418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bangaro
    Milyen nap van ma? Zsinórban olyan mecsek, hogy 2 perc alatt 10 hulla.... felváltva melyik oldalon...
  • Sunsetjoy
    kisokka, 2-3 havonta telepíted újra a rendszert? Legalább használsz valami image file-t? Vagy ilyen gyakran szeretsz telepítgetni 1-2 órát? Én nem igazán, ezért elég ritkán teszem meg. De tényleg, csak így kérdés szintjén.
  • JeffDunham
    0T3P arra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam.

Stork épp letölteni akartam.

Vagyis a melóhelyen letöltöttem a laptopomra, onnan hazahoztam az asztalira az update filelokat, bemásoltam az update mappába, és nem működik. Utána töröltem mindent, mondom letöltöm itthon is, de folyamatosan ezt dobja be. Le se tudom tölteni.
  • Lunki88
    Az accountodat eladtad legalább vagy hagyod porosodni? :)
  • stork13
    Szerintem nem megy az update szerver. Ha fent van a játék akkor ezt figyelmen kívül hagyva simán be lehet lépni és játszani.
  • pecaboy
    Így-így. Annyit még hozzátennék, hogy - bár nincs nagy tapasztalatom benne, de - ha feltesszük, hogy ki lehet használni a lövedékcsapdákat, azaz egy lepattanás után a lövedék még folytatja útját a becsapódási szögnek megfelelően és sebezni is tud utána, ha jó helyet ér azonos tankon, akkor az M103-nak is van egy baromi nagy lövedékcsapdája. A lövegpajzs alját kell eltalálni, akkor a lövedék "továbbpattan" a test 38 millis tetejére. Ha meg egy kicsit túl lefelé céloztál, a 127 millis toronygyűrűt találod el.
  • Solten
    Minden jot neked is.
  • patchaou
    Segíteni sajnos nem tudok, de legjobb tudomásom szerint nem lehet aranyat szerezni a wot-hoz. Tokeneket lehet szerezni amiért prémet tudsz venni Wowp-ben és az a prémium időszak a wot acchoz is hozzáadódik.
  • Lunki88
    Ez a tiger II eddig csak minuszba visz. :D Igaz még a stock ágyúval szenvedek, de az sem segít hogy állandóan "siemka" csapatot fogok ki. Ma a 26 játékból 13x vesztettünk...
  • csoszi87
    A DW2-nek mennyi az átlagsebessége/végsebessége?
    Fejlesztésnél nem látom.
    Készüljek bőnyálasra?
  • Commandier
    Üdv! Bár én sosem voltam egy SG-celeb, de elég sokszor megfordultam itt. Ezúttal elköszönni jöttem. Foxi útjára lépek. Na neeem, nem leszek alkoholista :D, csak egyszerűen 11000 egynehány meccs után vége a WOT-os pályafutásomnak. Minden jót kívánok nektek, sok sikert és örömöt a játékban. Ha egyszer Ti is azt érzitek amit most én, hogy több a bosszúság, mint az öröm benne, akkor pedig kövessetek! Sziasztok!
  • JeffDunham
    Kis aranyat akartam gyűjteni a WOT-hoz, de ez a hibaüzenet volt. Tud valaki segíteni benne? Nem tudom letölteni sem a játékot.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Miért ír ki ilyen hibaüzenetet telepítés előtt?

[spoiler]
  • Bangaro
    Pár napja kikapcsoltam assaultot meg encountert azóta nem kicsit jobb meccsek vannak.
  • Maala
    Csak közvetlenül a mantlet mellett van weakspot. Ha beljebb lő, eltalálja a mantletet, és nem sebez, ha kijjebb, akkor az éles szög miatt lepattan.

Ha látod, hogy célozzák a tornyodat, akkor mozgasd jobbra balra egy kicsit 5-10 fok kb.
  • mijki
    Ezt a "torony rázást" hogy kell elképzelni?

