418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
maturad #264929 Szabadságom két hete alatt (!! - nem is voltam gépnél) egy rendszerüzenet szerint "erőszakosan viselkedtem" társaimmal , így a főizé felfüggesztett. Léptem nyomon lőnek rám sajátjaim, lökdösnek be a folyóba stb. -szóval akad bunkó elég. Ám az ujjamat sem emeltem rájuk soha. Két kérdésem lenne!
1, Előfordulhat, hogy a rendszer csak úgy, kamu bejelentésre bárkit is felfüggeszt??
2, Ha igen, mégis meddig? Ennek már egy hónapja!!! nincs valami "jogorvoslat"? Egy vacak Leichtraktorról kűzdöttem fel magam (arany nélkül) a VIII. fokozatig, s itt most kibaltáznak velem? -
nemtudommivan #264928 Persze nem vagyok egy milka tehén de azért ha valami már elfogadható azzal megyeget. -
nemtudommivan #264927 Persze hogy jó de nem t8-9-ben. Viszont zsinórban oda rak. Ott egy semmi.Egy nulla. Se páncél se tűzgyorsaság se átütés se sebzés. Ilyenkor mindig összehasonlítom az oroszokkal. Már T6-bann csillagrombolóik vannak.
Ilyenkor jön a válasz hogy akkor miért nem azzal megyek. Mert csak. -
raymondcurto #264926 Lehet nem a játékkal van ám a baj.
Mellesleg szerintem pár tankot kivéve,pont nem a tier X-el élvezetes játszani. -
FosTalicskaa #264925 Oh, stat alapján sikerült kitalálnom, hogy melyik mapon is volt a meccs. Nájsz. Amúgy meg tök mindegy mit pampogsz, replay nélkül csak a stat van és már az önmagában gyanús hogy többen is rájöttek a mapra!! pusztán a számokból, valamint mindenki ugyanarra gondolt amiért engem csesztetsz. :D
Maala: Nem szokásom goldal lőni, de ha átállnék arra valószínűleg pillanatok alatt 2k+ ba mennék... de már nem érdekel annyira a játék, hogy ez foglalkoztasson. Megyek néhány kört, felidegesít, aztán egy jó darabig pihenő. -
-
Bangaro #264923 Jó kis tank az.
-
Bangaro #264922 Azért ez a gold ammo használat gyakoriság enyhén sántít.... 
Sokszor olvasható, hogy bakker a gold is lepattant vagy nem sebzett. Na igen, nem mindegy melyik gold és honnan. Ez van a játékban ezt kell szeretni. Vagy nem. -
A noobmeteren nem véletlenül van ott az utolsó hét/hónap/5000 körüli csata effyje. Az utolsó havi elég mérvadó. Az egy hét rövid idő, a több 1000 csata pedig sok az aktuális értékhez.
Csak hogy Fostaligához is megjegyezzek valamit. Ha hülye vagy akkor is hiába tolod arannyal, akkor is sz@r az értéked. Ha jó vagy akkor meg nem kell az arany, kivéve pár nehéz szituációt. Ennyi! -
csoszi87 #264920 Azért már kezd a tököm kilenni.
11 meccs alatt 4 Topgun Kv1-el, és ebből 2 bukó csatában. -
nemtudommivan #264919 Tegnap vettem meg a a T25/2-őt. A hajam tépném ki tőle ha nem lennék kopasz. Játékélmény nulla. Felesleges idő pazarlás. Ezek után nekem ne mondja nekem senki hogy nem ér meg 30,000-ret egy olyan acc ahol van 4 tizes tank meg 2 nyolcas prém....
És ez csak egy szopógép. -
zsan666 #264918 Nekem csak átlagos érték jön ki ezekre (igaz emelkedik folyamatosan, szépen) és gold ammo-t nem használok (nem futja), de már nem fáj a fejem. Ezek szerint én egy kiba..ott istenkirály vagyok a wot-ban... -
csoszi87 #264917 FÚÚÚÚÚÚÚ
Mekkora AFK NOOB vagy!
