418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #264489 a legnagyobb hátránya az, hogy nem lehet negatívba kitéríteni az ágyút.. Dombos területen bármi beszopatja nem csak a kv1.. -
Okmyx #264488 Én jobbnak tartom mint a KV-1-et. Az ágyúja sokkal jobb. 3 lövésből leszeded. Más tankkal T5-ön ezt nem tudod megtenni. Ráadásul sokkal jobban is mozog mint a KV-1 vagy a Churchill.
Sokan épp ezzel buktak be, hogy a "BDR G1B egy szar", jöttek nagy mellénnyel, aztán a ráfaragás után meg ment a cheater-goldnoobozás.
Más kezelésmódot igényel mint a többi heavy, ennyi a titka. Ha rájössz hogyan kell használni akkor jó szórakozást nyújt.
Még T7-en is elboldogul. -
pecaboy #264487 Megvan már a 90-es hozzá? Annak 135 pen, 240 dmg értéke van! Ha van valamilyen fedezéked, ami mögé két lövés közt elbújhatsz, simán lezúzol egy KV-1-et. -
Most játszottam másodszorra vele ugye a killekhez - a B1 után felüdülés volt.
Most az utolsó killeket 1 meccsen hoztam vele. 5x lőttem, 5 tank kampec.
Győzelem!
Csata: Highway 2013.09.29. 10:50:59
Jármű: BDR G1 B
Szerzett tapasztalat: 1 470
Szerzett kredit: 34 392
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító -
pecaboy #264485 Lősz-elbújsz. Lősz-elbújsz. Ki kell használni a magas alfáját, mint a KV-1S-nél (tudom, tudom, az ezerszer jobb tank). Ja, és jól lehet vele sidescrapelni, amíg kb. 30 fok alatt tartod a szöget.
Egyik elég komoly negatívuma egyébként, hogy ugyanolyan bénán néz ki, mint a tech láncában a korábbi tankok :) Francia Fo(s)ch. -
madmanic #264484 eddigi tapasztalatok alapján ki van zárva. hogy ezzel a fossal lenyomj egy kv1 et.. KIZÁRT. -
Okmyx #264483 Amíg nincs rajta a top ágyú addig rohadás és szívás lesz.
Utána viszont az egyik legjobb mókát nyújtó T5 tank.
A RoFja kisebb ugyan a KV-1-nél, de ha az első lövés a tied akkor simán kilövöd 1vs1-ben.
A páncélja nagyon szar, nagy felület, weakspotokkal, support tank kategória, direkt ezért hagyták magasan a camo értékeit: festés+háló+cam skillekkel jól lehet lesipuskázni vele, állandóan eltűnik. Első vonalbeli harcra teljesen alkalmatlan, semmi áttörés, meg brawling, sokan beleesnek abba a csapdába, hogy rendet tenni indulnak vele.
Tegyél rá benzint, a top ágyú simán kitermeli körönként az árát, és akkor jobban mozog. Nálam Vent+rammer+háló volt a felszerelés és a legénységen BiA és camo.
Kifejezetten élveztem vele a játékot, 113 meccs és 66% WR.
Persze kinek a pap, kinek a paplan, akinek ez a játékstílus (kicsit TD-s) nem jön be annak meggyűlhet a baja vele. -
madmanic #264482 feldughatom ha bárki keresztülfingja, meg tetűlassú... -
pecaboy #264481 Az nekem is jól jönne. A mostani nyolc "kicsit" szűkös. Kettőt így is-úgy is el fogok adni, mert csak a 20-20-20 eventhez kell, viszont a barakkom tökig van skilles legényekkel, ki kéne már őket szabadítani onnan.
Egyelőre reménykedek, hogy nyerek valamit az aktuális screenshot versenyen... -
pecaboy #264480 90 millis löveg? Annak nagyobb a sebzése, mint a KV-1 85-ösének. -
ratgab #264479 De én nem is top tierről beszéltem. Csak kedvezőbb besorolásba, de ez csak az én hülyeségem, lehet csak a véletlen műve a dolog esetemben. WG nem erősítette meg és itt a kollégák is cáfolják, tehát biztosan rosszul vontam le a következtetéseket. -
pecaboy #264478 Igen, én is így tudom. -
pecaboy #264477 Azt biztosan tudom, hogy ha újonnan veszel egy tankot, azt mindig toptierbe rakja az első meccsén. De hogy alap cuccal gyakrabban kerülnél toptierbe? -
ratgab #264476 Tökéletesen értem. Lásd utolsó Hsz. -
Ok nem érted, Én meg nem fárasztom magam.. -
csoszi87 #264474 Erre akartam én is rávezetni.
Nem csak hogy nincs rá bizonyítéka, még a WG is hülyeségnek tartja ezt.
