418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Ez mekkora csata volt...6900 lehetséges sebzés...18 lövés pattant a Ferdimről mekkora már...én 3800-at sebeztem, 2 kill..(encounter, vereség, azonnal befoglalták a zászlót, meg se lepedők) de 6900 lehetséges sebzés? Mivel lőttek ezek rám fügével? Banyek, az ISU nem tudott szemből átlőni, oldalról meg a KV4-nem..oldalról? Nekem ez tetszett, sügérek voltak az ellenfelek. (sajnos a mienk még sügérebbek de ez van)
  • TomDantes
    Hát ja, és végülis a nullát sebzőkhöz képest,a három is nagyon jó.
  • madmanic
    véletlenül koccant :)
  • TomDantes
    Az előbb egy csapattársam, IS3, 3-at sebzett. Hármat. Hogy lehet tier 8-as tankkal hármat sebezni? Ez képtelenség, lehetetlen. Vagy valaki neki ment, és 3hp mínuszt okozott ? Mert ha bárkit eltalál...nem lehet hármat sebezni, ezt nem értem.
  • madmanic
    ilyeneket egész nap tudtam volna linkelni...

leszarom-üzemmódban játszom..
  • TiborTamas
    Másnak sem tölti be a böngésző a weboldalt? Írni akarok a supportnak, hogy csak a fele goldomat kaptam meg a verseny után, erre csak annyit ír, csatlakozás. Minden más oldal pillanat alatt bejön. Most már tuti le akarnak nyúlni... :D
  • papa74
    Ilyen idiótákat is rejteget a játékos állomány :-(
  • Schwarczer
    tegyél rá trollgunt azzal legalább sebzel :)
  • Bee
    Tessék, válogass kedvedre :)
  • bujcsik555
    Valaki írja már le AT-2 vel mit szokott csinálni, esetleg replayyel illusztrálva, mert annyira nem érzem ezt a tankot hogy az hihetetlen. Annyira lassú hogy nem tudom elviselni, de legalább van az elején egy akkora weakspot hogy bármi eltalálja :( Gunjáról még nem is beszéltem, mindenről pattog :(
  • Szpecnyaz
    Ha jól tudom, akkor a Pattonre egy ideje már, csak a lánc felrakása után meg fel a jobbik 90es gun.
    Bár most nézem hogy már az E50re se megy fel a 88/L71 lánc nélkül. Viszont a szívószál továbbra is felmegy rá, ami ugyancsak 200 pen körüli.
  • Pares
    Igaz, nem játszottam a többivel, de ettől függetlenül még elmondhatom a véleményem, hogy az E50 a 150 penes tier 6-os ágyújával egy használhatatlan szar, vicckategória, és igen, még a 88-assal is igen kevés t9-ben, ha hozzávesszük azt, hogy milyen a mozgékonysága, és hogy többnyire a lista alján voltam vele eddig...
  • Bee
    Azon viszont átsiklottál, hogy Pares a T6-os ágyúval kezdte, ez az alap ágyú az E50-en. Ennek 150 a penje, 135 a sebzése.
  • Maala
    No meg, ez olyan, mintha valaki azért sírna, hogy a Tier6-os ARL TD milyen szar azzal a T3 ágyúval... Amikor minden épeszű ember félrerak 4k free XP-t, hogy kihúzza a láncot, amiután egyből rámehet a 105ös löveg, és máris egy OP shit válik belőle. Egy hatalmas weakspottal a tetején. :)
  • Maala
    Technikailag akkor az E-50 is 150-el kezd, ha a Patton 160-al. :D

Gyakorlatilag Patton 180, Lóri 232, T-54 175...
  • Szpecnyaz
    Azért ennek nézzél már utána.
    A Patton 160 pennel kezd, a Lóri 170el, a T54 175el, a WZ120 181el, a T54E1 173al.
    Szóval miért is szar a 88as a maga baráti 200as penjével?
    Arról nem is beszélve, hogy a T54 és a T54E1 fejlesztett gunnal kap annyit.
    Igazat kell adnom Malaanak. Könnyű úgy sírni egy tank miatt, hogy a többit nem próbáltad.
  • NoparaWot
    Köszi, akkor majd szerintem azzal az ággal kezdem :)
  • NoparaWot
    Stock leopard proto :D alig várom már a nagy gunt, biztos aratni lehet majd vele :D

• Maala
    Ja, értem. Szóval azért szar a tank stock állapotban, mert te még nem mentél a tiertársai közül eggyel sem, és ezért nem jöttél rá, hogy nem is olyan szar az... Csak nem lóg ki a sorból.