Itt is kérek mindenkit, hogy jelentsen fel! -
Gondolom a te 1800+-os wn7 értéked is a sok goldammotól van. Szánalmas. -
Jó volt a tippetek Prokhorovka map volt. Viszont a többi nem jött be te nagyokos. Csodálom, h az életben nem kenik el a szádat minden nap, mert elég irritáló egy vki vagy. Itt is mindenkibe belekötsz. Gondolom te ezt "élvezed". Túl sok faszságot láttam már itt sg-n tőled, na de, h megnyugodj: mi voltunk ketten med. Se a hegyre, se a faluba nem ment senki. A térkép felső sarkában a szigeten kempelt 2 v 3 heavy tank. Solten a szokásos úthoz közeli spotbokorból nézelődött én meg középen aktívkodtam. A sok idióta anélkül, h megvárná Solten spotját elindult az úton egyenesen a T10 tdk elé. Nem lettek a csata elején felspotolva, szal tudni lehetett, h ott vannak. Voltak ott vagy tizen és amikor páran feltűntek az ellenből, azokat se voltak képesek kilőni. Persze mi meg a spotolás közben, amikor lehetett csipegettünk. A végén pedig ketten maradtunk sok ellen és akkor már egymásnak spotoltunk, illetve védtük egymást.
1. Ha jól emlékszem az ellennél jobb játékosok voltak.
2. Hülye taktika? Te überpro, neked mi a taktikád battel? Elmész spotolni és 2 perc múlva halott vagy? Grat.
3. A retardáltak ész nélkül mentek előre, de ezért nem mi vagyunk a hibásak. Biztos nem a csapat játszott hülye taktikával, ha olyan "sokat" sikerült sebezniük.
Ugye jól emlékszem, h te vagy az, aki a T10 Foch miatt sír itt mindig, h milyen szar? Nincs is több kérdésem. Csak egy tipp: tanuld meg használni. -
Oddball29 #264914 Szóló winrate ami számít hosszabb távon, többivel szvsz nem kell foglalkozni. -
bigmano #264913 Ment a plussz kitűnően összefoglaltad
-
FosTalicskaa #264912 - performance rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
- efficiency rating (ebből van régi és új is): az egyetlen kakukktojás, lekampelsz a saját köröd mellé vagy az ellenséges körbe foglalsz, nem számít hogy nem csinálsz semmit, de ha jó sok a pontod, akkor garantált a magas érték...
- WN6 rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
- WN7 rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
- WG rating: gold ammo használat gyakorisága, minnél több annál jobb ez az érték
úgy dióhéjban ennyi -
bigmano #264911 Köszi akkor viszem a lX-est hamár 30%van rá.... -
Shion #264910 Mostanában utólag szoktam elemezgetni a statisztikákban, hogyan is sikerült az elmúlt napi bohóckodásaim a játékban. Azonban nagyon sok statisztikai értéket nem értem, hogy mi akar lenni.
A WR-t (Win Rate, Victory/Defeats arányát) még megértem, hogy miből számolódik ki.
De az alábbiak fogalmam sincs milyen számok és a 8.8 patch megérkezésével már a játékon belül is irogatja egy részét lelkesen:
- performance rating
- efficiency rating (ebből van régi és új is)
- WN6 rating
- WN7 rating
- WG rating
Ha valaki el tudná mondani a fenti statisztikai számok értelmét, azt előre is megköszönném :) -
nemtudommivan #264909 Ha tőlünk megmarad két tank ami foglal az ellenféltől meg vagy tíz ami közelít feléjük és már 80%-on van a foglalásunk akkor mi a kur.a anyjáért áll ki harcolni velük mikor simán befoglalhatna egy ház védelme mögött??!!! Mit vár? hogy kilő tiz tankot egyedül ? idioták -
Perpill XP, és ez a lényeg. Menj Obj 704-el, és akkor kapsz +30% kreditet. -
bigmano #264907 Mer ha damage beviszem az objectumokat ha xp akkor meg lesz@rom...... -
kHares #264906 Ha bevezetnék a valós teljesítményre adott xp-t+creditet az emberek 90%-a lelépne. Gondolj bele nem csinál semmit kap 0 xp-t meg 0 pénzt amiből még folyamatos buktának lejön a javítási költség. -
besti #264905 Még 1-2 nap (optimista scenario), mire eldöntik, addig célzottan emiatt ne gyűjts se XP-t, se damage-t. Mondjuk, mivel a játék azt XP-t számítja, így ma azt kell gyűjteni szvsz. -
besti #264904 Sőt, ezt az 50k dmg/250 e. kr. állandóvá kellene tenni, úgy mint a Battle Hero-ért teljes kredit/xp. -- ezzel talán tartalmasabb lehetne a játék. Na meg persze 0, vagy minimális XP, ha benne vagy az 5. leggyengébben teljesítő között a csataösszesítőn (függetlenül attól, hogy nyert, vagy vesztett a csapat). -
bigmano #264903 Most akkor xp vagy damage az 50k???
