418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #264249 Mindkét ágon haladj. Annyi hogy előbb érdemes a heavy ágat, mert rengeteg xp-t lehet vele spórolni a med ágra (pl a 113 kifejlesztésével ingyen megkapod a wz120 top lövegét, ami vagy 60k xp lenne).
Annyi hogy a 2 T10 közül a 121nek van csak értelme. -
Szpecnyaz #264248 Én meg a Medieval első részével kezdtem. Azóta mindegyik részbe beleöltem több száz órát. Most a Rome 2vel van 121óra játékom :D.
Am nekem pont a Medieval 2 tetszett a legkevésbé, mert annyira nem csipázom a középkort. A Rome 1 és az Empire/Napoleon (bár ez utóbbi elég kis térképpel dolgozott, ami nem tetszett) volt eddig a kedvencem. Mert imádom az ókori és az Napóleoni háborúk hadtörténelmét/harcászatát. -
Én megvettem reggel az E4-et, maradt 10 millam, oktoberben akkor lightosan tolom:D -
Kubukli #264246 Type58 után merre inkább? IS-2 vs T-34-1? -
A TW medieval2 tetszett nekem a legjobban.Nagyon tuti kis sorozat,rengeteget játszottam velük.
-
Szpecnyaz #264244 A Total War Rome II?
Hát, akik amiatt sírnak hogy a WoT bugos, a TWR-től felvágnák az ereiket :D.
Am meg nekem nagyon tetszik, kiélhetem a megalomániám a legióim élén :D. -
Van 2 millám, de vasárnapra nem lesz 1 sem, még a plusz 1m-el sem... Maus <3 -
Mondjuk 1 büdös szavam se lehet!
Augusztus óta annyi pénzt farmoltam ki prém nélkül hogy beszarás.
Tier10 Td, Tier9medium, majd 1000 darab javító, 400 gyógyszer, 150 tűzöltó, 2 darab ventillátor minden szintre + töltés gyorsítók +stabok ....
És még most is teli vagyok zsetonnal + GwE100 artyt még mindig eltudom adni + Is8ast is ( Is7nem kell )
Prém nélkül :D És nem mindennap kockultam, és még az új 1 millás eventet se használtam ki . 2 évig elég nekem ez a lóvé :D -
Oszt jó az? -
szakasz #264240 a játékban, bal felül, mission gomb, és ott a második (jobb oldali) fül -
Szpecnyaz #264239 Tényleg :D. De szar már.
De így legalább nyugodt szívvel fogom Total Warozni, nem fogom rákényszeríteni magam arra a napi x csatára mint eddig. -
pecaboy #264238 Hol van fent? -
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
Lol, fenn vannak az októberi állandó missionok...
50k XP-re jár majd a 250k kredit... Szánalom. -
FosTalicskaa #264235 Az a lényeg hogy ne költsön rá... Épp elég az a pár retardált barom aki tolja a pénzt ezeknek a komcsi disznóknak ezzel is akadályozva, hogy értelmes játék kerekedjen ki ebből a szarból... -
yossarianHUN #264234 Nekem speciel még jobb emlékeim vannak róla, mint az IS-3-ról, jobban is szerettem, pedig azt szokás emlegetni a T8 királyaként. -
Nem kötelező játszani ezt a "bughalmazt". -
AlucardHuN #264232 Lehet ám, kár hogy a hasa nerfet kapott. De nagyon élvezetes, igaz még csak 88-as van rajta de az szépen muzsikál:) Is 3-kat lehet vele ijeszgetni:D Ha meg snipolni kell elé sok lövés tud pattanni.
