
  • Maala
    Használható, bár a top ágyúval ÉREZHETŐEN jobb. Viszont a T-54et 5-600 meccsig használod, a Su-54et meg csak 2-300 meccsen át.
  • Nesuten
    Na ez nem gurul el :

• Count Adyn
    Inkább t54 re költsd a freet, annak nagyon kell minden modul, de aztan isten lesz:)
  • Chaffee
    https://www.facebook.com/1millioesportolo?hc_location=stream
  • haflac
    Hát akkor még 35e xp kell összeszednem a 101-el.
  • patchaou
    T54-nek jobban kell a top csúzli.
  • haflac
    A su-122-54 mennyire használható a su-101 top lövegével?Szabad xp felhasználásával kitudnám azonnal fejleszteni,viszont ha nem nyúlok a szabadhoz,akkor meg az 54-esre a top csúzlit tudom azonnal felrakni.
  • patchaou
    Egy ilíet legfeljebb 3 monitoron tudnék elképzelni, de így egybe sűrítve... A sok infótól nem látni mi zajlik körülötted.
  • Bangaro
    Az úgy nemcsak neked...
  • zsan666
    Tegnap felraktam kipróbálásra egy "mindentbele" mod csomagot -pecaboy tegnap linkelt Tiger replay-e volt, amivel teszteltem- hát ez valami förtelem így xD. Nem, nem a meccs volt az, ha nem a kinézete az egész cuccnak. Csak nekem túl dúrva ez a kavalkád? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/6vdhk5nrt9nj7u3q60y0.jpg
  • Roger6
    A-a, én nem teszem fel! Ami XBox-on 1.100 hp, az itt 1.000! Pfejj, csíter mod.
  • bigmano
    Elado acc: X-es tankok a garázsban,Batmobil,T57,121,T62,Is4,is7,
    Továbbá T54 ,T28, Isu-152,122-54 a garázsban.
    Artyk kifejleszve orosz vonalon lX-ig franciáknál Vlll-ig.
    Prémtankok:Type 59!!! Jt 8.8,Su-100y
    Kérésre további képeket küldök a tech tree- ről
  • mijki
    Marsoff megcsinálta az xBox-os verzió dmg. paneljét PC-re. :)
    (Hátha valakit érdekel)

Forrás
  • madmanic
    Értem, köszi!
  • AlucardHuN
    És ki szereti a VK 3002 M-et?:D Szerintem teljesen jópofa sniper tank (de ha kell robogok oldalbacspni ezt azt.), szerintem tökéltes felkészítés a Párduchoz.
  • mijki
    Köszönöm popey-nek a tegnapi platoont, végre élveztem a játékot és megtörte a 2 napja tartó szop*rollerem. :)

Ui.: Remélem nem voltam túl idegesítő a folyamatos beszédemmel. :)
  • Szpecnyaz
    Most hogy játszottam vagy 25 csatát a 9-es VK-val, nem értem miért szidjátok. Ez egy teljesen jó tank szerintem.
    Egyedül a mozgékonysága fos, meg túl érzékeny a sérülésekre. Viszont rohadt masszív, simán a 4-5k bekapott potenciális sebzés vele körönként. A gunja se éppen rossz, mert az alfája elég jó.
  • mittomén1
    láncot? a kilövés legtisztább iskolapéldáját modelleztük le. az az új vk volt, 3002m vagy mi a frász a neve. le volt már láncolva pont szembe állt velem én meg megküldtem az upper frontját telibe kb 30 méterről. lőjön mellé üssön bele criticalt de ne pattanjon már le
  • Solten
    Elegedetlen kosztumer :)

• R3nton
    Meglássuk. A 7-es nem tűnik rossznak, sőt a 6-os se, de azért azt kötve hiszem, hogy a cromwellnél jobb lenne...
  • Maala
    Nem csak, hogy furák, de iszonyat jók is. Érzésre a 6-7es jobb, mint a tierjében a többi.
  • R3nton
    Jó köszi, már amúgy látom. Nem tudom, hogy nézhettem be...Lehet meg is tartom ezt 5-ösbe. Ram2-t is nagyon szeretem. Gondoltam kihúzom vele ezeket a fura tankokat is. Ha már az obj430 úgyis a 8-asból fog majd egyszer jönni valamikor.
  • GabeE3e