Mer` nem mind1! -
besti #264902 Ez arra vonatkozott, hogy ne legyen 24 órás limit, hanem ugyanolyan számláló legyen, mint a hétvégi mission-nél. 24 óra alatt nem lehet 50k damage-t csinálni, csak tier IX-X-zel, ha viszont nem lenne időkorlát, akkor mindenki meg tudná csinálni. Kisebb tierrel több nap kellene hozzá, viszont ott a 250k jóval több mindenre elég, tehát kb. arányos lenne. -
*3 hétig, a hétvégi küldetés miatt... FIXED. -
Oddball29 #264900 Jogos. -
Illetve még 7 hétig van is, a küldetés miatt. -
Que? Első nap kellett csak hősiesnek lenni, aztán 2 hónapig napi X óra játékkal (szerencsével X minél kevesebb) végig volt prémed. -
FosTalicskaa #264897 Inkább szánalmas. :D -
Oddball29 #264896 Igazából annak nem kellett aranyat vennie ezekkel az akciókkal, akiknek eddig is volt. 50k xp naponta prémium nélkül azért hősies. -
"kevésbé kedvezne nagy tier-nek." - mivel könnyebb elérni a 50.000 dmg-t, Tier1-el, vagy Tier10-el? Nekem tegnap körönként villogott a +25 rongyos akció, mert Object 268-al mentem. -
besti #264894 Az biztos, hogy kevesebb aranyat vesznek az emberek, nekem sem kellett augusztus/szeptember során (+ a Gamescom-os arany is itt volt), kitartott a prémium. De ezt gondolom tudták az elején is, valami koncepciójuk csak volt.
Nagyon jó volt a hétvégi special az 5k dmh/25000 cr., ezt kis módosítással lehetne átültetni havi mission-nek. Pl 50e dmg/250e cr., de időkotlát nélkül. Damage-re serkentenénk az emberek a cap/camp helyett és kevésbé kedvezne nagy tier-nek. -
Jacktor #264893 "Vagy leszarják (mármint Jacktorék), mit fognak gondolni magáról a sorsolásról..."
Ott a pont. Kizárt hogy azzal is bíbelődjek hogy még a sorsolást is rögzítem, mert akkor már a regisztrációt is kéne előtte és mindezt csak azért, mert van pár majom aki ennyi bizalomra nem képes. (leszarom hogy mik a tapasztalatai) -
Oddball29 #264892 Prohorovkára tippelem. -
FosTalicskaa #264891 Szerinted ilyen csata utáni gyors printscreenek esetén szoktak efféle lenni? Mellesleg nem vagyunk mi rögtönítélő bíróság, hogy bármit is el kelljen dönteni, vagy esetleg hogy meg kellene győzni minket...
De már az is sokat sejtet, hogy rengeteg spot dmg-ük van míg a csapatnak alig volt sebzése, ellenben nekik 9k is van. Gondolom a "hülye" csapat spot híján ment előre, hogy ő is lőhessen már valamit aztán elhullottak. Nem írta a pályát, de ez nagyjából a klasszikus prokhorovka szindróma... felderítők a hegyen, csapat a másikon, nincs összjáték, atomkemp, aztán az egyik oldal megunja és rituális öngyilkosságot hajt végre egy észnélküli előrenyomulás formájában... -
Egy replay el tudná dönteni a dolgot könnyedén.