Nade végre kifulloztam a vk 3001 H-t, eszméletlen jó t5-ben a konisch. Egy ideig elleszek vele mint fun kenyérkereső. -
SASA86 #264231 Ez a rohadt játék... ennyire kiszámítható legyen vmi.... már 2napja 14győzelem után 5-6 vereség zsinóban.... most is elértem a 14 győzelmet 70% winrátával és mitha másik dimenzióba kerültem volna egymás után 7 vereség... mikor lerontottam a statot 55%-ra akkor meglett... nevetséges amit ezek a vadbarmok csinálnak ezzel a "játék"nak nevezett bughalmazzal. -
gabor145 #264230 Nektek sem működik az XVM? -
Rodzsung #264229 ááááh ez egy baromi élvezetes meccs volt, tetszetős ez a leopard proto, kíváncsi vagyok milyen lesz ha lesznek is rajta cuccok :D
REPLAY -
yossarianHUN #264228 KT MM-jével régebben nem volt gondom, de mikor 8.7-ben visszavettem, tényleg meglepetésként ért, hogy a csaták kétharmadában T10-ben bohóckodhatok. De annak még lehet trükközni a frontjával, ha az ember ügyesen bánik vele, sokat ki lehet hozni belőle. Tiger P megbosszulja az ilyen próbálkozásokat, nem tudsz mást, mint reménykedni a 200 mm-edben, mert ugye forgatni nem lehet, mert seperc alatt kilyuggatják az oldalát, vagy a frontja szélét, ahol vékony a páncél. Már ha véletlenül olyan fogalmatlan az ellenfél, hogy nem eleve a tornyot lövi, ami azért ritka. -
AlucardHuN #264227 Látom úgy jártál vele mint a KT-val, azzal is szeret téged t10-9-be baszni:D Mondjuk engem se kímél néha. Amúgy pszichológiai tényező nálam pont hogy fordítva van, bátrabb vagyok vele de az nem jelent mindig pofára esést. De ahogy mondod: Ahogy az AT-knál, úgy ennek a gyengéire is rájött már majdnem minden 2. jöttment. Magas tierben meg igen, nincs mese, sniperkedni kell. -
Lokker #264226 Én is anno pont azért fejlesztettem Tiger P-t, hogy milyen faja páncélja van, aztán jött a kreditért vehető aranylőszer és boldog boldogtalan átlőtte, mellé még lomha is. Tigrissel azért összejönnek a 9 killes körök is. :) -
yossarianHUN #264225 Én sokat vártam tőle, de csalódnom kellett. Ma már minden jöttment tudja, hogy a tornyát kell lőni, ráadásul engem az esetek 80%-ában T8-ba, vagy 9-be dobott, ahol már senkit nem tart vissza a kétszázas front sem. Csak mutatóba kerültem néha T7-be. Ehhez még jön a pszichológiai tényező, hogy az ember a relatíve vastag front miatt bátrabban megy előre, amiből aztán a fentebb említett okokból kifolyólag többnyire nagy pofáraesés lesz.
Én a végén már beálltam a kizárólag sniperkedős harcmodorra, a páncéljában egyszerűen nem tudtam megbízni, erre a szerepkörre viszont akkor már a sima Tigris jobb, a jelentősen jobb RoF-jával, és a némileg jobb célzási idejével. És még elég lomha is, a sima tigrincs top motorral legalább egész jól gyorsul, és mászik emelkedőt. -
Jó kis AT15 csata...megint...
link -
AlucardHuN #264223 Ahogy pecaboy is mondta egy ideig "alternatívaként" raktak rá tornyos TD felszerelést (periszkóp, háló). A célzásgyosító+ venti-vel még-gyorsabban fogja köpködni a skulót:)
Amúgy csatához annyit hogy olyan csapatot fogtam akik arra gondolltak hogy a hidat védjük, így a hulldown tankokkal kevesebb probléma volt. -
Oddball29 #264222 10:5-nél nem dicsőség előremenni.
Én nem is bízok olyan szakasztársban, aki sebzésre megy, mert attól még simán veszítünk. Csak olyanban, aki agresszív és területet akar foglalni már az első perctől. -
Greenscape #264221 Ez azert is lehet mert esetleg olyan tankban ul(med) amit atut mindenki a tierjeben.
