418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pityu0

• Oddball29
    De, azért írtam, hogy fentebből kapja, és akkor nagyobb lesz a szög.
  • Oddball29
    Na, első hadjárat idején ezért tiltottam le a HEAT használatot medeknél CW-n, ha más medekre mentek vadászni. 1. lassabb, távoli mozgó célt el se találják vele, vagy belebasszák a láncba, és akkor pocsékba megy. Csak hevi/TD ellen és csak szemből.
  • yossarianHUN
    Tud, és ez a kulcsszó. Ami gyakorlatban azt jelenti, hogy random csatában 15-ből 1-szer fog. Nagy megkönnyebbülés, komolyan:D
  • Maala
    Ebben a 150/50-ben ugye nincs benne az, hogy a te tankod magasabbről lő, és ezért még adódik az 50°-hoz pár fok?

BTW, most teszteltem, és ha 2x is megcsinálod az 5k sebzést 1 csatával, akkor +50k kredit. Nyami nyami. :) (Kár, hogy JT-vel belelőttem egy csapattárs e-75be is egyet véletlenül -25k :D)
  • Oddball29
    150/50 az olyan 215 effektív körül lehet, kicsit fentebbről kapja, rosszabb szögben és kb. 40 fokos oldalszöggel már tud az pattanni, ha akar. Talán a láncfeszítő görgőn keresztül átviszi, de abban sem vagyok biztos.
  • JeffDunham
    "Jeff noob, és kész. :D"

Na a lényeg itt van, a többi csak körítés.
  • yossarianHUN
    Első görgőnél? E-100 hasát ott lövöd át, ahol épp nem szégyelled.
  • Maala
    De azt nem a hasánál lövöd át, hanem az első görgőnél. Vagy nem egyről beszélünk?
  • Maala
    Igazából szerintem a HEAT goldos tankokkal azért (is) érdemes menni randomban arannyal, mert éles (CW, ESL, egyéb kompetitív) helyzetben teljesen máshol lehet vele átlőni a tankokat, mint sima AP/APCR-el. Egy ideje gondolkodom már, hogy T10-ben megyek pár kört csak full golddal, de... meh. Túl drága lenne.

Tegnapi eset, T57-el CWn 1 tárat belelőttem IS-7 láncába, 4x láncolva 8mpn belül, holott ha egy kicsit följebb viszem, simán átüti a szemnél. Pedig tegnapelőtt, és múlt héten is simán megcsináltam ugyanezt (mármint, hogy átütöttem). De a rutin hiánya ugye...

De elkanyarodtam a témától. Jeff noob, és kész. :D
  • yossarianHUN
    Ugyan kérem, még a beforgatott E-100 hasát is 220-230 pennel viháncolva lehet lyukasztgatni, és még ki is gyullad minden második találatnál
  • Maala
    Csak az az E100 (német tank) könnyű préda, ami nem forgatja be magát normálisan, az meg nem függ a lőszerhasználattól, szerintem.

Mondjuk valószínűleg rádobna +1k avg dmg-et, ha full HEAT-el használnám, de... meh, ez van.
  • Maala
    Szerintem egy Locustot lehet majd érte kapni! Kár, hogy pont a gamesconos 2 hétben nem értem rá játszani. :(
  • Oddball29
    Nekem nincsen, szóval első kézből ezt nem tudom. AP-vel lövő E-100 viszont állandóan könnyű préda.
  • TomDantes
    Aztafaszom...arty egy kilövéssel kiszed. Mint a régi szépidőkben. 1200 hp egy lövéssel sutty...lenyűgöző.
  • Oddball29
    Személy szerint semmi. Aki viszont azzal kezd egy csatát, hogy egy felderítő-közepes tankkal sniper pozíciót vesz fel, és nem a kulcspozíciók fele megy, és a garantált sebzésért FPS-módjára lövöldözik ész nélkül prémiummal, az SZAR játék. Legalábbis nem büszkélkednék vele.

Ha még valami disztingvált lőszerhasználatot láttam volna, de könyörgöm, annak a nyomorult T54E1-nek is akármivel ki lehet lyuggatni a tornya tetején az a merőleges sávot.
  • Maala
    E-100/fv td miért kivétel? Ne vicceljünk már, 232mm pen bőven elég azzal az alfával, egyedül IS-7, ami problémás. :D Noobs.
  • zsan666
    Igen, nekem is hasonló jutott a fejembe az írása alapján. Prém tankkal elért nagy kredites meccs tabu, top tierként elért sok kill szintén tabu - hát így könnyű... Eh...
  • JeffDunham
    Most komolyan. Neked most mi a f@sz bajod van velem? Nem nézted végig. A legvégén a 2v2 csata nagyon kemény volt amiből lehet tanulni is. Erre fikázol csak engem.

Legyen kiírva az is hogy 500 wn6 alatt nem írhat senki a fórumra, aki nem ért el három medált az nem tehet be képet, továbbá a fullos tankkal elért ace tankert sem lehet linkelni, mert stock tankkal az igazi kihívás.

