418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #265009 És ez mégis miféle hack lenne? :D.
El Hallufon sokszor szoktam vaktában lőni a bokrokat, mert vannak bevett kemp helyett. Sokszor dmg vagy kill és jön így.
Mineson (meg úgy minden mapon) egy rakás olyan ház van, aminél vannak pl oszlopok, ablakok, különböző rések stb aminél simán át lehet lőni, úgy hogy az ellen azt se tudja hogy hogyan kapott lövést, nem egy nagy etvasz, csak némi map ismeret. -
FosTalicskaa #265008 Pffff:
2,112 unicum!!! Ez a wn8 máris tetszik. Alig pár száz extra pontot kaptam a semmire. :D -
Szpecnyaz #265007 E-penis lóbálók figyelem! :D
"Tessék egy érdekesség: Meg lehet nézni a WN8 ratinget előre a noobmeteren, ez már számolni fogja a light tank és az SPG teljesítményt is megfelelően, valamint az "OP tankok" külön bánásmódban részesülnek a statisztikában. (lol?)
Módszer: Nevet beír noobmeterbe, rákeres, majd a linkben a www.noobmeter.com/player/eu/JÁTÉKOSNEVEIDE
Részt át írjuk:
www.noobmeter.com/playerWN8/eu/JÁTÉKOSNEVEIDE
-ra."
Az egyik klántársam írta, utólagos engedélyével megosztom itt, csak hogy kellemesebb témák felé (ruhadt statbuzik :D) tereljem a fórumot :D. -
mittomén1 #265006 "örömmel" látom kezd a hack elterjedni a játékban.bannolják legalább ezeket ha 5x jelentem helytelen játékért???!! állok el hallufon a j3-ban simán nyeresére álltunk már az összes tankjuk bizonyítottan legalább 500 méterre volt tőlem.és valóban mindenféle felderítés nélkül a kis görény isu152 eltalál.amekkora gyökér persze csak lánctalp sérülés.fél perc múlva látom felderítve 600 méter távolságra.ez akarja nekem bemagyarázni hogy véletlen lövés pont el talál.
másik eset: mines map ház mögött állok obj704 full hp-ról egy lövésből kilő.fel volt derítve a tetű max a házat lőhette volna ki.ráadásul mégcsak nem is rombolható ház volt.esélytelen volt a dolog.és a fél majom csapat még nekem pampog hogy mért jelentem.mintha a házon átlövés vmi teljesen normális lenne.hihetetlen. -
FosTalicskaa #265005 Jah, mert ha meghal a csapat az első 8 percben spot híján, majd ők 2-en a végén, mikor már mindenki halott, kitolnak 1 vagy több tárat, de végül lenyomja őket a túlerő, az szerinted kinek segítség? Szerintem akkor az már annyira mindegy. De legalább jól néz ki, mikor belinkeli ide a csata utáni jelentést és várja az ilyen visszajelzéseket a többi fórumozótól:
http://www.youtube.com/watch?v=dvymN6qGxsA -
Szpecnyaz #265004 Az office az más kategória, mivel windowsos, meg beépül a rendszerbe (gondolom).
De játékoknál ilyen 99%ban működik a dolog. -
TomDantes #265003 Aha, értem, érdekes. Amikor újra raktam a win-t, volt amivel nem volt gond működött, de volt ami nem indult el, például az office, ami ráadásul szintén az ő termékük, és újra kellet tenni. A wot az nálam is működött, nem kellet újra tenni, hát fura. De érdekes amit mondasz, config fájlok erre nem is gondoltam, ha ez így működik marha kényelmes, nem kell legközelebb mindent újra telepíteni. -
FosTalicskaa #265002 Nálam a wot pont kivétel volt, de a legtöbb játékra, még telepítősökre is igaz, hogy simán elfutnak akkor is ha közben újra lett rakva a gép. Jópár játék csak arra használja a win registryt, hogy cd kulcsokat másoljon bele, vagy csak jelezze, hogy fel van rakva már és hogy hova. A gáz akkor van ha dll fájlok is kerülnek át más partícióra, mert akkor vagy manuálisan pótolod, már ha kiírja a program, hogy pontosan mi is a kínja, vagy ténylegesen újrarakod.
Ha tudod, hogy újra fogod rakni a géped, egyszerűen ki kell másolni a document and settings megfelelő mappájából a játékmentéseket, majd win install után visszarakod és még a mentésed is meg lett mentve... -
Szpecnyaz #265001 11k dmg mi ha nem segítség? Az még testvérek között is vagy 5db átlag HP-s T10 tank teljes elpusztítása.
Ha netán még csináltak volna ugyan ennyit az se lett volna elég? -
Szpecnyaz #265000 Amióta használok PC-t, ami kb 12 éve van, mindig így csináltam és sose volt vele problémám.
Meg a rendszer partícióra max save és config fájlok kerülnek, azokat le kell menteni. -
TomDantes #264999 Az érdekes. Hogy lehetséges? Nem vagyok túl járatos az informatikában, de vannak programok amik a win meghajtójára raknak bizonyos fájlokat, hiába van máshová feltelepítve, vagy épp oda pakolja a mentéseket, stb, ha pedig az op. rendsszert újra rakod, az ilyenek hogy működnek ? -
Toweliee #264998 Vagy esetleg a Csubakka védelem.