A masik, hogy egy jo jatekos ertekesebb a csapatnak mint egy piros es vesztes allasnal probal minel tovabb eletben maradni ezzel is novelni a csapat gyozelemi eselyet. En meg nem lattam kek vagy lila jatekost harul bujkalni 10-5-os allasnal. Azok mennek elore, hogy meg tobbet sebezzenek megha beledoglenek akkor is. -
pecaboy #264220 A simára sztem most már a szokásost: célzásgyorsító, venti. Mert 8.8 óta nem csak snipernek jó :) Előtte még lehetett gondolkodni, hogy esetleg álcaháló meg periszkóp se lehet rossz neki, most már nem érdemes. -
kesebaro #264219 Többet nem tudtam kisajtolni szegényből. Most a pattont nyúzom most lett fullos. -
Grat ez igencsak szép eredmény! Egyébként milyen felszerelést érdemes a sima tigrisre rakni? Eddig a töltésgyorsítót vettem meg rá, de még a maradék 2 slotra agyalok hogy mit rakjak. :) -
Oddball29 #264217 Jah, itt szokott kibukni, hogy ki az, aki előszeretettel a másikat használja pajzsnak inkább. Aztán meg velejéig fel van háborodva, hogy voltak képesek a többiek így is elveszíteni neki a szipi-szupi körét, amiben ő sebzett a legtöbbet. Hát igen, mert végigkempelte az egészet a drága. -
Oddball29 #264216 Nem elképzelhetetlen, hogy meglesz annyival. -
Greenscape #264215 A CW-t ne hasonlitsd ossze a randommal. A randomban a jatekos sajat maga kreativitasara epiti a jatekot. CW-n meg megmondjak mere menjen es mikor, mit csinaljon. Ha egyre jar az agyuk a field commanderrel akkor azt mondjak milyen fasza jatekos mert egybol azt csinalja amit mondanak neki. Ha viszont nem akkor jon, hogy ez egy szar jatekos mert egy sima utasitast sem tud vegrehajtani. Nem mindenki jo katonanak. -
FosTalicskaa #264214 Valamilyen? Egyértelműen a stat miatt... :D -
kesebaro #264213 Akkor gondolom pershingel 2536 xp prémmel az kb 1650 xp prém nélkül. Ne is álmodjak a 3k goldrol :( -
AlucardHuN #264212 Kinek mi jön be jobban. Sima Tigrissel okosan kell játszani. Nekem a Porsche verzió jobban bejön. Nagyon jó a frontja és erősebb a torony (persze aki tudja hol kell lőni...nemcsak a hasa de ugye a torony egyes részei, és főleg a kupola lőhető). Emellett elöl van a torony, és keskenyebb a Tigrishez képest. Mondjuk ez a célzásbeli különbség furán ért... De ez az a tank, amivel a t8-asok ellen is tudsz legénykedni 
-
Greenscape #264211 Egyre tobb masodik acc-os lila jatekos van akik valamilyen okbol ujrakezdtek a jatekot.
A 2-300 wn6-os jatekosokrol meg annyit, hogy egyszer a te oldaladon van egyszer meg a masikon. Ne mondja senki, hogy nem meszarolt mar le olyan jatekost aki csak a tornyot forgatta ossze-vissza.
Csak a csata heveben ez nem marad meg bennetek. Ha viszont egy ilyen miatt kaptok ki akkor egesz este ezen idegeskedtek es teleszarjatok a forumot a "nezzetekeztahulyet" posztokkal. -
TomDantes #264210 Ez nem stimmel ám teljesen. Igenis el várható, hogy valaki ismerje az irányokat, tudja merre kell fordítani a csövet. Elvárható, hogy med tankkal ne TD-t játszon, elvárható ,hogy TD-vel ne rohamozzon ész nélül, hogy nehéz tankkal ne mássza meg a legmagasabb hegyet, stb.
Elvárható, hogy azért legalább eltalálja a célt
Elvárható, hogy a Tigrisén ne a 105-ös rövid csövűt használja HE-vel...
Ennyi csak.