418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #264729 Gondolom ingame rossz. Elvégre az 50k xp eléggé irreális. -
Szpecnyaz #264728 Hát biztos hogy nem valami 100 avg dmg-s gunnal kell nekifutni :D.
Ha van valami tankja az embernek amivel van neki 3k átlag dmg azzal cirka 16 csata össze lehet lőni. -
kHares #264727 Megnézed a klienset ott a hero of the day missionra azt írja 50k xp kell. Mi a valószínűbb, megint elírták az oldalon vagy a játékon belül hibás? Számomra egyértelmű. -
Seriallkillah #264726 Miért van az hogy egy régebbi replay-t akarok megnézni
és azt akarja hogy jelentkezzek be a játékba...
konkrétan 2013 januári a mentés de nem tudom lejátszani -
Igen ez sokkal jobb,nagyon örülök neki,bár a Learning by Doing-nál nem vitték túlzásba:)
-
Már megint az OP 800-at lövő oroszoknak kedveznek. 
-
besti #264723 Nem pont az ami a többi szerveren, de ez még csak ez első verzió, van esély még néhány módosításra:
Hero of the Day
Goal: Deal 50,000 points of damage during a single day
Reward: 250 000
Learning by Doing
Goal: Be in the Top 3 for experience gained in a battle
Reward: 20 % crew experience bonus
Annak örülök, hogy nem 50e XP-t kell gyűjteni. -
Szpecnyaz #264722 http://worldoftanks.eu/en/news/44/october-missions/
Nem úgy volt hogy 50k xp kell a 250k pénzhez? No mindegy, az fos lett volna. 50k dmg pikk pakk összejön T10ben :D. -
kHares #264721 Ectar az eu community főmufti. Miután sokszor említettük itt is a nevét ill. commentelni szokott az összes hírben föltételeztem ismered. Nem pár napja jársz ide azért gondoltam. -
rudii #264720 Ma is tanultam valami újat. 
-
Nálatok van ilyen,hogy garázsban írtok valakinek,valamit,még nem küldtétek el,és egyszer csak mintha frissülne egyet a garázs,és kijelölődik a leírt szöveg aztán,miután megnyomsz egy betűt törlöd is ezzel a kijelölt részt, marhára idegesítő,főleg mivel aránylag gyorsan írok,esélyem sincs megállítani a kezem,ha kijelölődik a szöveg.
Lehet valamelyik Mod csinálja,esetleg ha vki tud vmit segítsen.
Köfi
-
Bangaro #264718 Régóta.
-
Már egy ideje. Tudod, az hogy valaki eljut tier 10-ig nem jelenti azt, hogy eközben megtanul gondolkodni és játszani. Tényleg jó lenne ha lennének valamilyen követelmények amik elérése nélkül nem lehetne nagyobb tankot venni. -
madmanic #264716 elképesztő...
karelia mapon lengyel agyhalott debil kretén végigkempeli a sziklák mögött a game 80% át egy MAUSBAN BASZDMEG!!!
Aztán mikor leamortizáltuk az ellent ( és meghaltunk ) maradt egy kicsi amx meg egy arty, elindul és nyomkodja az F7 et!! Nagy nehezen elcammog az ellen bázisra ott meg kilövi a maradék arty...
Ilyen hülye faszok mióta vannak T10 ben?????
-
FosTalicskaa #264715 Értem, a baj az hogy foglamam sincs ki ez az ectar. A belinkelt oldalon sem volt rajta, szóval akkor honnan is kellett volna ezeket a háttérinfókat tudnom? De azért kösz a választ. -
kHares #264714 Belinkeltem reggel mi lesz az event. Igen, az ázsiai serveren rakták ki de az elején elmondta Ectar ez global event, tehát mindenütt egyforma. Mióta megy az összes egyforma volt. Most akkor milyen találgatásról beszélsz? Azt hogy fél nappal előre nem tudják kirakni megszoktuk, a mi szerverünk a harmadik világban van, tudjuk. -
oroszoknal -
Bangaro #264712
De régen kaptam ilyet... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Most írta valaki hogy elvileg az Obj. 268. -
FosTalicskaa #264710 Jó de ez is csak találgatás... de azért bízom benne, hogy igazuk lesz. Pont most járok az isu-nál, jól jönne az akció a tier9-10-hez... -
RED BULL F #264709 Akkor akinek kell: REVB26-CT8CCA
Viszlát -
rolio #264708 Sziasztok!
NVidiás kódot keresek,SOS. Ha valaki tud, ne tartsa magában...
Köszi! -
csoszi87 #264707 Fogalmunk sincs. -
Benjament #264706 Hali!
Nem tudjátok melyik lesz az az ág ami akciós lesz tier 8-9-10-be? -
stoppos #264705 De akkor miért akarsz "használható" accot? Kezdőként, a kezdő acc a használható. -
RED BULL F #264704 Nem játszok a játékkal, így nem tudom felbecsülni az értékét sem. De ha ennyire gyakori cuccok ezek a kódok, akkor tárgytalan a kiírásom :) -
Es most hogy kint van az oldalon ez a naptar, lehet tudni hogy milyen akciok lesznek? -
Cserélnéd? Naponta ingyen osztogatják itt a fórumon a kezdő kódokat, meg a fészen is:) -
kHares #264701 Tessék: http://ftr.wot-news.com/2013/09/30/top-of-the-tree-in-october/ -
RED BULL F #264700 Új account regeléshez tudok adni kódot, mindenféle extrát nyújt. Cserélném valami használhatóra, akit érdekel írjon rám privátban. -
Oddball29 #264699 263-at nézegetem, prémium-nerf óta elég szigorú roham TD lett belőle. -
Bangaro #264698 Spot kör. trolllololol 
Amx 13 90 Malinovka, Standard, Patrol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BaleniX #264697 De azt gondolom hogy te se szereted amikor szived lelked kiteszed a csapatért és basznak rád -
Meh, valószínűleg kihagyom szerintem.
Valami egyedibb TD-re spórolok inkább, pl. az FV 215b 183mm-re. -
Legfrissebb XVM mod. -
FosTalicskaa #264694 és azt hol tudom megnézni, hog mi a top of the class? -
darkwraith #264693 a top of the tree mindenhol az szokott lenni, annyi különbséggel, hogy néhány szerveren az egész ág le van árazva ilyenkor. -
Okmyx #264692 October calendar fent van. -
FosTalicskaa #264691 De ez az azsiai akció lesz, az meg nagyon ritka, hogy ugyanazt az event-et dobják vissza máshova is. Eddig szerintem nem is volt rá példa... -
kHares #264690 Érdekelne melyik modot használod hogy kiírja az első oldalon az okozott sebzést/spot damage-t. Régen a locastan féle stats mod jelenítette meg de a mostani verzióban nincs benne