Nekem sincs egy szükségem még egy rinyagépet olvasni a fórumon, van itt elég már így is. Mégsem panaszkodom miatta.
  • Count Adyn
    A t30 elég fasza kis tank, csak néha elfelejtem hogy nem heavy tankban ülök, hulldownba helyezkedve egész oldalakat meg tud fogni. Én a proto X es gunjával sajtoltam ki belőle a 211k xp-t ,szoval stockon, és egész fun volt igyis:)
  • Pares
    Ennyire unatkozol, nincs jobb dolgod? Nem sértődtem be, téged se hibáztattalak semmiért, és játszom a játékkal is, csak hanyagolom az E50-et, amíg lesz gusztusom hozzányúlni. Különben nem nagyon értetted meg, amit eredetileg írtam, hogy megdöbbentem, mennyire gyenge egy tank alap állapotban, gyengébb, mint bármi más amivel eddig mentem, és hogy a t6 ágyú (de még a 88-as is, amit a Panther II-ből hozok) milyen gyenge ezzel az mm-el, főleg, hogy olyan lomha mint egy nehéz tank.
    A tanácsaidat meg köszönöm, de semmi szükségem rájuk...
  • NoparaWot
    Köszönöm a válaszokat az amcsi td-kel kapcsolatban!! :)
  • bujcsik555
    Köszi szépen! Megfogadom őket, ugyanis ellenfélként nem keltették eddig potenciálisan jó tank képét, de hát legtöbbször paradicsommadarak, lehet ezért nem mérvadó :)
  • Bee
    Szerintem nem igazi med, inkább átmenet a heavy és a med között. Lassan gyorsul, szarul fordul, papír az alja, néha lángra kap. Rammolni élvezet vele, a löveg viszonylag nagyot sebez, az átütés közepesen jó. A RoF nem túl acélos. Nekem nem jön be.
  • Maala
    Vicces vagy. Nézzünk csak körbe!

A T-54-re is kell lánctalp, torony, ágyú, összesen 100k xp. Cent 7/1, szintén. Még a lórira is kell a lánctalp, különben nem megy fel rá a nagyágyú mellé semmilyen modul - már persze, ha heavy ágról megvan az ágyú, ami 34k... Ez a legolcsóbb. WZ-120-ra több, mint 150k kell a nagyágyúig, ha előtte nem húztad ki a med, és a light ágat, de még ha a heavy ággal kihúztad a nagyágyúját is "ingyen" a 113 kifejlesztésével, akkor is kell rá torony, lánc. A nagyágyújához meg mindenképp kell +terhelhetőség már. Egyedül a Pattonra és a PTA-ra rakható rá a nagyágyú a nagytorony nélkül, ebből a Pattonra szintén kell lánctalp, ha a nagy ágyút rá akarod rakni...

Tudom, viccnek szántad, de tényleg ráférne egy kis tanítás. Nem az, hogy besértődöm, és nem játszom a játékkal. Ne tedd. De attól még, ha te nem figyelsz oda, hogy mit veszel meg, az ne a játék hibája legyen már.

Az meg külön vicces, hogy ha valaki ki akar javítani, mert hülyeséget beszélsz, akkor ő a hibás. Ez is csak egy MMO, különféle buildek vannak. Vagy megtanulod a leggyorsabban, legokosabban a legjobbat kihozni a tankodból, vagy marad a siránkozás.
  • Fefe82
    Én tegnap mentem vele egy 6200 dmg-s kört,tankász,topgun,szárnysegég,
    Remélem belefér egy 3000 goldos projektba!
  • Fefe82
    Kifejezetten,csakis fullosan használható.De a full akkor egy T54-t simán megeszel vele,de sztem bármelyik T9 medet
  • Thoryne
    Wow... az éjszaka során a garázsomban lévő tankokon elvégzett javítások alatt a munkások mindegyikben hagytak egy lepedő méretű olajos rongydarabot... Ma eddig többet gyulladtam ki, mint _EGÉSZ_ wotos pályafutásom alatt összesen.
    Jó, mondjuk tegnap meg én voltam a piromániás... Kölcsön kinyír visszajár.
  • Pares
    Hát ha van 100k free xp-d, akkor biztos kellemes élményt nyújt.
  • Pares
    Taníts mester! De igazán nem ér annyit ez a tank, hogy azon vitázzak veled, ki a buta, és ki nem...
  • Malarki
    Ha már ennyire téma lett az E-50, azt is elmondhatnátok hogy mennyire használható. Ehhez állok a legközelebb. A Panther2 nagyon tetszik, főleg mióta átbuzerálták. Az hogy stockként szar nem nagyon izgat, a lényeg hogy fullosan legyen jó. Szóval vélemények?
  • Maala
    T95-ből húztam ki a nagyágyút, tegnap vettem meg a T30-at. Elég durván jó mindkettő. T95-nél már rögtön a legelején tudnod kell, hová akarsz menni, de ez nyilvánvaló. Lehetőleg a pálya közepe felé, ahonnan mindenfelé jól ellátsz. :)

T30, meg hulldown tank, akinek van T34-e, és tapasztalt vele, szeretni fogja, ez ugyanolyan, csak nagyobbakat csak, kicsit hosszabb újratöltéssel.

