418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    "Önjáró ágyúk és PT-ACS"

"Magyarra" fordítva: artyk és TD-k.
  • DarkHorSe
    19, amint meglett a 15 abba is hagytam
  • Okmyx
    Nekem T-50-nel vanak ilyen élményeim: festés, net+periscope+vents, crewon camo skillek fejlesztev, békésen passzívkodok már hosszú percek óta a nagyoknak egy bokorból, aztán puff kicsap egy lövésből a KV-1S a pálya másik feléből, úgy, hogy senkit nem derítek fel.

Viszont AT 8-cal őrjárat(!) medált kaptam...
  • Roger6
    És hány meccsből állt a napi winrate?
  • DarkHorSe
    Ugylatszik egy meg nem erett muvesz vagyok :D
  • DarkHorSe
    Tegnapi Win Rate: 84.21% (+0.33%) 8 win egymas utan, akarmekkora majmokkal voltam mindent megnyertunk :D
  • nemtudommivan

löwe 100 méter körül szikla mögött csikicsukizik. ELC-vel beállok a bokor mögé mondom ha kibújik kap egyet. Nem láthatott mert szikla mögött volt én sem láttam őt. Várok várok egyszer csak bumm kilőtt, és aztán felvillant. Kijött és én nem láttam pedig az orrom előtt volt.
    Neeem ez nem sírás de azért ha egy löwét nem látok meg 100 méterről egy felderítővel akkor ott bizony probléma van......
  • nemtudommivan
    Ki van zárva. Csak medek és heavyk voltak ráadásul a csata elején beálltam arra a helyre és figyeltem a nyílt utcát. Chaffeval is hasonló "élményeim" vannak. Alig akarnak felvillanni az emberkék. Én elég ritkán játszom és feltűnő a változás. Őrjárat plecsnit nem tudtam szerezni két nap alatt egyet sem csak egy felderítőt. Azért ez nálam durva....
  • JeffDunham
    Orosz oldalon kíváncsi voltam hogy lesz-e a Su-122-44 akcióban, és megláttam az egyik eventet. A Google fordító szerint: expressz gyorsasággal kétszer is le kell "szivattyúzni" a 8-as 10-es legénységét hétvégén.

• madmanic
    ott írja a küldetéseknél melyik meddig aktív.
  • miga
    Ezt bírom...
    Tegnap rámkiabáltak hogy cheater stug3, all report stug3 cheater!!!
    Merthogy ő nem látott engem miközben lőttem.
    Megjegyezném, hogy az alap camu mellé van álcahálóm, a másodlagos képzés is fullon van (álca), festés. Ja, és a mellesleg előrement a szakasztársam periszkóp távcsővel, szintén jó camuval, ő mutatott mindent...

Nem lehet hogy azért látott, mert valaki mutatott téged???
  • nemtudommivan

Ha egy kocka 100 méter a kis térképen akkor a pz4s 500m körül szúrta ki a mozdulatlan elc-met és lőtt bele kétszer is himmelsdorfon. Persze én őt nem láttam amin nem is csodálkoztam mert szar a látótávolságom de akkor is.
  • sanyipapa
    Sziasztok nekem az lenne a kérdésem,hogy pár napja csak úgy magától kidob a játék vagy a csata kezdetekor,vagy most már akár közben is.Használok modokat xvm,stb valakinek ötlete? Előre is köszönöm.
  • bornofakone
    ja tényleg Coast is fasza lett, nincs már akkora campfest :)
  • popey8
    Komarin sokkal fosabb lett, mint volt. Serena Coast+Swamp viszont sokkal jobb lett szerintem.
  • bornofakone
    komarinon változtattak egyáltalán vmit? :D
    Eddig is szerettem, arty nerf miatt meg teljesen jó lett :)
    swamp meg jó kis map lett, tetszik nagyon, lehet azért is mert eddig minden csatám megnyertem rajta, de több lehetőség van benne, mint eddig volt.
  • Oddball29
    Én ki fogom takartatni ha lehet az enyémet. Elég ha a szakasztársak tudják, mennyire vagyok veszélyes.
  • silverchain
    Fost nerfelni kell valóban, T57-hez hozzá ne nyúljanak, jó ahogy van
  • Okmyx
    Mondjuk úgy tűnik, a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal...
    Egy hete még ezeket írták:

- T57 Heavy and Foch155 will NOT be nerfed in the next patch (0.8.9) but they will be nerfed in patch 0.9.0.
    - Swamp and Komarin maps are bad? “Your opinion is, as always..."

Ehhez képest ma:

- it’s unclear yet whether T10 Foch and T57H will be nerfed in 0.8.9
    - Komarin will be checked, whether it’s balanced
  • Sunsetjoy
    Erre azt mondanám, hogy ha takargatja, akkor nagy eséllyel szégyenli, vagy nem szeretné, hogy amiatt sorolják be. Tehát ha takargatja, akkor nagy eséllyel van vaj a füle mögött - persze bőven lehet olyan is, aki (és mint erre volt már itt is példa), hogy full inkognitóban nyomja, pedig csúnyán nem kellene szégyenkeznie sem.

A másik véglet pedig az, hogy annyira nem érdekli, azt se fogja tudni, hogy létezik (pl. az xvm-ről, az FTR-hez hasonló oldalakról se tud). Csak megeszi azt, amit eléraknak. És más játékosok ilyen szintjének konstatálásához többször xvm se szükségeltetik.

