418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NH3CL #263929 És ezen boruljunk el Matyikám? Mit nézzek rajta? -
-
http://www.pic-upload.de/view-20832916/1.jpg.html -
http://www.pic-upload.de/view-20832917/2.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-20832917/2.jpg.html képek a vinyó állapotáról, ezzel nem lehet gond a wot miatt. Hard Disk Sentinel -
carp3tm0nster #263925 tegnap láttam két embert akik csodásak voltak, persze saját csapatban. egy tigerP HE-vel lövöldözött és teljesen boldog volt 60-80 közötti dmg-vel, meg egy t-43ast aki ugyanígy HE-vel lötte 50méterről a e-25-t, természetesen nulla sikerrel. az e-25 meg ahogy kell full hpról szépen leszedegette nullára.
kitűnő élmény volt...
hogy lehetne ezeket az embereket büntetni? -
A 14. helyet szereztem meg T71-el a Malinovkai ámokfutásommal :)
Örülök neki, remélem közepes tankkal is összejön majd egy nyertes kör.
-
ismeri valaki ezt a crazyhorse17 nevű úriembert? -
mittomén1 #263922 csaló. radley walters-es csatára nem kaptam ennyi tp-t sohasem.sőt sztem ennyit nem lehet összehozni még nagy tankkal sem.max ha 15 tankot úgy lősz ki hogy más meg se karcolja.lehetetlen.8-10ezer sebzéses eszméletlen hentelésre nem kaptam ennyit.pedig olyan csata egyszer van ki tudja hány ezer csatából. -
mittomén1 #263921 az semmi.láttam ma tiger p-t aki t29 tornyát lötte kb 5ször közvetlen közelről amig meg nem halt. meg pár olyan csapatot akiknek hála 2 perc után 3 irányból jön az ellenség. -
TiborTamas #263920 Nyilvánvalóan.
Egyébként megint 2 tankkal nyertem, de most eddig csak 3k gold jött. A múltkor egyszerre utalták a 6k-t. Remélem nem akarnak lenyúlni... :D -
Thoryne #263919 Nem tudom, lehet mazochisa vagyok... de ez a T-43 kb. a szerelmemmé avanzsált. Eszméletlen jó tank. Most lődöztek nekem össze egy Steel wallt vele 2500 potential dmg received-del.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Thomasovics #263918 :D , amúgy csak 5 öt lőhetett ki max, viszont átlagban 4-5 tankot spottolt/csata, vagy az éjjfél utáni csellel érte el azt a horribilis xp-t -
Rá kerestem csávóra, ügyes gyerek.
Meg pakolta goldal, és hajnali órákba bevitték tier6-7-9hez? -
kilőtt 14 tankot,akiket magának spotolt,aztán beállt foglalni, és foglalás után még kilőtte a 15. et is,úgy.
-
TiborTamas #263915 Szerintem egyértelmű... :-/ -
2445 Bt-2vel, hogy a picsába???? -
AlucardHuN #263913 Ömm izé, valaki észrevette már mennyire égnek mostanság a Királytigrisek? Kb a 2.-at gyújtom ki 2x-er!!! Az enyém is begyullad néha de (hála a megelőző karbantartásnak amit még a Tigrisen húztam ki) nem sokszor, és nem egymás után 2 alkalommal!!! Azért elég frusztráló lehet az első égés után 1-2 lövès múlva megint máglyára kerüllni. -
Ne viccelj már, nem az ablak a vak, hanem te... Nem vetted észre, hogy nem volt kijelölve a tank, miután az ablakra vitted? -
TiborTamas #263911 Osztják a goldot a light-os contest nyerteseinek:
Greetings Commander,
The European Community Team would like to offer our wholehearted congratulations for your recent winning entry in our Anniversary Manoeuvres – Light Tanks Month!
A főoldalon még nincs kinn, de az email-be beletették a linket a nyertesek listájához.
(Eagle lazán befértél a T71-el. :D) -
Ne legyek ideges az ilyentől...
-
Szpecnyaz #263909 Camo, 6. érzék, repair, BiA (az FV-re nagyon kell). -
Sir Charles #263908 Egy kérdés:
A brit AT sorozat tagjaira milyen crew skilleket ajánlotok? -
AlucardHuN #263907 Ninja turtle
-
-
Neeeeeeeeeee, meghalok, ez kibaszott jó D:DDD -
AlucardHuN #263904 
-
Mikor a T-50-2 helyett megláttam ezt a gnómot először el akartam adni a picsába, de egész kezdem megkedvelni. Azzal inkább aktív scoutba zargattam a népet, ezzel az nem megy, de passzívként egész jó, csak picit unalmas végigülni a csatát a pálya közepén a bokorban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bangaro #263902 hm. egymást követő két meccsen is ammorackeztek t-69-ben ülve..... -
Ez tényleg jó (pl. Lindsey meg a 2 cellos):D -
R3nton #263900 Láttam, de már inkább nem is írtam rá semmit :D És azt is láttam, hogy az Obj268-t akarja kihúzni. Mi mást végül is??!!! Az még nagyobb OP féreg :D -
R3nton #263899 szerintem van -
csoszi87 #263898 Nice!