Ja, és a T95 gyorsabban tölt (mint azon az ágon minden tank ugyanazzal az ágyúval azonos tierben), mint a T30, így amíg nincs meg a 155-ös, azt ajánlom. 7,5mp alatt 400-akat sebezni, majdnem áttörhetetlen fronttal... Mesés. +10%-os felfüggesztést viszont nem árt rá venni, 500k-ba fog fájni. És csak ekkor tudod egyből rárakni a 155mm-es ágyút, ellenkező esetben ki kell rá farmolni a nagyláncot is.
  • Maala
    Nem, azért vagy buta, mert te választottad, hogy megveszed, és sajnálod azt a - némi előregondolással persze, de ez úgy látszik, hiánycikk - 300k+ kreditet, hogy már egyből használhatóvá váljék a tank. Esetleg azt a +23k free XP-t, amivel még használhatóbb lesz (jobb rof?).

Azért vagy buta, mert mindezek elmulasztása után még idejössz, és szapulod a tankot, hogy milyen szar is stock állapotban, amikor pusztán egy fikarcnyi előregondolással, tervezéssel megkönnyíthetnéd a saját életedet a WoTban.
  • bigmano
    Nekem még csak a T95 kistestvére van meg de eszméletlen mit ki nem bír...volt olyan csatám ahol 7000 szerzett lehetséges sebzés mellett egy karcolás és HP vesztés nélkül lehoztuk a meccset.
  • Okmyx
    Ha a B1-ről húzod akkor néhány tipp: vegyél némi goldot, a B1 ágyúja átcsapja és meglepi a KV-1-est is, tier 6-ba meg nem rak (Matildára is kell, máshogy nem bírod átvinni). Szemből védtelenebb mint oldalról, az orrán két szar weakspot is van. Ha beforgatod szépeket pattint, a jobb oldalát mutasd szögben, mindenki azt fogja lőni, pedig a páncél ugyanannyi mint elöl. A bal oldalon van egy rács, az a motorod, azt ne mutogasd. Nekem a végén már meglepően fürgén mozgott (BiA, vent), csak a fun kedvéért mentem vele még párszáz csatát (az új DW2 azért jobb).

BDR G1B: egyik kedvencem, magas camoja van, mehet rá festés+háló, úgyis kukkolni kell vele sokat, mert a páncélja szar. Nagyon jó rejtése van, majd észreveszed. Ágyúk szarok kivéve az utolsót ami nagyon durvát tol, igaz kicsit lassú. Supportra, sniperkedésre kitűnő (célzás kicsit lehetne jobb). Jól hozza a creditet, futja belőle a jobb benzinre, amivel elég mozgékony lesz. KV-1 elé is kimászhatsz face-to-face, simán agyonvágod, de ügyelj arra, hogy 1, az első lövés a tied legyen, mert a RoFod kisebb 2, lehetőség szerint paradicsommadár üljön odaát, azt megeszed regelire.
    Kell némi rutin a tankhoz, de én szerettem, 66% WR-rel fejeztem be.
  • FosTalicskaa
    Bakker, én is akartam klánt csinálni, aminek a neve mondjuk Antiszociálisok Gyülekezete lett volna, rövidítve AGY és én lettem volna benne egyedül. Erre egy náthás klánalapításhoz 5!! ember is kell?? De kár...
  • Eagle16
    Random csinálják, egyáltalán nem biztos hogy az AT15 ág lesz akciós.

Pedig lehetne, mert akkor vennék kici ócó Tortoise-t.
  • Oddball29
    Nah, szakaszban poén. Bekapcsolod az autópilótát, megkéred a többieket, hogy szóljanak, ha odaértél, te meg közben elmész böngészni.
  • Eagle16
    Mindkettő jó szerintem (ki van fejlesztve mindkét T110 TD).

A T95-el akkor kezdődik az élvezet, mikor elérsz oda ahol a csata van :)

T30-al meg hull-down-ban lehet osztani a népet, és viszonylag gyorsan odaér ahova kell.

A 155-ös ágyú sem olyan kiszámíthatatlan már a szóráskép csökkentés óta.

Én rendesen megkedveltem a T95-öst a végére, így hogy nincs SPG nagyon jókat lehet vele menni, iszonyat mit ki nem bír az a gép, még most is hogy az vesz prémium lőszert aki akar. Jobb lett vele a sebzés /csata átlagom mint a T30-al...

Ha nagyon nem bírod a vánszorgást akkor inkább T30-azz, de azzal meg ki kell használni a terepet rendesen.
  • Toweliee
    Odball29 azt akarja mondani, hogy T95-el játszani olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.