418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Igazad van, a stat ismerete az ellenfeleidet is előnyhöz juttatja. Viszont a csapattársaid is látják, hogy rád számíthatnak, sőt, adott szituban még a sebzést is felvehetik helyetted; tudják, hogy érdemes megkerülni a csiki-csukizó ellenfelet, mert nem fogod magára hagyni. Legalább annyi előnye van a látható statnak, mint hátránya.
  • popey8
    Tökéletesen egyetértek
  • Oddball29
    Hírszerzés itt akkor lesz, ha a WG vagy a saját vagy mások rating rendszerét valamilyen úton-módon beépíti az interface-be. Amíg 3rd party, addig nekem nem kell ahhoz hozzájárulnom se használattal, se adatkiadással.

Harcolj, ne méregess.
  • Cseri0058
    kiszeretném kérni a véleményeteket!
    ti mit csináltatok volna a végén?
    Replay
  • FosTalicskaa
    Már várom a 8.9-es inkoqnitó módot, már ha akkor jön ki végre valahára. :)
  • Szpecnyaz
    Szerintem meg az olyan, mintha egy hadsereg hírszerzés nélkül vonulna háborúba.
  • AlucardHuN
    Inkább az a skill ha az ellenfél játékából szűröd le ki a legény a gáton.
  • Oddball29
    A mozgásából anélkül is le lehet olvasni, kitől kb. mire lehet számítani. Az, hogy előző csatákban mit csináltam vagy mit nem, ahhoz az engedélyem nélkül senkinek semmi köze.
  • pecaboy
    Mindegy, feltöltöm, aztán ha valami gond lenne vele, majd szólnak :)
  • Bee
    Pedig nagyon hasznos infó. Én is a profikra megyek rá elsődlegesen, ha tehetem, a pirosak ráérnek akkor, ha a jó játékosok ki vannak iktatva. Sokszor előfordul, hogy feláldozom magam azért, hogy lefaragjam a lilákat, mert nagyobb esélye marad a csapatomnak nyerni; ilyenkor az sem érdekel, hogy többet sebezhettem/ölhettem volna, ha más célpontot választok.
  • popey8
    Ezt láttátok már? Úgy néz ki, csak kijavítják. Valamikor.

"Unfortunately we are still experiencing issues with this mission, though we are working on fixing it. In the meantime you will need to acquire 50,000 experience each day in order to complete this. We will keep you informed of our progress and hope you will be patient with us as we work on resolving the issues."
  • popey8
    Ez se rossz, mert legalább nem olyan ág, ami már ki van húzva, de megint nem a kínai T9 heavy vagy a T30 az akciós
  • nemtudommivan
    Nem ezt akartam linkelni basszus :)
  • Toby0501
    Ez egy 4 éves cikk. :)
    Szerzői jogi figyelmeztetések – alapvető tudnivalók
  • Bmsrt n2
    Helyes,az 50B már vár egy ideje megvételre:)
  • nemtudommivan
    Na ezt jól megfogalmaztam.
  • nemtudommivan
    Totál debil nyomorultak. Mindenki egy rakáson a pálya egyik sarkában. az egyik oldal teljesen nyitott. Zsinórban ez megy. ugatni viszont tudnak.
  • Oddball29
    Kezdem már érteni, miért lőnek folyton lyukakat a 45 fokosra beállított Excelsior frontpáncélba KV-meg meg T1-ek. Úgy le fogom tiltani, mint a huzat, én se nézegetem másét.
  • Eagle16
    A következő akció a hónap közepétől: link

AMX-50 100, AMX 50 120 és az AMX 50B lesz 30%-kal olcsóbban.
  • nemtudommivan
    itt nézd
  • pecaboy
    Csináltam egy videót a tankviewerből a tankok páncélvastagságáról, egyelőre csak a tier5-ösökről, később lesz a magasabb szintűekről is. Szerintem feltöltöm Youtube-ra. Az nem gáz, ha beraktam pár zenét is alá? Nem fogják törölni?
  • nemtudommivan
    Na meglett reggel t25/2-vel a tank ász. Igaz hogy felderítő voltam vele mert kár lett volna lövöldözni a sor alján.
  • madmanic
    Hogy van ennyi nyomorék megint?? Hihetetlen.. Minden tierben agyhalottak...
  • Sunsetjoy
    Köszi a válaszokat - akkor maradok 7-nél. A csempék pont ellenemre vannak:)
  • Thoryne
    Én Win8-al tolom. Játék szempontjából lényegtelen, de egyéb apróságok miatt (csempék, a rendszer gyorsasága, stb) én nagyon-nagyon szeretem. Amelyiknek a kezelőfelületét jobban csíped, azt tedd.
  • bornofakone
    Lehet én is áttérek rá, mert az 57-sel is elvagyok, de főleg t7-8-ban már eszméletlen kevésnek érzem az alfát, pen igazából nem foglalkoztat.
    Kíváncsi vagyok 76-sal mennyivel lesz jobb :)
  • JeffDunham
    76-ossal. Nagyobb a pen. és eléggé be is jön.
  • bornofakone
    a-43-t melyik gunnal használod? :)
  • JeffDunham
    Micsoda véletlen! Még hogy az idióták lesznek a top tierek?!?! Mekkora hazugság!

Megcáfolom a mai első két csatámmal!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Első kört Hetzerrel kezdtem, és szembe mi fogadott? Kinagyítottam kicsit.

Második kör A-43... T29... 10k.. 194 effy

• DarkHorSe
    maradjon a win7, win8 tok felesleges pcre
  • Sunsetjoy
    Valaki használ win8-at? Játék szempontjából (pl. WoT mellett más is) kérdezném főleg. Egy mezei felhasználónak egyáltalán van értelme cserélni?

Lassan 2 éve, hogy feltelepítettem a win7-et, nem szükséges, de reinstall van tervbe véve. És kérdés, hogy win8 vagy maradjon a 7...
  • madmanic
    Ne is mondd..

5 csatát kellett megint otthagynom 2 percen belül..

Megint valami szünet van?
  • papa74
    Ok, köszi!
  • pecaboy
    Megveszed a repülősben a prémium időt, és annyi hozzáadódik a WoT-os prém idődhöz is.
  • papa74
    Azt kérdezném, hogy a repülősben szerzett tokent, hogy lehet beváltani?
  • papa74
    Eddig nem sok értelme volt játszanom!
    2/12 a mai eredményem, nem vagyok én sem jó, csak fejlődgetek, de ennyi agyhalott idiótát, mint ma reggel, régen láttam.
  • madmanic
    köszi.
  • virkir
    Nem.
    Ma reggel még xp-t számolt.
  • Okmyx
    Hát kb szerintem is T6-on heavy kategóriában a T-150 vagy a KV-2 jön be majd, ám a KV-1S-t sem kell azért leírni még.
    Hogy a Churchill VII és a VK3601H az tuti nem, az is biztos.

A Hetzer howitzerét is kidobják, ott is rendeződés lesz (T4).
  • Trucker39
    Egy szóval sem írtam hogy élvezem, vagy hogy ez repülő szimulátor (mondjuk a Wot is elég messze van a szimulátortól). Mindössze arra utaltam, hogy jelenleg ez egy elérhető premium beszerzési lehetőség. Napi 1-1,5 órát el lehet benne tölteni annak akinek olcsón van szüksége premium fiókra.