418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Thoryne #264529 Utálom a stresszes helyzeteket... 9 kill, 5,8k dmg... egy rossz döntés és vége az egésznek -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pecaboy #264528 De arra is céloztál, mármint a távolabbi elülső görgőre. Azt nem tudom, mi okozott sebzést.
-
Mivec #264527 Boccs az offért ismét. Eladó account -
-Azért lőttem ki golddal a KV-1S-t, hogy enyém legyen a frag. Az első 7 meccsen 8 killt sikerült összeszednem a BDR-el, a maradék hármon még 11-et. :D Azt hiszem, ez sok további kérdést is megmagyaráz. :D
-Az AT-8 motorjára céloztam, hátha kigyullad. :D Esélytelen volt.
-Azért lőttem golddal, mert ideges voltam, hogy nincs frag. :D Plusz, nem akartam kockáztatni sem.
-Nem hátsó görgő, hanem távolabbi elülső. :) -
fakkika #264525 http://s1.armyduel.com/r14194 -
fakkika #264524 http://s1.armyduel.com/r14194 -
pecaboy #264523 Kis utólagos okoskodás:
- Az elején miért lőttél golddal KV-1S-re?
- Oldalról az AT8 felépítményét kellett volna céloznod - a jobb oldalán csak 50mm páncél van. Te meg mindig a lánctalp tetejénél lőtted, pont ott, ahol 101mm + 38mm kötény + 30mm lánc van, azt persze, h nem lövöd át sima lőszerrel :)
- Még mindig nem értem, minek kellett gold - ha simával lőtted volna azt, amit lőttél, ugyanerre az eredményre jutsz, csak több pénzed marad. Pl. AT8 kupoláját ugyanígy átvitted volna simával is. A sima AP lőszer 135 penje az elég sok.
- Az AT-2-t simán elölről trackelted, nem a hátsó görgőt lőtted szét. Hogy mitől sebződött, na, azt rohadtul nem értem én se! :) Majd valaki megfejti. -
kisokka #264522 Na úgy én is, valami tier 2-es-el. PZ IC kilőtte belőle az összes legényt és állt a tank
Még ott próbáltak lövöldözni, meg gyilkolni, de semmi, olyankor már nem robban.
Itt viszont szó szerint robbant a tankom, na mondom ennyi. Aztán pár sec-el később robbant megint és akkor mondták a hangok, hogy tipli ki a tankból, mert vége van. Fura volt. -
hNeo2 #264521 volt már?
IMDB - Stalingrad 2013
vélemény? -
Én úgy jártam hogy kicsapták mind 3 legényemet, a tank még lendületből begurult fedezékbe, és éltem ugyan de csak nézelődhettem...:D -
kisokka #264519 Elég brutálisan lagol a szeró, az előbb kidobott egy csatából, most meg 13 75-ben ülve azt hittem már megpusztultam, mert robbant...Holott nem, maradt egy kevés hp-m, mire észrevettem, hogy még élek, na akkor haltam meg 
-
AlucardHuN #264518 A 165-ös pen teljesen baráti, mint az orosz 107-eseké. De a végén azért majd rárakosgatom a 90-est, hisz nincs jobb annál mikor egy t6-os csapkodja az Is3-akat:D De addig mindenképp a 105-ös. -
madmanic #264517 20 kill megvan, csak 2 napba telt, fospisztoly bdr eladva... -
AlucardHuN #264516 Jah ezek az I. vh-s tervezési vívmányok... de mindegy már hozzászoktam az ilyen snajper heavykhez :D -
Most recent: 1385 WN7 37% WR ezigy mi?:DDD -
Én a 300-as sebzésű ágyúval (gondolom 105mm-es) használtam (ahogy minden franciát, amire fel lehet rakni ezt a nevetségesen OP ágyút, legyen az S-40 (igaz, itt még nincs AP), S-35 CA (platoonban a régi KV-1 feeling, 1-1 lövéspár -1 tank), vagy ARL TD/44.
Lehet, a hogy a penetrationje csak 165 AP-val, de ha nem elég, akkor ott a 222mm-s APCR (Én anno nem használtam, még nem volt kreditért gold). Viszont megtanít weakspotokra célozni, és türelmesen kivárni az összeszűkülést. Low Tierben hasznos ezeket megtanulni, itt még nem büntet érte annyira a játék.
Magát a tankot 5-10°-al lehet beforgatni, különben átlövik az oldalát a lánc között, de amúgy elég jól pattog. T-34 nem lövi át gold nélkül, ahogy a legtöbb tank is pattogni fog róla 150mm pen alatt. Fejlesztett toronnyal már a torony sem lesz gyenge pont, fronttal harcoló tank.
Egyedül a sarok mögül kibújással van nála gond. -
pecaboy #264513 Meglesem. -
yossarianHUN #264512 A színeket kell nézni. Asszem ebből ma sem lesz játék. És ez T7, nem 4. -
Bmsrt n2 #264511 Uram isten...T10 csata,Bat-chat 18000játék 45%Wr,E-100 12000/43%...az eredmény?Magáért beszél...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak ezt a kettőt elég volt csekkolni...
Persze top sebzés a csapatból T8-td-vel...hihetetlen,kéne ezeknek egy külön szerver,irdatlan ütemben szaporodnak...mondjuk 5000 csata után,ha nem üti meg a 47%-ot automatice menne a "kisegítőbe" a saját fajtája ellen...