Ezután nem csak hogy megmásíthatatlan a véleménye, de még hirdeti is. -
ratgab #264473 További viták elkerülése végett nektek van igazatok. Nincs összefüggés a felszerelés és az MM között. Felejtsük is el, hogy bármit is beírtam. További jó bizonygatást mindenkinek... -
ratgab #264472 Nem igazán izgat a véleményed. Nem én írtam le ,hogy stock tankként kedvező az MM. Innentől mit is kéne bizonygatnom?
Jobb felszereléssel nagyobb tierű csatákba is bedob. Józan paraszti ész. -
crossy104 #264471 Győzelem!
Map: Prokhorovka
Date: 2013.09.29. 11:36:12
Jármű Pz.Kpfw. I Ausf. C
Szerzett tapasztalat 1 438 Szerzett kredit: 22 618
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Azért kellene csak bebizonyítani, hogy ne vezess félre másokat azzal hogy a téves, vagy csak éppen nem pontos megfigyeléseidet tényként közlöd. -
Túl lehet rajta jutni :) -
csoszi87 #264468 Valaki esetleg hallott olyan infó morzsát, hogy lenne majd a közeljövőben olyan akció, hogy garázst lehetne nyerni?
Már így sem tudom melyik ujjamat harapjam ha ki akarok próbálni 1 tankot. -
madmanic #264467 ennek a rohadás bdr nek egyetlen jó tulajdonsága van? csak egyet mondjatok... -
ratgab #264466 Én is ezt akartam írni...:-) -
csoszi87 #264465 Jó feladom. -
ratgab #264464 Kedvező MM nem egyenlő top tank szerintem. Ha már középre rak, akkor már van keresnivalója az embernek. Alsó harmadban ágyutöltelék.
Nem mondom T20-al alsó harmadból is volt már 4 killem. Ebből 2 Is3 is.
Én így vettem észre, ennyi. Miért kéne mindent bebizonyítani? -
ratgab #264463 Pont leszarom. Stock tank kedvezőbb MM-et kap egy ideig. Ez a lényeg. -
Okmyx #264462 Semmi köze a moduloknak/felszerelésnek ahhoz, hogy az MM milyen tierbe sorsol.
The match-making system is “blind” – its purpose is to form teams so that the total weight of each team is equal to the weight of the enemy team.
- The system does not consider (!!!):
1. installed additional equipment and/or expendables.
2. experience level of the crew.
3. how good the player is.
4. nation of the tank.
5. tank’s modules.
SerB szerint ami befolyásolja: a frissen kifejlesztett tankok egy ideig topba kerülnek, illetve ha túl sokat vagy alul akkor egy idő után középre pakol. Minden más csak összeesküvéselmélet.
Ha szükséges ki lehet keresni SerB megnyilatkozásait ezügyben. -
haflac #264461 Teljesen mindegy ,hogy hova rak,ha a top tank full stock.Ez a kedvező mm?Egyébként meg 10-es agyúval tök min1,hogy a lista alján vagy a tetején vagyok.Alul jobb lenni mert akkor nem tőled várják el,hogy "diktáld a tempót". -
csoszi87 #264460 Hát én S35-el talán 1x voltam eddig top tank.
Pedig alap az ágyú.
No most akkor mivan?
Luch-al kifejlesztve inkább rak T4be.
T28-am alig top tier.
T18 mindig top tier.
Azon kívül, hogy így érzed van-e akár 1 morzsányi kis infód, vagy valamid hogy ez tényleg így lenne? -
Közeleg a tél... -
Kijött valami tankos játék? Vagy mi ez a sok account hirdetés hirtelen? -
madmanic #264457 polskapowaaaaaa -
ratgab #264456 Folyamatosan alsó 3-ba rak gondolom.... Not. -
ratgab #264455 Nem... Tapasztalat. Stockként nagyon ritkán rak az alsó harmadba. Akkor is max azért ha scout vagy illetve ha nagyon nincs más akivel kipótolhatná a csapatot.
Mondom ezt 8000 csata után. Számtalan tankot kipróbáltam már én is. -
haflac #264454 Tegnap vettem meg a su122-54-et semmilyen kedvező MM-t nem tapasztalok vele,viszont,hogy átlag feletti idiótákkal,és rengeteg alap tankkal sorsol össze na azt már igen.Ez a kedvező MM,az marhaság,csak kitalált duma. -
TomDantes #264453 Hogy milyen volt a tegnapi nap? 38%-os győzelmi arány....annyira szar nap volt, hogy Ferdinand-al 50% felett volt egy kicsivel a győzelmi arányom, és...lement 48%-ra. 2% egy délután alatt..azért ez nem semmi.
Ma pedig: persze vereséggel kezdtem. Lesz ez még rosszabb is. -
csoszi87 #264452 Tudnál erre mutatni valami képletet?
Hogyan hat az MM-re mondjuk 3 felszerelés, vagy a top ágyú?
-
ratgab #264451 Arányok... -
ratgab #264450 Nem az. Felhívnám a figyelmet a gyakran szócskára. Tehát nem mindig.