Piano Guys nagy favorit nálam.
Köszi a válogatást, asszem mindenféleképpen berakom 1-2x. -
En ezt hallgatom jatek kozben, (osszes lejatszasa :D )
Badass: Violin, Cello and Piano:D -
Malarki #263896 Nem is így értettem. Én is szopok ma eleget a JGP2-vel, de mióta szól ez a zene nem tud felhúzni a játék.
Kb így nézek most ki jták közben:
SALALA, hopp egy lepatanó, tralalala, nesze neked 300, tatatatam, hopp egy kill, salalala, megint lose, kit érdekel, lalala.
Tisztára mint a drog.
-
AlucardHuN #263895 Hát igen... de hogy mindig te legyél abban a csapatban amelyik szopik az azért már sok. A jagdpantheremnek ezért szar a wr-re. Tényleg, nagyon jó vadász, rászolgál a történelmi hírére, bár még igazi tudora nem vagyok. De amikor kihozom belőle a maxot és vesztünk. Live Oakson a városba ment a többség. Mondom ezen ne múljon, megyek velük. Kemény harcok során leverjük az ellenséget, amiben azért keményen benne voltam mert a házak közt oldalról daráltam (persze killt nem kaptam). De nini, a völgyet áttörte 2-3 tank (nekünk ott 2 volt meg a bázisnál is kb annyi). Úgyhogy mentem segíteni az ottani maradéknak akik közben elbuknak, a várost meg szétkapta 3 friss Td... kb 2600 dmg-et osztottam, de nehogy már mindig az ilyen esetekben csak rajtam múljon, kurva távol állok az unikumhoz hogy egy magam terminátorkodjam... tegnap ugyanez volt su 85-el, mi kv1-eink sügérek, enemy rohadt pro és vesztes oldalon voltam top 1 (vagy minimum a top 3 része). Komolyan átok üll a JP-n... -
Fefe82 #263894 Hali,szerintetek lehet létjogosultsága annak a könek a MED-event alatt,ami ma volt nekem?Megkaptam rá a topgunt,szárnysegéd,+ a tankászt,
6 kill,6200-6300 dmg-vel,E50-nél,persze csak a top 50-re gondoltam?Szerintetek ?lehet belűűű good?
-
TomDantes #263893 Azon a komoly ezen sem segít, amikor csávókám egy kockában áll velem, úgy pár méternyire, egnem szopat egy med...és még csak tornyát se fordítja arra hogy segítsen. Vagy ez tegnapi, hárman vannak előttem, úgy 150-200 méterre, jön egy T-44, mondom semmi gond, csak csinálnak valamit...háromból egyikőjük se próbál rá se lőni...majd próbáljam meg én a cikázó T-44-et elkapni Ferdivel...persze forduljak utána...annyi is elég lett volna ha csak egyszer meglövik, sőt sebezni se kell, csak zavarják meg a száguldásban...de még csak arra se fordulnak...
Ezen csak az segít ha az ember nagy levegőt vesz és kilép, és pihen, ezen komoly zene nem segít. Ilyenkor hagyni kell, csak hát hülye voltam, és nem hallgatok magamra. -
Malarki #263892 Én elkezdtem komolyzenét hallgatni játék közben. Egy jó kis Chopen vagy Mozart válogatás, és egyből más színben tűnik fel a játék is. Azért csak tudtak valamit a régiek is. 
Mondjuk furcsán bizar így a játék, olyan mint a régi némafilmek, mint pl. a Patyomkin cirkáló. -
TomDantes #263891 Hát igen, egyébként ezt is kell tenni, ha nagyon nem megy: pár nap szünet.
Csak az abaj, kevés az időm ,és húzni akarom a német TD ágat. De ez agyzsibbasztó volt. Na majd kiderül milyen lesz még a hét. Van még pár nap hátra, de ha így megy, akkor én is bedobom egy időre a törülközőt. -
yossarianHUN #263890 Én dettó ugyanez, amit leírtál. A tegnapelőtti brutális szopóroller után úgy megundorodtam, úgyhogy most egy-két hétig szerintem pihentetem a játékot. Fórumolvasgatástól nehezebb gutaütést kapni, ha meg nagyon játszani akarok valamivel, ott a Payday.