-
pecaboy #264510 Amit a tankviewerből kiolvastam:
Szemből a teste jó erős, bár a lánctalplövés gyakran okoz sérülést is (kb. 100-120 pen fölött): a francus heavyk meg Churchillek sajátossága, hogy a test körül van körbefuttatva a lánctalp, és némelyiknek elég gyenge a lánc mögötti páncél. Az ARL-nek speciel csak 50, de legalább jól meg van döntve, ezért kell bő 100+ átütés a sebzéshez. A tornyát közvetlenül a löveg körül, ill. a lövegpajzson kívüli frontlemezt át lehet ütni 75 ill. 110 pennel. -
ratgab #264509 Egyetértek. Amúgy nem az első 50k xp-s napom. Arra tökéletesen jó, hogy a szokásos grindeljük ki az új tankokat mellett van valami változatosság is. Valami cél ami motiválja az embert.
Most épp a 20 tankos missionnel bíbelődöm én is. -
De ha érdekel, nézd meg, ahogy szerencsétlenkedek tanácstanalul. :D
Külön vicc, hogy olyan lassúak a brit TD-k, hogy az időérzékemet is megtréfálták. -
Nekem a duplázók végére 40k szokott lenni... Ennek ellenére én sem hiszem, hogy sokszor meglesz a 250k kredit októberben... -
Azt hiszed? A hellcat 1 lövéses volt, azzal nem is volt gond (csak az AT-8at kellett elkerülni közben), viszont az AT-8 oldaláról pattogtam, mint a kurvaisten, csak az utolsó golddal tudtam kilőni, miközben lőtt már az AT-2 seggbe... Csoda, hogy nem gyulladtam ki, hanem 200 hp-nál lepattant az utolsó lövésével. (A kis pöttyögtető volt rajta)
Aztán gold nélkül az AT-2t kellett lőni, ott szerencsém volt, mert frontra beadott egy olyat, hogy sebzett, és láncolt a távolabbi (!!!) oldalon, és elhasználta a repair kitjét... Csak mire ez nekem eszembe jutott, addigra majdnem lejárt az idő. Onnan meg könnyen kinyírtam. :) -
pecaboy #264505 Akkor együtt ünneplünk: én éjszaka 3-4 körülre lettem meg életem első egy nap alatti 50k xp-jével :P Az az egy nap prém mondjuk totál nem éri meg ezt a szenvedést, de amúgy is húznom kellett a 20-20-20 killes tankokat. -
ratgab #264504 Más:
10 perccel a mai nap lejárta előtt még 3000 xp hiányzott a napi 50k-hoz. Utolsó meccsen KV3-al (3x-os szorzó van most US szerveren) sikerült begyűjteni a 3k xp-t....XD Úgyhogy megvan az 1 nap prém. -
Bmsrt n2 #264503 Aha,ez megoldotta,köszönet
!
Én nem ismertem:) -
ratgab #264502 Ha kigúnyolodtad magad lapozhatunk...
-
pecaboy #264501 ...mármint szemből bal oldalán. -
pecaboy #264500 Többnyire azért elég az a 135 pen, gondolom :) Pokolcicát mindenhonnan, AT-8-at az egész bal oldalán meg kupolájánál, AT-2-t löveg fölött vagy kupolán simán átviszi az is. Még az AT-2 a legneccesebb, kicsi a kupolája - egyszerűbb láncolni és oldalról/hátulról péppé lőni. Szemből úgyse viszi át a 175 pen gold ammo se. -
AlucardHuN #264499 És Arl 44-ről mit tudtok mondani? Adatait nézve ez sem bravler (puha az oldala) de pofás a frontja meg kap 2 bazi jó löveget (a 105-öst meg a 90 mm-est ami 212-mmt csap át. -
Relogolj. Ismert bug 8.8ban. -
Bmsrt n2 #264497 Öhhh ez furcsa...kifejlesztettem a WZ-111-et,és a 110 nem lett elit,és a legénység képzést sem tudom bekapcsolni,mivel nem jelent meg mint lehetőség...érdekes:
[spoiler]
Vajon mit akar mit fejlesszek ki,vagy én látok rosszul valamit?:D -
Facepalm.
Aww, ici-pici durci ratgab. :( -
90 mm-es golddal, ha nagyon nem megy. Tegnap megszorultam egy Hellcat, AT-8, AT-2 (utóbbi 2 full HPs) trió ellen. Jól jött az a 10 goldammo, amit hoztam. Lett is szép 1914 xp-s kör. :) -
Bmsrt n2 #264494 Researched:
WZ-111 model 1-4 researched. Undistributed experience spent: 235. Free Experience spent: 0.
Jöhetnének már akcióba a kínai high-tier cuccok,igaz nincs az az isten,hogy a 100mm-es med-csúzlival használjam ezt a nagy Wz-t,a meden is agyfaszt kaptam tőle és még nem jött össze a fullozásra való fre-xp sem(84ezernél tartok). -
ratgab #264493 Úgy látom itt krónikus magyarázitisze van mindenkinek. Már leírtam, hogy én tévedtem mi a fenét lovagoltok rajta tovább????
Kössünk bele valakibe szindróma tipikus esete.
Hangnemedet meg ki kérem magamnak. -
ratgab #264492 Az onnantól már tök mindegy. Kedvező besorolást kap? Igen. Akkor mi a fenét bizonygatsz? -
Fogd már fel, hogy nem a Stock tank kap MM-et, hanem a kifejlesztés után újonnan megvett tankról beszélünk. Ha elköltöd az összes free XP-det, hogy kifullozd a tankot, akkor fullosan is top tank leszel az első pár csata erejéig. Pont a héten volt róla szó. -
pecaboy #264490 "Függőleges" harcban persze h az egyik legrosszabb tank - már csak a baromi nagy kupolája miatt is. M3-at, BDR-t stb. nem érdemes ilyen emelkedőharcokban alkalmazni, hanem oldalról előbújva, BDR-nél esetleg sidescrapelve kell harcolni.