Én is kikapcsoltam a spec. modokat, amint bejött - amikor "ütni kell" a csapattársakat, hogy a módnak megfelelően játszanak, az nem buli. Abból elég a sima randomban is néha.
  • Lokker
    A Mission: Assault Brakers I-et most 1 nap alatt kell megcsinálni a 60 kill-t heavy-kel vagy az egész hét rendelkezésre áll? Azaz nullázza-e a killeket másnap reggelre?
  • Okmyx
    Hoppá!

- Storm states that the Noobmeter mod (or the XVM) won’t be banned, as it doesn’t interfere in anything, but there will be an option to disclose player statistics only to friends and clanmates (not public). When asked about the possibility that everyone with 1-49 percent winrate will simply hide their stats, making Noobmeter useless, Storm replies: “Everything is possible”
  • Solten
    Kb az elso heten kilottem, a jatekosallomany 90%-a eletkeptelen hozza.
  • Solten
    Jo sokaig birtad...
  • viper07
    Lehet, ha 3 HP -s tankot lő ki és még 1 kill-je is van :).
  • popey8
    Én is ugyanígy voltam vele. Nekem Mountain Pass tette be a kaput. Kár, h ennyire elcseszték ezt a játékmódot.
  • Szpecnyaz
    Én most kiszedtem az encountert. Régen szerettem, de amióta van ez a Redshire és Mines, az őrületbe kerget.
  • FosTalicskaa
    Egy normális magára is valamit adó játéknál, a játékban fellelhető játékmódokhoz tervezik a pályákat, de itt a world of bugsban csak visszab*sszák az alap mapokat máshova tett zászlókkal. (Hú ez aztán a kreativitás.) és aztán az esetek nagyjából 70%-ban tönkre is teszi az amúgy is vérszegény játékélményt az átgondolatlan hülyeségeikkel amiket peccsről peccsre tolnak bele a 10gigás mocsokba ami a world of tanks mappában terebélyesedik a vinyón mint egy rákos daganat...
  • bujcsik555
    Mountain Pass-on az encounter mód csak szerintem nagyon elcseszett? Kétféle kimenetel volt eddig amit láttam rajta csak, a jobbról indulók vagy kb csata nélkül simán behúzzák a zászlót, vagy becampelnek a kezdőnél a hegyre az egyik oldalról, a másikon meg a kanyarba, és 15 perc masszív állóháború megy. :/
  • Adjunktus
    Az AT-15 esetében a "paripa" jelzőt kissé indokolatlannak tartom.
  • AlucardHuN
    Jajj láncot kifelejtetten...hihetetlen hogy az is kell a churchil szerű gunhoz. De a azt 91 penes szart minek rakták oda? SerB vicceskedvű volt vagy mi? At2-őn több értelme lenni alternatívként.
  • zsupeti
    Az AT 15 már nagyon fasza kis paripa. :)
    Persze fullosan,és nem tier 10ben.Ja,és keressetek platoontársat.
  • Okmyx
    5000 kell a lánctalphoz, hogy elbírja a nagyobb ágyút, 4000 a következő szar gunhoz, majd 14500 a használhatóhoz, és innen még 15000 a top ágyúra... tehát 23500 free kell ahhoz, hogy használható legyen, különben van egy ágyúd 91 pennel IS-3 és társai ellen
    Hát én nekiláttam stockról, igaz a rádiók meg motorok megvoltak már másik ágakról, de nem egy leányálom (kicsit arra emlékeztet mikor megvettem az ARL V39-et, na azon is van egy stock gun).
    Jah és a toolbox árával is kalkulálni kell, anélkül nem is érdemes elindulni.
    3 napja gyakom már, és még messze van a vége, bár az AT 7-et valaki dícsérgette itt, csak a remény éltet, különben kidobnám, mint macsk... izé, mint a Cometet vagy az AC 46-ot.
  • AlucardHuN
    Jajj AT 8 már a nevétől kiráz a hideg:D Azt csakis baszott sok free xpvel szabad elkezdeni (kell kb 18 k egy értelmesebb lövegért aminek 145 a penje) De ráadásul ezek annyira csapatfüggők td-k, ha pontos a löveged azért nyúvasztod ki, ha meg még gyors is a tankod körberöhögöd:D
  • Kronos79
    Pihentetem. :) A hétvégén talán lesz időm tovább kínlódni. Az missiont ugyem tudom csinálni, mert a BDR nincs meg és nem is fogom erőltetni.
  • bujcsik555
    Nem tervezek, csak a hétvégi eventhez vettem meg, de mondom ha már a garázsba van kifejlesztem belőle amit lehet mielőtt eladom, úgy illik, de kezdem feladni :DD
  • Count Adyn
    Türelem kell hozzá meg hülyék akik nem tudják hol lőjék:D Ha már az at-2 kiakaszt ne is menj tovább a vonalon mert a következő nagy szopás lesz:D Én tegnap adtam el azt a szutyok at-8 at:D
  • Okmyx
    Hogy haladsz az AT 8-cal?
  • Kronos79
    Én már 3 napja ettől félek. Mindegyik 60% feletti. Tegnap mondjuk csak 9 csata volt. A mai eddig a csúcs 10/12.
  • Sunsetjoy
    Nos a random szerint holnap SZÍVNI fogom a hathengerest WOTban :D
    Wins / Battles: 75.0% (15 / 20) egy szerveren, egy nekifutásra. Tegnap 27-28 kellett.