-
Pares #264997 Én nem azt mondtam, hogy balfaszok voltak. De akkor is a replay a legbiztosabb bizonyíték, mert minden másra rá lehet fogni, hogy szerkesztett, vagy hogy nem úgy történt, ahogy mondják. -
FosTalicskaa #264996 Nem is arról megy a vita hogy bénák voltak vagy sem, hanem hogy belinkelt ide egy is-3-ast aki jól leoltotta őket, hogy nem segítenek a csapatnak... -
Szpecnyaz #264995 Azért ha egy platoon csinál 11k sebzést, akkor nehezen tudom elhinni hogy balfaszok voltak. Nem kell ide replay. -
Szpecnyaz #264994 Na ja, azokat kb alig lehet átütni szemből. Öröm nézni ahogy a T54el kibelezem az amcsi tárast, minimális HP veszteséggel, mert 4ből 1 megy neki át. Leforogni meg nem tud. -
FosTalicskaa #264993 Őszintén szólva meglepődtem rajta, hogy előkotort egy képet... gondolom nincs nagy gyakorlata a photoshopban, ha ilyen sokáig szerkesztette, de még így is rossz helyre pakolta a platoonját. De ezek után már biztos vagyok benne, hogy replay is lesz. Valószínűleg Uwe Boll mindjárt összerak neki egy vágatlan verziót a csatáról, majd vágások, cicis nénik a visszaszámlálás idejére... oh meglesz egy szerintem 21-re... :D -
Szpecnyaz #264992 Nekem particionálva van a vinyóm, egy kis méretű rendszerre és egy nagyra. A nagyon tartok minden játékot. Eddig sose kellett semmit se újra tennem windows újratelepítésnél, minden működött tökéletesen. És ebbe beletartozik a WoT is. -
lord nihilus #264991 -
Pares #264990 Ugye tudod, hogy ilyen "vitákban" az egyetlen dolog, ami eldöntheti a végső győztest, az a Replay. -
Oddball29 #264989 8.7-es E-50 vagy T-54 megtalál annyival, kibelez. -
Toweliee #264988 :) -
FosTalicskaa #264987 Popey haverod megállt hátul campelni és a töltésről lőtte azokat akiket spotoltak a hegyen, vagy akárhol az elöl lévők. Te meg gondolom előrejöttél a csata utolsó 5 percében a1-ből, mikor már a td-k kínjukban elindultak saját maguknak spotolni a célpontjaikat... Most akkor ezen is mit kell nézni? Szerintem most bőven alá is támasztottad ami eddig csak feltételezés volt... Úgy látszik jogos volt az is3 kiborulása... :D
Maala: Egy aprócska megjegyzés: IS-8-al köbö 2 csatát mentem... -
Sir Charles #264986 Nekem bent a cégnél egy teljesen új számítógép lett beállítva win8-al, és a korábbi gép teljes tartalma át lett másolva az új vinyóra és így is működött a WOT, nem kellett újra telepíteni. -
Pares #264985 E25
(Bocs, nem lehetett kihagyni
)
-
kisokka #264984 Nekem ez sosem működött olyan játéknál, ami telepítést igényel, de legyen igazad. -
Egy csomó játékot nem kell újrarakni win újrarakásakor, ez mindig is így volt. Ezért is tartotta, tartja értelmes ember egy külön (anno) 10-30, ma már inkább 60GBs partíción a windowsát, hogy ne kelljen minden szart újrarakni, ha elszáll a windows. -
Toweliee #264982 Jogos! Köszi mindkettőtöknek a választ!
(Melyik a jobb az E2 vagy az E8?) -
kisokka #264981 Egy próbát megér, max újrarakod a játékot, ha nem jó. -
kisokka #264980 Ezt próbáltad már? Csodálkozom rajta, ha így működik, mert elvileg mindent újra kell rakni ilyenkor, miért pont a WoT a kivétel? -
Toweliee #264979 Najó :) Két különböző véleményt hallottam és nem azt kérdeztem, hogy melyik a jobb az E2 vagy az E8 :))) -
Hagyd, a kis statpadder mindent jobban tud. Ha még az orosz heavy ágról lenne szó, adni is lehetne a szavára. -
bagolykopet #264977 Szevasztok!
Tesómnak van egy SHERMAN JUMBO-ja, és azt szeretném megtudni, hogy milyen legénységi skilleket ajánlatok rá.
-
A windows csak a klán-, és egyéb ikonokat, játékosstatot, beállításokat "kezeli", a játék többi file-ja mind a játék mappájában van.
Ergó a beállítások elvesznek, de a többit lehet használni, mint egy régi DOSos játékot. -
-
csoszi87 #264974 Elképzelem, ahogy TS-en mondjátok egymásnak, hogy: most te mész előre és lövök.
Valami ilyesmit éreztem hirtelen:
-
Igen. -
Igen, csak egymasnak spottoltunk...
-
Toweliee #264971 Fasza (nem), köszi. -
kisokka #264970 Újra kell azt is raknod, mert az oprendszer meghajtójára is telepítenek a programok/játékok és mivel formázod azt, így behal.