Nem érzed úgy hogy kicsit túl lőttél a célon? Hiszti bammeg az megy...
  • yossarianHUN
    Volt róla szó, hogy IS-6 jár érte, de ez csak urban legend, nincs megerősítve hivatalosan.
  • Maala
    Én is 2k XP-re már Ace tankert kaptam ma az M4 Shermanre... Mondom wtf? Hát nem a medium tankokra lehet most 3k goldot kapni? Érthetetlen számomra...
  • matyashun
    Sikerült letölteni a wot-ot, valószínű a mappa ahová töltötte eddig a c meghajtón volt ,nem lett átrakva az e-re,
  • JeffDunham
    Jacktorral beszéltem ma reggel és valami olyasmit mondott, hogy ha valaki megcsinálja az összes ilyen "1 hét prémes" küldetéseket, akkor a végén jár valami extra bónusz. Erről nincs információtok?
  • Oddball29
    Akkor nem kell belinkelni. Ugyanezt kapnád hivatalos fórumon is. Olcsó prémium spam, kit érdekel? Én se rakok be olyan csatát, amit gold ammoval nyerek meg.

Szpecnyaz: rakd már ki bannerbe, hogy olyan játékat ne linkeljenek már be ami ~1350/2000 alap/prémium xp alatti, és a saját hp-jánál több sebzést vitt be gold ammo-val. E-100/FV 183 lehet kivétel, a többi webszemét.
  • JeffDunham
    Azért használtam full goldot mert mégis csak háromszoros tp-t ad, és nem mindegy hogyan teljesítesz a csatában. Azért 7000 tp mégis jobb mint 2500... főleg úgy, hogy a tízes még nincs kihúzva.

Simán kikaptunk volna, pedig az ellenfél sokkal gyengébb volt. Nézd csak meg a top tankjaikat. Megkapták az összes siemkát.

• Oddball29
    Ez ál-achievement. Kicsit is tudatosabb ellenfél feltöröltette volna veletek a padlót, és akkor nem segített volna rajtatok a pay to win spam sem.
  • Lunki88
    Első csatám a stock királytigrissel. :) Eddig tetszik, mondjuk most szerencsére top tier voltam.
  • JeffDunham
    Az észrevételed jogos. Jól összefoglaltad a történteket.

A válaszom: mert megtehetem már. Ha nem így lenne, nem csináltam volna így.
    De amint látod az eredményen, igen is kellett ez a kis plusz ahhoz hogy nyerjünk.
  • TomDantes
    Ilyen nincs. 3-0-ra vezetünk. Jó, mondom,na van esélyünk lehet nyerünk, végre egy jó csata. Egy perccel később: 3-10. Hogy a bánatba lehet ez? Ilyen nincs. Öngyilkosok lettek, betolattak a vízbe? Fel se fogtam mi történt.
  • Oddball29
    Kb. három percig bírtam cérnával. Miért kell egy alapvetően flanker platformon másféltucat gold ammot bevinni, és főleg olyan célpontra ellövöldözni, amit kemény 150 pen is vinne a megfelelő helyen. Miért kell egy heavy scout-al/pozíció rusher-el sniperként idétlenkedni, miközben az a map 3/4 részben a bal szélső magaslaton dől el?

Ez pont az a fajta passzív játékstílus és olcsó prémium spam, amitől kiütést kapok.
  • JeffDunham
    T-54 Ace tanker sikerült. Szinte csak golddal lőttem az elején amíg el nem fogyott. A végén 1v1-bben maradtam egy AMX-120-al és sikerült lenyomnom. Nagyon izgalmasra sikerült a vége.

LETÖLTHETŐ REPLAY

• JeffDunham
    Használom rendszeresen a spoilert, és tudom hogy mit illik, mit nem.

Anno megkérsz valamire, megcsinálom az érdekedben, erre meg itt ki akarsz oktatni. Cö-cö-cö...
  • crossy104
    Győzelem!
    Map: South Coast
    Date: 2013.09.28. 14:30:50
    Jármű 8,8 cm Pak. 43 Jagdtiger
    Szerzett tapasztalat 1 681 Szerzett kredit: 120 313
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Spártai
  • Maala
    Akármivel, 1 kill kell, meg no dmg/pot dmg.
  • Maala
    Érdekes, 2x van az októberi +20%-os crew xp küldetés benn a rendszerben. :D Timeeeee szórakozik?
  • TottiHUN
    artyval is meglehet nyerni az álca hálót?
  • ropi88
    azt hiszem itt lehoztuk a csatát...

tank ász ezzel a kis tankkal
  • SzocsA
    ilyenkor mi a f@szt csináljak? az időt nézzétek. 45 másodperccel a játék kezdete után, a két is7eseünk meghalt..
  • Maala
    Amúgy rakjátok fel az XVM Test3-at, már benne van, hogy az első oldalon is kijelzi a sebzést/spotdmg-et, valamint a nettó profitot.
  • TOMSILENT
    na végre....nem difít...