Pl.: Jobbra-balra forgatom a tornyot 5-5 fokban? Közben tank testtel is mozogjak?

Ekkor nem lövik át a torony oldalát?
  • Master91
    <3 Redshire 1 zászlós

• csoszi87
    Hát ha már vagyok olyan marha, hogy oldalt állok enemynek, akkor mind1.
  • Maala
    Pedig azt is jól írtad. Több modulhp is, és még nehezebben is gyullad ki.

Elvégre a KV szériáról beszélünk... Fáklya returns.
  • Solten
    Nem tudom hogy hordasz ossze ennyi baromsagot, nyilvan politikusi palyara keszulsz... :D Ember, komolyan mondom te ostobabb vagy 15 siemka botnal... :))))
  • Thoryne
    Ja, ahogy Maala írta, rázd a tornyot. Közben pedig énekeld: "Can't touch this!"

• csoszi87
    HP=LE
  • csoszi87
    OMG!
    Most nézem Kv1 top motorja ugyanannyi HP, de nagyobb tömeg, mint középső.
    Rosszabb gyorsulás, azért, hogy papíron nehezebben gyújtanak ki?
    HÁÁÁÁT
  • Pityu0
  • NoparaWot
    ja tényleg, ez eszembe se jutott XD
  • Maala
    Az egy elég jól kihasználható weakspot, sokan elfelejtik "rázni" a tornyot lövések közt...
  • patchaou
    1 osztállyal nem igazán. Akik az elmúlt 7 napban megcsinálták vele a tankászt egytől egyig jobb kört futottak.
  • mijki
    Ez is mai történet. Megyek M103-mal, erre az enemy GwTiger-e 1000 minuszt csapott belém. Aztán a GWPanther még 500-at. Nagyon boldog voltam.

Szakasztársamat, kaszas-t, pedig Leo Proto-ban 60-nal menve kapta telibe valamilyen csigazabáló arty, 1200 mínuszt kapott.
  • szakasz
    látom az sg-s összeesküvés teóriák mellé bekerült pár új:
    ha valaki jobb mint én, az csal
    ha valaki kilő az csal
  • patchaou
    Az összes artysta beveheti bőnyállal.
  • NoparaWot
    kár :D :( köszi !:)
  • mijki
    Megesik az ilyen. Pont ma egy IS(Tier 7) küldte át a tornyomat közvetlenül a löveg mellett. Kicsit meglepett a dolog, de utána hullt a férgese.
  • mijki
    Tudom, tesztszerón kipróbáltam.
  • Maala
    Majd ha ekezdik belőni az ágyú mellett a tornyát szemből, akkor fogsz hétszentségelni. :D
  • Thoryne
    Akkor várd csak ki az E5-öt.. Az egy M103 a négyzeten. Imádnivaló
  • atee73
    sajnos nincs
  • mijki
    Még nem is írtam az M103-ról. Komolyan mondom, olyan álom járgány, az az ágyú valami, sőt szemből elég pattogós, ráadásul mobilis is. Ahogy látjátok megy is vele a játék. A gold ammója eszméletlen 340-es pennel rendelkezik, ami párszor már megmentette az életemet. Egyetlen nagy negatívumát látom, az ammorack-jét. Ilyen sérülékeny ammorack-es járműre mint ez, nem emlékszem. Nagyon durva. De ezt nem számítva, mennyei T9-es heavy. Fényévekkel jobban megy vele a játék, mint pl.: az E-75-tel.

Öröm vele minden kör.
  • NoparaWot
    Na ez jó meccs volt :) szerintetek ezzel van esélyem 3000 goldra ?

• Szpecnyaz
    Általában úgy szoktunk játszani, hogy egy WG alkalmazott egy nagant pisztolyt tart a tarkónkhoz :D:
  • mijki
    M103(8 csata), KV(2 csata), E100(1 csata), T71(2 csata)
  • atee73
    lol ... akkor ne jatsz , kenyszerit vki ?